(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]دوستان به چیزی رو بگم
ببینید بارها گفتم نتیجه این انتخابات از ده فرسخی معلوم بود
چه احمدی نژاد میومد چه قالیباف میومد چه هر شخص دیگه ای بازم این تفکر اصلاحات بود که رای میاورد
برای اینکه دقیقا همه چیز تو دستشونه ... برای اینکه این حس مثلا آزادی به جوونا ساخته...
آقای رئیسی بنظر من رای خیلی خوبی آورد من فکر می کردم در بهترین حالت 8 یا 9 میلیون رای میاره ولی 15 میلیون رای آورد که این خیلی خوبه تا حدودی هم تونست دهن اصلاح طلبا رو ببنده(تاکید می کنم تا حدودی)وگرنه با رای های سال92 مقایسه کنید ببنید چقد فرق کرده...
در رابطه با تقلب یا تخلف باید بگم به هیچ عنوان دامن زدن بهش به صلاح مملکت نیست و اگه با همین سیستم سر صدا ها پیش بره احتمالا رهبری تشر خواهد زد...پس منتظر حرف رهبری بمونید اگه کوچکترین نشانه ای از اینکه رهبری از انتخابات راضی نبود دیدید انوقت اعتراض کنید
همچنین این حرف به این شایعه قوت میده که ممکنه 88 هم همین اتفاقات افتاده باشه و نظام تقلب کرده باشه
جدای از این اگر تخلفی هم صورت گرفته باشه مثل همین ندادن تعرفه ها برای هر دو کاندید صدق میکنه حتی تو دور افتاده ترین روستاها هم روحانی رای داشته بنابراین فرق چندانی نمیکنه روحانی خیلی بیشتر از51 درصد آرا بدست آورد بنابراین در هر حالتی بازم رئیس جمهور میشه نمیشه که 10 میلیون رای جابجا شده باشه.
باید بیشتر حواستون جمع کنید تا دور بعد از این اتفاقات نیوفته....
چهارسال دیگه به همه اطرافیانتون که طرفدار روحانی هستند امضای منو اس ام اس کنید!
وقتی وارد بازی می شید باید قواعدشو هم بپذیرید...مردم به کنسرت رای دادن و آقای رئیسی باخت.تمام
نقطه سر خط!
تا حدودی با حرفاتون موافقم ولی ....
مردم به چیزهای زیادی رای دادن
ما به تفکر مخالف اصولگراها رای دادیم،به کسی رای دادیم که مخالف هنر و موسیقی نیست به کسی رای دادیم که فضا برای هنرمندها باز کرد! به کسی رای دادیم که جنگ طلب و هوچی نیست!! به کسی رای دادیم که تفکرات خاتمی پشت سر اون هست!! ما اصلا به خود خاتمی رای دادیم!!
ما به ظریف رای دادیم به دکتر هاشمی رای دادیم!! ما به امیر تتلو نه گفتیم!!! ما به جیگلی جیگلی و بغ بغو نه گفتیم
ما به شجریان و محسن چاوشی رای دادیم ما مخالف جریان تندرو هستیم ما مخالف افرادی هستیم که به صورت احمقانه با همه دنیا سر جنگ دارن!! ما به مخالف کسی هستیم که میخواد یارانه زیاد کنه و باز قیمتها ساعتی بالا پایین بشه !! ما به ثبات رای دادیم....
این حرفها که تقلب شده اصلا صحت نداره!! اصلا گیریم با کلک و شیطنت بعضی فرماندارها تخلفهایی شده...
ولی سوال من از شما این اون فرماندار از کجا میدونه که مردی که در صف هستن به کی میخوان رای بدن؟؟مگر در صف پوستر همراه خودشون داشتن؟؟اگر تعرفه دیر رسیده برای طرفدارهای روحانی هم دیر رسیده اگر صف طولانی بوده برای همه بوده اتفاقا به بعضی موارد طرفدارهای روحانی صبح معترض بودن
چیزی که من خودم به چشم دیدم در روستاها رای روحانی بیشتر بود! حالا آمار دقیق وزارت کشور میده تا متوجه بشید واقعا چقدر اصولگراها ناموفق بودن
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]تفاوت رای رئیسی و روحانی ۷ میلیونه.
یعنی همون ۵ میلیون تعرفه مهر نخورده و همون ۲ میلیون رای دهاتی ها و روستایی ها که بهشون تعرفه ندادن یا شناسنامه هاشون رو ازشون گرفتن.
تو رو خخخخدا منو آتیش نزنین با این حرفاتون.
یعنی چی که مردم روحانی رو انتخاب کردن؟
میگم خانواده بی دین من نمیخواستن به روحانی رای بدن.
مردم رو احساساتی و خشمگین میکنن و میترسونن.
روحانی ناپلئونی رئیس جمهور شد.
شورای نگهبان که اینا رو تایید نکرده.شورای نگهبان به دولت که دیگه ربطی نداره
بعد هم از کجا انقد با اطمینان میگید 5 میلیون رای مال رییسی بوده؟ روستایی ها به شکل عجیبی درصد خیلی زیادی از رای های روحانی رو تشکیل دادن تو کل کشور.یعنی حتی این ادعا که روستاها با رئییسی بودن و شهرها با روحانی هم این دور باطل بود.چون تو محروم ترین مناطق هم کلی به روحانی رای دادن.
این تازه مال وقتیه که ادعا این باشه 5 میلیون تعرفه مهر نخورده پخش شده باشه.این ادعا وقتی خنده دار تر میشه که گفته شده 5 میلیون رای مهر نخورده از سراسر کشور جمع شده که همش مال رئییسی بوده.یعنی اونجا مسئول صندوق به قیافه طرف نگاه میکرده میفهمیده این با رئیسیه برگشو مهر نمیکرده.بعدی میومده میفهمیده این با روحانیه مال این یکی رو مهر میکرده.:| نماینده ی سر صندوق و ناظر هم نقش کجا بودن معلوم نیست.
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]تفاوت رای رئیسی و روحانی ۷ میلیونه.
یعنی همون ۵ میلیون تعرفه مهر نخورده و همون ۲ میلیون رای دهاتی ها و روستایی ها که بهشون تعرفه ندادن یا شناسنامه هاشون رو ازشون گرفتن.
تو رو خخخخدا منو آتیش نزنین با این حرفاتون.
یعنی چی که مردم روحانی رو انتخاب کردن؟
میگم خانواده بی دین من نمیخواستن به روحانی رای بدن.
مردم رو احساساتی و خشمگین میکنن و میترسونن.
روحانی ناپلئونی رئیس جمهور شد.
من شما رو جز افراد بسیار معقول و منطقی تالار حساب می کنم ولی الان از حرفاتون تعجب می کنم
یعنی شما میگین کل این 5 میلیون قرار بود به رئیسی رای بدن؟؟؟؟؟
آخه مگه می دونستند که قرار صاحب این تعرفه ها به کی رای بدن که مهر نزدن؟؟؟
می دونید 2 میلیون رای یعنی چییییییییییی؟؟؟؟؟
در بهترین حالت تفاوت رای روحانی با رئیسی در روستاها از 100 تا بیشتر نبود...
دارید با تحلیل اشتباه پیش می رید واقعا پذیرفتن شکست انقدرا هم سخت نیست...
از نگاه از بالا خوشم نمیاد ولی خریت اگه شاخ دم داشت....
رئیسی (با هر شائبه ای)باخت.والسلام
ببخشید.
از ۴۱ میلیون رای داده شده، ۲۳ میلیون رای مال روحانی و ۱۵ میلیون رای مال رئیسی بوده.
مجموعش میشه ۳۸ میلیون.
یعنی ۳ میلیون رای باطله.
آقای نیکزاد میگه رفتن تو روستاها و شناسنامه هاشونو گرفتن و گفتن بعد انتخابات تحویلشون میدن.
شما یا نمیدونین تخلف انتخاباتی چیه یا نمیدونین تخلف انتخاباتی چیه!
همین که رئیسی تا حالا تبریک نگفته ایشالا یعنی این که نپذیرفته و رفته دنبال شکایت.
آقای کدخدایی هم گفته که امسال تخلف انتخاباتی خیلی زیاد بوده.
حقوقدانای تالار جواب بدن:
آیا میتونه نتیجه انتخابات ملغی بشه؟
دوستان میشه این بحث رو ادامه ندید. بابا الان دیگه این شخص شده رئیس جمهور و ما هم مثل چهار سال گذشته باید تیر درچشم و خار در گلو حرص بخوریم و رفتارهای نابخردانه ایشون رو تحمل کنیم.
در این مدت چاره ای جز روشن گری نیست.
در این چهار سال بازهم باید
وزیرهای کاسب و وارداتچی رو ...
آخوندی ها و مسکن مهر بتن ریزی شده رو ...
حسین فریدون و دخالت هاش در ریز و درشت کشورداری و زندگیمون رو ...
دکترای تقلبی حسن و حسین فریدون رو ...
مافیای واردات و مونسانتو رو ...
حقوق های نجومی رو ...
هزینه های جاری سه برابر شده دولت رو در عین افزایش نا چیز حقوق ها در حد 8 درصد رو ...
اسناد 2030 و FATF و IPC و زنگنه رو ....
اسناد یواشکی که امضا میشن و بدون اطلاع مردم اجرا میشن رو ...
دولت محرمانه ها رو ...
بتن ریختن رو موشکی رو ...
رکود رو ...
بیکاری رو ...
تحمل کنیم.
علی برکت الله
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۲۸)A L I نوشته است: [ -> ]تا حدودی با حرفاتون موافقم ولی ....
مردم به چیزهای زیادی رای دادن
ما به تفکر مخالف اصولگراها رای دادیم،به کسی رای دادیم که مخالف هنر و موسیقی نیست به کسی رای دادیم که فضا برای هنرمندها باز کرد! به کسی رای دادیم که جنگ طلب و هوچی نیست!! به کسی رای دادیم که تفکرات خاتمی پشت سر اون هست!! ما اصلا به خود خاتمی رای دادیم!!
ما به ظریف رای دادیم به دکتر هاشمی رای دادیم!! ما به امیر تتلو نه گفتیم!!! ما به جیگلی جیگلی و بغ بغو نه گفتیم
ما به شجریان و محسن چاوشی رای دادیم ما مخالف جریان تندرو هستیم ما مخالف افرادی هستیم که به صورت احمقانه با همه دنیا سر جنگ دارن!! ما به مخالف کسی هستیم که میخواد یارانه زیاد کنه و باز قیمتها ساعتی بالا پایین بشه !! ما به ثبات رای دادیم....
این حرفها که تقلب شده اصلا صحت نداره!! اصلا گیریم با کلک و شیطنت بعضی فرماندارها تخلفهایی شده...
ولی سوال من از شما این اون فرماندار از کجا میدونه که مردی که در صف هستن به کی میخوان رای بدن؟؟مگر در صف پوستر همراه خودشون داشتن؟؟اگر تعرفه دیر رسیده برای طرفدارهای روحانی هم دیر رسیده اگر صف طولانی بوده برای همه بوده اتفاقا به بعضی موارد طرفدارهای روحانی صبح معترض بودن
چیزی که من خودم به چشم دیدم در روستاها رای روحانی بیشتر بود! حالا آمار دقیق وزارت کشور میده تا متوجه بشید واقعا چقدر اصولگراها ناموفق بودن
دوست عزیز از دیشب تا حالا هزاربار از این متن ها برای من فرستادن و باهاشون بحث کردم و الان مغزم درد می گیره
خیلی بخوام لیبرال برخود کنم میگم شما به:
فساد بی سابقه
بیکاری
تورم
رکود
و خدایی نکرده جنگ
رای دادین
بقیش داستانه!
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۴۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]ببخشید.
از ۴۱ میلیون رای داده شده، ۲۳ میلیون رای مال روحانی و ۱۵ میلیون رای مال رئیسی بوده.
مجموعش میشه ۳۸ میلیون.
یعنی ۳ میلیون رای باطله.
آقای نیکزاد میگه رفتن تو روستاها و شناسنامه هاشونو گرفتن و گفتن بعد انتخابات تحویلشون میدن.
شما یا نمیدونین تخلف انتخاباتی چیه یا نمیدونین تخلف انتخاباتی چیه!
همین که رئیسی تا حالا تبریک نگفته ایشالا یعنی این که نپذیرفته و رفته دنبال شکایت.
آقای کدخدایی هم گفته که امسال تخلف انتخاباتی خیلی زیاد بوده.
حقوقدانای تالار جواب بدن:
آیا میتونه نتیجه انتخابات ملغی بشه؟
خانوم شما محاسباتتون هم اشتباهه.خورده های رای های روحانی و رئیسی که شما حذفش کردید نزدیک 1 میلیون 300 هزار رای هست.رای های هاشمی طبا و میرسلیم نزدیک 700 هزارتاست. کل ارای باطله 1190720 بوده.این 5 میلیون رای چی شده ؟ کجاست؟ رای مهر نخورده رو باطله حساب میکنن. طبق این ادعا 4 میلیون رای باطله باید بیشتر باشه.
بعدشم تخلف که همیشه هست.انتخابات بدون تخلف تو این مملکت مگه انجام میشه؟ ولی مشکل اینجاست که شما 5 میلیون رای رو کلهم برای رئیسی حساب میکنی.این دیگه به تخلف ربط نداره ادعای خنده داره.
نقل قول:دوست عزیز از دیشب تا حالا هزاربار از این متن ها برای من فرستادن و باهاشون بحث کردم و الان مغزم درد می گیره
خیلی بخوام لیبرال برخود کنم میگم شما به:
فساد بی سابقه
بیکاری
تورم
رکود
و خدایی نکرده جنگ
رای دادین
بقیش داستانه!
من که به روحانی رای ندادم ولی سوال اینه این مواردی که بالا اشاره فرمودید توی دولت مورد تایید این تالار مگه نبود؟ تورم خالیش ان برابر بیشتر بود فقط. و اینکه وظیفه ی کاندیدای مورد نظر بود که این خوشبینی رو بین مردم ایجاد کنه که اینا رو حل میکنه. من شما رو منطقی حساب میکنم که ازت این سوال رو میپرسم ، تونست بکنه؟ من خودم با ذهن باز اماده ی یه تلنگر نشستم که قانع بشم و به اقای رئیسی بدم.ایشون نتونست. من یه نفرم ، خیلی های دیگه هم قطعا همینجورین.
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۴۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]دوستان میشه این بحث رو ادامه ندید. بابا الان دیگه این شخص شده رئیس جمهور و ما هم مثل چهار سال گذشته باید تیر درچشم و خار در گلو حرص بخوریم و رفتارهای نابخردانه ایشون رو تحمل کنیم.
در این مدت چاره ای جز روشن گری نیست.
در این چهار سال بازهم باید
وزیرهای کاسب و وارداتچی رو ...
آخوندی ها و مسکن مهر بتن ریزی شده رو ...
حسین فریدون و دخالت هاش در ریز و درشت کشورداری و زندگیمون رو ...
دکترای تقلبی حسن و حسین فریدون رو ...
مافیای واردات و مونسانتو رو ...
حقوق های نجومی رو ...
هزینه های جاری سه برابر شده دولت رو در عین افزایش نا چیز حقوق ها در حد 8 درصد رو ...
اسناد 2030 و FATF و IPC و زنگنه رو ....
اسناد یواشکی که امضا میشن و بدون اطلاع مردم اجرا میشن رو ...
دولت محرمانه ها رو ...
بتن ریختن رو موشکی رو ...
رکود رو ...
بیکاری رو ...
تحمل کنیم.
علی برکت الله
همه ی این فسادهای که شمردید را می توان با یک روتوش زیبا به مردم فروخت
آزادی !!
دزدی کن و غارت کن ولی بگو آزادی
وطن فروشی کن ولی بگو آزادی
پدر مردم رو در بیار ولی بگو آزادی
با شعار آزادی چه بلاها که نمی توان سر مردم آورد
یعنی واقعا اینقدر آزادی نیست که یه عده دزد دروغگو میتونن با شعار آزادی نه حتی با خود آزادی! مردمو فریب بدن
در جریان گفتگو با یکی از دوستان عزیز و نخبه علمی ایشون متن خوبی رو برای بنده ارسال کردن.که جای تامل داره....
