۲۶/تیر/۹۶, ۱۲:۴۴
نقل قول:جناب amirabdi دوست خوبم ، مشکل با بالا بردن و پایین اوردن سن ( برای ازدواج قانونی ) مشکلی رو حل نمیکنه بلکه باید اینطور به نظر من گفت سن مسئولیت پذیری رو بیاریم پایین تا بشه یه دختر یا پسر وقتی به سنی مثلا 18 20 25 میرسه اینقدر اعتماد به نفس داشته باشه ک بتونه اقدام کنه برای ازدواج . نه اینکه تازه توی این سن بخواد 2 تا چیز بهش یاد بدیم .دوست عزیز جناب مهدی سینا
اونم ک قانون و شارع میگه اون سن دلایل خودش رو داشته و _ با اجازتون اگه همون روال که پدر مادرهای ما داشتن - هم خانه دار بودن هم مشغول به کار و هم بچه هایی خوب تربیت میکردن - رو دوباره توی وجود نسل فعلی و اینده دوباره زنده کنیم میتونیم موفق بشیم . اونها اونطوری بودن ما این شدیم .
اگه چیزی که غرب ( به معنای تفکر ) میخواد رو ما براش فراهم کنیم یعنی از هم گسیختگی و تکه تکه شدن عقاید . حالا بیایین منو بکوبین .دوستان میدونن منو بکوبین خودتون میخورید به دیوار بتنی
خوشحالم ک دوستان واقع بین رو هنوز داریم .
مرسی ک هستین مرسی که محترمانه کلام میگیم![]()
ممنون از شما که به طرف مقابلتون احترام میذارید و انقده مودبانه بحث میکنید

بنظرم پدر و مادرها با این اوضاع دیگه سخته که کنار بچه هاشون باشن و بهشون چیز یاد بدن و همش باید کار کنن
تنها راه اینکار اینه که سیستم آموزشی رو تغییر بدیم
دانشگاه همینطوری خوبه(یعنی بدک نیست) ولی مدارس با این وضعش فاجعه س
نه درست به بچه ها درس یاد میده نه با روش های زندگی آشناشون میکنه
توی اکثر از کشورهای پیشرفته جدای از اینکه اکثر مدارس دولتی و مجانی و با کیفیت بیشتر از مدارس خصوصی هستند،بحثی که وجود داره اینه که بچه مدرسه رو خونه ی دوم خودش میدونه و حتی بیشتر از خونه ی اولش عاشق مدرسه شه
ما باید سعی کنیم سیستم آموزشی مون رو اینطوری کنیم بجای اینکه چرت و پرت به بچه هامون یاد بدیم
ولی از اونجایی که ترمیم سیستم آموزشی کاری بس زمان بر و غیر ممکنه فلن باید از راه حل دم دستی استفاده کنیم که اونم بالا بردن سن قانونی ازدواجه که البته در تمام دنیا سن ازدواج داره اتوماتیک توسط خود اشخاص بالا میره حالا ما هم باید بیایم سن قانونی ازدواج رو بالا ببریم تا از بدبخت شدن بچه ها جلوگیری کنم
تا یه فرصتی داشته باشیم که بعدش بریم سراغ راه حل های دیگه
نقل قول: اینجا به بچه فرصت مسئولیت پذیری نمیدن!دوست عزیز علی جان فرصت مسئولیت پذیری با حضور در جامعه پیش میاد
پسره 18سالش میشه یا باید بره دانشگاه یا سربازی و بعد سربازیم معمولا باز باید بره دانشگاه...تا سن 25 26 سالگی کسی نمیدونه مسئولیت یعنی چی!!!
بعدشم که باید دنبال کار بگردن و یه مدت پس انداز کنن که بتونن ازدواج کنن من خودم یک ساله سرکار هستم در سن 26 سالگی با حقوق ماهی 2 میلیون هنوز نتونستم پس اندازی داشته باشم!
در خارج که خودتون تشریف داشتید میدونید وضع چطوره!! طرف با گارسونی در رستوران هم میتونه زندگی تشکیل بده!
بچه وقتی تا 18 سالگی محبوس در مدرسه باشه و راه های ارتباط با جامعه ش فقط راه های غیر پیشنهادی مثل تلگرام و اینستا و رفقای مدرسه ایش باشه و جامعه رو نبینه نمیتونه مسئولیت پذیر باشه
بعد 18 هم که تازه وارد دانشگاه میشه
بعد میبینه ای وای دانشگاه و جامعه اون مدینه ی فاضله ای نیست که قولشو داده بودن و اینکه بعد دانشگاه تازه باید بره سربازی!(برای پسرا) و یا خونه ی شوهر(برای دخترا) خب معلومه سرخورده و غیر مسئولیت پذیر میشه و همینطوری الکی شروع میکنه واحد برداشتن تا امر اجتناب ناپذیر رو به تاخیر بندازه
از این دختر یا پسر نباید انتظار مسئولیت پذیری داشت
اولین قدم باید اصلاح سیستم آموزشی و حذف سربازی باشه
که جفتش محال ممکنه
پس درنتیجه فلن فقط سن ازدواج بالا میره
اونم نه توسط مسئولین
اتوماتیک توسط مردم
دوستان میدونن منو بکوبین خودتون میخورید به دیوار بتنی ![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)