تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۰)A L I نوشته است: [ -> ]از این جمعیییییییییییت 1 میلیاردی که شما میگید الان کجای دنیا هستن؟؟
از تجارت با جیبوتی و سومالی چی گیر ما میاد؟؟
هیچ سودی در معامله با اون کشورها نبود و فقط پرداخت پول و ضرر مالی بود نکنه مسکن مهرهای ونزئولها یادتون رفته؟؟
ننه چاوش چیBig Grin
آدمهای زورگو مثل شما فکر میکنن،این واقعیت باید قبول کنید مردم دیگه مثل شما فکر نمیکنن و تفکرات شما و امثال شما دوست ندارن،مردم دوست ندارن صبح به صبح یه سایت خبری فی*ل*تر بشه یک شبکه اجتماعی فی*ل*تر بشه!
مردم دوست ندارن قیمتها ساعتی بالا پایین بشه! دوست ندارن در سطح بین المللی رئیس جمهورشون مث لاتها سر کوچه حرف بزنه و آبروی کشورش ببره
مردم از آدمهایی که به ظاهر عاشق محرومها هستن و خودشون خادم مردم میدونن ولی در عمل چیز دیگه هستن خوششون نمیاد...
این انتخابات یک تو دهنی و مشت محکم بود به افرادی مثل شما و افرادی که هنوز فکر میکنن میتونن با تفکرات حصر حجری کشور داری کنن و با اسم دین مردم گول بزنن

انتخابات 1400 هم همین جریان حامی روحانی پیروز میشه اگر شما با این فرمون پیش برید حتی شوراها شهرهای کوچیکم از دست میدید و به کلی از صحنه سیاست ریز و درشت مملکت حذف میشید
هدف بعدی پس گرفتن شهرداری تهران از قالیباف دروغگوWink باید منتظر موند و جلسات شورای شهر تهران برگزار بشه

علی آقا.
۱. اگه اشتباه نکنم شما قبلا فرموده بودین تو جنوب زندگی میکنین.
شورای شهر تهران به شما چه ربطی پیدا میکنه؟
ضمن این که اگه شورای شهر سیاسی و ورزشی و فرهنگی نبود و صرفا مهندسی و مدیریتی بود ما شاهد فاجعه پلاسکو نبودیم.
۲. این دیدگاهی که آدم فقط به پولدارا بچسبه حتی برای زندگی شخصیتونم خوب نیست.
چه برسه برای یه جامعه.
از مراوده با جیبوتی و ونزوئلا این نصیبمون میشد که جیبوتی با عربستان همکاری نمیکرد سر باز گذاشتن کانال سوئز.
اون وقت نصف نفت و گاز دنیا در صورت حمله عربستان به یمن قطع میشد.
اون وقت همه عربستانو محکوم میکردن.
قدرت فقط در پول نیست.
گاهی در انتخاب منطقه استراتژیکه.
ما اگه با برزیل و ونزوئلا و کوبا و ... دوست بودیم اونجا هم موشک کار میذاشتیم و جلوی تهدیدای آمریکا مقابله به مثل میکردیم.
با دست پوچ که نمیشه لبخند زد و توقع داشت همه هم عاشق خلق کورشی ما بشن.
اونا پول پرستن.
ما نمیخوایم مثل اونا بشیم.
عمرت به افسانه توشیشان قد میده؟
نه قدرت موندگاره و نه ثروت.
فقط انسانیت موندگاره.
و جالب این که انسانیت جمهوری اسلامی میتونست به قدرتش تبدیل بشه که امثال شما نخواستین.
۳. احمدی نژاد کلا تو ۸ سال دو تا حرف بی ادبی زد که من خجالت میکشم بگم.
اما روحانی فقط تو ۴ سال با فوشاش ایران و ایرانی رو سرفراز کرد.
میرسلیم فقط به چندتاش اشاره کرد.
بی ادبی و بد صحبت کردن روحانی به مراتب از احمدی نژاد بدتره.

محمدتراست گرامی!
من نه اصولگرا ام نه اصلاح طلب، نه احمدی نژادی.
من ولی فقیهی هستم.
تو این مملکت اصولگراها نیستن که منفورن.
ولایت فقیهی ها هستن.
خودتو نزن به اون راه برادر من.
رئیسی چقدر گفت من با جمنا کاری ندارم.
اینا پیله کردن و این بیچاره رو مال خود کردن.
من فکر میکنم اگه اصولگرا امثال لاریجانین و اصلاح طلب امثال روحانی( که اونم نیست. چون روحانی پیرو خلف رفسنجانیه و اصلاح طلبا خودشونو به روحانی چسبوندن که ضایع نشن) آقای رئیسی هیچ کدوم وری بود.
نقل قول: ما اگه با برزیل و ونزوئلا و کوبا و ... دوست بودیم اونجا هم موشک کار میذاشتیم و جلوی تهدیدای آمریکا مقابله به مثل میکردیم.
بحث ونزوئلا شد
سال 92 وضع ما و ونزوئلا تقریبا مشابه بود
جفتمون از نظر تورم و ... وضع مشابهی داشتیم
اما ونزوئلا الان تورم 500 درصدی داره ما تورم 0 درصدی
اونجا درگیر جنگ داخلیه اینجا درگیر انتخابات
نقل قول: از مراوده با جیبوتی و ونزوئلا این نصیبمون میشد که جیبوتی با عربستان همکاری نمیکرد سر باز گذاشتن کانال سوئز.
والا جیبوتی که از همون اولم طرف عربستان بود
خیلی انتظار بالاییه که فک کنیم دلارهای نفتی عربستان رو ول میکنه میچسبه به آرمان های ما
درضمن جیبوتی رو روحانی نپروند رفقای آقای قالیباف پروندند
نقل قول: رئیسی چقدر گفت من با جمنا کاری ندارم.
نقل قول: من فکر میکنم اگه اصولگرا امثال لاریجانین و اصلاح طلب امثال روحانی( که اونم نیست. چون روحانی پیرو خلف رفسنجانیه و اصلاح طلبا خودشونو به روحانی چسبوندن که ضایع نشن) آقای رئیسی هیچ کدوم وری بود.
اصولگرا رو فقط توی جمنا و لاریجانی خلاصه میکنید اصلاح طلب رو هم توی روحانی و هاشمی؟
تعجبی نداره که کاندید منتخبتون رای نیاورد
اصلاح طلبی و اصولگرایی یه تفکره،یه خط مشیه،یه شیوه س
که متاسفانه گروه دوم دیگه رابطه شون با مردم شکرآب شده
نقل قول:تو این مملکت اصولگراها نیستن که منفورن.
ولایت فقیهی ها هستن.
اتفاقا توی این مملکت اصولگراها هستن که منفورن
سال هاس که هرگندی این قشر میزنن یا از جیب رهبری خرج میکنن یا از جیب ملت
فقط هم شیوه ی خودشونو قبول دارن و به هیچ کسی جوابگو نیستن
غیر از اینه؟
آقای عبدی.
من نگفتم دول اسلامی ما رو دوست داشتن.
من گفتم ملل اسلامی یعنی مردم هر کشور عاشق اسرائیل ستیزی احمدی نژاد و سید حسن نصرا... و آقای خامنه ای بودن.
یعنی برنامه دراز مدت.
یعنی مردم جیبوتی رو کمک میکردیم تا واسه همچین روزی جلوی حکومتشون دربیان.
ونزوئلا هم با دخالتهای آمریکا به این روز دراومد.
شاید اگه ما اونجا پایگاه مردمی و دولتی داشتیم، اونجا تبدیل به یه پایگاه ایران میشد.
کلا که زوم دیدتون به ایران فوق فوقش اگه از تهران بزرگتر باشه، در حد نقشه گربه ایرانه.
من دیدگاهم کره زمینیه.
تو این دیدگاه هم فقط انصاف و صداقت و پاک دستی و تبعیت از رهبری میتونه به قلوب همه مردم دنیا حکومت کنه.
نه مراوده با سران کشورها.
اصولگراها رئیسی رو به زور به خودشون چسبوندن و باعث شدن ایشون به همون تنفر مورد نظر شما مبتلا بشه.
از نظر من رئیسی از اول هم اصولگرا نبود که حالا این بشه شکست اصولگراها و پیروزی اصلاح طلبها.
چون روحانی هم ۱۰۰ درصد اصلاح طلب نیست و عارف اصلاح طلب و امثالهم از رو ناچاری با روحانی تجمیع کردن.
روحانی تو صحبتاش گفت:
وقتی ترامپ سر کار اومد، بعضیا گفتن کله خر اونور جور شد و فقط تندروی اینور مونده تا جنگ شروع شه.
من به ایشون میگم اوضاع زمانی بده که هم ترامپ و هم شما کمترین رای رو بین روسای جمهور کشورا داشتین و شما هر دو منفورترینها هستین.
این خودش بهترین راه واسه اغتشاش و ناامنی جهانه.
نقل قول:مردم ما خودشون رو در حد مردم اروپا میدونن و از هم پیالگی با فقرا و سیاها و کلا مستضعفین بیزارن.

جواب بقیه حرفاتون رو چون میدونستم چیه جلو جلو داده بودم. همه مردم احمق و نفهم هستن فقظ شما خوبید.
اصلا قبول همین فرمون رو برید جلو خواهشا، چون ما از بردن خوشحال میشیم.

اما این یه تیکه از حرفتون خیلی جالبه...
اتفاقا مردم الان ما به نظر من اگه بالاتر از اونا نباشن پایینتر هم نیستن. شرایط زندگی اونها خیلی بهتر از ما هست ولی با این حال مردم ما گول عوام فریبی و یارانه سه برابری رو دیگه نخوردن. مردم سیستان مردم خوزستان با اونهمه مشکلات و جاهای دیگه با مشکلات متفاوت تو دهنی محکمی زدن به تفکر احمدی نژادی. اینکه آخه تهران نبود.
حداقل از مردم آمریکا بهتریم! دوستای خود من که اونجا هستن میگن الان ما سرمون رو بالا میگیریم و افتخار میکنیم به مردممون جلوی این آمریکایی ها که یکی مثل ترامپ شده رئیس جمهورشون، اونا هم حرفی برای گفتن ندارن.

میگم که شما اگه خودتون رو قبل انتخابات با تحلیل های نجومی گول نمیزدید الان کارتون به این حرفها نمیکشید!
یکی میگفت رئیسی دور اول با دو برابر رای میبره یکی دیگه میگفت روحانی انصراف میده اصلا یک دیگه میگفت انصراف چیه خودکشی میکنه. یسری حرف ها زده میشد آدم پیش خودش فکر میکرد تو کدوم سیاره دارید زندگی میکنید مگه؟!
(۲۲/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]اما من توصیه میکنم از حالا بشینید و غصه بخورید ! چون این انتخابات هم پرشور برگزار میشه و ما رو یه قدم جلو میبره(همون طور که در 88 بحث پیدایش انقلاب رنگی و در انتخابات 92 بحث وسوسه ی رابطه با امریکا برای همیشه حل شد) ، اگه از الان شروع کنید به غصه خوردن احتمال دق مرگ شدنتون با دیدن نتیجه ی انتخابات پایین تر میاد Heart
البته من با بکارگیری کلمات ایشون موافق نیستم ولی دوست خودتونه دیگه، هشدار داده بود قبلا Heart

رای جبه شما بین 15 تا 16 میلیون ثابته، اکثر انتخابات ها هم اینو تایید میکنه.
رای اصلاح طلبها هم ثابته ولی از تحریم کننده های انتخابات کمک میگیرن برنده میشن همش.
پس دیگه نیاید به جای تقلب بگید تخلف و این پیروزی شیرین رو به کام ملت شریف ایران تلخ کنید Rose

..........................
نقل قول:بنده خودم سرصندوقها بودم خیلی از شهرها و روستاهای استان ما حتی یک نفر به رییسی رای نداد. بعد چطوری 15 میلیون رای آورده؟
خوبه جانفشانیهای سال 88 بود وگرنه الان بجای ده میلیون تقلب 20 میلیون تقلب شده بود و رییسی رییس جمهور بود

علاوه بر اون که نمیتونن دست از پا خطا کنن، طرفدارها هم نمیتونن ادعای تقلب رو به زبون بیارن.
همش میگن تخلف، خب اگه در مورد 88 هم بگیم تخلف حله همه چی؟ تو اعتراض هم خودشون رو گول میزنن...

راستی شورای شهر تهران که 21 به 0 لیست امید برنده شد.
امروز هم برادرها تو شورای شهر جوش آوردن دعوا کردن...

مشهد و بندر انزلی هم من شنیدم رای آورده کامل لیست امید، بقیه جاها رو هم اگه خبر دارید بگید.
آمار استانی انتخابات هم منتشر شد بگید ببینیم آیا خراسان اومده داماد خودشو بفروشه یا نه Big Grin
نقل قول:یعنی مردم جیبوتی رو کمک میکردیم تا واسه همچین روزی جلوی حکومتشون دربیان.
ونزوئلا هم با دخالتهای آمریکا به این روز دراومد.
شاید اگه ما اونجا پایگاه مردمی و دولتی داشتیم، اونجا تبدیل به یه پایگاه ایران میشد.
والا من اصن ایده ای نداشتم که مردم جیبوتی و ونزوئلا همگی مسلمونن و اسرائیل ستیز و عاشق احمدی نژاد و حسن نصراللهBig Grin
خب شما از کجا میدونید که مردم اون کشور ها با دولت هاشون موافقن یا مخالف که اینقده سریع فکت صادر میکنید
هرملتی وظیفه داره خودش امور کشورشو حل کنه اگه قرار بود ما توی امور داخلی جیبوتی و ونزوئلا هم دخالت کنیم که بهتر از آمریکا و انگلیس نمیشدیم
نقل قول:اصولگراها رئیسی رو به زور به خودشون چسبوندن و باعث شدن ایشون به همون تنفر مورد نظر شما مبتلا بشه.
از نظر من رئیسی از اول هم اصولگرا نبود که حالا این بشه شکست اصولگراها و پیروزی اصلاح طلبها.
چون روحانی هم ۱۰۰ درصد اصلاح طلب نیست و عارف اصلاح طلب و امثالهم از رو ناچاری با روحانی تجمیع کردن.
اصولگراها خودشون رو به زور چسبوندن به رئیسی؟
اگه قالیباف به نفع رئیسی کنار نمیرفت بنظرتون رئیسی 5 میلیون رای میتونست بیاره؟
درضمن خوبه خودتون هم قبول دارید که یه کاندیدی که 100 درصد اصلاح طلب نیست اومد 22 میلیون رای آورد
حالا فک کنید یکی مث خاتمی پاشه بیاد کاندید شه
(۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۵۹)#1Zero نوشته است: [ -> ]مشهد و بندر انزلی هم من شنیدم رای آورده کامل لیست امید، بقیه جاها رو هم اگه خبر دارید بگید.
آمار استانی انتخابات هم منتشر شد بگید ببینیم آیا خراسان اومده داماد خودشو بفروشه یا نه Big Grin
فیلم استقبال از آقای رییسی در مشهد رو با استقبال از روحانی مقایسه کنید.

عقل دارید دیگه...

اگه واقعا چنین اتفاقی افتاده باشد با شواهد عینی مخالفت دارد و این معناش مشخص هست.

(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]من تحمل ندارم امسال که بچه ام میره مدرسه وزیرش تو کار لباس ایتالیایی باشه.
اگرم شکایت نکرد که اون دنیا پاسخگوی حق خورده شده من باید باشه.
نامه حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به دبیر شورای نگهبان برای رسیدگی به تخلفات

دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در نامه ای به آیت الله احمد جنتی ، ضمن ابراز اعتماد و اطمینان به شورای نگهبان ، خواستار رسیدگی به برخی تخلفات در قبل و حین برگزاری انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه شد.
وی به همراه نامه ۳ صفحه ای ، صدها صفحه مستند را در چندین مجلد برای شورای نگهبان ارسال کرده است.
حجت الاسلام رئیسی ضمن تاکید بر حق الناس بودن آرای مردم ، خواستار رسیدگی دقیق هیات نظارت بر انتخابات به این تخلفات ، تا حصول نتیجه قطعی شده است.
تسنیم
نقل قول:فیلم استقبال از آقای رییسی در مشهد رو با استقبال از روحانی مقایسه کنید.
یه فیلم منتشر شده بود از یک سری اتوبوس که مردم رو از شهرهای اطراف مجانی آورده بودند ...
اگر این کار انجام شده باشه، واضحه که روی میزان استقبال تاثیر می گذاره
اقا ول کنید،سر چی دارین بحث میکنین؟
حال و روز امروز این مملکت همش گردن خودمونه ، مخصوصا مسولین بالادستی.
قبول کنیم این رو.
اینیکه میبینید بعضی از هموطنامون دارن با تعصب خاصی از غرب زدگی حمایت میکنن و سبک زندگی غربی رو متعصبانه دوست دارن و فکرشون و تماما پارادایمشون غربی هست،از کم کاری خودمونه و از قوی بودن دشمن.
این وضع یک روزه به وجود نیومده که شما توقع داشته باشین،با چند روز بحث حل بشه.
روش زندگی ،روش فکر کردن و.....باید بنیادی حل بشه.
که این هم مستلزم یه همت و اراده بزرگه،که تو این مملکت فقط از یه نفر بر میاد.
به امید اون روزی که اون شخص دوست داشتنی دست به این کار بزرگ بزنه.
وگرنه هر روزمون بدتر از دیروزمون میشه.یکی از دوستان حرف جالبی زد،گفتش این دوره شکست خوردین ،دوره بعد هم شکست میخورین و......
راست میگه تا نوع جهان بینی مردم این باشه،هیچ پیروزی واقعی رخ نمیده.
مگر اینکه ما هم بازی رو به سبک رقیب ادامه بدیم،که اونم فکر نکنم کسی از دوستان موافق اون مدل فریب دادن مردم باشه.
(۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۰۷)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

چرا خودتون را گول میزنید دیشب یک سر میرفتید به خیابانهای شمیران تا ببینید ملت برای چه به تزویر رای دادند !!!!!!!!!!!!!!

وقتی شکمها از مال حرام و ذهنها از فساد و دروغ پر شود، مذهب و خدا فراموش خواهد شد.

وقتی در کشور مثلا اسلامی ربا مثل نقل و نبات بین مردم تقسیم میشود و مسئولان و وابستگانشان بیت المال را تبدیل به بیت الحال خود و خانواده اشان میکنند و وقتی شیاطین بیرونی و بالطبع آن شیاطین داخلی با انواع و اقسام تجهیزات به صورت آنلاین و زنده، در حال اشاعه فساد و فحشا و کفر و بی دینی و چشم و همچشمی و زندگی تجملی هستند، دیگر خیلی سخت است که ملت نلغزند و سقوط نکنند و این مانند زنجیر عمل میکند و باعث میشود همه با هم سقوط کنند که ما هم با آنها سقوط خواهیم کرد مگر خداوند عنایتی کند

فقط ای کاش نام این کشور اسلامی نبود، چون عملا دیگر چیز از اسلام در این کشور باقی نمانده وقتی با ربا به جنگ با خدا برمیخیزند، صبح تا شب هم بگویند ما مسلمانیم، دروغ میگویند.

خودمان را چرا گول بزنیم، اصلا چرا انقلاب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب زمان پهلوی هم همه این چیزها بود، دیگر چرا انقلاب شد، که بعد از این همه کشته و مجروح و شهید و بیمار، به اینجایی که هستیم برسیم و بشویم ملیجک استعمار و استکبار و حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس که مردم زمانی به آنها ملخ خور میگفتند ولی الان وزیر خارجه کشورشان جلوی پای امیرانش زانو میزند و زمانی میگفتند مرگ بر امریکا ولی به همین آمریکا باجی دادند که پابرهنگان ویتنامی یعنی ویتکنگها یک میلیاردمش را هم ندادند، حالا کی انقلابی هست ؟؟؟؟؟، خاک بر سر این تفکر پینوکیویی
دوست عزیز سعی کنیم منطقی باشیم! توهم چه مشکلی از ما حل می کند؟
8 سال پیش در این مملکت کاندیدای انقلابی 24.5 میلیون رای آورد و کاندیدای مقابل صرفا 13 میلیون رای
مملکت که کن فیکون نشده. مردم همان مردمند

بعد از ریاست جمهوری آقای خامنه ای، مسیر کشور کلا عوض شد. در همه عرصه ها. اقتصادی، سیاسی، بین الملل و ..
ولی سال 84، مردم کسی رو برگزیدند که نماینده احزاب نبود و کاملا از نظر ظاهری و باطنی انقلابی بود. کل صحبتهای رهبری در اون 8 سال برای قضاوت کافیست

الان چرا روحانی رای آورد؟ دلایل زیادی داره... یادمون باشه آرای روحانی 23 میلیون از 57 میلیون واجد شرایط بود. یعنی اگر یک رقیب قوی، انقلابی و مردمی در عرصه بود، راحت می تونست 30 میلیون رای جذب کنه... همونطوری که روحانی قشر خاکستری غرب زده و تحریمی رو تا حدود زیادی جذب کرد
عده ی قابل توجهی از طرفداران قالیباف به روحانی رای دادن
عده ی قابل توجهی از تحریمی ها و خاکستری ها توسط روحانی جذب شدن (به خاطر نه به رقیبش)
عده ی قابل توجهی از مردم اصلا رای ندادن. حدود 16 میلیون نفر
سلام دوستان
من از کسایی که به روحانی رای دادن میپرسیدم میگفتن بخاطر اینکه تونست قیمت ها رو نگه داره یا بعضیا به خاطر بحثای آزادی بهش رای دادن.البته ماهواره بی تاثیر نیست مخصوصا بی بی سی..خیلی اثرگذارن..
درسته استدلالهای اونا بی اساسه و خیلی زود ثبات قیمت ها از بین میره اما بالاخره تونستن روی این موج ها سوار بشن..
قبول کنید آقای رئیسی تقوای زیادی به خرج داد و فضا رو برا سوء استفاده اونها فراهم کرد که البته ایشون کار درستی کرد که آخرت خودش رو به بازی های سیاسی نفروخت ولی ای کاش ایشون هم رو میگذاشت کنار و مثل اونا رفتار میکرد..از یکی پرسیدم تو این چهار سال چه پیشرفتی کردی که به روحانی رای دادی گفت هیچی ولی لااقل میتونم یقه مو باز بزارم..یعنی فهم در این حد..
به نظر من رای روحانی ۲۳میلیون نبود..تهش ده میلیون رای داره.اون رای منفی اقای رئیسی بود که باعث شد این رای بیاره..
______
آقای روحانی ای کاش قدر این ۲۳ میلیون رای رو بدونی اینا عاشق چشم ابروت نبودن به قول و وعده هات و البته به لولو کردنات اعتماد کردن
و این رو هم بدون:
اون دنیا اولین کسایی که جلوت رو میگیرن اونایی هستن که بهت رای دادن و برات شادی کردن و بعدشم ما..خیلی جیگر داری که برا ۴سال و یه صندلی چه کارها که نکردی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع