شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۳۱/تیر/۹۰ ۲:۲۰)ghadimi2 نوشته است: [ -> ] (۳۱/تیر/۹۰ ۱:۳۲)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]در مورد این طرح هم عجله نکنید! بررسی های لازم باید صورت بگیره که اشتباهی صورت نگیره
امیدوارم که این به اصطلاح بررسیهای لازم که مدیریت اعلام فرمودن اینقدر طولانی نشه که فراموش بشه باید یه بررسی هایی صورت میگرفت و نگرفت.....
و باز هم میگویم به امید ظهورت هستیم
عجب حرفی زدی جانا سخن از زبان ما می گویی...!!!!
آقا مثل اینکه کشف کردم!!!
نیاز به زمان بیشتری داریم!! حرفی که همیشه گفته میشه و باز هم تکرار می کنم
البته این بار از زبان ...!
دوستان چی شد این جریان پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۸/شهریور/۹۰ ۰:۰۳)hsmoa نوشته است: [ -> ]دوستان چی شد این جریان پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم هم هنوز خبری ندارم ولی تا اونجایی که می دونم قرار
بود آخر مرداد ماه طرح و برنامه اش توسط مدیران تالار آماده
بشه مثل اینکه سرشون خیلی سلوغه و یک مقدار زمان نیاز است
والبته حق هم دارند چون یک برنامه خوب باید بچینند تا وسط راه
کم نیاریم!!
سلام
تعداد زیادی از مدیران به دلایل گوناگون و .... با این طرح مخالفت کردن!
البته بهشون عرض کردم که اگر شما تا این حد مخالف هستید، چرا نمیاید مستقیم با خود کاربر پیشنهاد دهنده گفتگو کنید!!
(۱۷/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلامتعداد زیادی از مدیران به دلایل گوناگون و .... با این طرح مخالفت کردن!البته بهشون عرض کردم که اگر شما تا این حد مخالف هستید، چرا نمیاید مستقیم با خود کاربر پیشنهاد دهنده گفتگو کنید!!
خب اقا مهدی دلیل مخالفتشون چی بود؟ خب بگید ما هم بدونیم یاعلی
(۱۷/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
تعداد زیادی از مدیران به دلایل گوناگون و .... با این طرح مخالفت کردن!
البته بهشون عرض کردم که اگر شما تا این حد مخالف هستید، چرا نمیاید مستقیم با خود کاربر پیشنهاد دهنده گفتگو کنید!!
سلام علیکم
لطفاً چند تا از دلیل هاشون رو بگید بنویسند تا ما هم بفهیمم چرا؟!!
در ضمن وقت حرف زدن به چه درد می خوره!!
من هم می تونم در روز صد تا تایپیک اعتقادی خبری علمی داستانی و هر چی بگید
بزنم ( مثل بعضیا ) اما دو صد گفته چو نیم کیلو! عمل هم نیست.
یک بار به بیداری اندیشه عزیز گفته بودم خسته شدم از ان تالار
گفت : از چی نمونه اش همین موضوع مخالفت مدیران! نشد یک بار
من یک چیزی بگم مدیران!!!! موافقت کنند.
فقط حرف می زنیم .....
متاسفم
(۱۷/شهریور/۹۰ ۱۴:۳۲)EMPERATOR نوشته است: [ -> ] (۱۷/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام تعداد زیادی از مدیران به دلایل گوناگون و .... با این طرح مخالفت کردن! البته بهشون عرض کردم که اگر شما تا این حد مخالف هستید، چرا نمیاید مستقیم با خود کاربر پیشنهاد دهنده گفتگو کنید!!
سلام علیکم لطفاً چند تا از دلیل هاشون رو بگید بنویسند تا ما هم بفهیمم چرا؟!! در ضمن وقت حرف زدن به چه درد می خوره!! من هم می تونم در روز صد تا تایپیک اعتقادی خبری علمی داستانی و هر چی بگید بزنم ( مثل بعضیا ) اما دو صد گفته چو نیم کیلو! عمل هم نیست. یک بار به بیداری اندیشه عزیز گفته بودم خسته شدم از ان تالار گفت : از چی نمونه اش همین موضوع مخالفت مدیران! نشد یک بار من یک چیزی بگم مدیران!!!! موافقت کنند. فقط حرف می زنیم ..... متاسفم
اگه چیزی بگم نمی گید این دوباره جوگیر شد اول عمل بعد شعار چیزی که از خطبه نه نهج البلاغه می شود برداشت کرد. البته میشه حدس زد که دلیل اصلی چیه؟ اینکه نمی شه از طریق محیط مجازی به کسی اعتماد کرد ولی برام جالبه دلایل دیگری که گفتید بدونم ودر اخر خطبه نه نهج البلاغه رو خودتون یکبار بخونید. یاعلی
یکی از مخالفین بنده بودم
در صورت لزوم به من پیام خصوصی بدید تا دلایل رو براتون بفرستم . البته همه مخالف بودند . دیگران هم اگر صلاح بدانند دلایل خود را مطرح خواهند کرد
یا علی
نامه ی سرگشاده ...!!
آقای مدیر !! از شما گلایه دارم و از دستتون ناراحتم
اگر قرار بود بقیه مدیران با این طرح مخالفت کنند چرا شما قول دادید و نوشتید
که از اواخر مرداد ماه پیگیری میشه! حداقل قول نمی دادید!
می تونستید با یک ارسال بگید نمیشه مثل بقیه پیشنهاد های من، ناراحت نمیشدم
ولی از این ناراحتم که بعد از کلی انتظار برای اجرای طرح می گید مخالفت مدیران مانع شد
همین کارها باعث میشه کاربران از تالار زده بشن!!
می دونید چند بار خواستم دیگه سراغ تالار نیام!
ولی ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12