(۲۹/خرداد/۹۲ ۱۰:۰۵)farshad.alight نوشته است: [ -> ]Cradle Of Filth و evanescence و kamelot رو از قلم انداختین odgy:گرو ههای black metal,power metal,metal,gotic metal و غیره .... اکثرا شیطان پرستند ......+Rock
جناب unforgiven2105 دلیل میخوای:
1-چون شیطان پرسته
2-چون متال هست
3-چون قبلا شیطان پرست بود
4-چون من ازش خوشم نمیاد(این دلیل کافیه برای گوش ندادن متالیکا)
5-چون توی شعر هاش تابلو هست که حرف های شیطانی میزنه : روح منو بگیر ،جون منو بگیر، .س.ب.ک. گیتار زنی mephisto هم که داره
خود دانی....
ببخشید میشه بگید چرا evanescence شیطان پرسته ؟
عزیزم 98 درصد خواننده های هالیوودی شیطان پرستن، دیگه نیازی به این تاپیک نیست که...
من خودم عاشق موسیقیم . حالا شما 10 تا گروه معرفی کردید من رو کنجکاو کردید برم ببینم سبک هاشون چیه ؟
الان منم از راه بدر شدم مقصر شمایید . اگه شما نگران دینتون هستید موسیقی اسلامی و ایرانی رو معرفی کنید که با اون ها آشنا بشیم .
به نام خدا
دوستان سلام من عضو جدید هستم و این اولین پستی هستش که میزنم
و عاجزانه ازتون درخواست کمک میکنم. (لطفا")
موضوع از اون جای شروع شد که چند روز پیش شبکه من و تو یه مستند در مورد فراماسونری در تاریخ امریکا نشون داد
دیدم که در کمال گستاخی خودشونم به شیطان پرستی و فراماسونری بدون هیچ پرهیزی اعتراف کردن.
البته همه درنگاه اول میبینند که فراماسونری بد نیس وخوبه مثلا" شعارشون (برابری و آزادی) وکارهاشون ضد برده داری و...(البته به گفته ی خودشون)
ولی اونور قضیه رو که ببینی یه چیز دیگس مثل نوفوذ در مراسم حج , ساختن فرقه ها و مذهبهای جدید مثل وهابیت, بهائیت و چند فرقه از مسیحیت وبه جون هم انداختن ملتها
و اما سوالهای من:
آرمهای شیطان پرستی مثل پنتاگرام که مقر سیاست آمریکا بر پایه ی اون ساخته شده وکاخ سفید در انتهای این پنج ضلعی وارونه قرار داره چه ربتی به کاور و آرم گروهایه
Rock 'N Roll مثل SLAYER یا VENOM که اشعارشون اکثرا" بر پایه قتلهایه زنجیره ای, جنگ و زورگویی و یا گروههای مثل CANNIBAL CORPSE یا SIX FEET UNDER تم شعرهاشون آدم کشی, جسد خواری و آدم خواری هستش داره؟.
هیچ گاه سیاست مداران آمریکا و اسرائیل در ظاهر نمیگن ما آدم کشیم اما در باطن یه چیز دیگه میبینیم.
ویا
Bard Guldvik Eithun ملقب به
Faust درامر گروه EMPEROR که از آرم های فراماسونری روی کاور آلبوم هاشون استفاده می کنن بعد از این که به یک کشیش همجنسباز (همجنس بازی در کشیشان و راهه به های ساخته ی فراماسوری صورت می گیرد نه در فرقه های قدیمی مثل کاتولیک و...) قول سکس داد اون رو به اعماق جنگل میره و میکشه. البته به جرم کشیش بودنش نه هم جنس باز بودنش.
نظرتون در مورد این این گروه چیه چه ربطی به سیاست آمریکا میتونه داشته باشه؟.
ویا گروهی مثل NAPALM DEATH که حرفاش اکثرا" در مورد بدگوئی از سیاست حاکم بر انگلستان و آمریکاس ولی خودشم از همون آرمها استفاذه میکنه!.
نمیدونم مستند Global Metal دیدید یا نه دراون مستند افراد گره اسرائیلی SALEM گفتن وقتی که میخواستن نظر Varg رئیس گروه BARZAM رو درمورد اولین آلبموشونو بدونند اون به جای نظر یه بمب ساعتی براشون از نروژ فرستاده بود که اگه پلیس اسرائیل قبل از افراد گروه بسته رو بررسی نمیکرد همشون به درک واسل میشدن.
مگه Varg یک satanism نیست پس چر این کارو مقابل یک عده افراد اسرائیلی انجام داد؟
آیا شیطان
Rock 'N Roll با شیطان فراماسونری فرق داره؟
البته دوستان من میدونم که تقریبا" همه گروهای Metal یه جورای میشه گفت شیطان پرستن حالا چه تابلو وعلنی و همیشگی مثل گروهای SLAYER, DEICIDE و بلک متالها.و چه اوایل کارشون گروهای مثل SEPULTURA, METTALICA, MEGADETH و...
دوستان خاهشا کمکم کنید این مسئله بد جور داره تو مخم میکوبه.
آیا شیطان
Rock 'N Roll با شیطان فراماسونری فرق داره؟
ممنون دوست من
البته من سؤالهای دیگه ای هم دارم
مثل نفوذشون در ورزش
و جشن
HALLOWEEN که درایامش همه جا حتی گوگل تبلیغش می کردن
البته در این موارد هم باید اطلاعاتمو بیشتر کنم هم این که اینجا جاش نیست تو قسمت دیگه ای از سایت باید بپرسم.