تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سفر در زمان واقعیت یا خیال ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۹/مهر/۹۰ ۲۱:۳۱)7zahra7 نوشته است: [ -> ]منورات منظورام منیرات است اجسامی که از خودشون نور میدن
ممنون از کتابی که معرفیش کردید
راستش من خیلی توی این زمان موندم اصلا نمیفهممش جواب هایی هم که از علوم بهم میدن به نظرم خیلی ..... یه جوریه...

مطمئنی جمع منیرات می شه منورات ؟؟؟ HuhHuh Big Grin (( تا حالا نشنیده بودم:دی ))
در ضمن سوالت هم یه ذره مشکل داره ها ؟؟
حرکت کرات منیر ؟؟؟
خوب برادر من این رو می پرسیدی حرکت ستاره ها دیگه ؟؟؟ Big Grin

در رابطه با کتاب هم تشکر لازم نیست وظیفم بود Heart (( این کتاب در رابطه با دین و علمه که مسائل علمی رو از دید دینی نگاه می کنه و ... ))
راستی در رابطه با زمان کتاب " جهان کوانتومی نوین " نوشته ی پاتریک والترز و ترجمه ی محمد رضا محجوب رو بخون کتاب جالبیه و در رابطه با فیزیک کوانتوم برای این یه شروع راحت داشته باشی (( البته شما استادی واسه خودت Heart )) کتاب نظریه ی کوانتومی جان پاکینگ هرن رو بهت پیشنهاد می کنم ترجمش رو هم اقای حسین معصومی همدانی انجام داده Heart
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و تشکر فراوان از اقا وحید که هچین بحث باحالی رو شروع کردن
الان یه نیم ساعت چهل و چنج دقیقه ای هست که من دارم این 6 صفحه رو میخونم به خاطر همین، هم چشم درد گرفته هم مغزم!!!
دوستان من چند تا مورد رو میگم که همه نظر شخصیم هست و احتمال 99% غلط! ولی همون 1% هم ارزش این رو دارن تا یه کمی دربارشون فکر کنیم!

اول این رو بگم:
تا این جا ندیدم کسی به این موضوع اشاره ای کنه که اگه سفر در زمان وجود نداره پس چه طوری بعضی ها آینده رو پیش بینی میکنن؟
جوابی که من خودم به این موضوع میدم اینه:
اول اگه برگردیم به زمان های خیلی دور یکسری افراد از طریق اجنه میفهمیدن در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد! که بعد خدا راه اجنه رو بست و دیگه نمیتونستن از آینده با خبر بشن(اگه درست گفته باشم)
بعضی ها هم تو خواب یه اتفاقی دیدن که درست به همون شکل اتفاق افتاده؛ به نظر من این 99% موارد به خواست خدا بوده

البته سرعت سپری شدن زمان برای اجسامی که اندازه مختلفی دارن فرق میکنه ولی فرقش اونقدری نیست که به درد ما بخوره

بحثی که من میخوام مطرح کنم اینه: 100% شما با جسمت نمیتونی به سرعت نور برسی تا در زمان سفر کنی (اصلا اگه به این سرعت برسی منفجر میشی - خودتون بهتر میدونینWink-) اما روح چه طور؟
من شنیدم امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) با سرعت نور حرکت میکنه و در عین حال در همه جا هست ولی فکر نمیکنم این به معنی این باشه که اما زمان با جسمش به خود سرعت نور رسیده باشه، حتما این بُعد زمان برای اما زمان کنارگذاشته شده یعنی کار خدا بوده پس هیچ حرفی نمیشه براش گفت

اما اون سفر در زمانی که توسط ما هم بشه:
برون فکنی رو شنیدین؟
فقط میتونم خلاصه بگم که برون فکنی یعنی جداشدن روح از بدن و سفر در هر جایی که میخوای در حالت بین خواب و بیداری (با یه سرچ میتونین مفصل دربارش بخونین). این رو هم بگم که این برونفکنی روش های مختلفی داره و اصلا شیطانی نیست
حتی در برخی روش ها شما باید اول غسل کنی بعد سوره ای از قرآن بخونی و بعد از خدا بخوای که بری
دیروز توی یکی از این کتاب های درسیمون دیدم و واقعا کف کردم، سهراب سپهری هم این برونفکنی رو بلد بوده و در "اتاق آبی" فقط در حد چند خط دراین باره خیلی قشنگ توضیح داده!!!
یعنی شما میتونی با روحت مثلا بری یه سفر مشهد یه ضیارت کنی و برگردی (که بعضی از علما از این روش استفاده میکردن)
خب این نمیشه سفر در زمان؟
شما بدون این که زمانی طی کنی رفتی به یک مکان و کاری رو انجام دادی
دقیقا مثل خواب میمونه ولی کنترلش کامل دست خودته (خیلی هم سخته و نیازمند تمرین بسیار!)
مگه خواب برادر مرگ نیست؟
این برونفکنی هم کم به خواب شباهت نداره
پس...Angel

نظرتون رو درباره جدا شدن روح بگید

حالا حرف بعدی من چیزی مربوط به سفر به گذشته است
اصلا نمیگم سفر به گذشته وجود داره یا نه ولی بود و نبودش فرقی نمیکنه
یعنی اگه کسی بتونه به گذشته برگرده و سرنوشتی رو عوض کنه هیچ فرقی به حال ما نمیکنه! چون اون سرنوشت قبلا اتفاق افتاده
بذارین این جوری بگم
قسمت سوم هری پاتر(زندانی آزکابان) اون جایی که هری و هرماینی از طریق اون گردنبند به عقب برمیگردن
وقتی میرن به عقب برمیگردن کارهایی میکنن که قبلا روشون انجام شده ، باید اون یه تیکه رو دیده باشین

یعنی اگه در آینده کسی به زمان شما برگرده و کاری کنه که تاثیرش رو شما هم باشه شما قبلا اون تاثیر رو گرفتین! یعنی باید اون بازگشت انجام میشده و اون تاثیر رخ میداده!

این هم توی پراتنز بگم که اصلا هری پاتر رو نسبت به این قضیه تایید نمیکنم فقط دارم تاثیر سفر به گذشته رو میگم که بود و نبودش فرقی به حال ما نمیکنه

سرتون رو درد آوردم
حرف آخر
این که بدونی زمان چیه، چه فرقی داره؟
شما برای فهمیدن زمان کلی زمان باید صرفش کنی تا بفهمی چیه، خب حالا فرض کن فهمیدی چه فرقی میکنه؟
به نظر من اون وقتی که میخوای برای شناختن وقت صرف کنی بذار و صرف یه کار دیگه کن و "از وقتت استفاده کن"
فقط کافیه این دعا رو داشته باشی و از خدا بخوای که" خدایا کاری کن که هیچ وقت ای کاش نگم!"
این جوری همه چی خودش جور میشه و اون کاری که شما بخوای در آینده برگردی به عقب و درستش کنی خودش از اول رو درست میشه!!!

دوستان اگه قسمتی از حرف هام غیرقابل فهم بود شرمنده چون من قدرت بیانم اونقدر خوب نیست که بتونم ایون چیزی رو که تو ذهنم میگذره بگم
اگه هرموردی به نظرتون اشتباه میاد، بگین تا من هم روشن شم

یا حق
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]تا این جا ندیدم کسی به این موضوع اشاره ای کنه که اگه سفر در زمان وجود نداره پس چه طوری بعضی ها آینده رو پیش بینی میکنن؟
پیش بینی آینده یه چیزه غیر ممکنی است ( درست گفتم دیگه البته در مورد پیامبران و ائمه اطلاعاتی ندارم ) Blush

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]اول اگه برگردیم به زمان های خیلی دور یکسری افراد از طریق اجنه میفهمیدن در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد! که بعد خدا راه اجنه رو بست و دیگه نمیتونستن از آینده با خبر بشن(اگه درست گفته باشم)

ببینید ارتباط با اجنه وجود داشته و داره اما اجنه از اینده خبر نمی دن بلکه از گذشته خبر می دن و دلیل اون هم به خاطر عمر طولانیه که دارن و در ضمن بزار یه چیزی هم همین جا بگم خیلی ها می گن اجنه از اسرار و رموز الاهی با خبر هستن اما چه جوری ؟؟
ببینید دوستان این جا یه سوال پیش میاد اسرار و رموز چی هست ؟؟
جواب : من می گم من از زندگی شخصی مثلا جناب اقای x با خبرم که شما با خبر نیستید پس این یه سری که من می دونم و شما نمی دونید حالا بیادید این رو در غالب فرشتگان بگیم,فرشتگان حالا به دلایلی در هفت اسمان پراکنده هستند فرشتگانی که در طبقه ی بر فرض چهارم هستند از اخباری که فرشتگان طبقه ی پنجم در اون زندگی می کنن بی خبر هستند پس این یه رازیه که فرشتگان طبقه ی پنجم می دونن اما طبقه ی چهارم نمی دونن حالا زمانی شیطان که یک جن بود در هفت اسمان جولان می داد حالا قبل از بد شدن و بعد از خبیث شدن و مسلما ز اسرار اسمانی خبر داشت اما با تولد حضرت مسیح درجه ی شیطان سقوط کرد به طبقه ی چهارم و به همین خاطر شیطان از اسرار طبقه ی چهارم به بعد دیگه خبر دار نشد و همین طور با تولد خاتم پیامبران دیگه شیطان نتونست به این هفت اسمان بره و دیگه از خبر های اون با خبر نشد حالا شیطان همین چیز هایی رو هم که می دونست در اختیار بعضی از اجنه قرار می ده و ... این جوریه که می گن اجنه از اسرار الهی با خبر هستن که به نظر من غلطه (( امیذ وارم خوب توضیحه دده باشم ))

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]قسمت سوم هری پاتر(زندانی آزکابان) اون جایی که هری و هرماینی از طریق اون گردنبند به عقب برمیگردن
جان من اگه طرفدار هری پاتر هستی بگو ها من هم طرفدارش هم الان هم تا آبان موندم تا فیلم اخرش رو با کیفیت ببینم Blush
شوخی کردم - خواستم یه ذره جو عوض شه Heart
در این رابطه حرف هاتون رو نفهمیدم
ببینید یه مشکلی که هست تغییر در زمان, شما اگه به گذشته برید و یه کار کوچیک کنید امکان داره در اینده همون کار کوچیک فاجعه بشه و ...

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]این که بدونی زمان چیه، چه فرقی داره؟
شما برای فهمیدن زمان کلی زمان باید صرفش کنی تا بفهمی چیه، خب حالا فرض کن فهمیدی چه فرقی میکنه؟
خیلی خیلی فرق می کنه بیشتر از اونی که بفهمی فرق می کنه این که بدونی زمان چیه واسه یه فیزیک دان شیرین ترین لحظه ی عمرش این حرفت رو هیج جا نزن چون می گن طرف یه ذره اطلاعاتش کمه BlushHeart
اول شرمندم به خاطر این که نمیتونم اون چیزی که تو ذهنمه رو دقیق بیان کنم

نقل قول:جان من اگه طرفدار هری پاتر هستی بگو ها من هم طرفدارش هم الان هم تا آبان موندم تا فیلم اخرش رو با کیفیت ببینم [تصویر: blush.gif]
شوخی کردم - خواستم یه ذره جو عوض شه [تصویر: heart.gif]
در این رابطه حرف هاتون رو نفهمیدم
ببینید یه مشکلی که هست تغییر در زمان, شما اگه به گذشته برید و یه کار کوچیک کنید امکان داره در اینده همون کار کوچیک فاجعه بشه و ...

من طرفدار هری پاتر بودم ولی الان دارم به طرفداراش ضد حال میزنم!
درضمن فیلمش 8دی از پرده میا پایین (نه تو آبان :دی)

ببین منظور من اینه:
اصلا به نظر شما وقتی به عقب برگردی، هم زمان تو دوجا میری یا این که میتونی از آینده خبر داشته باشی؟
مصلا فرض کن 5دقیقه بعد شما یه اتفاقی برات میافته، وقتی به عقب برگردی خودت میدونی که چه اتفاقی قراره بیافته یا نه، همون اتفاق برات میافته ولی تو میای به خودت توی گذشته کمک میکنی؟
یکم پیچیدسHuh

اون چیزی که از داستان هری پاتر مورد نظر منه اینه:
خیلی خلاصه بگم
هری پاتره میره توی جنگل پدرخوندش رو نجات بده، دیوانه ساز ها میریزن سرش. هری در حالی که داره از حال میره، میبینه که یکی داره زندگیشو نجات میده(فکر میکنه پدرشه) بالاخره زنده میمونه، میگذره و پدرخوندش رو میفرستن زندان، تصمیم میگره برگرده به عقب و اون یارو رو نجات بده، وقتی به عقب برمیگرده و به همین قسمت جنگله میرسه، میبینه کسی نیومده جونش رو نجات بده، خودش باید جون خودش رو نجات بده! یعنی هری که برگشته به گذشته جون هری گذشته رو نجات میده
یعنی فرقی توی آینده نکرده
اگه شما قراره به گذشته برگردی و چیزی رو تغییر بدی که در آینده تاثیری داشته باشه، اون تاثیر خودش شکل میگیره

حالا نظرتون در این باره چیه؟

آخه جی کی رولینگ که این داستان های هری پاتر رو نوشته، همین طوری چرت و پرت نگفته یعنی همش تخیلی نیست، واقیعت ها رو همراه دروغ گفته، یه چیز وحشتناک و نفرت انگیز رو دوست داشتنی و جذاب نشون داده ولی دقیقا با همون مشخصات؛ یعنی دنیای اجنه رو رنگ کرده و به اسم دنیای جادوگری به من و شما فروخته! (میگن یارو خر رو رنگ میکنه جای گورخر میفروشه:coolSmile

نقل قول:خیلی خیلی فرق می کنه بیشتر از اونی که بفهمی فرق می کنه این که بدونی زمان چیه واسه یه فیزیک دان شیرین ترین لحظه ی عمرش این حرفت رو هیج جا نزن چون می گن طرف یه ذره اطلاعاتش کمه [تصویر: blush.gif][تصویر: heart.gif]

خودمو میگم
اونقدر عقلم قد نمیده که بخوام دراین باره اظهار نظر کنم ولی تا جایی که من میدونم، شما وقتی میتونی بفهمی یک چیز چیه که اون رو در اختیار داشته باشی و بتونی روش آزمایش کنی
ما وقت داریم، روش هم میتونیم آزمایش کنیم، منتها بهایی که برای فهمیدن معنی وقت دادیم بیشتر از ارزشش بوده

فرض کن توی اتاقی هستی که نه ساعت داره نه پنجره (که بتونی حرکت خورشید رو ببینی)
چه جوری میفهمی زمان در حال گذره؟ یا چه جوری میفهمی چقدر گذشته؟
همه میدونیم، میگن وقتی بهت خوش میگذره زمان مثل برق میگذره ولی وقتی کسلی انگار عقربه ساعت خوابیده!
خب این به چی مربوط میشه؟ احساسات آدم، مگه احساسات میتونه زمان رو عقب جلو کنه؟ نه ولی خودش رو میتونه کم و زیاد کنه
یعنی این احساس شماست که احساس گذر زمان رو تحت تاثیر قرار میده! (چی گفتم!Huh)
پس زمان برای هر کسی با سرعت مختلفی در حال سپری شدنه

شایدم زمان تعداد ضربان قلب هر فردهHuh چون احتمالا وقتی شما خوش حالی ضربان قلبت بیشتره پس گذر زمان رو احساس نمیکنی، ولی وقتی کسلی ضربان قلبت پایینه و کر میکنه زمان نمیگذره

تا این جا هر چرت و پرتی گفتم ببخشید فقط میخواستم از هرجنبه ای که به ذهنم میرسه به این قضیه نگاه کرده باشم پس نظرتون رو بگین تا ما هم روشن شیم
با سلامی دوباره :
[quote='Detector' pid='61613' dateline='1319744958']
من طرفدار هری پاتر بودم ولی الان دارم به طرفداراش ضد حال میزنم!
[quote]
یعنی الان می خوای به منی که همیشه ضدحالی واسه هری پاتری ها بودم ضد حال بزنی :دی(( یکی از طرفداران تالکین ))
در مورد پخش فیلم هم تو سایت ..... زده بود که فیلم برای اولین بار تو روسیه به صرت بلوری پخش می شه ؟؟؟؟
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]من طرفدار هری پاتر بودم ولی الان دارم به طرفداراش ضد حال میزنم!
یعنی الان می خوای به منی که همیشه واسه هری پاتری ها ضد حال بوده ضد حال بزنی :دی (( طرفدار تالکین ))
در مورد پخش فیلم هم من تو سایت خودشون دیدم که 19 آبان فیلم به صورت بلوری تو روسیه پخش می شه

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]اصلا به نظر شما وقتی به عقب برگردی، هم زمان تو دوجا میری یا این که میتونی از آینده خبر داشته باشی؟
ببين دوست من مسلما زماني که تو به عقب بر مي گردي جسم تو هم به عقب بر مي گرده اين طوري نيست که روحت به دو تيکه تبديل بشه يه قسمتش اينده رو انجام بده و قسمت بعدي هم بره گذشته ببينه تو اينده مي خواي چي کار کني.
اين جواب قسمت اول حرفت (( توجه کني هرميون هم تو فيلم آزکابان هيچ وقت در دو جا نبود و بازم توجه کني فکر کنم هرميون از زبان پرفسور مک گوناگال به رون و هري مي گه خيلي ها با اين ساعت به گذشته رفتن اما بعضي ها در يک مکان دو بار ظاهر شدن که يکي از اون ها اون يکي رو کشت پس خودش هم نابود شد و به همين دليل وزارت جادو اين شي رو ممنوع کرد ))

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱)Detector نوشته است: [ -> ]مصلا فرض کن 5دقیقه بعد شما یه اتفاقی برات میافته، وقتی به عقب برگردی خودت میدونی که چه اتفاقی قراره بیافته یا نه، همون اتفاق برات میافته ولی تو میای به خودت توی گذشته کمک میکنی؟
یکم پیچیدسHuh
اين هم جوابش مثل جواب سوال بالاست اما اين جا يه مسئله پيش مياد و اون نقض در طبيعت و جهان هستي و نقض علت و معلول است يا به قول انيشتين قضيه راديکال منفي يک است و اون هم اينه که اگر يک پديده ي A باشد که بعد ها تبديل به پديده ي B شود مسلما A علت B است ديگه و هميشه A زود تر از B اتفاق مي افته اما اين جا داره رولينگ مي گه B زودتر از A اتفاق افتاده پس B مي شه علت A يعني اگر هري پاتر به گذشته بر نمي گشت هري پاتر در آينده نابود مي شد ؟؟
در اين جا اين مئله باز مي گم فرق داره درک مسئله به قدر مشکله که از گفتن اون بيشتر از اين معذورم " البته گفتن راحت اما فهموندن سخته من اين قضيه رو چند روز پيش تو يه مجله خوندم و الان هم تازه دارم خودم مي فهمم تا بيام بنويسم يهو ديدي ... ""

در کل حرف هاي فيزيکي - فلسفه اي با حالي مي زني خوشم مياد از حرف هات Heart
جواب دومت رو هم بعدن مي دم يه ذره مخم هنگ کرده فعلا Heart
ای بابا من که هرجور به قضیه نگاه می کنم متوجه نمیشم هری پاتر این وسط چه کار میکنه؟بحث علمی میکنید یا نقد فیلم؟
یه نظر وجود داره که اگر به فرض کسی هم در زمان سفر کنه نمیتونه در چیزی دخل و تصرف داشته باشه و فقط مثل یک ناظر میره.از نظر فلسفی این نظریه از بقیه ممکن تر هست.مثال اینه که اگر کسی به قبل از زمان تولد خودش برگرده،به قبل از وجود آمدنش رسیده که ممکن نیست.
نمیدونم چرا توی این تایک مطلب مینویسم در حالی که به بی فایده بودنش اعتقاد کامل دارم.دلیلش رو هم توی همین تاپیک میتونید بخونید.
(۱۱/تیر/۹۰ ۱۷:۵۴)fazel نوشته است: [ -> ]با سلام
يه سوال اگر عمر انسان محدود نبود و تا ابد بود بازهم زمان معني ميداد؟

سلام دوست گرامی
باید در پاسخ به سوال شما بگم اولا شاید به نظر ما عمرانسان محدوده ولی واقعیت امر چیزدیگه ای یعنی انسان برای ابد خلق شده ،یعنی نیستی برای انسان تعریف نشده برای همین هم هست که پیامبران وامامان تاکید میکردن که عمل صالح انجام بدید چراکه قرار همین اعمال راحتی یا دشواری رو برای زندگی ابدی ما تعیین کنه
ثانیا زمان تنها برای جسم مادی تعریف شده ودر خارج از این محدوده بی معناست چراکه زمان برای شی ای تعریف میشود که قابل تغیر ورشد ونمو می باشد ودر عالم مجردات که روزی روح انسان نیز جزء آن میشود وجود ندارد چرا که تغییری در عالم مجرد وجود ندارد
امید وارم تونسته باشم مطلب رو تا حدودی توضیح داده باشم سوال در مورد زمان جزء مباحث فلسفی که برای پرداختن به اون باید یک پیش زمینه فلسفی داشته باشید اگر علاقه دارید کتاب نهایه الحکمه علامه طباطبایی جلد1 رو بخونید
برادر

Gryffen

[b]

پیش بینی اینده اصلا غیر ممکن نیست مگر یهودان قدیم با علم جادو این کار را نکردند مگر ائمه ( هرچند که گفتید اطلاعاتی ندارید ) با علم الهی این کار را نکردند امروز هم ان هایی که از جنیان کمک می گیرند از بعضی چیز های آینده مطلع می شوند و کسانی که با خدا ارتباط نزدیک داشته باشند تا ان جایی که خدا صلاح بداند از اینده مطلع خواهند شد
نقل قول:هم ان هایی که از جنیان کمک می گیرند از بعضی چیز های آینده مطلع می شوند
سلام
خیر دوست گرامی اجنه همچین قدرتی ندارند .
با توجه به اینکه اجنه مجرد نیستند و راهی به عالم مجردات ندارند . پیش گویی برای انها امکان ندارد
در پناه خدا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع