تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آشنایی با بیش از ۱۰ گروه موزیک شیطان پرستی ( نقد موزیک شیطانی )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
Evanescenceهم جزو این گروه هاس؟؟
(۳/آذر/۹۰ ۲۰:۵۴)1366 نوشته است: [ -> ]من شنیدم هیچکس و ساسی مانکن شیطان پرستن.آخه من بعضی وقتا به آهنگای هیچکس گوش میدم.میخام بدونم اینا هم شیطان پرستن؟

Big Grin
آخه مگه هیچکس چی خونده که بشه گفت شیطان پرسته ؟

راستی، این حرفم با کساییه که میگن : (( راستی من شنیدم ... )) ، تا حالا شنیدید میگن آدم از نسل میمونه ؟ حتما شنیدید ... میدونید که اگه هر شنیده ای رو بخوای باور کنید ، مثلا همین که آدم از نسل میمونه، پس دیگه کل دین و پیامبر و استغفر و الله خدا هم میره زیره سوال ...
آدم هر چیزی رو که میشنوه که همه جا نباید مطرح کنه عزیزم .

گروه Evol

کلمه evol ترکيبي از evil و love است.اين گروه ايتاليايي و يکي از فرقه هاي شيطان پرست که ترکيبي با پوچ گرايي به نام principle Black است که شامل نفي کننده بندگي ديگران.خط مشي و افکارشان خراب کردن – پاک کردن حقيقت- کاذب بودن عشق- آزاد (بي بندوباري) بودن انسان است.

سبک اين گروه به شدت تحت تاثير دوران باستان مخصوصا دوران تاريک age middle است زيرا اين دوران را دوران آزادي انسان مي داند و خود را امروزه اسير قوانين به اصطلاح دموکراسي و به شدت مخالف آن، در آهنگهاي evol به وضوح استفاده از سازهاي باستاني به چشم مي خورد.

عزیزان، یه چیزی خدا داده به اسم عقل !
Evol
love
نگاه کنید، love
Evol
برعکسشه ...

در ضمن، خیلی از چیزایی که تو این POST آورده شده مطالبی کاملا مشابه به همه که بدون هیچ سند و مدرکی ارایه شدن ...

من نمیخوام بگم این گروه ها شیطان پرست هستن یا نه، ولی این دلایل مسخره ای که بیان شده، بیشتر به عنوان جوک میمونه تا سندی برای مباحثه .
بی خرد است کسی که متالیکا رو شیطانپرست بدونه. فقط 1 دلیل برای من بیاورید که متالیکا شیطانپرست است.
دوستان اگر موسیقی غربی پاک و بدون این کثافت کاریا میخواین بهتره از آمریکاییها فاصله بگیرید
بنظر من موسیقی فقط موسیقی دیسکو اروپایی اونم دهه 80-90! مثل modern talking و cccatch و blue system که همش ساخته برادرمون شاه دیتر بوهلن کبیر هستن بعلاوه systems in blue و mark ashley و ....
ایشون در گروه بلوسیستم یک آهنگ دارن به نام لوسیفر که علنا به فاصله گرفتن از شیطان و پناه بردن به خدا سفارش میکننAngel
ضمن اینکه 99 درصد کارهاشون عاشقانه هست و در کل کارهاشون فقط چند مورد تقریبا بی تربیتی! وجود داره که اونم مربوط به نامگذاریه کار هستن و اصلا الحادی و کفرآمیز نیستن و از تعداد انگشتان یک دست هم تجاوز نمیکنن

اگه به کسی برنمیخوره میتونم همینجا لینک دانلود موزیک به همراه Lyric و ترجمه فارسیش رو بزارم
نمی دونم بحث چطور بوده و در مورد ایران بحث کردین یا نه !!
تو ایران گروه های متال باز هستن که شیطان پرست هستند
البته نه همه ی اون ها. جالبه بدونین به شدت از رپ متنفر هستند(اصل رپ خداجو هست)
این اطلاعات و چیزهای دیگه ای رو با نفوذ به گروه های شیطانی و نجس خودشون به دست آوردم
ممنون كه اسم گروهارو گفتين.اينجوري هم خودم گوش نميدم هم اگه كسي بي اطلاع از اعتقاد اينا آهنگاشونو گوش ميكرد بهش ميگم كه چه خبره.ممنون.
خدایا انسانی که اشرف مخلوقات است گاهی به کجا ها که نمی رسد
متاسفانه خواننده های ایرانی هم جز اینها هستند.مثلا گوگوش که تو آهنگ منو تو از نمادهای فراماسونری زیادی استفاده کرده.
Cradle Of Filth و evanescence و kamelot رو از قلم انداختین Dodgyگرو ههای black metal,power metal,metal,gotic metal و غیره .... اکثرا شیطان پرستند ......+:DRock

جناب unforgiven2105 دلیل میخوای:
1-چون شیطان پرسته
2-چون متال هست
3-چون قبلا شیطان پرست بود
4-چون من ازش خوشم نمیاد(این دلیل کافیه برای گوش ندادن متالیکا)Big Grin
5-چون توی شعر هاش تابلو هست که حرف های شیطانی میزنه : روح منو بگیر ،جون منو بگیر، .س.ب.ک. گیتار زنی mephisto هم که داره
خود دانی....
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کسایی که می گین متال شیطان پرسته و گیتار الکتریک عصای شیطانه شما برین آهنگ slaves of fear از amon amarth رو گوش کنین. سبک گروه ملودی دث متال هست. ممکنه معنی طوری تفسیر بشه که ضد دینه ولی می تونه طوری تفسیر بشه که ضد دین نیست و منظورش کسایی هست که از دین سوء استفاده می کنن. که منظورش هم مورد دومه طبق شواهد تاریخی.

خیلی آهنگا همینه و به خاطر تفکرات اشتباه شنونده ازشون برداشت اشتباه و شیطان پرستانه می شه که اونم به خاطر افرادی هست که سعی می کنن به خاطر منافعشون این برداشتا رو تقویت کنن و از دین سوء استفاده کنن.

آهنگ Doom Over Dead Man از همون گروه هم دیگه نیاز به توضیح نداره گوش کنین اگه با جایی از حرفاش مشکل دارین بگین.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع