نقل قول:خسته نباشید
عروسک بازی و آب بازی و تفاوت دخترهای امروز با دیروز مختص ایران نیست
در اکثر جوامع امروزی از تفاوت نسل قدیم با جدید ناراحت هستند و قدیمی ها اکثرا اینو یه چیز بد میدونن
در خود جامعه آمریکا و غرب هم تفاوت رفتار در نسلها باعث اعتراض قدیمی ها شده![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
با روی کار اومدن شبکه های اجتماعی،تحصیلات بالاتر و دانشگاه رفتن و خیلی فاکتورهای دیگه که در قدیم نبوده و الان هست شاهد تغییر رفتار و ارزشهای نسل جدید و قدیم شدیم
من بخاطر کارم در یک منطقه دور افتاده هستم(روستای دور افتاده) دقیقا همین رفتارهای که در شهرها میبینم در اونجا هم هست یکیشون به من میگفت بخاطر داشتن اینترنت من روزی یکبار با قطار میرم شهر و میام!!!
حتی دخترهای روستایی که به داشتن هنر و خانه داری معروف بودن تغییر کردن
دوست عزیز
درسته که توی جوامع پیشرفته هم سن ازدواج داره میره بالا
اما اساسا اونجا مسئولیت پذیری شون از ما ایرانی ها خیلی بالاتره
که البته تقصیر مردم ایران هم نیست
اونجا واقعا سیستمشون پیشرفته تره
ببینید یه مثال میزنم تا قشنگ منظورم رو بفهمید
من چندسال پیش در زمان دانشجوییم برای دراومدن خرج تحصیلم مدت 8 ماه توی مکدونالد کار میکردم اونجا ماهی 1500 دلار درمیاوردم بعدش یه کار خیلی بهتر پیدا کردم ولی توی همون دوران با یه ذره صرفه جویی و همینطور پول درآوردن از جاهای جانبی،خرج خورد و خوراکم درمیومد تازه یه چیزی هم تو جیبم میموند و هیچوقت لنگ نبودم
ولی همین چند وقت پیش اومدم ایران و توی یه شرکت خصوصی مدیریت یه بخشی رو برعهده گرفتم،ماهی 4 تومن دارم میگیرم همیشه هم هشتم گرو نهم هستش
طبیعیه که با این شرایط حاضر نیستم یکی دیگرم بیارم تو زندگی م و خودم و اون رو بدبخت کنم حتی اگه اون یکی دیگه هم درآمد خودش رو داشته باشه
عدم مسئولیت پذیری من چیز عجیبی نیست
حالا اینو تعمیم بدید به یه دختر یا پسر بیست و یکی دو ساله
بنظرتون این اشخاص که تازه در بدو جوونی شون هستن توانایی جمع کردن زندگی رو دارن؟
ولی الان یه سری دوستان خجسته اومدن میگن سن ازدواج باید حتی زیر 18 سال باشه
که خب خنده داره واقعا
شما ببین یه دختر 18 ساله عقلش کامل شده آیا؟ که بعدش بره سراغ ازدواج؟
بماند دختر های 14 یا 15 ساله یا حتی پایین تر هنوز اصن نمیدونن دنیا چیه
و بماند که دختر ها توی خونه ی باباشون معمولا همه تحویلشون میگیرن ولی توی خونه ی شوهر باید همه چی رو مدیریت کنن،ینی به نوعی از لاس وگاس میفتن توی آفریقا
اونوقت بنظرتون صحیحه اینا رو که هنوز هیچی از زندگی نمیفهمن بیان بشونن تو خونه ی بخت؟
بازم میگم دختر تا یه سنی عقلش کامل نیست حتی اگه خودشم بخواد شوهر کنه پدر و مادرش باید جلوشو بگیرن
نقل قول:رشد جسمیه ولی ...
البته این هم همه جا نیست . گاهی 6-7 ساله هم هست که چنانعقل و شعوری داره که بجای گفتن جوجوی من کیه و بلام پاستیل بگیل وگلنه من قهل میکلم میاد و مطالب خوبی رو بیان میکنه . حالا بیتیین بازم بگین معیار سن چنین و چنان هست .
راسی حانواده رو الان بگی میگن پخت پز و بشور و بساب ، ولی قدرت شستن یدونه لباس رو هم ندارن . نه اینکه نداشته باشنا بلکه بلد نیستن . چون خانواده ها یاد ندادن . یه غذا بلد نیستن درس کنن _ نیمرو مثلا _ ولی برات از انواع غذا ها رو برات لیست میکنن . ![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
مرسی amirabdi که به مطلب خوبی اشاره کردی
البته سر سن اختلاف داریم اما نکته خبی بود .
دوست عزیز جناب مهدی سینا
باید میانگین رو درنظر گرفت
الان درسته سن قانونی ازدواج توی اکثر دنیا 18 هست ولی دخترا معمولا تا21 22 عقلشون هنوز رو به پیشرفته و دارن تجربه کسب میکنن،دیگه خیلی بعیده کسی توی 16 سال ازدواج کنه
اینی که طرف ممکنه توی 14 سالگی شعورش از یه زن 40 ساله هم بیشتر باشه رو قبول دارم خودم هم یکی دو مورد دیدم ولی الان اکثر جامعه تازه توی 21 22 شعورشون به حد مطلوب میرسه
قبل از اون بچه ن
خیلی هم بچه
که البته تقصیر خودشون هم نیست
سیستم آموزشی مون معیوبه
بجای اینکه بیاد یه ذره شعور یاد بده میاد فقط چارتا فرمول شر و ور یاد میده
اکثرا تا قبل 18 دغدغه شون کنکور و مدرسه س
تازه بعد 18 هستش که با اومدن به دانشگاه شروع میکنن با محیط اطرافشون خو بگیرن