تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول:یکی [دیگر] از راه‌هایی که دشمنها دنبال میکنند، ایجاد خطوط موازی است؛ رقیب درست کردن برای بسیج؛ از این کارها هم میکنند. بنده نمیخواهم حالا وارد جزئیّات بشوم امّا من می‌شناسم، اطّلاع دارم، شاید بعضی از شما هم اطّلاع داشته باشید که همین الان دارند برای بسیج، برای جوانهای کشور، برای همانهایی که من گفتم «افسران جنگ نرم»، رقیب‌سازی میکنند. یک خطّ موازی درست میکنند، برای اینکه از اینجا غافلش کنند و آنجا بکشانندش. اینها مسائل مهمّی است.

https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=34995

https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=11088
عصر خلافت على (علیه السلام) بود. مردى ایرانى مقدارى عسل و انجیر براى امیرالمۆمنین در كوفه آورد.

او هماندم دستور داد كودكان یتیم را حاضر نمایند. آن حضرت سر مشكهاى عسل را در اختیار آنها قرار داد تا از آن عسل ها بخورند، سپس آن عسل را در میان ظرفها ریخت و بین مردم تقسیم نمود. به حضرت اعتراض كردند كه چرا اجازه مى دهید یتیمان خود از سرظرف ها بخورند؟ حضرت فرمود:

امام پدر یتیمان است و باید به عنوان پدر به فرزندان خود اجازه چنین كارى را بدهد تا آنان احساس یتیمى نكنند.

---

بابا جان ، ما هم یتیمیم و بدون پیشوا
برای ما هم پدری کن ...

---

غدیر مبارک
حیف نیست واقعا تو این شرایط که انقدر احساس نیاز میشه تالار بیداری باید بسته باشه تا یه عده تو خواب بمونن
[تصویر: yaemam_k112.jpg]

از مرز ابرهای بهاری عبور کرد
چشمی که رد پای شما را مرور کرد

تنها به شوق لمس شما ابر بی‌امان
یک شهر را به وسعت باران نمور کرد

تأثیر یک غروب غم‌انگیز جمعه بود
مضمون این غزل که به ذهنم خطور کرد

---
همچنان منتظرت هستیم، یگانه فرمانده راستین
(۲۷/آذر/۰۱ ۱۵:۲۴)A.E نوشته است: [ -> ]حیف نیست واقعا تو این شرایط که انقدر احساس نیاز میشه تالار بیداری باید بسته باشه تا یه عده تو خواب بمونن

دیگه دوران تالار گذشته و همه از پلتفرم های جدید استفاده میکنن
(۱۹/اسفند/۰۱ ۱۱:۰۷)soshiant نوشته است: [ -> ]دیگه دوران تالار گذشته و همه از پلتفرم های جدید استفاده میکنن
خب ماهم به روز بشیم حتما جایگزینی هست
پیجی ،کانالی ، مبادله ای
(۱۹/اسفند/۰۱ ۱۱:۰۷)soshiant نوشته است: [ -> ]دیگه دوران تالار گذشته و همه از پلتفرم های جدید استفاده میکنن

ولی برای بعضی اعضا بصورت دعوتنامه ای میشه فعالش کرد

بنظر من هنوز تالار برای مباحثه و محتواهای سنگین هنوز جواب میده

باز خوبه این یدونه تاپیک فعال مونده

خیلی پیگیری داداش دمت گرم

به نام نیروی پنهان هستی، خداوند.

من خود را در مدار حقیقت قرار می‌دهم.
او مرا یاری می‌دهد تا صدای درونم را بی‌واسطه بیان کنم.
ایزد محافظ من است و امنیت و آرامش در من و عزیزانم شعله‌ور می‌شود.

فرشتگان نورانی در دو سوی جانم، پاسدار مسیرم می‌شوند، ذهنم شفاف، درونم آرام، و آینده‌ام در اختیار من است.

برای تمام دوستان و عزیزانم که در این روزهای سخت دچار فرسودگی روانی می شوند تاب آوری و بازگشت به شکوه گذشته را آرزو می کنم.
دعاگوی همه تان Heart

به حق خداوند
به حق مهربانی دلسوزانه اش
به حق قدرت بی نهایت و نور فراگیرش

پس تو چنان که دستور یافتی استقامت و پایداری کن و کسی که با همراهی تو به خدا رجوع کند نیز پایدار باشد و شكيبا باش كه خدا پاداش نيكوكاران را ضايع نمى‌گرداند و در دو طرف روز و نخستين ساعات شب نماز را برپا دار، زيرا خوبيها بديها را از ميان مى‌برد. اين براى پندگيرندگان، پندى است.

سوره هود

---
در دعاها و مناجات هایتان من را نیز یاد کنید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع