۲/شهریور/۹۰, ۹:۵۸
۳/مهر/۹۰, ۱۷:۰۰
سلام
در واقع ما به حیوان توهین می کنیم چون اسم حیوان رو روی اینا میزاریم
خداوند در سوره ی مبارک بقره فرموده بعضی از انسان ها هستند که بدتر و وحشی تر از حیوانات هستن
و شیطان پرستان با کارایی که می کنن خیلی خیلی بدتر از حیوان هستن
در واقع ما به حیوان توهین می کنیم چون اسم حیوان رو روی اینا میزاریم
خداوند در سوره ی مبارک بقره فرموده بعضی از انسان ها هستند که بدتر و وحشی تر از حیوانات هستن
و شیطان پرستان با کارایی که می کنن خیلی خیلی بدتر از حیوان هستن
۱۵/آبان/۹۰, ۱۰:۳۰
نقل قول:انارشيسم(ضد انساني)هر چيزي رو توقع داشتم جز اين

آخه شما كه حتي معني آنارشيزم رو نمي دوني چرا مياي و خرابش ميكني
همين حكومت جمهوري هم به بركت آنارشيزم به وجود اومد بار اول
جنبش 99% هم آنارشيسته
واقعا سطح اطلاعات اينجا ..................................

۱۵/آبان/۹۰, ۱۶:۲۶
یکی از گروه ها هم هست که اسمش disturbed فکر کنم اونم جای بحث داشته باشه.....
اینم لوگوی اصلی گروه:
![[تصویر: Disturbed-logo-5A66F87E40-seeklogo.com.gif]](http://www.seeklogo.com/images/D/Disturbed-logo-5A66F87E40-seeklogo.com.gif)
عکس یکی از اعضای گروه:
![[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRX0BlaOgmIkDQ_QEKTJGl...QTIxwcIbDR]](http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRX0BlaOgmIkDQ_QEKTJGlOX-1PlhWp0td0PREbei11iqeoSNQTIxwcIbDR)
بالاخره متالیکا گروه موزیک شیطان پرستی هست یا نه؟
اینم لوگوی اصلی گروه:
![[تصویر: Disturbed-logo-5A66F87E40-seeklogo.com.gif]](http://www.seeklogo.com/images/D/Disturbed-logo-5A66F87E40-seeklogo.com.gif)
عکس یکی از اعضای گروه:
بالاخره متالیکا گروه موزیک شیطان پرستی هست یا نه؟
۲/آذر/۹۰, ۱۹:۰۶
سلام من از دوستام شنیدم 2تا از خواننده های ایران هم شیطان پرستن.واقعیت داره؟

۲/آذر/۹۰, ۲۱:۱۸
(۲/آذر/۹۰ ۱۹:۰۶)1366 نوشته است: [ -> ]سلام من از دوستام شنیدم 2تا از خواننده های ایران هم شیطان پرستن.واقعیت داره؟
تو خواننده های ایرانی شاهین نجفی رو مطمئنم که شیطان پرستهوژ. خصوصا بعد آهنگی که برای شیطان خوند.
۲/آذر/۹۰, ۲۲:۴۴
من الآن توی تاپیکی بودم که آهنگ شر اعظم شاهین نجفی رو نقد میکردند. میخواستم پاسخ بذارم که دیدم خوشبختانه یا متاسفانه قفلش کردند.
سمت و سوی حرف من سمت مدیرای سایته. لطفا مدیران بخونند و اگه میخواند پاکش کنند.
برادرای من آخه چرا صورت مسئله به این مهمی رو پاک میکنید؟ الآن خط مقدم جریان های شیطانی توی کشور خودمون همین انسان ها و آهنگان. الآن تمرکز ما برای دشمن شناسی روی این جور مسائل باشه. مثلا توی همین آهنگ "شر اعظم" خواننده ای که همراه شاهین نجفی میخونه در مورد یه چیزایی حرف میزنه که یه فرد عادی عمرا بفهمه. مثلا تو یه بند از شعر در مورد یه جایی صحبت میکنه که واقعا نمیشه فهمید کجاست.
به نظر من باید در مورد این مسائل و این که چه چیزایی رو القا میکنه بحث کرد. برای همین از مدیران سایت تقاضا دارم چنین تاپیکهایی رو نبندند. چون خود من یکی از کسایی هستم که چند ماهه دنبال اینم که توی این آهنگ چه چیزایی گفته میشه؟
با تشکر
یا علی مدد
سمت و سوی حرف من سمت مدیرای سایته. لطفا مدیران بخونند و اگه میخواند پاکش کنند.
برادرای من آخه چرا صورت مسئله به این مهمی رو پاک میکنید؟ الآن خط مقدم جریان های شیطانی توی کشور خودمون همین انسان ها و آهنگان. الآن تمرکز ما برای دشمن شناسی روی این جور مسائل باشه. مثلا توی همین آهنگ "شر اعظم" خواننده ای که همراه شاهین نجفی میخونه در مورد یه چیزایی حرف میزنه که یه فرد عادی عمرا بفهمه. مثلا تو یه بند از شعر در مورد یه جایی صحبت میکنه که واقعا نمیشه فهمید کجاست.
به نظر من باید در مورد این مسائل و این که چه چیزایی رو القا میکنه بحث کرد. برای همین از مدیران سایت تقاضا دارم چنین تاپیکهایی رو نبندند. چون خود من یکی از کسایی هستم که چند ماهه دنبال اینم که توی این آهنگ چه چیزایی گفته میشه؟
با تشکر
یا علی مدد
۳/آذر/۹۰, ۲۰:۵۴
من شنیدم هیچکس و ساسی مانکن شیطان پرستن.آخه من بعضی وقتا به آهنگای هیچکس گوش میدم.میخام بدونم اینا هم شیطان پرستن؟
۳/آذر/۹۰, ۲۲:۵۰
(۳/آذر/۹۰ ۲۰:۵۴)1366 نوشته است: [ -> ]من شنیدم هیچکس و ساسی مانکن شیطان پرستن.آخه من بعضی وقتا به آهنگای هیچکس گوش میدم.میخام بدونم اینا هم شیطان پرستن؟
فعلا که نشانه ای برای شیطان پرست بودن این دو خواننده ندیدیم یا آهنگی. خصوصا هیچکس که اصلا فکرشم نمیشه کرد. اگه به آلبوم آخرش مراجعه کنید میفهمید.
۴/آذر/۹۰, ۱۴:۴۲
ممنون بابت جوابتون.آخه خودمم باورم نمیشد هیچکس شیطان پرست باشه.پرسیدم که دیگه شک هم نداشته باشم.