(((آسيب زدن به ارزشهاى اسلامى و انحراف در آرمانهاى امام و انقلاب و بى حرمتى به خون شهدا با اين انتخاب در جامعه نهادينه تر شد.
البته اين نتيجه انحراف بزرگ اعتقادى در آحاد ملت ايرانه.
به نظر من علت اين انحراف ضايع کردن فريضه امر به معروف و نهى از منکر توسط من و تو،جوون انقلابى و مسلمونه.
اساس امر به معروف و نهى از منکر هم اينه که فرد معروف رو بشناسه و با تمام وجود بهش علاقه داشته باشه، و منکر رو هم بشناسه و باتمام وجود ازش بيزار باشه.
فقط در اين صورته که ميتونه بخوبى به جامعه کمک کنه.))))
ولی جدا از اینا.
هفته بعد، این موقع نه کسی به فکر روحانی است نه رئیسی. نه تحلیل شکست نه شادی پیروزی
همه نشستن پا ماه عسل منتظر اذان
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۵۵)همای رحمت نوشته است: [ -> ]من که به روحانی رای ندادم ولی سوال اینه این مواردی که بالا اشاره فرمودید توی دولت مورد تایید این تالار مگه نبود؟ تورم خالیش ان برابر بیشتر بود فقط. و اینکه وظیفه ی کاندیدای مورد نظر بود که این خوشبینی رو بین مردم ایجاد کنه که اینا رو حل میکنه. من شما رو منطقی حساب میکنم که ازت این سوال رو میپرسم ، تونست بکنه؟ من خودم با ذهن باز اماده ی یه تلنگر نشستم که قانع بشم و به اقای رئیسی بدم.ایشون نتونست. من یه نفرم ، خیلی های دیگه هم قطعا همینجورین.
دوست عزیز من به هیچ عنوان حزب الهی سر سخت نیستم عاشق موسیقی ام عاشق سینمام و...
بنابراین اگه قرار بود من جذب شعار بشم حرفای آقای روحانی برام جذابتر بود
اگه دلیل رای ندادن مردم این بود که من به شما حق میدم به ایشون اعتماد نکنید ولی دلیل رای بالای آقای روحانی چیز دیگه ای بود(که قبلا گفتیم)
تنها دلیلی که من رو راضی کرد لحظه های آخر به آقای رئیسی رای بدم فقط فقط این بود که احساس کردم ایشون می خواد سیستم های اقتصادی رو اصلاح کنه و درضمن ایشون خودش فساد مالی نداره یعنی از این جهت ادم درستیه(حداقل به ظاهر و برخلاف بقیه)
ببیند سیستم کشور یک سیستم معیوب و داغونه نه شفافیت داره نه شکل منسجم هر کس دیگه ای هم به غیر از آقای روحانی رئیس جمهور می شد فرقی خاصی نمی کرد مگه اینکه این سازکار درست بشه
متاسفانه آقای روحای هیچ تمایلی از خودش برای اصلاح ساختار ها نشون نداد بر عکس روی همین روندی که قبل داشت تاکید می کرد...
اصولگراهای بی مصرف به هیچ عنوان آرمان من نیستند ولی واقعا چاره چیه؟
بازم بشینیم دوستان ما راه حل مشکلات به برجام خلاصه کنند؟
تازه اون موقع حداقل دمکرات ها سرکار بودن می شد از این کارا کرد ولی حالا چی؟جمهوری خواه ها حاضرن با ظریف راه برن تو خیابون خوش بش کنن؟
اگه آقای رئیسی می تونست کمی ساختار ها رو اصلاح کنه واقعا شرایط بهتری می شد.
ما نقدینگی داریم ولی تورم نداریم می دونید یعنی چی؟یعنی نارجک ضامن کشیده که هر آن ممکنه منفجر بشه که باعث تورم بی سابقه میشه...
و خیلی چیزای دیگه که تکرار مکرارته...