(۸/دی/۹۰ ۱۹:۳۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]نقل قول:اولی داستان حضرت عزیره که داستانش توی سوره بقره ذکر شده (البته اگه اشتباه نکنم.)
این سفر در زمان نیست
بلکه مرگ و زنده شدن است !
داستان اصحاب کهف هم همین میمیرند بدون اینکه به اذن خدا جسمشون خراب بشه و باز برمیگردند
مثل اینکه درست نخوندید
زمان تابع حرکت مکانیست . یعنی به حرکت مکانی زمان گفته میشه . پس نمیشه در زمان که وجود نداره به عبارتی حرکت کرد !
سلام،
من گفتم که این داستان در ابتدا به همون منظوریه که شما میگین. اما چه عیبی داره که از این نظر هم بهش نگاه بشه؟
داستان از دید حضرت عزیر اینجور بوده که ناگهان مرده یا به یه خواب عمیق میره و بعد از 100 سال در حالی که تمام چیزهای دور و برش عوض شدن دوباره زنده میشه و به زندگیش ادامه میده.
اگه اشتباه نکنم به این میگن سفر زمانی...
یعنی در زمان حرکت کنی...
بدون این که پیر بشی و سنی ازت بگذره.
اما در مورد اون بخش که گفتین زمان تابع حرکت مکانیست...
توصیه میکنم با کسی که ریاضی خونده در مورد تابع ها و ابعاد اون ها وارد بحث نشینD:
خودتون خواستین ها!!!!
تابع همونطور که میدونین یه چیزی مثل y=f(x) هست. یعنی دو تا متغیر داره.
ممکنه تابع یه چیزی مثل y=f(x)+g(z) باشه. یعنی مقدار y تابع دو مقدار x و z باشه.
همین طور میتونه ادامه پیدا کنه و در واقع تابع اول که y=f(x) هست، مقدار تابع g(z) در تابع دوم صفر شده.
یعنی تابع اول یه زیر مجموعه از تابع دومه.
تابع دوم هم زیرمجموعه تابعی هست که از بینهایت متغیر تشکیل شده.
یعنی تابعی مثل
y= f_1(x_1)+f_2(x_2)+f_3(x_3)+...
لذا این که شما میفرمایید زمان تابعی از مکانه، یعنی اگر زمان تغییر میکنه، مکان هم باید تغییر کنه.اما لزوماً این طور نیست.میتونه متغیر مکان در این تابع به خصوص صفر باشه.براتون یه مثال میزنم:مثلاً از زمان حضرت ابراهیم کعبه در شهر مکه و در طول و عرض جغرافیایی خاصی بوده. در این زمان، زلزله های زیادی شده، قاره ها از هم جدا شدن، اما کعبه از مکه به مدینه سر در نیاورده.اگر شما به عزیر هم به عنوان جسم نگاه کنید که 100 سال بعد در همان مکان بوده، در حالی که سالم بوده و هیچ مشکلی نداشته متوجه میشین که این هم یه جور سفر زمانی بوده که در اون مکان تغییر نکرده.
اگر هم این بحث از حوصله جمع خارجه یه ندا بدین تا دیگه ادامه ندم.
چون در باره سفر زمانی بودن خواب اصحاب کهف و عزیر من بر اثر فکر و بررسی عقل خودم به این نتیجه رسیدم.
لذا برام قابل درکه که دیگران یا سخت بگیرن این موضوع را یا هیچوقت نگیرن.
در ضمن...
زمان تا بینهایت ادامه داره. اگه شما درکش نکردید، به این معنی نیست که زمان وجود نداره.
مثلاً در زمان میلاد حضرت مسیح کسی میگفت مگه 2012 سال دیگه هم وجود داره؟
هنوز اون زمان وجود نداره.
نمودار زمان تا بینهایت میره.
بستگی داره شما به عنوان جسم در کجای نمودار عمودیش قرار بگیری و کدوم زمان رو قطع کنی.
اگه درکش سخته بگین نمودار بکشم و بفرستم.
در پایان هم...
موفق و مؤید باشین.