تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۲۸)A L I نوشته است: [ -> ]تا حدودی با حرفاتون موافقم ولی ....
مردم به چیزهای زیادی رای دادن
ما به تفکر مخالف اصولگراها رای دادیم،به کسی رای دادیم که مخالف هنر و موسیقی نیست به کسی رای دادیم که فضا برای هنرمندها باز کرد! به کسی رای دادیم که جنگ طلب و هوچی نیست!! به کسی رای دادیم که تفکرات خاتمی پشت سر اون هست!! ما اصلا به خود خاتمی رای دادیم!!
ما به ظریف رای دادیم به دکتر هاشمی رای دادیم!! ما به امیر تتلو نه گفتیم!!! ما به جیگلی جیگلی و بغ بغو نه گفتیمBig Grin ما به شجریان و محسن چاوشی رای دادیم ما مخالف جریان تندرو هستیم ما مخالف افرادی هستیم که به صورت احمقانه با همه دنیا سر جنگ دارن!! ما به مخالف کسی هستیم که میخواد یارانه زیاد کنه و باز قیمتها ساعتی بالا پایین بشه !! ما به ثبات رای دادیم....
این حرفها که تقلب شده اصلا صحت نداره!! اصلا گیریم با کلک و شیطنت بعضی فرماندارها تخلفهایی شده...
ولی سوال من از شما این اون فرماندار از کجا میدونه که مردی که در صف هستن به کی میخوان رای بدن؟؟مگر در صف پوستر همراه خودشون داشتن؟؟اگر تعرفه دیر رسیده برای طرفدارهای روحانی هم دیر رسیده اگر صف طولانی بوده برای همه بوده اتفاقا به بعضی موارد طرفدارهای روحانی صبح معترض بودنWink
چیزی که من خودم به چشم دیدم در روستاها رای روحانی بیشتر بود! حالا آمار دقیق وزارت کشور میده تا متوجه بشید واقعا چقدر اصولگراها ناموفق بودن

بنده خدا...
حتی ۲۴ ساعت هم از آمال و اهدافتون نگذشته که هنرمندای سینه چاک روحانی از وزیر فرهنگ گله مند شدن.
شما حتی ۲۴ ساعتم نمیتونین به اونی که رای دادین امیدوار باشین.
چون این شعارا وجود خارجی نداره.

منبع

جناب محمدصدرا.
۴ سال روشنگری کم بود؟
مردم دزدی که اجازه بده ما تو زندان برقصیم رو به پاک دست ظاهر الصلاح ترجیح دادن.
در حال انفجارم از عصبانیت.
سلام
با تمام این تفاسیر و حرف و حدیث و تجزیه تحلیل ..... باید بگم خیلی خیلی ناراحتم....

ما به جنگ روانی که راه انداختند باختیم....
از نظر من طرفداران روحانی سه دسته ان یا معاندن یا ذی نفع ان یا جاهلن ..... که امان از جهل ...... یاد فیلم مختار اون قسمتی که در قیام مسلم سکه بین.مردم تقسیم.کردند و یا در فیلم امام علی قسمت جنگ صفین افتادم .......و تاریخ تکرار میشه اگه عبرت نگیریم....

به خدا من خودم تو تبلیعات چهره به چهره بودم اکثرا میگفتند رییسی بیاد دیوار میکشه , تحریم میشیم , جنگ میشه , ازادی نداریم و از این حرفها.......

خدا سایه رهبرمونو حفظ کنه .... ولی دلم داره میترکه .........
اونا بلد بودند چه کار کنند........
خدا به همین وقت اذان لعنت کنه کسانی رو خائن به ملت و کشور و رهبرن !!

من خیلی ناراحتم...... دلم میخواد گریه کنم....به خدا تحمل چهارسال دروعگویی , دزدی , خیلی سخته.... تو چشات نگاه کنن و احمق فرضت کنن ....
همین الان طرفدارای روحانی ریختن تو خیابون دارن شعارای جنبش سبزی سر میدن و فحش اصولگراها و رئیسی حیا کن سر میدن . . .

من دیگه به این نتیجه رسیدم دلسوزی برای این مردم نادان فایده ی نداره. کلاه خودمونو بچسبیم باد نبره

بقول مختار فاتحه ی این قیام را باید خواند...
خب بسه دیگه اینقدر ناراحتی نکنید Sad
من خودمم خیلی طرفدار روحانی نیستم ولی بهش رای دادم چون حداقل تونست وضع نابسامانی رو که احمدی نژاد به وجود آورده بود سامان بده منظورم تغییر لحظه ای قیمت هاست
خب این نشون میده که ایشون تو اقتصاد یه توانایی هایی داره ولی آقای رییسی چی ??? سابقه ی فعالیت اقتصادی دارند ??? خیر
یکی از دیگه از دلایلم برای رای دادن به ایشون ترس از آقای رییسی بود که این ترس جنگ روانی و این حرفا نیست خب تفکر ایشون واقعا ترسم داره

اصول گراها باختن چون نامزد درست و حسابی نداشتن و تفکر شون رو مردم نمیپسندن
بخدا برای انتخابات شوراها به کسی رای دادم که اصول گرا بود و انتخاب شد و خوشحال هم هستم از اینکه انتخاب شد چون دیده بودم که زحمت می‌کشه برای شهر واقعا
این که نامزدی که معرفی میشه سابقه اجرایی خوب داشته باشه خیلی مهمه خیلی اینقدر مهمه که منی ک از اصول گراها خوشم نمیاد ولی به کاندیداش رای میدم
این که سابقه خوب داشته باشی اینکه مردم ازت ذهنیت خوبی داشته باشن خیلی مهمه
پایان انتخابات رو به همه تبریک میگم
ولی متاسفانه از اولم نتیجه ی انتخابات معلوم بود
اصولگراها باید یه تکون اساسی به خودشون بدن،الان چندین انتخابات پشت سر هم دارن شکست میخورن ولی بجای اصلاح خودشون فقط برای خودشون بهونه تراشی های مختلف میکنن،92 رو که میگفتن کاندید واحد نداریم،انتخابات مجلس رو هم میگفتن که تهران شهر فاسده و رو به زواله ولی توی بقیه ی جاها پیروز شدیم،حالا احتمالا برای 96 هم یه بهونه ای درمیارن،احتمالا یا میندازن تقصیر امیرتتلو یا میگن بخاطر تخلفات روحانی بوده که ما باختیم وگرنه که ما همیشه پیروز میدان هستیم
شاید اگه رئیسی از اول به نفع قالیباف میرفت کنار میشد یه امید هایی داشت که روحانی نشه ولی متاسفانه از همون مناظره ی سوم که قالیباف منفجر شد معلوم بود که میخواد به نفع رئیسی بره کنار
بعدشم که روحانی موفق شد چنان لولویی از رئیسی بسازه که نظام توی 40 سال نتونست از آمریکا بسازه ! کار به جایی رسیده بود که خیلی ها از اول انقلاب نرفته بودن رای بدن ولی ایندفعه از ترس اینکه نکنه رئیسی بیاد رفتن رای دادن
ولی خب جوون ها خیلی از وضع مملکت خسته شدن،خسته تر از اون که ریسک کنن بذارن رئیسی بیاد و باز این ریسکو به جون بخرن که جوونیشون تلف بشه
پ.ن: ملت توی یکی از محله های نزدیک ما ریختن بیرون دارن قر میدن و شادی میکنن،یاد یه بنده خدایی افتادم که میگفت این ملت نه مسجد میخواد نه دانشگاه،این ملت دیسکو میخواد
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۳)yamin نوشته است: [ -> ]سلام
با تمام این تفاسیر و حرف و حدیث و تجزیه تحلیل ..... باید بگم خیلی خیلی ناراحتم....

ما به جنگ روانی که راه انداختند باختیم....
از نظر من طرفداران روحانی سه دسته ان یا معاندن یا ذی نفع ان یا جاهلن ..... که امان از جهل ...... یاد فیلم مختار اون قسمتی که در قیام مسلم سکه بین.مردم تقسیم.کردند و یا در فیلم امام علی قسمت جنگ صفین افتادم .......و تاریخ تکرار میشه اگه عبرت نگیریم....

به خدا من خودم تو تبلیعات چهره به چهره بودم اکثرا میگفتند رییسی بیاد دیوار میکشه , تحریم میشیم , جنگ میشه , ازادی نداریم و از این حرفها.......

خدا سایه رهبرمونو حفظ کنه .... ولی دلم داره میترکه .........
اونا بلد بودند چه کار کنند........
خدا به همین وقت اذان لعنت کنه کسانی رو خائن به ملت و کشور و رهبرن !!

من خیلی ناراحتم...... دلم میخواد گریه کنم....به خدا تحمل چهارسال دروعگویی , دزدی , خیلی سخته.... تو چشات نگاه کنن و احمق فرضت کنن ....
یه طوری میگید به جنگ روانی رقیب باختیم، انگار به دستگاه تبلیغاتی نازی‌ها یا غول دجال رسانه ای آمریکا باختید!!!
نه عزیز به 4 تا جوجه امنیتی اصلاح طلب و مطرود باختید
یعنی من که نه عضو حزبی هستم، نه تو کار امنیتی هستم، هنوز تبلیغات شروع نشده، آخر قصه رو میگم، ولی آقایون نظامی امنیتی اصولگرا نمی فهمن؟؟؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid378098

(۲۲/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۰)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]شاید خیلی حرفها زدنش سال 92 سخت بود و ظرفیتش نبود ولی یادمون نره که مردم ایران اینهمه رئیس جمهور انتخاب کردن، هیچوقت به افراد نظامی و امنیتی رای ندادن. مخصوصا کسانی که با زبان مردم کمتر حرف میزنن. کاری به خوب و بدش ندارم ولی الان میلیونها نفر در شبکه های اجتماعی فعالن و دیگه نمیشه گفت مردم سوابق کاندیدا رو نمی فهمن....
تنها چیزی که می تونه باعث پیروزی روحانی بشه، لولو ساختن از کاندیدای مقابلشه که الان همه شرایط محیاست

وقتی عقل گرایی همراه با آرمانگرایی، بی شرفی خوانده شد (راحت بگیم عقل کشکه دیگه)
(۲۳/فروردین/۹۶ ۸:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببخشید

ولی تفکرات برخی طرفداران مشائی تفکرات ماکیوالیستیه

مثل جناح منافقین داخلی

طرف لولو بشه یا نه مهم شرافته

احمدی نژاد شرافتشو زیر سوال برد

رئیسی رای نیاره هم اتفاقی نمیافته همونطور که روحانی که 4 سال خیانت کرد به نفع ما شد با وجود هزینه زیاد

خدا با ماست

آیینه گر نقش تو بنمود راست ...
نمی خواستم دیگه اینجا پست بزارم خدایی انقد تحلیل دادیم تحلیل دونمون دیگه درد گرفت!
ولی باورم نمیشه به این زودی شروع شد من فک می کردم حداقل دو سه ماه دیگه این چیزا شروع میشه:

[تصویر: 500x696_1495216536411320.jpg]

واکنش شدید کیانیان به توهین وزیر ارشاد به هنرمندان:

هنرمندان، مطربان آماده به خدمت وزارت نیستند که به اشاره‌ای خوش رقصی کنند! منتظر توضیح و عذر خواهی شما هستم.
خطاب به آقای کیانیان و سایر دوستانی که حمایت کردن:
شاعر اینجاست که میگه
بشین تا توفیقت بشه....میشه!

واقعا شایسته همین توهین و تحقیر هستید.
تازه شروع شد ولی تاریخ از یاد نخواهد برد خیانت امثال شما رو...تاریخ فراموش نمیکنه وعده پول مجوز و کنسرت رو...
بالاخره یه روز اعتراف می کنید....
کاش علی حاتمی بود از حال روز امروز ما یک هزاردستان دیگه می خواست

...
– ضاربو دیدی ؟
– راستیتش سیخکی دراز کشیده بودم سینه کش آفتاب . دیگه هیچی .
– جماعت خواب .
اجتماع خواب زده .
جامعه چرتی .
عجب ملتی
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۵:۴۹)-Ali- نوشته است: [ -> ]پیش بینی نتیجه انتخابات با استفاده از نظر کاوی

این پیش بینی بر اساس اطلاعات منتشر شده در کانالهای فارسی زبان شبکه اجتماعی تلگرام در روزهای شنبه تا دوشنبه صورت پذیرفته است.

قسمتی از این نتایج در روزهای قبل در کانال منتشر شد. اما به دلیل تذکر قانونی از کانال حذف گردید.

اکنون که انتخابات به اتمام رسیده، جهت آزمون تحلیلهای هوشمند و خودکار و مقایسه با نتایج واقعی انتخابات و اطلاع از کاستیهای روش تحلیل، این نتایج اعلام میگردد. امید میرود این روشهای تحلیل هوشمند، راهی برای افکارسنجی سریع و کم هزینه در اختیار محققین کشور قرار دهد.

روش محاسبه به این صورت بوده است:

از میان اطلاعات کانالهای عمومی تلگرام که در روزهای مذکور منتشر شده، کلیه مطالبی که نام کاندیداهای اصلی (روحانی و رئیسی) در آنها تکرار شده بود جدا شده است.

روی این مطالب آنالیز نظرکاوی با ابزارهای خودکار پردازش زبان فارسی انجام شده و بر اساس محتوای مطلب، سوگیری آن به صورت مثبت، منفی و یا خنثی دسته بندی شده است

سپس میزان بازدید مطالب مثبت هر کاندیدا از بازدید کل مطالب حاوی سوگیری بدست آمده است (یعنی جمع بازدید مطالب مثبت تقسیم بر جمع بازدید مطالب منفی و مثبت).

در نهایت سهم هر کاندیدا از بازه 0 تا 100 به نسبت درصد مطالب مثبت بین دو کاندیدا تقسیم شده است.

در تفسیر این نتایج باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:

تنها 60 درصد کاربران اینترنت عضو تلگرام هستند.

کاربران تلگرام ممکن است نمونه نااریب از جامعه باشند و از نظر سن، مدرک تحصیلی، مکنت مالی و پارامترهای دیگر با کل جامعه تفاوتهایی داشته باشند.

عدد بدست آمده از روی بازدید مطالب منتشر شده بدست آمده است. در این صورت کاندیداهایی که کانالهای فعالتری داشته اند ممکن است سمت و سوی نتایج را کمی به سود خود تغییر داده باشند.

دقت این پیش بینی ممکن است در استاتهای مرزی کشور که به زبان دیگری غیر از فارسی صحبت میکنند (آذری، کردی، عربی، پشتو ...) پایین باشد زیرا آنالیزها فقط روی کانالهای فارسی زبان متمرکز بوده است. از آن جایی که رای دکتر روحانی در مناطق مرزی سنی نشین احتمالا بالاتر از مقادیر پیش بینی شده باشد، انتظار میرود درصد پیش بینی شده کف درصد دکتر روحانی باشد.

احتمالا ترکیب آرای کاندیداها در روزهای سه شنبه تا جمعه تغییراتی داشته است.

بر اساس آنالیز انجام گرفته -بدون درنظر گرفتن میزان مشارکت و درصد آرای کاندیداهای دیگری که انصراف نداده اند- درصد آراء دو کاندیدای اصلی به صورت زیر پیش بینی شده است:

روحانی: 54.6%
رییسی: 45.4%

[تصویر: map.jpg]

پیش بینی نتایج استان به استان براساس نظرکاوی مطالب منتشر شده در تلگرام در سه روز متوالی (اعلام نشده تا کنون به دلیل اعلامیه دادستانی)

بنفش: روحانی
سبز: رییسی

تخمین نتیجه کشوری: روحانی 54.6%

پیش بینی صحیح انتخابات توسط آزمایشگاه شبکه های اجتماعی دانشگاه تهران با استفاده از نظرکاوی علمی

کانال تلگرافی از مدتها قبل مبادرت به انتشار امار دقیقی از شبکه های اجتماعی بخصوص تلگرام نمود و در این مدت کانالهای زیادی در کشور از آمارهای این کانال تغذیه شدند.

آمارهای این کانال از داده های جمع اوری شده توسط موتور جستجوی شبکه های اجتماعی هشتگ به آدرس 8tag.ir بدست می آید که در همین آزمایشگاه با فناوری بومی توسط دانشجویان نخبه کشور طراحی و پیاده سازی شده است.

در روز پنجشنبه این کانال مبادرت به انتشار انالیزهای ساعتی از سوگیری مطالب منتشره در شبکه اجتماعی تلگرام نمود و قصد بر این بود که این آنالیز تا مشخص شدن نتیجه نهایی ادامه پیدا کند.

اما پس از انتشار این انالیزها با تذکر دادستانی کشور مبنی بر ممنوعیت پیش بینی، روبرو شد و مبادرت به حذف آن مطالب نمود.

با وجود اینکه تشخیص سوگیری مطالب در زبان فارسی به دلیل پیچیده بودن کنایه ها با چالشهای زیادی روبروست اما انالیزهای انجام شده در روزهای مختلف توسط سامانه نشان از پایداری الگوی نظرات داشت و پیش بینی از روی این انالیزها حاکی از تقسیم آرا به نسبتهای تقریبی 55-45 بین اقایان روحانی و رئیسی تا روز دوشنبه داشت.

انالیز انجام شده برروی بازدیدهای روز پنجشنبه، درصد 56.1 را برای اقای روحانی نشان میداد. اکنون، نتایج نهایی، نشان میدهد این پیش بینی با خطای کمتر از یک درصد نتیجه انتخابات را پیش بینی نموده است.

آزمایشگاه شبکه های اجتماعی دانشگاه تهران ضمن تبریک به تمام کاندیداهای محترم بویژه دکتر روحانی، منتخب دوازدهم، از همه دانشجویانی که در امر جمع اوری و تحلیل و نمایش داده ها در این مدت همکاری 24 ساعته داشتند تشکر ویژه مینماید و به همه خسته نباشید میگوید.

لازم به ذکر است که این آزمایشگاه در انتخابات مجلس نیز با ارائه سامانه مجلس گرافی: به ادرس majles.sociallab.ir توانست جایگاه ویژه ای در افکار عمومی پیدا نموده و کاربردهای داده کاوی را در کمک به تصمیم گیریهای مردمی نشان دهد.

--------------

نتیجه نهایی و قطعی انتخابات

جمع آراء: 41.220.131 رای

روحانی: 23.549.616 رای - 57 درصد
رئیسی: 15.786.449 رای - 38.5 درصد
میرسلیم: 478.215 رای
هاشمی طبا: 215.450 رای
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]دقیقا همه چیز تو دستشونه ... برای اینکه این حس مثلا آزادی به جوونا ساخته...
کاملاً موافقم.
به عبارت دیگر، اینکه عقل بهتر هست یا شهوت و بزدلی، اصلاً ارتباطی به این نداره که آیا تعداد افراد عاقل بیشتر هست یا تعداد افرادی که عقلشون توسط شهوتشون و لولوهایی که براشون ساخته شده کور میشه.
شمردن تعداد این دو گروه، یک کار بی‌ربطه.
و استفاده از این شمارش برای تصمیم‌گیری در مورد سرنوشت ملت، عین جنون هست.

(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]در رابطه با تقلب یا تخلف باید بگم به هیچ عنوان دامن زدن بهش به صلاح مملکت نیست و اگه با همین سیستم سر صدا ها پیش بره احتمالا رهبری تشر خواهد زد...پس منتظر حرف رهبری بمونید اگه کوچکترین نشانه ای از اینکه رهبری از انتخابات راضی نبود دیدید انوقت اعتراض کنید
نظر رهبر دقیقاً برعکس اینه که ما منتظر واکنش ایشون بایستیم:

بیانات در روز ۱۳۹۳/۰۵/۰۱ در دیدار با دانشجویان:

