"آنها به دنبالت آمده اند"
إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
«بیگمان خداوند کار خویش را به سرانجام میرساند؛ خداوند برای هر چیزی اندازهای قرار داده است.»
گمان مبر که درازای زمان، تاخیر در نجات، گرفتاری تو در گرداب دنیا و بی رنگ شدن زندگی ات همیشگی است، او برای همه چیز قدر و اندازه ای قرار داده که نه در انجامش عجله می شود و نه در وقوعش به تاخیر می افتد.
هیچ بهاری بیاذن او دیر نمیشود،
و هیچ خزانی بیحکمت او به درازا نمیکشد.
آنچه از تو دور شد،
در لحظهای که روحت توانِ نگهداریاش را باز یافته باشد "قطعا" بازمیگردد.
عزیزه خدا... گمان مبر که برای همیشه گم و رها گشته ای و دیگر تمام است،
این مسیر طولانی با پیمودن گام های کوچکت به مقصد می رسد.
ای ذره ی نور خدا
تو در آغوش دنیا نهاده شدی تا به وسعت برسی
هر آهی که می کشی "بدون شک" در خدا طنین انداز است،
هر اشکی که میریزی بر دامان او انداخته می شود(عمیق به این نکته فکر کن، گریه از حضور او میاد، تو در برابر خدا قرار گرفتی که اشکت سرازیر میشه، چون پیش کسی هستی میاد وگرنه هیچ دلیلی برای انجامش نداری و بی معنی میشه و حالتم بدتر می کنه، گریه نوعی شکایت به درگاه خداست برای همین بعدش سبک میشی چون کسی دردت رو شنیده و پاسخ داده)
گمان مبر تنهایی
هربار شکسته ای
او بود که نگذاشت تکه های دلت در تاریکی رها شوند
و فراموش کنی که بوده ای،
همین که اینجایی یعنی تو هنوز زنده ای و در جستجوی حقیقتی
"بدون هیچ تردیدی" اوست که صدایت کرده و دستت را گرفته و به اینجا آورده
خدا را بخوان
صبر را بپذیر
یقین بدان هر ضربان قلبت که این روزها محکم تر به سینه می کوبد
آموزشی است برای ظرفی که در حال وسعت یافتن است.
برخیز
زمین تشنه ی نور تو
و آسمان مشتاق شنیدن دوباره ی صدایت است
درونت نوری است
که اگر آزادش کنی
جهانت از نو شروع می شود، به تو قول می دهم، من این مسیر را آزموده ام و انتهای آن را دیده ام.
می بینمت! تو همین حالا هم در حال طلوع هستی... بی صدا، آرام اما پر قدرت و با موفقیت.
وقتی بدانی هر روز یک قدم جلوتر رفتهای، برایت کافیست.
نیازی نیست کسی بداند،
سکوت بلندترین صدای جهان خلقت است...
---
---
دیشب صفحات 361 و 362 از سوره فرقان برایم آمدند که بخشی از آنرا تقدیم شما بزرگواران می کنم:
يَا وَيْلَتَى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا
اى واى، كاش فلانى را همدم و تکیه گاه خود نگرفته بودم
لَقَدْ أَضَلَّنِي عَنِ الذِّكْرِ بَعْدَ إِذْ جَاءَنِي
او مرا از ذکر به سوی گمراهی کشانید، پس از آنكه حق به من رسيده بود...
لَوْلَا أُنْزِلَ عَلَيْنَا الْمَلَائِكَةُ أَوْ نَرَى رَبَّنَا لَقَدِ اسْتَكْبَرُوا فِي أَنْفُسِهِمْ
آن مستکبرین سرکش می گویند چرا فرشتگان بر ما نازل نمی شوند و خداوندمان را نمی بینیم
يَوْمَ يَرَوْنَ الْمَلَائِكَةَ لَا بُشْرَى يَوْمَئِذٍ لِلْمُجْرِمِينَ وَيَقُولُونَ حِجْرًا مَحْجُورًا
روزى كه فرشتگان را ببينند آن روز براى مجرمین بشارتى نيست و مى گويند دور و ممنوع [هستید از رحمت خدا]
وَقَدِمْنَا إِلَى مَا عَمِلُوا مِنْ عَمَلٍ فَجَعَلْنَاهُ هَبَاءً مَنْثُورًا
و به هر گونه كارى كه كرده اند مى پردازيم و [تاثیرات سو کارهای زشت شان] را چون گَردى پراكنده مى سازيم.
وَيَوْمَ تَشَقَّقُ السَّمَاءُ بِالْغَمَامِ وَنُزِّلَ الْمَلَائِكَةُ تَنْزِيلًا
و روزى كه آسمان با ابرى سپيد
از هم مى شكافد و فرشتگان نزول يابند
وَكَفَى بِرَبِّكَ هَادِيًا وَنَصِيرًا
همين بس كه پروردگارت راهبر و ياور توست
لَوْلَا نُزِّلَ عَلَيْهِ الْقُرْآنُ جُمْلَةً وَاحِدَةً كَذَلِكَ لِنُثَبِّتَ بِهِ فُؤَادَكَ وَرَتَّلْنَاهُ تَرْتِيلًا
اين گونه ما قرآن را به تدريج نازل كرديم تا قلبت را به وسيله آن استوار گردانيم(الهی شکر
) و آن را به آرامى [بر تو] خوانديم.
---
---
✦ تصویر اول مطلب، مربوط به فیلم Ghost سال 1990 هست که با عقاید مسیحی ساخته شده، در این صحنه molly در واپسین لحظات با sam ملاقات می کنه و متوجه میشه دنبالش اومدن.
✦ يَا وَيْلَتَى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا
«خلیل» از ریشهی خُلّة میاد که به معنی محبتِ خالص، دوستیِ عمیق و درآمیخته است.
در زبان عربی، "خلیل" فقط "دوست" نیست، بلکه کسیه که نظرش تا درون نفوذ کرده
یعنی رابطهای نزدیک، صمیمی، و اثرگذار بر روحت.
در قرآن، فقط دو بار واژهی "خلیل" بهصورت ویژه اومده:
یکی دربارهی ابراهیم علیهالسلام:
وَاتَّخَذَ اللَّهُ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلًا
«و خدا ابراهیم را به دوستیِ خود برگزید.» (نساء ۱۲۵)
پس، "خلیل" در قرآن میتونه بلندترین نوع پیمان یا سقوط آورترین اون بشه
بسته به اینکه با چه کسی بسته شده.
در این آیه، وقتی انسان حسرت میخوره:
«ای کاش فلانی را خلیل خود نمیگرفتم»،
یعنی:
- کاش او را محرم دل و هم راه خود نکرده بودم،
- کاش محبت و اعتمادم را به او نسپرده بودم،
- کاش اجازه نداده بودم که در قلبم راه یابد و مسیرم را از خداوند و حق به تاریکی و بی رنگی بکشد.
✦ آیه اول مطلب زیر عکس رو بصورت کامل نیاوردم، اگر کاملش رو خواستین دوستمون Google یا OpenAI.
✦ ممنون از استقبالتون، متاسفم که بخش های هشداردهنده در انتهای مطلب ظاهر شد اما قرار نیست اینها شما رو نا امید بکنه رابطه با خداوند باید مابین رحمت و نگرانی در بالانس باشه تا انسان از طمع بخشش دست به هر کاری نزنه و اگر اشتباهی کرد نگه خدا می بخشه و بدونه شوخی ای در کار نیست و دغدغه جبران رو هر لحظه داشته باشه.
وگرنه خداوند سراسر خیرخواهیه و شما باید پر از امیدواری و تکاپو باشید، اون بر شما آگاهه و تلاشتون رو می بینه. به حکمتش اعتماد کنید گاهی ندادن ها برای شما نجاته اما خبر ندارید. در پی اصلاح باشیم ایزد خودشون بقیه چیزها رو بهمون میدن ، ما باید باند رو تمیز کنیم تا همای سعادتمون بتونه روی اون بشینه. خدا اومده دنبالت عزیزه من!!!
ان شاالله اگر رخصت یافتم در مطلب بعدی تاپیک رو به پایان می برم، در پناه خداوند باشید.