سلام
به نظر من در مورد خوانندگان شیطان پرست ایران هم مطالب بگذارید.
می توانید مقالات را از سایت های تهران666 یا رپ666 و... تهیه کنید
یاعلی
(۲/آذر/۹۰ ۲۱:۱۸)soldier نوشته است: [ -> ] (۲/آذر/۹۰ ۱۹:۰۶)1366 نوشته است: [ -> ]سلام من از دوستام شنیدم 2تا از خواننده های ایران هم شیطان پرستن.واقعیت داره؟
تو خواننده های ایرانی شاهین نجفی رو مطمئنم که شیطان پرستهوژ. خصوصا بعد آهنگی که برای شیطان خوند.
سلام
متین دو هنجره هم هست کلا به موزیک های رپ نگاهی کنید و بعد با موزیک های شیطان پرستی مقایسه کنید می بینید که تمام رفتار و حرکات آن ها را انجام میدن مثل حرکت دستان
(۴/آذر/۹۰ ۱۴:۴۲)1366 نوشته است: [ -> ]ممنون بابت جوابتون.آخه خودمم باورم نمیشد هیچکس شیطان پرست باشه.پرسیدم که دیگه شک هم نداشته باشم.
دوست عزیزم مگه یادت نیستن که هیچکس حدود 5 سال پیش یه آهنگ موهن خونده بود که در آن به خدا اهانت کرده بود من یک بار شنیدم خیلی بدم اومد همونی که میگفت اینجا تهرانه یعنی شهریکه هرچیز توش میبینی باعث تحریکه اگه یادتون باشه میگفت
خدا پاشو یه آشغال باهات حرف داره نکنه که تو هم تو فکر اینکه برات صرف داره یادتونه چه مذخرفاتی رو خونده بود این خودش یه اهانت به خداست اصلا اکثر رپرها لاابالی هستند
چرا ما ایرانی هایی که تمدن بزرگتر و برتر از خارجی ها داریم در شعر و غنا ممتازیم شعرهایی که حکیمان ما گفتمن را نمیتوانند مانندی براش بسرایند
حالا کارمان به جایی رسیده از شعر های بد اونها تقلید میکنیم
رپ کاملا اشتباه
نقل قول: دوست عزیزم مگه یادت نیستن که هیچکس حدود 5 سال پیش یه آهنگ موهن خونده بود که در آن به خدا اهانت کرده بود من یک بار شنیدم خیلی بدم اومد همونی که میگفت اینجا تهرانه یعنی شهریکه هرچیز توش میبینی باعث تحریکه اگه یادتون باشه میگفت خدا پاشو یه آشغال باهات حرف داره نکنه که تو هم تو فکر اینکه برات صرف داره یادتونه چه مذخرفاتی رو خونده بود این خودش یه اهانت به خداست اصلا اکثر رپرها لاابالی هستند
آقا من از هیچکس و کلا رپ خوشم نمیاد ولی پسر خوب شعر شریعتی بود:«خدایا اگر...» بله من حفظش نیستم ولی خب همون

شریعتی رو هم شیط پرست کنید! آقا لابد شما تو پر قویی!
یه گروه دیگه ی فولک متال هم هست که اسمش blackguard هست.چند ماهی هست که این گروه رو شناختم و هنوز متن آهنگ هاشو گوش ندادم ولی همه چیز آهنگ هاش از عنوان هاشون معلومه
نکته ی عجیب گروه اینه که 98 درصد آهنگ های این گروه ترکیبی با سبک دث هستن اما توی دو تا آلبومش دو تا آهنگ کاملا متفاوت گذاشته که آهنگ هایی بی کلام هستن و یه حس خاصی به آدم دست میده وقتی گوششون میده(موسیقی هایی آرام ولی تقریبا ترسناک هستن)و یکی از این آهنگ های متفاوت اسمش به خرجی نوشته شده ابلیس!(دقیقا به خارجی نوشته ابلیس)
دوستايي كه به ريانا شك دارن توصيه ميكنم بيشتر به شعر و سبك خوندن آهنگ ماي آمبرلاش توجه كنن
تو چورس آهنگش ميگه:
This is my umbrella alah elah eh eh eh
خوب حالا دقت كنيد
This is my umbrel -la allah elah eh eh
دو حرف آخر آمبرلا و بقيش يعني لا الله اله !!!
کلا سعی کنید راجع به چیزایی که ازش اطلاع دارید اظهار نظر کنید
تک تک پستها غیر واقعیت, بعضیاشون واقعا منو به خنده میندازن
البته به جز پست Lord_Contemno
سلام.صبح بخیر منم باحرف جناب فوادموافقم اما فقط دونستن کافی نیست بدون هیچ حرکتی
کلمه evol
ترکيبي از
evil و love
است
Vaghti man ba 1dor Roozname khooni mitoonam 1Eshtebah be in FAHESHI ro ke Shoma be onvane Sanad Azash yad mikoni Ro Rad konam, hesab konid ke Age chandta motekhases bekhoonanesh chi mishe ... Kole Topic Ro bayad Hazf kard oon moghe ...
agha
aziz
L O V E
E V O L
shoma Chetor Devil Ro ja dadi Too in??????!
age Az jayi Copy kardi ke VagheAn kare badi Ro anjam dadi O maloome ke aslan havaset nist chi dari be Esme khodet migi be baghiye
age ham harfaye khodete, kamelan bayad in Topic Ro Hazf koni, Chon be rahati 30 ta 40 % ro mishe GOft Ke FAKE e ya eshtebahe ...
دوست عزیزم مگه یادت نیستن که هیچکس حدود 5 سال پیش یه آهنگ موهن خونده بود که در آن به خدا اهانت کرده بود من یک بار شنیدم خیلی بدم اومد همونی که میگفت اینجا تهرانه یعنی شهریکه هرچیز توش میبینی باعث تحریکه اگه یادتون باشه میگفت
خدا پاشو یه آشغال باهات حرف داره نکنه که تو هم تو فکر اینکه برات صرف داره یادتونه چه مذخرفاتی رو خونده بود این خودش یه اهانت به خداست اصلا اکثر رپرها لاابالی هستند
Mige Nakone ...
yani khoda Vaze Inja Ro bebin, Chera hame Chiz Be ham Rikhtast
Chera hich Chizi sare jash nist
Chera hich kasi Sare Jaye dorostesh nist ...
Mige khoda, Nakone To ham Be Fekre ini ke Chi Vasat Sarf Dare ke Oza RO vel kardi o Oonjayi ke Vasat Sarf Dare mikhay Dekhalat koni ...
Shoma Vaghti Tahlil balad Nisti Bokoni Nabayad 1 chizi ke Too Zehnet Hast RO begi ke oon ino Gofte ...
kasayi Msle Soroosh Hichkas kheyli Fekreshoon baalaast O hamintori 1Ahang Nemidan biroon .
Hichkas ahang khoone PARTY nist ke hamintori beshe Boresh Zire Soal ...
pishnehad mikona "1rooze Khoob Miyad" ro Boro chand bar ba Deghat Goosh kon, oon moghe Hesabe kar miyad Dastet .