۲۰/بهمن/۹۵, ۲:۴۴
(۱۹/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]بزرگوار قبول اصلا طب تجربیه ! ما هم 20 سال با اعتقاد کامل به هش معتقد بودیم ! بعد با همین استدلال تجربه ، بعد 20 سال طبی رو امتحان کردیم که مدعی وحیانی بودن بود و دیدیم که اولیه کلا حقه بازی بودهو 20 سال از عمرمون رو هم تاوان دادیم !
(الان شما به عنوان مدافع طب نوین ایا میتوانید رنج آن دوران را جبران کنید؟)
به هر حال این جا 2 تا نکته پیش میاد . اولش که طب شیمیایی در برابر طب وحیانی اصلا و ابدا حرفی برای گفتن نداره و پوچه (روش رسیدن به این نکته هم تجربه بوده !)
دومش اینکه درسته صرفا با استدلال تجربی نمیشه گفت طب ریشه ی وحیانی داره اما همین دیدگاه تجربی به فهم درست ماجرا کمک میکنه
جمله خیلی درست و مهمه
برای همین مورد طاعون ببینید 2 تا روش وجود داره یکی همین ابداع داروی جدید و دوم پیشگیری و عدم دستکاری طبیعت . این که ما باید کدوم روش رو انتخاب کنیم مهم است و برای همین هم تمام علوم ما باید از دین ما ریشه بگیره یعنی یا پزشک ما خودش عالم دینی باشه با در ارتباط مستقیم با عالم دینی کار کنه . این طوری اول با پاک کردن و خفه سازی منافقین و سود جویان یه فضای درست عاقلانه درست میشه بعد نتیجه ای که از دل این جریان بیرون میاد (این که چه کنیم) میشه راه درست تر .
اما با وضع فعلی که متاسفانه حتی ریس جمهور محترم (در بالاترین مقام اجرایی)قائل به علوم انسانی دینی هم نیستند (چه رسد به سایر علوم) وضع موجود بهتر قابل فهم است .....
حرف شما کلا با موضوع تاپیک متفاوت است .
به شخصه به عنوان دانشجوی داروسازی وجود چیزی تحت عنوان طب شیمیایی یا طب وحیانی یا دستکاری در طبیعت رو قبول ندارم .
نه طب اسلامی رو به طور کامل رد میکنم و نه ادعا میکنم طب رایج فعلی درمانگر تمام بیماری ها است .
اگر این موضوعات براتون مهم است یک تاپیک جداگانه بزنید خدمتتون هستم

الان بحث من اینه که این طب اسلامی و سنتی از طرف خدا نازل شده و خدا از ما میخواد از این روش بریم یا اینکه نه طب سنتی هم ریشه تجربی دارد و ائمه و پیامبر صرفا در حد کمک به مردم، علوم پزشکی زمان رو بیان کردند ؟!!!
که ظاهرا شما هم به تجربی بودن اعتقاد داری نه وحیانی بودن
(۱۹/بهمن/۹۵ ۱۸:۲۵)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
کاربر گرامی دیدگاه نوین
بنده اطلاعی ندارم غرض شما از مطرح کردن این شبهات چیست
در مورد طاعون در تاپیک مورد نظر پاسخ لازمه داده شده است.
آیا هدف شما غرض ورزی می باشد یا واقعا تمایل دارید به پاسخی مطمئن برسید؟؟
به نظرم بیشتر غرض ورزی مد نظر شماست.
و پاسخ به سوال شما
هر دوی آنها مد نظر پیامبر بوده و هست.
چه در مورد طاعون چه در مورد بیماری های صعب العلاج دیگر هم روایات داریم و هم نظر استاد تبریزیان این می باشد که منشاء بسیاری از بیماری های دشوار چشم زخم می باشد.
نه داداشم ، غرض ندارم

یک اختلاف عقیده وجود دارد ، قصد دارم بحث سر این موضوع باز بشه تا ببینیم حقیقت چیه و به خاطر رشته درسی ام ، روشن شدن این ماجرا برام اهمیت دارد .
شما میفرمایید هر دو مد نظر پیامبر بوده ... یعنی طب اسلامی هم رسالت پیامبر بوده و هم برای کمک به خلق این احادیث بیان شده .
با این حساب شما مدافع نظریه اول هستید ، چون اگه طب اسلامی رسالت پیامبر بوده پس اگر پیامبر چیزی در مورد طب نمیگفتند ، رسالت ایشون ناقص میشد ... در حالی که آیت الله مصباح یزدی خلاف این عقیده رو دارند :
نقل قول:آیت الله مصباح :
در حقیقت ما اگر طبی به عنوان طب اسلامی نداشتیم هیچ نقصی در دین اسلام یا در انجام وظیفه پیغمبری نیست .
خب دوست عزیز خواهش میکنم دلایل تون چه عقلی و چه نقلی برای اثبات این نظریه رو بیارید ...
در کجا پیامبر یا ائمه ادعا کردند که طب اسلامی از رسالات دین است ؟
در کجا معصومین ادعا کردند خدا روشی طبی برای درمان بیماری های بشر نازل کرده ؟
دلایل عقلی بیارید که در صورت نبود طب وحیانی و واگذار شدن طب به عقل بشر چه آسمونی به زمین میاد ؟!!! کدام هدف خلقت زیر سوال میره ؟!!!
سر اینا بحث کنید دوستان

نقل قول:خب شما مدعی و مدافع علم طب جدید هستید.
حال شما به این سوال پاسخ دهید:
یک دختری که در اثر انجام روشی موسوم به فرادرمانی توسط عرفان کاذب حلقه کاملا فلج شده است چرا پزشکان قادر به درمان وی نیستند؟؟
چرا هنوز درمان واقعی و قطعی برای دیابت پیدا نکرده اند؟؟
چرا هوز درمان قطعی و واقعی برای برخی سرطان ها پیدا نکرده اند؟؟
ادعا ندارم طب رایج همه بیماری ها رو درمان کرده و صد البته معتقدم طب سنتی هم خیلی جاها درمان ندارد ... اگه فکر میکنید بررسی عملکرد این دو نیاز به بحث دارد ، تاپیکش رو بزنید اونجا خدمتتون هستم

و 20 سال از عمرمون رو هم تاوان دادیم !