|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۹, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام
بالاخره برادر عزیز MAHDI59 پس از مدتی عدم حضور در تیم نظارتی، مجددا برگشتن و ان شاء الله که این حضور پایدار باشه و از فعالیتهای ایشون استفاده کنیم التماس دعا |
|||
|
|
۰:۴۲, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
کو پس من چرا اسممو ندیدم
موفق باشید خدا خیر هم رو بده جدی میگم دعای مادربزرگی نیست... من دلم که میگیره میام اینجا امیدوار میشم به اخر عاقبتم...یاد امام زمان میافتم ...اصلا یه جوری این سایت حال میده
|
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام)
و روز مرد نیروهای جدیدی به تیم مدیریت تالار اضافه شدن تا خون تازه ای در رگهای تالار جاری بشه و امیدوارم باعث پویایی بیشتر تالار بشود مدیر کلهای جدید تالار سید ابراهیم مجید املشی ناظران جدید تالار farzaneh Havbb 110 neda حسن.س. و البته خانم rastin عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم
|
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ارتقاء درجه ی خدمت به تالار رو به برادران گل سید ابراهیم و دکتر املشی ، و همچنین به ناظرین و همکاران جدید تبریک عرض میکنم. امیدوارم که به لطف خدا بتونم مفید باشم و اونطور که شاید و باید خدمت کنم. از تیم مدیریت هم به خاطر اعتمادشون به این حقیر تشکر میکنم. تبریک ویژه هم به خانم راستین که وقتی رفت تازه فهمیدیم کی بود!! :دی خیلی خوشحالم که برگشتن و یه تبریک ویژه ی دیگه به مناسبت ولادت امیرالمومنین (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و مبارک باد ولادت امیر انس و جان حضرت علی(علیه السلام) خدمت تمام عزیزان...
تشکر از مدیران تالار بیداری اندیشه و اعتماد به بنده حقیر و دادن این مسئولیت ... ان شاء الله این امور باعث شود رضایت الهی بیشتر شود و الا نفس این مسئولیت ها بدون نیت و عملکرد صحیح ممکن است باعث خسران بیشتر شود؛ مگر اینکه خالصانه و به قصد خدمت به پیش برد آرمان های مهدوی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وارد این فضای مجازی و سمت ها شویم ان شاء الله. و همچنین تبریک ویژه به ناظران جدید تالار farzaneh Havbb 110 neda حسن.س. مدیر کلهای جدید تالار سید ابراهیم مجید املشی ان شاء الله همگی به یکدیگر کمک نماییم تا فضایی مناسب برای بیداری اندیشه الهی فراهم شود. |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
نقل قول:Havbb 110 اووو مای گاد ![]() ![]() تبریک حامد جان. و تبریک ویژه به سید ابراهیم و مجید جان. ایشالا موفق باشید. |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
سلام
مبارک باشه. حامد این قدر غر می زدی ، حالا ببینیم خودت چه کار می کنی ![]() حالا بالا غیرتن بگو havbb از کجا نشات گرفته! |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
چقدر طرفدار دارم من!!
من متعلق به هواداران هستم. فقط به عشق هوادارا اومدم تو این تیم :دی |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۳)Havbb 110 نوشته است: چقدر طرفدار دارم من!! حتما تو هم احساس تکلیف کردی.خخخخخخخ ![]() نقل قول: تبریک ویژه هم به خانم راستین که وقتی رفت تازه فهمیدیم کی بود!! :دی خیلی خوشحالم که برگشتن اینو خوب اومدی. ایشالا پامون دوباره به خنده حلال باز بشه ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۰۴)Mahdy2021 نوشته است: با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام) بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام خدمت دوستان گرامی ابتدا ولادت امام علی (علیه السلام) رو به همه ی دوستان گرامی تبریک عرض میکنم. به مدیران و ناظرین جدید تبریک عرض میکنم ان شاء الله که موفق و عاقبت بخیر باشند. ممنونم که به حقیر لطف داشتید اگر چه حقیر لایقش نیستم ولی ان شاء الله که بتونم فعالیت مفید و موثری داشته باشم. از همه دوستان هم استدعا دارم که هرگونه نظر یا انتقادی داشتند حتما بهم پیام خصوصی بدن و بهم اطلاع بدن اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,587 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,644 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 263,021 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,033 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,329 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,935 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,565 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

موفق باشید خدا خیر هم رو بده جدی میگم دعای مادربزرگی نیست... من دلم که میگیره میام اینجا امیدوار میشم به اخر عاقبتم...یاد امام زمان میافتم ...اصلا یه جوری این سایت حال میده
و روز مرد