تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سریال ساختمان پزشکان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۹/تیر/۹۰ ۱۰:۵۲)بیداری12 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:نقل قول:
سرتاسراین طنز گناه و فحشاست!
برادر کجای سرتاسر این سریال گناه و فحشاست یکی ندونه فکر میکنه توی صدا وسیما فیلم مستحجن داریم تولید میکنیم.
قبول برادر این سریال مشکل زیاد داره.
سینما و صدا و سیما به فساد آلوده شده ولی واقعا این حرفتون که سرتاسر این سریال فحشاست خیلی اغراق داره. شدیداً.

قصدم جواب دادن به شما نیست. فقط برای این که من هم نظرمو شفاف تر بگم توضیح می دهم:

بسم الله
بردر نظرتون کاملا قابل قبول و منطقیست ولی خب ما باید ببینیم جامعه مون در چه حده بعدانتقاد کنیم

الان هم این بحث ساختمان پزشکان و کلا سینمای ایران که به ابن روز افتاده در حد این احادیث و گفتار های ائمه نیست اگر ما بخواهیم در این حد صحبت کنیم الان باید کلا این سینما رو بندازیم توی سطل آشغال بریم یدونه تازه شو بخریم برادر...SmileSmileSmileSmile

یا الله
به نام خدا

دوستان از آنجایی که من میخواستم دیگر در تایپیک های ای سایت نظر ندهم باز هم همین کار را می کنم اما از شما فقط تنها خواهشی که دارم این است که افراط و تفریط را بگذارید کنار .Dodgy
چرا برای تخریب یک فیلم شخصیت های بزرگی مانند گاندی را تخریب می کنید.Angry
سلام دوستان برخي انتقادات وارده مثل نماز ولي اخه اينم نباشه مردم برن سراغ كي باز بهتر از فارسي وان يا مشابهشه
چرا به خودتون اجازه می دید در مورد هر چیزی نظر بدید؟
اینجا چند نفر صلاحیت نقد فیلم رو دارن؟
ExclamationExclamationExclamation
من نمی دونم شما چطور به این نقدا رسیدید ولی فکر کنم دچار توهم شدید.
هر گردی که گردو نیست؟
یعنی چی که رابطه برادر شوهر و زنداداش؟؟؟؟؟
خوب اینا مثل خواهروبرادر می مونن هیچ مشکلی هم نداره اگه با هم راحت باشن البته در حد معمولی که به نظرم اینا خیلی معمولی هستن تو فیلم.
البته به گفته خودم من هم صلاحیت نقد این فیلم یا نقد صحبتهای شمارو ندارم اما 1 حرف دارم
توی یک فامیل و یا یک خانواده 2 نوع نامحرم وجود داره
1 اونیه که نه تنها باید بدن و موها و ... رو ازشون پوشوند بلکه باید خیلی از کارها رو هم ازاونا پنهون کرد.. منظورم هموناییه که اصلا قابل اطمینان نیستند. اما بعضیا هستند که فقط از نظر شرعی نامحرمند و فقط باید بدن و موها و ... رو ازشون پوشوند.یعنی می تونید با خیال راحت ناموستون رو دستشون بسپارید.
و برادر شوهر دقیقا جز نامحرمای دسته 2 است.
دوستان این سریال نقد زیاد داره
ولی با احترامی که به تمام برادران اینجا قائلم باید بگم که شما خیلی افراط و تفریط دارید
مثلا یکی از دوستان گفته بود که نیما توی اتاق و مطبش عکس گاندی رو چسبونده که اون هم ماسونه!!
انقدر چشم بسته قضاوت نکنید و حرف کسی رو قبول نکنید البته من آقای رائفی پور رو خیلی قبول دارم ولی معصوم که
نیست اشتباه نداشته باشه،خدا به ما عقل داده که فکر و تحقیق کنیم گاندی شخصیت خیلی بزرگیه کسیه که بدون
جنگ آرامش و توی کشور هند برقرار کرد و شدیدا به خدا اعتقاد داشت.
من مطمئنم اگه عکس امام خمینی هم توی اتاق و مطبش بود بازم شما نقد میکردید میگفتید اینا میخوان امام و مسخره کنن چون توی خونه ی یه بی عرضه عکس امامه و از این حرفا....
برادرانه ازتون خواهش میکنم که افراط و تفریط رو بزارید کنار و انقدر دنبال آتو و سوژه و نماد توی این فیلم نباشید که بچسبونیدشون به ماسونها (خدا لعنتشون کنه)
بسم الله الرحمن الرحیم .

با سلام خدمت تمامی برادران و خواهران عزیز که اینجا رو برای جهاد در راه مولامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انتخاب کردند . متاسفانه من قبلا اعلام کردم :

نقل قول:2.شما میتوانید فیلم های ایرانی را تحلیل کنید به شرط اینکه : برای نقد خود دلیلی منطقی داشته باشید و اگر نه صرف وجود یک نماد در فیلم نشان از شیطانی بودن ان نمیدهد . اگر تاپیک تحلیل شما از فیلم به صورت پازل چینی و رساندن یک مفهوم واحد پیش نرود نه تنها هیچ ارزشی ندارد بلکه امکان به انحراف کشیده شدن برخی از مخاطبین تازه وارد را دارد !

اما دوستان بدون هیچ دلیل و مدرکی دم از فحشا در فیلم میزنند بدون اینکه دلیل منطقی و محکم داشته باشند...اگر با نقد فیلم اشنایی ندارید خواهش میکنم از دادن پست های اسپم خود داری کنید ...چون این بخش سرگرمی بیش از حد مورد بی مهری قرار گرفته و من نمیخوام با نظرات شخصی از اینی که هست پایین تر بره .البته نظرات همه ی شما برای من و دوستان دیگه مون ارزش داره و خدایی نکرده منظورم این نیست که حرفی نزنید اما قبل از فرستادن پست فکر کنید که با چه سند و مدرکی همچین حرفی میزنید ...مخاطب شما ادم مذهبی نیست !!!مخاطب شما ادم بی دین نیست!!! مخاطب شما محقق نیست !!! مخاطب شما نادان نیست !!! مخاطب شما انسان معمولیه !!!

یا علی
(۹/تیر/۹۰ ۲۳:۱۰)star نوشته است: [ -> ]مثلا یکی از دوستان گفته بود که نیما توی اتاق و مطبش عکس گاندی رو چسبونده که اون هم ماسونه!!

عکس روی دیوار اتاق نیما عکس فروید است نه گاندی
منم همه این نقد رو قبول ندارم و فکر میکنم علت زیر ذره بین رفتن این فیلم نویسنده اش قاسم خانی است
اما یک تکه ای توی این فیلم بود که خیلی بدم اومد. دکتر نیما که به عنوان یک فرد کاملا روشنفکر مطرح است می گوید همین خطوط قرمز است که مانع پیشرفت ما می شوند. این حرف یعنی چه؟
یعنی وقتی امام خمینی دستور اعدام سلمان رشدی را که خطوط قرمز را شکسته بود داد کار غلطی کرد.
یعنی اگر کسی برای پیشرفت خود به قران و امامان توهین کند کار درستی کرده.
به نظره من این سریالو اگه بخوایم خیلی انصاف به خرج بدیم باید در مورد اینکه خیلی بی معنی و خیلی هجو هستش نقد کرد.
توی این سریال اقای صحت دارن از هر ترفندی استفاده میکنن تا مخاطبو مثلا بخندونن.مثلا کاراکتر منشی اقای روانشناس(شقایق دهقان) خیلی خیلی چرته. دست به هر مسخره بازی میزنه.آخه یه مقدارم به شخصیت بیننده باید احترام گذاشت یا نه؟؟
ما نباید با هر تیکه ای که به نظرمون قشنگ میاد بیننده رو بخوندیم یا پای تی وی نگه داریم. من به شخصه تو کاره طنز واقعا علی صادقی رو قبول دارم هیچوقت نشده این ادم توی فیلماش از تیکه های لوووس و چرت استفاده کنه.تمام فیلمهاش کاراکتر بکریو داره با تیکه های بکر ولی یکی مثل یروش صحت میاد اینجور فیلم میسازه.
به نظر من بدترین ویژگی این فیلم روابط بسیار بد پدر و و پسر برادر و برادر هست !! یه لحظه بینید چطوری باهم صححبت میکنن !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع