به نظر من يكي از اين نقد هايي كه ميشه به اين سريال زد استفاده از اسمه!
هيچ اسم مذهبيي نميبينيم اسامي چون:فريد ،ناصر، نيما، نازنين، محبوبه، هومن، فرخ و.... . البته اين نظر خودمه .
به نام خدا
من که نمی فهم چرا باید در یک سریال طنز به مذهب توجه شود چرا که اگر این اتفاق بیفتد نوعی توهین است . کمی در مورد طنز تحقیق کنید و اول ببینید که طنز یعنی چه بعد فیلم های طنز را نقد کنید .
در ضمن اینقدر هم به این سریال که به نظرم بسیار جالب و جذاب هست ایراد می گیرید به آن تایپیک قبلی من هم اگر وقت کردید جواب بدید که گفتم چرا کسی به فیلم هایی مانند حضرت یوسف (علیه السلام) که همه ی زنان در آن موی مصنوعی داشتند و همچنین فیلم اخراجی ها که در آن آهنگ های بسیار زشت و مزحکی گذاشته شد ایراد نمی گیرد.
در ضمن نکته ای در مورد ساختمان پزشکان!

در بعضی از بخش های این سریال که از حالت طنز خارج می شود می بینیم که مذهب هم وارد فیلم می شود . مثلا زمانی که پدر دکتر نیما بیمار شد همه ی افراد خانواده از خداوند سلامتی دوباره ی او را می خواستند.
پس لطفا اینقد بد به قضیه نگاه نکنید.

دوستان قسمت هایی که خود آقای قاسم خانی می نویسند رو دقت بیشتر ی داشته باشید
بدون شک این قسمتم ها حرف های زیادی برای گفتن دارد!!!
تریبون مستضعفین- رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز به شدت از فیلم «ساختمان پزشکان» انتقاد کرد و آن را مروج افکار فروید دانست.
حسن عباسی در جمع دانشجویان طرح ولایت بسیج دانشجویی در واکاوی موضوع جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان با اشاره به افکار «فروید»، جامعه امروزی ما را در دوره فروید دانست و گفت: «مهمترین سریالی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میشود، ساختمان پزشکان مروج افکار فروید روانشناس یهودی است و پشت سر شخصیتهای اصلی این سریال عکس فروید است.»
وی در مورد محوریت این سریال نیز گفت: «نظریه فروید این است که انگیزه انسانها عامل حرکتشان است و باید انگیزههای آنها را کشف کرد؛ این انگیزهها از قسمت ناخودآگاه انسانها نشأت میگیرد؛ ناخودآگاه انسان بخشی است که خشم و شهوت انسان را رقم میزند و به تعبیر فروید قابل کنترل نیست و کاری که ساختمان پزشکان میکند، نشان دادن این انگیزهها و تبیین آنها به مردم است.»
عباسی همچنین حضور مدیران صداوسیما که دارای دکترای روانشناسی هستند، در تیتراژ این سریال را نشانهی این دانست که سریال کاملا حساب شده و با تأیید این مدیران ساخته شده است.
اعتراض طلاب حوزه علمیه قم به سریال «ساختمان پزشکان»
سریال «ساختمان پزشکان» مروج لودگی، مادیگرایی ، بی بندوباری ، بی عدالتی و نماد بی ثباتی اخلاقی در جامعه محسوب می شود.
به گزارش «شيعه نيوز» به نقل از مرکز خبرحوزه، طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، روز دوشنبه 27 تیرماه، با تجمع در مدرسه عالی دارالشفا و امضای طوماری، اعتراض شدید خود را نسبت به پخش سریال « ساختمان پزشکان » اعلام کردند.
حجت الاسلام مجتبی محمدیان یکی از فضلای حوزه و از معترضین به پخش سریال «ساختمان پزشکان» در حاشیه امضای این طومار، گفت: یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری در دیدار با رییس و عوامل صداو سیما، نحوه برخورد و تعامل زن و مرد در فیلم و سریالها بود؛ به گونهای که این مسئله باید با الگوی اسلامی، همخوانی داشته باشد؛ اما متاسفانه در این سریال به هیچ وجه به این مهم توجه نشده است.
*ارزشها زیر سوال برده شد
وی افزود: دراین سریال تمام ارزش های اسلامی به راحتی زیر سئوال برده می شود و هیچ توجهی به آنها و آرمانهای انقلاب اسلامی که همان نشر وگسترش معارف اسلامی است، دیده نمیشود.
حجت الاسلام محمدعلی نظری یکی از روحانیون امضاکننده طومار بیان میکند: دشمنان نظام از ابتدا در صدد ضربه زدن به ارزشهای انقلاب اسلامی بوده و هستند، که متاسفانه عوامل سریال «ساختمان پزشکان» آب پاکی روی دست مروجان ارزشها ریختند.
وی ادامه داد: اگر می خواستند ریشه ادب و اخلاق اسلامی را بزنند، غیر از این سریال نمیتوانستند، این کار را انجام دهند.
*مسئولین صدا و سیما پاسخگو باشند
حجتالاسلام نظری تاکید کرد: مسئولین باید نسبت به عواقب تولید این گونه سریالها پاسخگو باشند، چرا که پخش چنین فیلمهایی در صدا و سیما ، مادیگرایی و... را ترویج میدهد.
وی با بیان این که بر اثر برنامهریزی ناصحیح مسئولین صدا و سیما، عده ای از مساجد فاصله میگیرند، گفت: برنامهریزی غیرمنطقی مسئولین رسانه ملی باعث شده که عده ای از مساجد بیرون کشیده و پای این گونه سریال ها بنشاند.
*ترویج بیتوجهی به فرزندان!
حجت الاسلام نظری خاطر نشان ساخت: یکی دیگر از مواردی که در این سریال ترویج می شود، بی عدالتی و عدم توجه والدین به فرزندان است، ما در هیچ کجای اسلام نمیبینیم که اینگونه تصریح به بی عدالتی بین فرزندان شده باشد.
حسن عباسی :در مورد محوریت این سریال نیز گفت: «نظریه فروید این است که انگیزه انسانها عامل حرکتشان است و باید انگیزههای آنها را کشف کرد؛ این انگیزهها از قسمت ناخودآگاه انسانها نشأت میگیرد؛ ناخودآگاه انسان بخشی است که خشم و شهوت انسان را رقم میزند و به تعبیر فروید قابل کنترل نیست و کاری که ساختمان پزشکان میکند، نشان دادن این انگیزهها و تبیین آنها به مردم است.»
طلاب حوزه علمیه قم :سریال «ساختمان پزشکان» مروج لودگی، مادیگرایی ، بی بندوباری ، بی عدالتی و نماد بی ثباتی اخلاقی در جامعه محسوب می شود.

---------------------------------------------------------
من به شدت در كف مقايسه ي اين دو تحليل هستم.
بی تعصب صحبت میکنم اگه اول اینترنت بعدمستند ها و فیلم های تو رایانه بعد بازهم گوشیم شارژش تموم شه و سپس همه کتاب های کتابخونه بسوزن و خاکستر بشن و رسیور از کار بیفته اون موقع رادیو هم نداشته باشیم ترجیح می دم به دار و دیوار خیره شم و سراغ رسانه ی ملی نمیرم . ترجیح میدم با خودم منچ و شطرنج بازی کنم.
تا حالا توی عمرم یه برنامه مفید از این صدا و سیما ندیدم ساختمان پزشکان هم یکیشون وقتی رسانه مخاطب نداشته باشه مجبوره به لودگی مادیگرایی ، بی بندوباری ذست بزنه و مثل یه فا...شه عمل میکنه چرا این رسانه ملی برای جذب مخاطب از این همه مستند طبیعت حیوانات طبیعت صنعت خودرو علمی با کیفیت بالا پخش نمی کنه تهیه مستند اچ دی و دوتا مترجم برای تهیه دوبله و زیرنویس برای هم که با ااین بودجه میلیاردی کاری نداره . خدا نگه داره عادل فردوسی پور مدیری و عطاران و دیگر کارگردانان رو که شاید اونا برا این رسانه مخاطب جذب میکردند که الان بعضی اونا هم پریدن . یه کانال مستند بیست چهار ساعته مستند زیرنویس دوبله پخش کنه کلی مخاطب جذب میشه حالا تو مخاطب جذب کن بعد برو سراغ ترویج اسلام .(مردم بخاطر چارتا مستند میرن سراغ بی بی سی و من تو ) الان هم یه کانال مستند زدن که مستنداش به یه درصدی من و تو هم نمیرسه (چارتا کارشناس هم بزارن مستندا رو بررسی کنن.) کاملا مشخصه اینا نمیخوان کارکنن و قصدشون رو خدا میدونه . و خدا به خیر بگذرونه هدفشون چیه که چهل تا جوان از توی انگلیس که حتی فکر نکنم بودجه شون به اندازه بودجه یه ماه این رسانه هم نیست از اینا مخاطب بیشتر دارن.
خب دوستان لطفا بحث رو در حیطه ی همین صحبت های فروید ادامه بدید و از پرداختن به مسائل متفرقه بپرهیزید .
یا علی
با تشکر از دوستان ما هم هر وقت این سریال و می بینیم فقط حرص می خوریم مخصوصا از دست ناصر
و یک نکته ای که من دیشب متوجه شدم وقتی اون مریض دکتر نیما که مدت ها بود از طریق رادیو شنوندش بود و خیلی طرفدار دکتر نیما شده بود اومد مطبش و گفت من از طرفداراتم صدام و یادت میاد؟ 4 یا 5 بار دستش و به علامت شاخدار در آورد