یک نکته‌‌ى دیگرى که در بیانات بعضى از دوستان بود در سؤالاتى هم که دانشجویان از من به‌‌صورت تقدیرى کردند [بود] - سؤال شده است از دانشجویان که اگر شما در این جلسه بودید چه می‌گفتید؛ جوابهایى آمده؛ یک کتاب صد صفحه‌‌اى یا بیشتر براى ما آوردند که نظرات دانشجویان است؛ آنجا هم دیدم این سؤال مطرح است - که مواضع سیاسى افراد دانشجو یا تشکلهاى دانشجویى چگونه باید منطبق با نظرات رهبرى باشد؟ که این سؤال در اینجا هم به یک شکلى مطرح شد. به‌‌نظر من این سؤال خیلى سؤال موجهى نیست؛ این‌‌جور نیست که همه‌‌ى مواضعى که آحاد مردم - از جمله دانشجویان که جزو قشرهاى پیشرو هستند - اتخاذ می‌کنند، بایستى الگوگرفته و برگردان نظراتى باشد که رهبرى ابراز می‌کند؛ نه، شما به‌‌عنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید - که من حالا عرض خواهم کرد - نسبت به اشخاص، نسبت به جریانها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید. این‌‌جور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى درباره‌‌ى فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ می‌کند که بر اساس آن، شما هم موضع‌‌گیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد. رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیم‌‌گیرى کنید؛ منتها معیار عبارت باشد از تقوا؛ معیار، تقوا باشد. تقوا یعنى اسیر هواى نَفْس نشدن در جانب‌‌دارى و طرف‌‌دارى یا در مخالفت و معارضه، در انتقاد یا در تمجید؛ این را رعایت کنید. اگر این رعایت شد، هم انتقاد خوب است، هم جانب‌‌دارى و تمجید خوب است: از شخص، از دولت، از فلان جریان سیاسى؛ از فلان حادثه‌‌ى سیاسى؛ هیچ اشکالى ندارد. البته اگر در یک زمینه‌‌اى نظرى هم از سوى این حقیر ابراز شد، آن کسانى که حسنِ‌‌ظن دارند و این نظر را قبول دارند، ممکن است این هم یکى از عواملى باشد که در تشخیص آنها دخالت خواهد داشت؛ لکن این به معناى این نیست که وظیفه‌‌ى افراد در مورد موضع‌‌گیرى‌‌ها و در مورد اظهارنظرها ساقط بشود؛ نه، هرکسى نگاه کند [و وظیفه‌‌اش را انجام بدهد]. عرض کردم معیار این است که با رعایت تقوا باشد؛ یعنى بدون گرایش به هواى نَفْس؛ اگر انتقاد می‌کنیم، اگر طرف‌‌دارى و جانب‌‌دارى می‌کنیم، اگر یک حرکت را، یک سیاست را تأیید می‌کنیم یا اگر رد می‌کنیم، واقعاً از روى احساس وظیفه و تکلیف و بدون دخالت دادن اغراض نفسانى [باشد]؛ این هم یک نکته‌‌ى دیگر.

--------------

ثانیاً خوبی‌اش فقط برنده شدن رئیسی نیست!

البته امکان برنده شدن هم هست چون شما مرتکب یک اشتباه ریاضی شده‌اید:
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]روحانی خیلی بیشتر از51 درصد آرا بدست آورد بنابراین در هر حالتی بازم رئیس جمهور میشه نمیشه که 10 میلیون رای جابجا شده باشه.
اگر به اندازه‌ی نصف اختلاف روحانی و رئیسی، رأی از روحانی به رئیسی جابجا شده باشه، به ٪۵۰ میرسه.
آراء ۴۰٬۰۲۹٬۷۳۰ هست.
نصف آراء میشه ۲۰٬۰۱۴٬۸۶۵ رأی.
در این حالت روحانی فقط ۳٬۵۳۴٬۷۵۱ رأی بیشتر داره.
آیا کسی هست که بتونه ثابت کنه که برای حوزه‌هایی که هیچ‌وقت برگ تعرفه نرفت، خودشون بجاشون رأی ننوشته‌اند؟
این انتخابات که اینقدر شور داشت، یعنی فقط به اندازه‌ی انتخابات سال ۹۲ مشارکت می‌داشت؟

اما خوبی‌اش فقط این احتمال نیست.
یک خوبی دیگرش اینه که تخلف اثبات بشه. این ننگ شدیدی برای این رئیس‌جمهور خواهد بود. البته قانوناً اگر دست داشتن خودش هم اثبات بشه باید برکنار بشه اما میدونم که سراسر این مملکت همه با سبزهایی که به خون دلسوزها تشنه‌اند توی تعارف و رودرواسی هستن...

خوبی دیگرش اینه که اختلاف آراء کمتر میشه و نمیتونن توی سر مخالفین بکوبند که رأی ٪۵۰.۷۱ سال ۹۲ بعد از تمام این قضایا و برجام‌بازی‌ها، به ٪۵۶ رسید.

(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]همچنین این حرف به این شایعه قوت میده که ممکنه 88 هم همین اتفاقات افتاده باشه و نظام تقلب کرده باشه
جوابش رو اینجا داده‌ام.

(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]جدای از این اگر تخلفی هم صورت گرفته باشه مثل همین ندادن تعرفه ها برای هر دو کاندید صدق میکنه حتی تو دور افتاده ترین روستاها هم روحانی رای داشته بنابراین فرق چندانی نمیکنه
میتونن خودشون همه‌اش رو به نفع روحانی نوشته باشند.

(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]وقتی وارد بازی می شید باید قواعدشو هم بپذیرید...مردم به کنسرت رای دادن و آقای رئیسی باخت.
دقیقتر اینه که بگیم مردم به کنسرت ِ مشکل‌دار رأی دادن.
بله، باید قواعد بازی رو بپذیریم، که هیچ‌کجاش تقلب و جرزنی گفته نشده بوده.
بیانیه حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی درباره انتخابات ۹۶

بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَ صَلِّ عَلي علي بن مُوسَي الِّرِضا المَرُتَضي بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

ملت عزیز و بزرگوار ایران!
خداوند متعال را سپاسگزارم که حضور باشکوه شما مردم فهیم در انتخابات ریاست جمهوری، عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی را بیش از پیش نمایان ساخت و چشم جهانیان را خیره کرد.
نقش بی بدیل رهبر معظم انقلاب در شکل گیری این حماسه با عظمت بر کسی پوشیده نیست. امنیت و استقلال و پیشرفت کشور، همواره مرهون هدایت های داهیانه ایشان بوده و اینجانب به عنوان سرباز این نظام و #خادم_ملت شریف ایران، وظیفه خود می دانم از مراجع عظام تقلید و علماء اعلام، طلاب و دانشجویان، کارگران و کشاورزان، بازاریان و خانواده معزز شهدا و ایثارگران و تمامی گروه ها و تشکل ها و همه زنان و مردان سلحشور ایران اسلامی تشکر نمایم.
همچنین از مردم عزیزی که با محبت خویش به اینجانب اعتماد نموده و در سفرهای مختلف به استان های کشور، جلوه های ماندگار و فراموش نشدنی از #عزم_انقلابی و #انسجام_اجتماعی خلق نمودند، صمیمانه تقدیر نمایم. بی تردید پیروز اول این انتخابات ملت شریف ایران می باشند که حماسه ای بزرگ خلق نمودند.
دستاورد مهم این انتخابات، سیاست ورزی اخلاق مدار، #تکلیف_محوری و طرح گفتمان «توجه به محرومان» و «مبارزه با فساد و تبعیض» بود که فراتر از جناح بندی های رایج سیاسی، به مطالبه عمومی مردم تبدیل شد و به تدریج مورد اذعان و تعهد دیگر نامزدهای انتخاباتی نیز قرار گرفت.
رأی قریب به ۱۶ میلیون ایرانیِ خواهان تغییر، سرمایه ای مهم و پشتوانه عظیم است که به هیچ وجه نمی توان آن را در عرصه سیاسی و تصمیم گیری کلان کشور نادیده گرفت. اینجانب با اتکاء به همین پشتوانه مردمی، همه ظرفیت ها را برای پیگیری مطالبات مردم در مبارزه با #فساد و #تبعیض و تحکیم ارزش های انقلاب اسلامی به کار خواهم بست و هر اراده و تلاشی در دولت آینده با این جهت گیری را مورد حمایت قرار خواهم داد و همواره زبان گویای #محرومان خواهم بود.
اگرچه حضور بانشاط و حداکثری مردم پای صندوق های رأی کام هر ایرانی را شیرین کرد. لکن برخی بداخلاقی های انتخاباتی و #تخلفات آشکار در قبل و حین برگزاری انتخابات از لحظات تلخ این انتخابات بود که آن را از مسیر #قانون پیگیری خواهم نمود، اما هم اکنون همگان باید عزم خود را جزم کنیم تا با ساختن ایرانی آباد بر استقلال وآزادی و #کرامت برای این ملت پافشاری نماییم.
به روح مطهر امام راحل و شهدای عالیقدر انقلاب اسلامی درود می فرستم و برای ملت قهرمان ایران آینده ای سرشار از موفقیت و بهروزی آرزو می کنم. همچنین برای تمام دولت مردان و رئیس جمهور منتخب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم اجرای عدالت اجتماعی و رفع دغدغه های اقتصادی مردم و معیشتی محرومان در اولویت برنامه های #دولت_دوازدهم قرار گیرد.

سید ابراهیم رئیسی
۳۰ اردیبهشت ۹۶

مث اینکه این جریان تخلف رو جدی جدی میخواد پی گیری کنه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع