تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نماینده ی تالار در استان خود باشید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
اين طرح اگه مورد تاييد قرار بگيره واقعا براي كاربران استانها عاليه
سلام دوستان من هم با این موضوع موافقم که ایجاد گردهمایی, دادن شماره تلفن و ارتباطات خارج از تالار برای خیلی از دوستان مخصوصا خانمها امکان پذیر نیست.. اما برای اینکه فعالیتهای گروه فقط در تالار خلاصه نشه بهتره گروه در هر شهر (نه هر استان) یه نماینده داشته باشه و از بین داوطلبین هم کسی که بیشترین اعتبار را داره نماینده شه. این فعالیت ها میتونه در مساجد پایگاها بسیج و مدارس و دانشگاها باشه در مورد نوع این فعالیتها میتونیم پیشنهاداتمون را بیان کنیم مثلا ایجاد گاهنامه از مفیدترین مطالبی که در تالار پست میشه و پخش این گاهنامه توسط همین نماینده ها ...یا پخش مستندها سخنرانی ها و فیلم ها.. هر کس از اعضا تالار هم بخواد میتونه با این نماینده ها همکاری داشته باشه اما با مسئولیت و پیگیری خودش تا هیچ مشکلی متوجه مدیران گروه نشه.
آخرش چی شد با همین کارم مخالفن!

من سر در نیاوردم چه اتفاقی افتاده الان باید چکار کنیم!

در ضمن آقا وحید مگه شما به اون مسئولایی که انتخاب می کنین شک دارین یا بهشون اعتماد ندارید

صرفا بخاطر اینکه ممکنه مشکلی پیش بیاد!

باید دست رو دست گذاشت؟

اونوقت چجوری میخوایم زمینه ساز ظهور باشیم؟
محمود جان بنده عرض کردم . که ادامه کار مشکلی نیست . فقط در مورد امورات خارج از محیط مجازی مثل گرد هم ایی و ... با مسئولیت خودتون اقدام کنید .
به همه هم اعتماد دارم . ولی اصلا بحث اعتماد نیست
سلب مسئولیت از تالار است . همین (در مورد مسافرت . و ارتباطات خارج از دنیای مجازی )
به نظر کاملا روشن بیان کردم!
کار پخش محصولات اقدام عملی مفیدی است .
محصولات رو به نماینده های استانی بدید . متقاضی به نماینده پی ام بده و اون هم ارسال کنه .
یا علی(علیه السلام)

آذربایجان شرقی = SMS4815 و V-E
آذربایجان غربی =امیرحسین313
اردبیل=
اصفهان=
neda, hsmoa

البرز =
ایلام=
بوشهر=
تهران = محمود
چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی = hamed313
خراسان جنوبی =
خراسان رضوی =(منتقم زهرا) - ( wakeup2012)-رهیافته - SMAfghahi
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=

قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)

کردستان=
کرمان=
کرمانشاه =
گلستان= (Reza14)
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .

من حرف های وحید 110 رو تعیید میکنم . حرف راستی داره می زنه . ولی نباید ناامید شد .

امروز من و دو نفر دیگه از دوستان مشهدی ( رهیافته ، منتقم زهرا ) رفتیم حرم امام رضا . هم باهم آشنا شدیم و هم انگیزه ای شد برای فعالیت بیشتر در این زمینه .

دوستان میتونند به صورت رفاقتی باهم قرار بگزارند و با هم اشنا بشند . این خودش زمینه فعالیت های بعدی است .

میشه این کار رو سازماندهی کرد . فقط باید وقت صرفش کرد .

در ضمن از مدیران و معاونان درخواست میکنم اگر میبینند نمیتونن کاری رو به خاطر مشغله کاری و یا درسی انجام دهند به کاربران سایت بسپارند . ممکنه به خوبی انجام نشه ولی از هیچ کار نکردن و دست به سینه واستادن خیلی بهتره .
دوستان اصلا لازم نیست همدیگر را ببینیم به پیشنهاد من یه طرح را مثلا ساخت یک کلیپ یا بازی را بچه هایی که می تونند باهم کار کنند شماره های هم را بگیرند و هر کس هر جا باشه وظیفه ی خودش را انجام بده و اونا نزدیک بهمند همدیگر را ببینند
به نظرمن طرح جالبی.چونکه خیلیا اصلا بااینجا آشنانیستن واین خودش علاوه برعملی کرن کاریطور تبلیغ هم محسوب میشه...بنده آمادگی کاررو دارم.

ایده های 100% عملی برای اینکار + حل مشکل شماره تلفن و جلسه های حضوری

بزودی ...

البته دوستان به بنده لطف دارن تا اسم ما اومد تو لیست زدن کلا اسم استان یزد رو هم ترکوندن و اصلا اثری ازش نیست.

التماس دعا

-----------------
از تذکر ممنون (حظوری => حضوری)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع