(۱۱/آبان/۹۰ ۱۴:۲۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]نقل قول:هم ان هایی که از جنیان کمک می گیرند از بعضی چیز های آینده مطلع می شوند
سلام
خیر دوست گرامی اجنه همچین قدرتی ندارند .
با توجه به اینکه اجنه مجرد نیستند و راهی به عالم مجردات ندارند . پیش گویی برای انها امکان ندارد
در پناه خدا
ولی تا اون جایی که من اطلاع دارم و بارها شنیدم اجنه افراد را از اینده با خبر می کنند و یکی از دلایل بعضی ها برای ارتباط با اجنه که گرفتن یک سری علوم از ان ها از جمله علم پیش گویی است
به هر حال ان چه من در این مورد می دونم از منابع معتبر نیست ان شاء الله که حق با شماست
جن اطلاعاتش از ما انسانها بيشتر است ومي تواند از بسياري از اتفاقات راجع به گذشته وحال با خبر گردد(به خصوص راجع به حال) .
ولي راجع به مقدرات ومسائل مربوط به آينده علمش تقريبل مثل ماست جن تنها از مسائلي که پيرامون زمين است با خبر ميباشد واطلاعاتش راجع به خارج از زمين وماورا محدود است بعضي گمان ميکنند مثلا با داشتن موکل جن يا ارتباط با او ميتوانند مسائل آينده را بفهمند در حالي که اين گونه نيست جن از آينده اطلاعات چنداني ندارد “وما يعلم الغيب الا الله” در داستان حضرت سليمان عليه السلام آمده زماني که حضرت سليمان عليه السلام ازدنيا رفت بر روي عصايش تکيه زده بود ولي هيچ يک ازخدمتگرارانش از جمله اجنه از مرگ او خبر نداشتند وگمان ميکردند که او روي عصايش تکيه داده وايشان را مينگرد تا زماني که موريانه عصاي او را خورد واو به زمين افتاد آنگاه همه از مرگ او با خبر شدند در اينجا قرآن ميفرمايد اگر اجنه از غيب با خبر بودند در عذاب خوار کننده حاصل از تمرد گرفتار نميشدند وکاري ميکردند که گرفتار سليمان نشوند يا راهي براي فرار بيابند «فلما قضينا عليه الموت ما دلهم علي موته الا دابه الارض تاكل منساته فلما خر تبينت الجن ان لو كانوا يعلمون الغيب ما لبثوا في العذاب المهين»
در اين آيه جن در واقع از مسئله واتفاقي بي خبر است که راجع به زمان حال است ولي بايد دقت داشت که جن از هر مسئله فعلي به صورت غير اختياري و.بالفعل باخبر نيست بلکه خود بايد اراده کند که چيزي را بداند در اين قصه هم اجنه به خطا فکر مينمودند که سليمان زنده است وبر امر ظاهر قضاوت ميکردند وچون شک وترديد در اين مورد نداشتند براي فهم حقيقت مطلب هيچ کاري نکردند وتا آخر در جهالت باقي بودند بنابراين اگر جن بخواهد از هر اتفاقي در هر گوشه دنيا با خبر شود برايش امکان پذير است ولي اين امر منوط به حرکت وتفحص ورويت است واين گونه نيست که حوادث عالم پيش چشم او حاضر باشد .
در مورد علم غیب
http://www.tahoorkotob.com/page.php?pid=8955
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۴:۲۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]نقل قول:هم ان هایی که از جنیان کمک می گیرند از بعضی چیز های آینده مطلع می شوند
سلام
خیر دوست گرامی اجنه همچین قدرتی ندارند .
با توجه به اینکه اجنه مجرد نیستند و راهی به عالم مجردات ندارند . پیش گویی برای انها امکان ندارد
در پناه خدا
جنیان مجرد هستند به این خاطر هست که قابل دیدن نیستند اما همان طور که بیان کردید وبه تصریح قرآن از آینده باخبرنیستند.
مجرد یعنی بدون وابستگی و تنها
انچه که وابسته به زمان و مکان نباشد . دارای صورت نباشد . بدون اندازه و مقدار هر گونه رنگ محدودیت و مادیت عالم ماده
انچه که فانی است و مرگ شامل حاش شود . اسیب ببیند و ... مجرد نیست
با شناختی که قران و احادیث از شیاطین و اجنه میدهند ایشان دارای جسم لطیف و وابسته به زمان و مکان و وابسته به ماده از لحاظ تغذیه هستند .
پس ایشان مجرد نیستند .
تعریف شما از مجرد چون دیده نمیشود اشتباه است
حتی در مورد دیده شدن هم ایشان دیده میشوند . هم با برخی اعمال . هم توسط افرادی خاص و هم به اختیار خودشان .
حتی گاهی با اینکه دیده نمیشوند اعمالی باعث اسیب دیدنشان میشود
به هر حال مجرد به معنای ناپیدا نیست . ولی یکی از لوازم تجرد عدم ماده بودن است که غیر ماده به چشم نمیاید
یا تشکر
سلامی دوباره خدمت همه دوستان
یه نکته دیگه هم میخواستم درباره با اون احساس گذر زمان بگم که مطمئنم
Gryffen
خوشش میاد
همه شنیدیم!
مثلا وقتی تیم A از تیم B (تو فوتبال) 2-1 جلو باشه، دقیقه 85 بازی، گزارشگر میگه:
این 5دقیقه واسه تیم A خیلی کند و برای تیم B خیلی سریع سپری خواهد شد!
چون دقیقا هر تیم برعکس این رو میخواد
تیم A میخواد هر چی زودتر زمان بگذره و بازی رو ببره ولی تیم B میخواد اینقدر زمان آروم بگذزه تا بتونه نتیجه رو تلافی کنه
ولی در حقیقت گذر زمان برعکس اون جوریه که شما میخوای!
و یه چیز دیگه
نمیدونم این حرفم درسته یا نه ولی من فکر میکنم وقتی شما در حرکت باشی (خلاف اون چیزی که تا به حال شنیدیم!) زمان برات زود تر سپری میشه نه این که زمان کندتر بگذره و در نهایت (سرعت نور) زمان متوقف بشه
مثالش وقتی که شما سوار ماشین هستین
من خودم وقتی برای مدت نسبتا طولانی سوار ماشین میشم گذر زمان رو خیلی کمتر احساس میکنم (البته اگه ترافیک نباشه:s)
حالا نمیدونم تو این مورد احساس گذر زمان به سرعت ربط داره یا به عوامل دیگه
یا حق
دوست گرامی این وهم و خیال انسان است که موجب احساس تندی و کندی گذر زمان میشود ...
به اون مطلب مربوط نمیشود
با سلام به Detector گرامی

خوشحالم دوباره فعالیت می کنید

این چیزی که گفتید همون طور که وحید 110 گفتند نمی شه به بحث ربط داد
اینی که شما گفتید یک احساسیه که به شخص در گذر زمان دست می ده
برای مثال زمان در هوای ابری برای یعضی اشخاص که ا هوای ابری خوششون نمیاد دیر می گذره یا موقعه ای که داره بهت خوش می گذره گذر زمان رو حس نمی کنی اما زمانی که غمگین هستی زمان به نظرت اصلا نمی گذره
نقل قول:با سلام به Detector گرامی ![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)
خوشحالم دوباره فعالیت می کنید
من که هستم منتها منتظرم شما جواب قسمت دوم اون پست قبلی رو بدی تا با هم بحث کنیم
نقل قول:
دوست گرامی این وهم و خیال انسان است که موجب احساس تندی و کندی گذر زمان میشود ...
به اون مطلب مربوط نمیشود
نقل قول: این چیزی که گفتید همون طور که وحید 110 گفتند نمی شه به بحث ربط داد
اینی که شما گفتید یک احساسیه که به شخص در گذر زمان دست می ده
برای مثال زمان در هوای ابری برای یعضی اشخاص که ا هوای ابری خوششون نمیاد دیر می گذره یا موقعه ای که داره بهت خوش می گذره گذر زمان رو حس نمی کنی اما زمانی که غمگین هستی زمان به نظرت اصلا نمی گذره
قبول
قانع شدم
میخواستم نظر دوستان رو درباره جمله "تاریخ تکرار میشود" بپرسم ، آیا این جمله اصلا صحت داره؟ یا به زمان مربوط میشه یا بحثش جداس؟

(دراین باره هم کلی حرف دارم منتها متاسفانه الان وقت مدارم (بحث گرم شه توضیح میدم)
و همین طور این که اگر سفر در زمان خیال است، چطوری گاهی توی
خواب میتونیم اتفاقی که توی آینده برامون خواهد افتاد یا شبیه اون رو ببینیم؟!

اصلا تعبیر خواب مگه برای پیش بینی آینده نیست؟ منظورم اینه که چرا و چطور با تعبیر خوابی که شما دیدی، تعبیر میکنن در آینده چه اتفاقی براتون خواهد افتاد؟ (مربوط به این بحث زمان هست دیگه)
التماس دعا
یا حق
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۸:۱۸)Detector نوشته است: [ -> ]من که هستم منتها منتظرم شما جواب قسمت دوم اون پست قبلی رو بدی تا با هم بحث کنیم
جواب پست شما رو که خیلی وقته که دادم
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۸:۱۸)Detector نوشته است: [ -> ]قانع شدم
دوست عزیز از جوابتون و اون شکلک این طوری می شه برداشت کرد که قانع نشدید و برای جلو گیری از بحث پیرامون این همین جوری گفتید قانع شدم
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۸:۱۸)Detector نوشته است: [ -> ]میخواستم نظر دوستان رو درباره جمله "تاریخ تکرار میشود" بپرسم ، آیا این جمله اصلا صحت داره؟ یا به زمان مربوط میشه یا بحثش جداس؟
این مطلب درسته که تاریخ دوباره تکرار می شه اما اما
این ربطی به این بحث که سفر به گذشته هست نیست
منظور از این گه تاریخ دوباره تکرار می شه اینه که بعضی اتفاقات که در گذشته برای کسی افتاده عینن همون واقعه برای شخص دیگه ای می افته که اگر شخص از گذشته چیز هایی بدونه دیگه تاریخ تکرار نمی شه بزار یه مثال بزنم :
شخصی تو گذشته یه کاری انجام داده که بهش ضرر رسیده حالا همین کار رو بنده دو سال بعد از اون واقعه انجام می دم و دوباره همون شکست که واسه اون فرد افتاده واسه من هم می افته که باعث می شه تکرار تاریخ بشه که اگر من تجربه ی اون شخص رو بکار می بردم شاید اتفاقی که واسه اون فرد اولی افتاده بود واسه من نمی افتاد
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۸:۱۸)Detector نوشته است: [ -> ]و همین طور این که اگر سفر در زمان خیال است، چطوری گاهی توی خواب میتونیم اتفاقی که توی آینده برامون خواهد افتاد یا شبیه اون رو ببینیم؟!
اصلا تعبیر خواب مگه برای پیش بینی آینده نیست؟ منظورم اینه که چرا و چطور با تعبیر خوابی که شما دیدی، تعبیر میکنن در آینده چه اتفاقی براتون خواهد افتاد؟ (مربوط به این بحث زمان هست دیگه)
یادم نمی یاد جایی گفته باشم که سفر در زمان خیال باشه

پیرامون خوا بنده یاد اطلاعات ندارم در این قسمت متاسفم
پ.ن :
دوستان عزیز کتاب " جهان کوانتومی نوین " اثر تونی هی و پاتریک والترز و ترجمه ی محمدرضا محجوب پیرامون زمان و سفر در اون تو قسمت پایانی نوشته های جالبی داره

با سلام خدمت همگی
می خوام به عرض دوستان برسونم که :
طبق ازمایشات اوپرا که دوباره انجام شده صدیق می کنه که نوترینو ها بیشتر از سرعت نور حرکت می کننده (( البته آزمایشی دیگر تو یه کشور دیگه این رو رد می کنه و یه همین دلیل این ازمایش فعلا به سال جدید موکول شده )) این به معنی این که انقلابی در فیزیک نوین رخ می ده نظریه نسبیت خاص زیر سوال رفته و سفر در زمان ممکمن خواهد شد آزمایش دوباره ی اوپرا که نشون می ده نوترینوها بیشتر از سرعت نور است معادله نسبیت خاص انیشتین با تمام قدرت که در این یک قرن اخیر حکم رانی می کرد به چالش خواهد کشید و از اون مهم تر فیزک دنان جدید باید در معادلات جدید خود سرعت های فراتر از نور رو هم لحاظ بدونند و ار اون مهم تر امکان این که نظریه ریسمان و جهان 11 بعدی هم به حقیقت به پیونده وجود دارد
خبر دوم هم این که LHC یا همون شتابدهنده ی بزرگ هادورن بلاخره از امتحان سر بلند بیرون اومد و تونست ذره ای رو که شبیه با بوزن هیگز کشف کنهبا کشف این ذره بنیادی امکان این که جواب این سوال که چرا در زمین جرم وجود دارد رو روشن می کنه
خلاصه این که دوباره فکر کنم چرخ های لوکوموتیو فیزیک بعد از یه قیرن کند حرکت کردن دوباره داره راه می افته و انقلاب های جدید در فیزیک نوین رو شاهدخواهیم بود
ارادتمند شما
گریفن