کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟
۱۸:۱۶, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #1

در چند روز گذشته برای رد صلاحیت افراد در برخی شبکه های اجتماعی شاخص نظرسنجی برگزار می شود. اگر فلانی رد صلاحیت شود خوب است یا بد؟ چه نوع رد صلاحیتی می پسندید؟
همینطور در اخبار داریم که فلانی باید رد صلاحیت شود و فلانی نشود

اگر به آقایان جسارت نباشه، میخواید انتخابات رو تعطیل کنیم، یک نفر مد نظر شما منصوب شود؟
واقعا این اوج .... نیست که به دنبال حذف رقیب باشیم؟ پس انتخابات پرشور کشک؟
بله اگر کسی شان و شخصیت ریاست جمهوری و مدیریت ندارد، طبیعتا باید رد صلاحیت شود. ولی اینکه برای دو رئیس جمهور کشور نظرسنجی برگزار می شود، نشان از برخی تعصب ها دارد که خدایی نکرده به دیکتاتوری ختم خواهد شد

خیلی نمی خوام به این موارد بپردازم ولی دو مورد رو برای نمونه میزارم که نگید چنین چیزی نبوده. پاسخ مردم هم اتفاقا در هر دو کوبنده و معنادار است.... جای تحلیل زیادی داره

[تصویر: htit_rasa.jpg]

[تصویر: iya_noh.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، MEEAAD
۱۸:۳۷, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #2

پس رد صلاحیت هاشمی هم بد بود اینکه به خاتمی هم گفتن اگه بیای رد صلاحیت میشی بده
این درست نیست که اگه کسی قبلا رییس جمهور بود باید تایید صلاحیت بشه ملاک حال فعلی اشخاص هست

شورای نگهبان مرجع قانونی هست ممکنه کسی نقد به رای شورا داشته باشه و به ساختار نقد داشته باشه ولی نباید این شورا رو تهدید کنه تخریب و تضعیف کنه
معنی نداره برای رد صلاحیت بقایی که پرونده قضایی مفتوح هم داره شورای نگهبان رو تهدید کنیم بگیم من برای حمایت از بقایی نامزد شدم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، Woodi2020
۱۸:۴۷, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #3

(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۸:۳۷)میثم2 نوشته است:  پس رد صلاحیت هاشمی هم بد بود اینکه به خاتمی هم گفتن اگه بیای رد صلاحیت میشی بده
این درست نیست که اگه کسی قبلا رییس جمهور بود باید تایید صلاحیت بشه ملاک حال فعلی اشخاص هست

شورای نگهبان مرجع قانونی هست ممکنه کسی نقد به رای شورا داشته باشه و به ساختار نقد داشته باشه ولی نباید این شورا رو تهدید کنه تخریب و تضعیف کنه
معنی نداره برای رد صلاحیت بقایی که پرونده قضایی مفتوح هم داره شورای نگهبان رو تهدید کنیم بگیم من برای حمایت از بقایی نامزد شدم!!!
اولا که مخاطب کدام قسمت حرف من مستقیم یا غیر مستقیم شورای نگهبان بود؟ مردونه!
ثانیا رد صلاحیت مرحوم هاشمی مبنای مشخصی داشت. یکی از دلایل مطرح کهولت سن بود. شورای نگهبان هم 12 نفر انسان ممکن الخطا هستن ولی در مورد هاشمی که 100% درست تصمیم گرفتن. مرحوم هاشمی با اینکه در 4 سال گذشت مسئولیت سنگین ریاست جمهوری بر دوشش نبود، ولی 6 ماه قبل از پایان دوره فعلی به رحمت خدا رفت. این یعنی 6 ماه باید مملکت بدون رئیس جمهور اداره میشد.

من درباره آقای خاتمی اطلاعی ندارم. منبع مستندی برای حرفتون دارید؟ چه دوره ای؟
گفتم که (بله اگر کسی شان و شخصیت ریاست جمهوری و مدیریت ندارد، طبیعتا باید رد صلاحیت شود)
حالا هر کسی. ان شاء الله که بدون حب و بغض سیاسی

حرف اصلی من نظرسنجی های مسخره و درخواستهای بی ربط بود. اینا چه ربطی به شورای نگهبان داشت؟ بحث کلا منحرف شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۹:۰۲, ۲۵/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۶ ۱۹:۰۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #4

(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۸:۴۷)علائم ظهور نوشته است:  اولا که مخاطب کدام قسمت حرف من مستقیم یا غیر مستقیم شورای نگهبان بود؟ مردونه!
ثانیا رد صلاحیت مرحوم هاشمی مبنای مشخصی داشت. یکی از دلایل مطرح کهولت سن بود. شورای نگهبان هم 12 نفر انسان ممکن الخطا هستن ولی در مورد هاشمی که 100% درست تصمیم گرفتن. مرحوم هاشمی با اینکه در 4 سال گذشت مسئولیت سنگین ریاست جمهوری بر دوشش نبود، ولی 6 ماه قبل از پایان دوره فعلی به رحمت خدا رفت. این یعنی 6 ماه باید مملکت بدون رئیس جمهور اداره میشد.

من درباره آقای خاتمی اطلاعی ندارم. منبع مستندی برای حرفتون دارید؟ چه دوره ای؟
گفتم که (بله اگر کسی شان و شخصیت ریاست جمهوری و مدیریت ندارد، طبیعتا باید رد صلاحیت شود)
حالا هر کسی. ان شاء الله که بدون حب و بغض سیاسی

حرف اصلی من نظرسنجی های مسخره و درخواستهای بی ربط بود. اینا چه ربطی به شورای نگهبان داشت؟ بحث کلا منحرف شد
بیشتر منظورم نقد این بخش از مطلبتون بود
نقل قول:ولی اینکه برای دو رئیس جمهور کشور نظرسنجی برگزار می شود، نشان از برخی تعصب ها دارد که خدایی نکرده به دیکتاتوری ختم خواهد شد

بله درسته بخش دوم حرفم به مطلب شما ربطی نداشت غیر مستقیم مربوط بود منظورم بیشتر این بود که یکی از رییس جمهورهایی که اسمش تو نظرسنجی بود و شما گفتین پاسخ کوبنده مردم دادن میخواستم بگم اینم رفتارش در مقابل قانون تازه میخواد تایید صلاحیتم بشه
البته بازم درسته بخش دوم ربطی نداشت با عرض معذرت

در مورد خاتمی خودش فکر کنم گفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، علائم ظهور
۱۹:۳۸, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:
اولا که مخاطب کدام قسمت حرف من مستقیم یا غیر مستقیم شورای نگهبان بود؟ مردونه!

مگه فرقی هم می کرد؟ Smile
۱۶:۲۹, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

معنی این نظرسنجی رو نمیفهمم

اصلا چه لزومی داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، علائم ظهور
۱۹:۱۵, ۲۶/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
نظرسنجی اینچنین برای جذب مخاطبان گذاشته میشن وگرنه چون نمونه مناسبی رو نمیسنجن ،نتایج درست درنمی آیند که بارها هم اثبات شده.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین
۲۱:۵۲, ۲۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #8

(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۲۹)افشین نوشته است:  سلام

معنی این نظرسنجی رو نمیفهمم

اصلا چه لزومی داره؟
سلام
برخی فکر میکنن که بدون رقیب پیروزی راحت تره .... فقط افراد ضعیف دنبال حذف رقیب قبل از رقابت هستن
با نظرسنجی و خبرسازی و نامه نوشتن و ...
۲۳:۲۸, ۲۸/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۶ ۲۳:۳۲ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

البته این حرف ها شاید دردی رو درمان نکنه ولی خیلی تحلیل ها عجیبه ها

رد صلاحیت یعنی اون شخص صلاحیت اداره کشور با شرایط زمان مشخص رو ندارد واگه دارد باید روشن باشد

زمانی که وضع فوق حساس هست خیلی ها باید و باید و باید رد صلاحیت بشند

روحانی باید الان عزل بشه

احمدی نژاد هم باید بررسی بشه صلاحیت داره یانه برنامه اش چی هست نه اینکه بازی و سینما راه بندازه فکر کرده کی بوده ما اون موقع خوب رای دادیم چون قحط الرجال بود

تمام نامزد ها باید برنامه هاشون رو مشخص کنند و امضا کنند

قانون باید عزل رییس جمهور در صورت دروغ گو بودنش باشه

ولا تؤتوا السفهآء

جدی بگیریم و محکم باشیم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Woodi2020
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]