تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دختربچه‌های آمریکایی چگونه به مردان بزرگسال فروخته می‌شوند
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۴/تیر/۹۶ ۱۵:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]من میگم یک ولی ثروتمند برای اینکه ثروت روی ثروت بیاد Big GrinBig Grin اجازه فروشش دخترش رو میده . ایا اینجا هم میتونن بگین مصلحت ؟ ایا فروش نیست ؟ پس همیشه این واژه رو نمیتونین بار کنین .
اگر برای ازدواج دختران زیر 18 سال شرط تایید دادگاه رو بگذارند، پدر بچه باید ثابت کنه که این ازدواج برای دخترش مفیده. می خواد فقیر باشه یا ثروتمند.
بله این مثالی که زدید هم میشه فروش.
خیلی خوبید! خیلی....
میدونید با این کارا فقط نفرت مردم بیشتر میشه؟؟
الان زدن این تاپیک در زمانیکه به دختر بچه 7 ساله تجاوز شده،یعنی چی؟
منطق بعضی از شماها واقعا حال آدم بهم میزنه....چون در آمریکا فلان غلط کردن پس ماهم میتونم بکنیم و به کسی ربطی نداره اگر در آمریکا دزدی میشه پس کسی حق نداره به دزدی در ایران اعتراض کنه
چون در آمریکا تجاوز میشه پس کسی حق نداره برضد تجاوز در ایران حرف بزنه یا اینکه اون مسئله رسانه ی کنه اماااا اگر اون زن یک شخص محجبه باشه در فلان نقطه جهان دوستانی از تالار بیداری اندیشه گوش فلک کر میکنن ولی برای دختربچه 7 ساله کشور خودشون سکوت میکنن میدونید چرا؟چون اینا باعث میشه نظام اسلامیشون به خطر بیفتهSmileSmile جامعه و نظام ما فقط اسم اسلام داره یدک میکشه
به جای پیداکردن و حل مسئله سعی میکنن یا کلا منکر قضیه بشن یا صورت مسئله پاک کنن...

پ.ن:تعجب کردم هنوز کسی این مسئله به برجام و دولت ربط نداده و در خط آخرم نتیجه گرفته که دولت خائن!

راستی خوب شد کلمه لیبرال و فتنه گر دارید!! وگرنه چی میخواستید بگید!!
(۲۴/تیر/۹۶ ۱۳:۵۹)سعدی نوشته است: [ -> ]این یعنی ازدواج دختر بالای 13 سال نیاز به اجازه از دادگاه نداره. اگر اشتباه متوجه شدم بفرمایید.
ماده 1043نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده لاشه موقوف به اجازه پدر یا جد پدری اوست این ماده رضایت ولی رو تا زمانی که دختر باکره هست این رضایت لازمه
البته منم مخالف شدید ازدواج کودکان نابالغم
(۲۴/تیر/۹۶ ۲۳:۰۶)A L I نوشته است: [ -> ]پ.ن:تعجب کردم هنوز کسی این مسئله به برجام و دولت ربط نداده و در خط آخرم نتیجه گرفته که دولت خائن!
مجلس می خواد ورود کنه به مسئله برای این مشکلات راهکار ارائه کنه. همین باعث شده یه عده نگران بشن.
http://www.ilna.ir/fa/tiny/news-511116

(۲۴/تیر/۹۶ ۲۳:۴۵)A.E نوشته است: [ -> ]ماده 1043نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده لاشه موقوف به اجازه پدر یا جد پدری اوست این ماده رضایت ولی رو تا زمانی که دختر باکره هست این رضایت لازمه
البته منم مخالف شدید ازدواج کودکان نابالغم
بله رضایت پدر شرطه. اما مشکل زمانی پیش میاد که مثلاً یک پدر معتاد در ازای دریافت پول نه تنها رضایت میده، بلکه دخترش رو مجبور به ازدواج می کنه. اینجاست که باید قانون وارد بشه و برای ازدواج کودکان محدودیت بگذاره.
الآن این محدودیت برای ازدواج کودکان زیر 13 سال هست و اگر پدری بخواد دختر کم سنش رو به عقد کسی در بیاره، باید به دادگاه ثابت کنه که این ازدواج به نفع فرزندشه. طرحهایی هست برای این که این سن به 18 سال افزایش پیدا کنه.
(۲۴/تیر/۹۶ ۲۳:۰۶)A L I نوشته است: [ -> ]خیلی خوبید! خیلی....
میدونید با این کارا فقط نفرت مردم بیشتر میشه؟؟
الان زدن این تاپیک در زمانیکه به دختر بچه 7 ساله تجاوز شده،یعنی چی؟
منطق بعضی از شماها واقعا حال آدم بهم میزنه....چون در آمریکا فلان غلط کردن پس ماهم میتونم بکنیم و به کسی ربطی نداره اگر در آمریکا دزدی میشه پس کسی حق نداره به دزدی در ایران اعتراض کنه
چون در آمریکا تجاوز میشه پس کسی حق نداره برضد تجاوز در ایران حرف بزنه یا اینکه اون مسئله رسانه ی کنه اماااا اگر اون زن یک شخص محجبه باشه در فلان نقطه جهان دوستانی از تالار بیداری اندیشه گوش فلک کر میکنن ولی برای دختربچه 7 ساله کشور خودشون سکوت میکنن میدونید چرا؟چون اینا باعث میشه نظام اسلامیشون به خطر بیفتهSmileSmile جامعه و نظام ما فقط اسم اسلام داره یدک میکشه
به جای پیداکردن و حل مسئله سعی میکنن یا کلا منکر قضیه بشن یا صورت مسئله پاک کنن...

پ.ن:تعجب کردم هنوز کسی این مسئله به برجام و دولت ربط نداده و در خط آخرم نتیجه گرفته که دولت خائن!

راستی خوب شد کلمه لیبرال و فتنه گر دارید!! وگرنه چی میخواستید بگید!!

با عرض معذرت خدمت شما

منطق شما حال بهم زن تره متاسفانه

ما میگیم وقتی رسانه های ضد انقلاب و ضد اسلام دائم فرهنگ ایرانی رو میکوبن خود ارباباشون از همه بدترن

لیبرالBig Grin
(۲۴/تیر/۹۶ ۱۷:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اگر این بنده خدا روسری سرش میکرد بازم شما لیبرال ها براش عزاداری می کردید؟Cool
اه اه چقدر حرفاتون نفرت انگیزه
نخیر من احترامی که برای ایشون قائلم بخاطر جایگاه علمی ش هست نه داشتن یا نداشتن یه تیکه پارچه
اون ذهن ناقص شماهاست که ارزش آدمها رو تو گونی که رو سرشون میکشن میدونه
اتفاقا وقتی این سوال رو می‌پرسید ثابت میشه که خودتون هیچ ناراحت نیستید از فوت همچین شخصیتی چون ایشون حجاب نداشته ! دقیقا بر عکس تهمتی که به من میزنید !!
خیلی خوشحالید فوت کرده نه ???
برا شیخ نمر 3 روز عزای عمومی اعلام شد ولی برا همچین دانشمندی دریغ از یه برنامه ۵ دقیقه ای!!!!
این نشون میده دقیقا بیگانه و وطن فروش کیا هستن ! اونهایی که برا یه عرب که تو یه کشور دیگه مرده و معلوم نیست کی بوده و چه کاره بوده یه هفته تو سر و کله شون میزنن ولی برا یه هموطن ایرانی که دانشمند بوده نه تنها ابراز نارضایتی نمیکنن بلکه خوشحالم هستن خیلی جالبه برام!!!
راستی چرا مقامات حکومتی هیچ واکنشی نشون ندادن !??
(۲۵/تیر/۹۶ ۱۳:۲۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]اه اه چقدر حرفاتون نفرت انگیزه
نخیر من احترامی که برای ایشون قائلم بخاطر جایگاه علمی ش هست نه داشتن یا نداشتن یه تیکه پارچه
اون ذهن ناقص شماهاست که ارزش آدمها رو تو گونی که رو سرشون میکشن میدونه
اتفاقا وقتی این سوال رو می‌پرسید ثابت میشه که خودتون هیچ ناراحت نیستید از فوت همچین شخصیتی چون ایشون حجاب نداشته ! دقیقا بر عکس تهمتی که به من میزنید !!
خیلی خوشحالید فوت کرده نه ???
برا شیخ نمر 3 روز عزای عمومی اعلام شد ولی برا همچین دانشمندی دریغ از یه برنامه ۵ دقیقه ای!!!!
این نشون میده دقیقا بیگانه و وطن فروش کیا هستن ! اونهایی که برا یه عرب که تو یه کشور دیگه مرده و معلوم نیست کی بوده و چه کاره بوده یه هفته تو سر و کله شون میزنن ولی برا یه هموطن ایرانی که دانشمند بوده نه تنها ابراز نارضایتی نمیکنن بلکه خوشحالم هستن خیلی جالبه برام!!!
راستی چرا مقامات حکومتی هیچ واکنشی نشون ندادن !??

Big Grin

پسر کوچولو زیاد نفرتت برنینگیزهBig Grin

قطعا اون چیزی که برای شما لیبرال ها مفهومی نداره همین علمه

علتش هم اینه که وقتی دانشمندان ما توسط دوستان شما ترور شدن ککتون نگزید

اینه نفاق و دورویی شما منافقین

بله من ناراحتم که چرا یه چنین شخصی فوت کرد ولی یه سری از بازیگران بی خاصیت داخلی دارن مفت میخورن و میچرن مثل زن کارگردان سریال عاشقانه

و برای امثال شما همین بازیگرا بیشتر منفعت دارن
(۲۵/تیر/۹۶ ۷:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]لیبرالBig Grin

ز........ مار

یه طفل معصوم تیکه تیکه. کردن گذاشتن تو. ساک اونوقت تو شکلک خنده میذاری ???
(۲۵/تیر/۹۶ ۷:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ما میگیم وقتی رسانه های ضد انقلاب و ضد اسلام دائم فرهنگ ایرانی رو میکوبن خود ارباباشون از همه بدترن
شما طوری عمل کنید که وقتی صحبت از حقوق کودکان میشه، مردم یاد شما بیفتند. اینطوری بهتر نیست؟

حل معضلات اجتماعی نه منافاتی با اسلام داره نه با فرهنگ ایران. اگر مشکلی می بینید بفرمایید. اگر هم راهکاری که مطرح شده رو نادرست می بینید، یک راهکار دیگه برای ممانعت از فروش کودکان پیشنهاد بدید و اجراش رو از مسئولین مطالبه کنید.
(۲۵/تیر/۹۶ ۱۳:۳۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]Big Grin

پسر کوچولو زیاد نفرتت برنینگیزهBig Grin

قطعا اون چیزی که برای شما لیبرال ها مفهومی نداره همین علمه

علتش هم اینه که وقتی دانشمندان ما توسط دوستان شما ترور شدن ککتون نگزید

اینه نفاق و دورویی شما منافقین

بله من ناراحتم که چرا یه چنین شخصی فوت کرد ولی یه سری از بازیگران بی خاصیت داخلی دارن مفت میخورن و میچرن مثل زن کارگردان سریال عاشقانه

و برای امثال شما همین بازیگرا بیشتر منفعت دارن

نه علم برا شما داعشی ها مهمه که سال ۷۸ و ۸۸ دانشجویان دانشگاه تهران رو که نخبه های علمی محسوب میشن از پنجره خوابگاه پرت میکردید بیرون یا با چماغ میکشدید دانشجوها رو
دیگه اینو اخبار مزخرف بیست و سی هم نشون داد
علم برا شماها مهمه که همسر بت بزرگ تون آقای رییسی تمام کرسی های دانشگاه رو در اختیار داره ولی یه جمله در حد آی ام بووک بلد نیست ب انگلیسی بگه !!! مشخصه که بر اساس علم و شایستگی ش اونجا تدریس میکنه
علم برا شماها مهمه که همه افرادی که مریدشون هستید از تو حوزه در اومدن دریغ که یک نفرشون تحصیلات آکادمیک داشته باشن
علم برا شماها مهمه که دو دو تا چهار تا بلد نیستید ولی از سن ۱۵ سالگی تحصیل تو بهترین دانشگاه ها براتون تضمین شده است چون سهمیه دارید

علم برا شما داعشی ها مهمه که یه روزی با واکسن و دوش حمام و ماشین مخالف بودید
آره علم برا شماها مهمه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع