۳۱/اردیبهشت/۹۶, ۱۵:۱۷
(۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۰)A L I نوشته است: [ -> ]از این جمعیییییییییییت 1 میلیاردی که شما میگید الان کجای دنیا هستن؟؟
از تجارت با جیبوتی و سومالی چی گیر ما میاد؟؟
هیچ سودی در معامله با اون کشورها نبود و فقط پرداخت پول و ضرر مالی بود نکنه مسکن مهرهای ونزئولها یادتون رفته؟؟
ننه چاوش چی![]()
آدمهای زورگو مثل شما فکر میکنن،این واقعیت باید قبول کنید مردم دیگه مثل شما فکر نمیکنن و تفکرات شما و امثال شما دوست ندارن،مردم دوست ندارن صبح به صبح یه سایت خبری فی*ل*تر بشه یک شبکه اجتماعی فی*ل*تر بشه!
مردم دوست ندارن قیمتها ساعتی بالا پایین بشه! دوست ندارن در سطح بین المللی رئیس جمهورشون مث لاتها سر کوچه حرف بزنه و آبروی کشورش ببره
مردم از آدمهایی که به ظاهر عاشق محرومها هستن و خودشون خادم مردم میدونن ولی در عمل چیز دیگه هستن خوششون نمیاد...
این انتخابات یک تو دهنی و مشت محکم بود به افرادی مثل شما و افرادی که هنوز فکر میکنن میتونن با تفکرات حصر حجری کشور داری کنن و با اسم دین مردم گول بزنن
انتخابات 1400 هم همین جریان حامی روحانی پیروز میشه اگر شما با این فرمون پیش برید حتی شوراها شهرهای کوچیکم از دست میدید و به کلی از صحنه سیاست ریز و درشت مملکت حذف میشید
هدف بعدی پس گرفتن شهرداری تهران از قالیباف دروغگوباید منتظر موند و جلسات شورای شهر تهران برگزار بشه
علی آقا.
۱. اگه اشتباه نکنم شما قبلا فرموده بودین تو جنوب زندگی میکنین.
شورای شهر تهران به شما چه ربطی پیدا میکنه؟
ضمن این که اگه شورای شهر سیاسی و ورزشی و فرهنگی نبود و صرفا مهندسی و مدیریتی بود ما شاهد فاجعه پلاسکو نبودیم.
۲. این دیدگاهی که آدم فقط به پولدارا بچسبه حتی برای زندگی شخصیتونم خوب نیست.
چه برسه برای یه جامعه.
از مراوده با جیبوتی و ونزوئلا این نصیبمون میشد که جیبوتی با عربستان همکاری نمیکرد سر باز گذاشتن کانال سوئز.
اون وقت نصف نفت و گاز دنیا در صورت حمله عربستان به یمن قطع میشد.
اون وقت همه عربستانو محکوم میکردن.
قدرت فقط در پول نیست.
گاهی در انتخاب منطقه استراتژیکه.
ما اگه با برزیل و ونزوئلا و کوبا و ... دوست بودیم اونجا هم موشک کار میذاشتیم و جلوی تهدیدای آمریکا مقابله به مثل میکردیم.
با دست پوچ که نمیشه لبخند زد و توقع داشت همه هم عاشق خلق کورشی ما بشن.
اونا پول پرستن.
ما نمیخوایم مثل اونا بشیم.
عمرت به افسانه توشیشان قد میده؟
نه قدرت موندگاره و نه ثروت.
فقط انسانیت موندگاره.
و جالب این که انسانیت جمهوری اسلامی میتونست به قدرتش تبدیل بشه که امثال شما نخواستین.
۳. احمدی نژاد کلا تو ۸ سال دو تا حرف بی ادبی زد که من خجالت میکشم بگم.
اما روحانی فقط تو ۴ سال با فوشاش ایران و ایرانی رو سرفراز کرد.
میرسلیم فقط به چندتاش اشاره کرد.
بی ادبی و بد صحبت کردن روحانی به مراتب از احمدی نژاد بدتره.
محمدتراست گرامی!
من نه اصولگرا ام نه اصلاح طلب، نه احمدی نژادی.
من ولی فقیهی هستم.
تو این مملکت اصولگراها نیستن که منفورن.
ولایت فقیهی ها هستن.
خودتو نزن به اون راه برادر من.
رئیسی چقدر گفت من با جمنا کاری ندارم.
اینا پیله کردن و این بیچاره رو مال خود کردن.
من فکر میکنم اگه اصولگرا امثال لاریجانین و اصلاح طلب امثال روحانی( که اونم نیست. چون روحانی پیرو خلف رفسنجانیه و اصلاح طلبا خودشونو به روحانی چسبوندن که ضایع نشن) آقای رئیسی هیچ کدوم وری بود.
باید منتظر موند و جلسات شورای شهر تهران برگزار بشه