تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نماینده ی تالار در استان خود باشید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
دوستان و همسنگران من این فعالیت ها برای رضای خداست و قرار نیست از کسی پولی
دریافت بشه!! در ضمن این محصولات با پست به دست عزیزان خواهد رسید و شاید در برخی
موارد به دلیل نزدیکی مسیر بشه به صورت حضوری هم محصولات رو به درخواست کنندگان برسونید!!
خوب نفرمودید هزینه پست و سی دی و... چی میشه؟
ببخشید برای من یک سوال پیش امده . در صورتی که قرار باشد با پست محصولات به دست عزیزان برسد خود شما هم میتوانید این کار را انجام بدهید . یا حد اکثر با چند نفر
تشکیل گروه استانی چه مزیتی میتواند داشته یاشد
با تشکر
(۲۵/شهریور/۹۰ ۵:۱۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]در صورتی که قرار باشد با پست محصولات به دست عزیزان برسد خود شما هم میتوانید این کار را انجام بدهید . یا حد اکثر با چند نفر
تشکیل گروه استانی چه مزیتی میتواند داشته یاشد

در جواب بخش اول سئوالتان بله خود بنده هم می توانم ارسال پستی داشته باشم همانطور که الان دارم و خیلی هم زیاد است!! و وقت کافی ندارم و باید تعداد بیشتری باشیم و...
اما دلیل تشکیل گروه استانی :
من فقط این محصولات را پست می کنم حالا طرف مقابلی هم که این ویدیو ها بدستش می رسد در نهایت بتواند به 5 نفر بدهد!! ولی با تشکیل گرو استانی دیگه نیاز به ارسال های بی شمار از یک شهر به شهر های مختلف نخواهد بود به طور مثال نیاز نیست من از شهرمون به کل ایران ارسال داشته باشم!! و همچنین گروه استانی تشکیل شده می تونه بیشتر و بهتر این محصولات رو پخش کنه! و در نهایت ایجاد گروه های استانی در راستای سازماندهی کردن تالار هم بیشتر کاربرد خواهد داشت!!
(۲۴/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۸)Sms4815 نوشته است: [ -> ]انشاالله به امید خدا طرح به نتیجه خوبی میرسه.

آذربایجان شرقی = SMS4815

آذربایجان غربی =

اردبیل=
اصفهان=
neda, hsmoa

البرز[size=large] =
ایلام=
بوشهر=
تهران = محمود
چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی =
خراسان جنوبی =
خراسان مرکزی = (منتقم زهرا)
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=

قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)

کردستان=
کرمان=
کرمانشاه =
گلستان= (Reza14)
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=

یزد= mosi34

عزیزان میشه تو هر شهری با کمک بسیج و نهاد های اسلامی هزینه ها رو برطرف کرد . یا اگر هم نشد مثلا 300000 ت خرج میکنیم برای تکثیر یه تعداد CD بعد قیمت رو تقسیم به تعداد میکیم و هزینه هر یه CD در میآد و چون سودی روش نمیکشیم و رایت هم تعداد بالاست تخفیف زیادی روش میوفته و هر لوح قیمت مناسبی به دست مصرف کننده میرسه و با فروش اونا 300 هزار تومنی که هزینه کردیم بر میگرده و میتونیم این روند رو بار ها و بارها تکرار کنیم و هم سیدی ها پخش میشه هم یه نفر متحمل هزینه سنگینی نمیشه

البته باید یه گروه تشکیل بدیم که قیمت هارو برای هر سیدی تعیین کنه و کسی تخلف نکنه

البته اینم بگم مستند هایی که قراره پخش بشه حتما باید مورد تائید یکی یا چند تن از مراجع واقع بشه که بعدا مشکلی برای ما و جامعه پیش نیاد یعنی مستند ها زیر نظر یه ایت الله اینکاره کارشناسی بشه.

با تشکر از دوستامBig Grin
-------------------------------------------------------
البته فکر کنم گرفتن تائبدبه از مراجع رو دوست خوبمون محب الزهرا بتونن انجام بدن . چون قم هستن و البته اگر نخواستن اعلام کنن تا بگردیم دنبال یه نفر دیگه Wink
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

دوستان حتما میدونن ویژگی های کار جهادی چیه ؟ لطفا جهادی کار کنین .

آذربایجان شرقی = SMS4815

آذربایجان غربی =
اردبیل=
اصفهان=
neda, hsmoa

البرز=
ایلام=
بوشهر=
تهران = محمود
چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی =
خراسان جنوبی =
خراسان رضوی = (منتقم زهرا) - ( wakeup2012)
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=

قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)

کردستان=
کرمان=
کرمانشاه =
گلستان= (Reza14)
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=

یزد=
mosi34
همش که قرار نیست مدیران سایت کار کنند . بابا مدیران سایت از همه گرفتارترن . کار رو باید خودمون در دست بگیریم . تنها راه حل به نظر من همینه .
بسم الله الرحمن الرحیم

آذربایجان شرقی = SMS4815 و V-E

آذربایجان غربی =

اردبیل=
اصفهان=
neda, hsmoa

البرز =
ایلام=
بوشهر=
تهران = محمود
چهار محال و بختیاری=
خراسان شمالی =
خراسان جنوبی =
خراسان مرکزی =(منتقم زهرا) - ( wakeup2012)
خوزستان زنجان=
سمنان=
فارس=

قزوین = (EMPERATOR)
قم = (محب الزهرا)

کردستان=
کرمان=
کرمانشاه =
گلستان= (Reza14)
گیلان=
لرستان=
مازندران=
مرکزی=
هرمزگان=
همدان=

یزد= mosi34

قراره اين نمايندگان چي كار كنن در استان خودشون؟
من اصفهانيم و الآن خب دو نفر از دوستانم بعنوان نماينده استان اصفهان ثبت نام كرده اند...
بعدش چي؟
يعني من حالا چيكار كنم؟
قراره حضوري همو ببينيم و جلسه داشته باشيم؟ يا مثلا سي دي هاي جديد بهم قرض بديم ؟

يكي توضيح بيشتري بده..
البته جواب جناب امپراطور رو در بالا خوندم (بحث پخش محصولات وشبكه اي كردن) ولي شايد كارهاي ديگري هم بتوان با اين گروه هاي تشكيلاتي صورت داد....
بله همینطوره. یعنی اگه اینطور بشه، بهتره. خیلی خوبه که اعضای تالار تو استان ها با هم کار کنن. مطمئنا اگه این کار بصورت انفرادی یا دو سه نفری، کار سختیه و نیاز به افراد بیشتری تو استان ها برای فعالیت هست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع