تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نماینده ی تالار در استان خود باشید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۱۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۸)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]نامه ی سرگشاده ...!! آقای مدیر !! از شما گلایه دارم و از دستتون ناراحتم اگر قرار بود بقیه مدیران با این طرح مخالفت کنند چرا شما قول دادید و نوشتید که از اواخر مرداد ماه پیگیری میشه! حداقل قول نمی دادید! می تونستید با یک ارسال بگید نمیشه مثل بقیه پیشنهاد های من، ناراحت نمیشدم ولی از این ناراحتم که بعد از کلی انتظار برای اجرای طرح می گید مخالفت مدیران مانع شد همین کارها باعث میشه کاربران از تالار زده بشن!! می دونید چند بار خواستم دیگه سراغ تالار نیام! ولی ...
اقا مهدی زیاد ناراحت نشو من نمیدونم از اقا وحید دلیل مخالفت رو پرسیدید یانه؟ ولی دلایلی که برای من فرستادن جوابی به غیر از اینکه بگم حرف حق جواب نداره،نداشتم واقعا اگر این دلایل منطقی رودر تالار عمومی بگن خیلی حتی ممکنه کاربرای قدیمی هم ناراحت بشن بهشون بر بخوره در مورد نامه سر گشاده منم یه دلخوری دارم منم مثل شما در مورد گوگل گروپ گذاشتن سر کار یاعلی
همونطوری که گفتم، اصولا درستش اینه که اگر کسی با کلیت طرحی مخالفت داره بیاد همینجا و حرفش رو بزنه.خوب عزیزان مدیر نه اینجا چیزی گفتن، نه به بنده پیامی به صورت خصوصی دادن
این رو من شخصا موافقت کلی تلقی میکنم یا اصلا بی نظر(مخصوصا با توجه به تشکرهای پست اول)

شخص من که همین الان هم موافق این طرح هستم.اما وقتی چند مدیر به هر دلیلی مخالف طرح باشن مسلما طرح به نتیجه نمیرسه. تالار محل کار گروهیه

ضمنا بنده قول انجام هیچوقت ندادم.قول پیگیری دادم.یکی از مراحل پیگیری هم اینه که ببینیم مدیران چه پیشنهاداتی دوست دارن به این طرح اضافه کنن
که البته عزیزان فقط مخالفت کردن Smile
خوب اقای امپراتور و بنده صحبت کردیم . اگر در حد پخش مستند ها باشه هیچ کس مخالفت که نداره هیچی . خیلی هم طرح پسندیده ایست . حتی کتاب و محصولات نرم افزاری دیگه رو هم میتونند پوشش بدهند
به نظر حقیر خود اقای امپراتور لیدر این جریان بشه و با دوستان هماهنگ کنند و در هر استاد یک یا چند نفر از دوستان مستند ها و سخن رانی ها رو کامل کنند و به صورت پستی برای متقاضیان ارسال کنند
اجرتان با خدا
یا علی(علیه السلام)
(۱۸/شهریور/۹۰ ۱:۲۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]خوب اقای امپراتور و بنده صحبت کردیم . اگر در حد پخش مستند ها باشه هیچ کس مخالفت که نداره هیچی . خیلی هم طرح پسندیده ایست . حتی کتاب و محصولات نرم افزاری دیگه رو هم میتونند پوشش بدهند
به نظر حقیر خود اقای امپراتور لیدر این جریان بشه و با دوستان هماهنگ کنند و در هر استاد یک یا چند نفر از دوستان مستند ها و سخن رانی ها رو کامل کنند و به صورت پستی برای متقاضیان ارسال کنند
اجرتان با خدا
یا علی(علیه السلام)

سلام

بسم الله

بدینوسیله موافقت خود را با این پست اعلام نموده

باشد که در پیشگاه عدل الهی، خجالتمان کم تر باشد
دوستان نمی دونم چرا من رو به عنوان لیدر انتخاب کردند! دوستان بزرگتر و فعال تر از من هم هستند
من فقط پیشنهاد دهنده بودم .
اگه خود مدیران ! ( همون هایی که مخالف بودنا) یک نفر که بیشتر صلاحیت داره رو انتخاب کنند ممنون میشم
بنده با این طرح جناب"[b][b]وحید110[/url][/b][url=#][/b] "موافقم و توانشو دارم که در خدمتتون باشم
حدود 100 گیگابایت هم ارشیو مستند و نقدهامه(تمام مستندهای تالار=...)
میتونم با لیبل(lightscribe) و کاور هم بزنم
فقط مشکل اینه که همدانی ام
فکر کنم جناب مهدی2021 هم منو بشناسن(LIGHT-KNIGHT)
اگه فایده ای هم داره اینم ایمیلمه
jericho1192@yahoo.com

البته تا جای ممکن(رایگان و قرض)سیدی هام رو به بقیه میدمحداقل تا الان به 40-50 نفری دادم
سلام
مخالف ها و موافق ها هرکس نمیتونه دلایلش رو عمومی مطرح کنه به من با پیغام خصوصی بده البته اگه ممکنهBig Grin
با تشکر از پیشنهاد بسیار خوبتان ، و با امید به اجرایی شدن آن
من برای نمایندگی در استان کرمانشاه آماده ام
همسنگران عزیز و خوبم برای اینکه به این طرح یک سرو سامانی بدیم و یک سری مسائل حل شود هر کسی در هر استانی می تونه فعالیت کنه اسمش رو جلوی اون استان بنویسه ( البته مرتب) در ضمن یادتون باشه این طرح موقت نیست که دو ماه یا چند ماهه باشه!
آذربایجان غربی =
آذربایجان شرقی =
اردبیل=
اصفهان=

البرز =

ایلام=
بوشهر=
تهران =
چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی =
خراسان جنوبی =
خراسان مرکزی =
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=

قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)
کردستان=
کرمان=
کرمانشاه =
گلستان=
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=
یزد=
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ
سلام
من چون از شهر دور هستم فکر نکنم اونجا کاری بکنم اما تو روستامون میتونم یه کارایی بکنم.البته روستامون قرار شهر بشه حالا تا انتخاباتWink
کلیت طرح عالیه اول هدفها مشخص بشه تقسیم وظایف و بعد اجراء(به نظرم بایدکارهای که میشه انجام داد رو دقیقا مشخص کرد)
فکر کنم الان پخش مستند های تالار تنها کاری که میتونیم انجام بدیم.حالا من یک سریاشو دارم یه تعدادیشم یکی از اعضای تالار(ilitih) که جا داره ازش تشکر کنم برام فرستاده.شاید از 100درصد مستند ها 10 درصدشو دارم.اگه کسی میتونه که مستندها رو برام بفرسته خیلی خوب میشه.تاحالا خیلیاشو برای رفیقام رایت کردم.یاحق
اميرالمؤمنين عليه السّلام در مورد سختى دوران آخر الزمان و پاداش ‍ كسانى كه در آن دوران استقامت مى كنند فرمود:
((المنتظر لاءمرنا كالمتشحّط بدمه فى سبيل اللّه ؛ يعنى : آنكه در انتظار امر ما (حكومت آل محمد صلى الله عليه و آله ) باشد همانند آن رزمنده اى است كه در راه خدا در خون خود دست و پا مى زند.)) (391)
و مسلم است كه اين پاداش فوق العاده يعنى اجر شهادت را به هر كسى كه مدّعى انتظار حضرت مهدى (عج ) است نمى دهند، بلكه بايد در كوران مصائب و مشكلات دينى آبديده شود و همانند سربازان فداكار جان بر كف در راه ديندارى و دفاع از دين ، استقامت و نبرد كند تا پاداش شهيد بر او تعلق بگيرد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع