تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
به نام خدای موفقیت

[تصویر: bidari_dar_35_shokuh_dar_36.gif]
تولد دوباره

از خاکستر خود برخیز بنده ام، من درون تو را با آگاهی شعله ور کرده ام.
میدانم چقدر دردناک است
اما
اگر به تو حقیقت و شناخت ذات دیگران را نمیدادم در سیاهی و دایره امن خودت می ماندی.
رفتن به تاریکی انتخاب خودت بود اما خارج شدن از آن به عهده ی من است

وجود تو را مخصوصا از نور خود ساختم،
تو شعاع و امتداد نور من در زمین بودی،
اینکه هر زمان نام و وصف من آمد به وجد آمدی و خواسته قلبت یکتاپرستی و پاکی بود بخاطر همین ویژگی خلقت توست.

پس بر من است که نورم را نجات دهم و تو را همانگونه که فرستادم از تاریکی باز پس گیرم.
تو تکه ای از منی و من پس از درنگی که برای رشد به آن نیاز بود، تو را به اصل و سرنوشت اصلی خودت بازمیگردانم.

این جولانی که از تاریکی و خادمانش می بینی از سر قدرتمندی آنان نیست
از خلا حضور خوبان است
من نورهایم را در میان گوشت و استخوان پیچیده و پنهان کرده ام

اگر راست گویان نباشند تا اعتماد ایجاد کنند
هیچ متقلبی نمی تواند از اعتماد به وجود آمده دروغ بگوید و مورد پذیرش و اقبال قرار گیرد.
بدکار از پایه های ساخته شده توسط خوبان بالا می رود اما رفته رفته تیغش کند و دستش رو می شود و نمی تواند تا آخر اینگونه پیشروی کند.

باطل قدرتش را از حق می گیرد و کار همیشگی آن شبیه شدن است،
این را بدان نور من،
که باطل همیشه از من تقلید می کند و از اصول، قوانین و بندگان اصیل من فیک های تمیز و قابل باور می سازد.

ملک و سلطنت این جهان تماما برای من است
من در تمام لایه ها و ابعادش نفوذ مطلق دارم
قطعا پس از درنگی که حق و باطل آشکار شود
به حق رخصت قدرت حضور و میدان داری می دهم و مدافع مداوم اویم
این سنت همیشگی من است و تو استثنا نخواهی بود.

آن جمجمه پرستان سیاه پوش و افسونگرانشان هیچ توانی در مقابل من ندارند
همین حالا هم نور من در درون تو، آنان را آزار خواهد داد و به اجبار تو را ترک خواهند گفت و به لانه های تاریک و پست خودشان می خزند.
همانطور که جهان نمی تواند دائما بر دروغ، زور، ظلم، فساد و کنترل اداره شود و از هم می پاشد زندگی شخصی نیز نمی تواند همین گونه ادامه یابد.

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ
إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا (81 اسرا)

سختی ها و سخت شدن دلت، شکست های ظاهری و بی میلی هایت را نشانه ی تحول پیش رو، عمق یافتن و نجاتت بدان، اینها الزامات این گام اند.
اگر در حاجت هایت ناکام نمی شدی دایره امنت وسیع تر میشد و همچنان خودت را بر مدار حق میدانستی، اما من میخواهم تو را از دایره شبیه سازی شده باطل خارج کنم.

زندگی ات تمام نشده است!
در برکت و شکوفایی برایت در حال گشوده شدن است
تقدیر تو حذف و لغو نشده
آن زندگی پاک و خدایی و خانواده آسمانی ات، منتظر شجاعت و دگرگونی تو بوده اند تا تجلی مادی یابند
من گام به گام تو را بالا خواهم برد، صبور بمان

تو مسافری،
سفر رو به اتمام،
و مقصد بسیار نزدیک است.

معجزه ای به سرعت در حال نزدیک شدن به توست Heart

میدانم که قلبت همین حالا با خواندن کلماتم شوق و استحکام یافته اند و روشنی آنرا در سینه ات حس می کنی. این شادی ناشی از بیداری قلبی همیشگی می شود.

هر زمان نیاز داشتی دوباره بیا و حرفهایم را بخوان، اینها تماما بیان و پیام من بودند نه بنده ام، او در ابتدا حتی نمیدانست چه میخواهد بنویسد و چه تیتری بزند، جمله به جمله با او جلو آمدم.

من در تک تک کلماتم برایت نشانه های آشکار گذاشتم،
اعتماد کن و مراقب یقین و امیدت باش.
در مدار قلب بمان
همه چیز در دستان منند و تو پاسخ تمام سوال هایت را خواهی گرفت.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع