کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۹, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #71
آواتار
سلام
بالاخره برادر عزیز MAHDI59 پس از مدتی عدم حضور در تیم نظارتی، مجددا برگشتن و ان شاء الله که این حضور پایدار باشه و از فعالیتهای ایشون استفاده کنیم

التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Farzaneh ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، Hadith ، sarallah ، fazel ، N.Mahdavian ، mohamad ، شیدا ، MAHDI59 ، علمدار133 ، ELENOR ، Agha sayyed ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، جویای حقیقت ، دل خسته ، وحید110 ، علی 110 ، فاطمه خانم ، حسن.س. ، بیداری اندیشه ، محب الزهرا ، Admirer ، سید ابراهیم ، ضحی ، أین المنتظر ، ترنم ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، سدرة المنتهی
۰:۴۲, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #72
آواتار
کو پس من چرا اسممو ندیدمBig Grin موفق باشید خدا خیر هم رو بده جدی میگم دعای مادربزرگی نیست... من دلم که میگیره میام اینجا امیدوار میشم به اخر عاقبتم...یاد امام زمان میافتم ...اصلا یه جوری این سایت حال میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، دل خسته ، soshiant ، MAHDI59 ، Mahdy2021 ، فاطمه خانم ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، محب الزهرا ، سید ابراهیم ، ضحی ، أین المنتظر ، ويانا مبين نژاد ، maryam 135 ، Farzaneh ، ترنم ، مجنون الحسین ، m.hossein
۱۰:۰۴, ۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #73
آواتار
با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام) Heart و روز مرد Big Grin

نیروهای جدیدی به تیم مدیریت تالار اضافه شدن تا خون تازه ای در رگهای تالار جاری بشه و امیدوارم باعث پویایی بیشتر تالار بشود

مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی

ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.

و البته خانم rastin عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند Angel

برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، مسافر ، Havbb 110 ، N.Mahdavian ، Bahar ، مجنون الحسین ، حسن.س. ، شیدا ، aboutorab ، Farzaneh ، black ، مفقود الاثر ، Tolou ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، ترنم ، مجید املشی ، یاوران مهدی ، Seyed Mohsen ، Agha sayyed ، علمدار133 ، یا صاحب الزمان ، بیداری اندیشه
۱۰:۴۹, ۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #74

بسم الله الرحمن الرحیم

ارتقاء درجه ی خدمت به تالار رو به برادران گل سید ابراهیم و دکتر املشی ، و همچنین به ناظرین و همکاران جدید تبریک عرض میکنم.

امیدوارم که به لطف خدا بتونم مفید باشم و اونطور که شاید و باید خدمت کنم. از تیم مدیریت هم به خاطر اعتمادشون به این حقیر تشکر میکنم.

تبریک ویژه هم به خانم راستین که وقتی رفت تازه فهمیدیم کی بود!! :دی خیلی خوشحالم که برگشتن

و یه تبریک ویژه ی دیگه به مناسبت ولادت امیرالمومنین (علیه السلام)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، دل خسته ، N.Mahdavian ، Reza2035 ، مجنون الحسین ، شیدا ، حسن.س. ، Farzaneh ، black ، مفقود الاثر ، Tolou ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، ترنم ، وحید110 ، مجید املشی ، علمدار133 ، یا صاحب الزمان ، بیداری اندیشه
۱۲:۰۹, ۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #75
آواتار
با عرض سلام و مبارک باد ولادت امیر انس و جان حضرت علی(علیه السلام) خدمت تمام عزیزان...

تشکر از مدیران تالار بیداری اندیشه و اعتماد به بنده حقیر و دادن این مسئولیت ...

ان شاء الله این امور باعث شود رضایت الهی بیشتر شود و الا نفس این مسئولیت ها بدون نیت و عملکرد صحیح ممکن است باعث خسران بیشتر شود؛ مگر اینکه خالصانه و به قصد خدمت به پیش برد آرمان های مهدوی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وارد این فضای مجازی و سمت ها شویم ان شاء الله.

و همچنین تبریک ویژه به

ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.

مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی

ان شاء الله همگی به یکدیگر کمک نماییم تا فضایی مناسب برای بیداری اندیشه الهی فراهم شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ELENOR ، Havbb 110 ، aboutorab ، Farzaneh ، دل خسته ، مفقود الاثر ، Tolou ، جویای حقیقت ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، ترنم ، وحید110 ، مجید املشی ، علمدار133 ، مجنون الحسین ، یا صاحب الزمان ، بیداری اندیشه
۱۲:۱۹, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #76
آواتار
نقل قول:Havbb 110

اووو مای گاد Big GrinBig GrinBig Grin
تبریک حامد جان.

و تبریک ویژه به سید ابراهیم و مجید جان.
ایشالا موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Farzaneh ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، سید ابراهیم ، ترنم ، مجید املشی ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۲۸, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام
مبارک باشه.
حامد این قدر غر می زدی ، حالا ببینیم خودت چه کار می کنی Bi Dandoon
حالا بالا غیرتن بگو havbb از کجا نشات گرفته!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مفقود الاثر ، sarallah ، ترنم ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۳۳, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #78

چقدر طرفدار دارم من!!

من متعلق به هواداران هستم. فقط به عشق هوادارا اومدم تو این تیم :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، مفقود الاثر ، ترنم ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۳۶, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #79
آواتار
(۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۳)Havbb 110 نوشته است:  چقدر طرفدار دارم من!!

من متعلق به هواداران هستم. فقط به عشق هوادارا اومدم تو این تیم :دی

حتما تو هم احساس تکلیف کردی.خخخخخخخBig Grin

نقل قول: تبریک ویژه هم به خانم راستین که وقتی رفت تازه فهمیدیم کی بود!! :دی خیلی خوشحالم که برگشتن

اینو خوب اومدی. ایشالا پامون دوباره به خنده حلال باز بشهBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Havbb 110 ، ترنم ، Hadith ، علمدار133 ، بیداری اندیشه
۱۲:۴۲, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #80
آواتار
(۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۰۴)Mahdy2021 نوشته است:  با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام) Heart و روز مرد Big Grin

نیروهای جدیدی به تیم مدیریت تالار اضافه شدن تا خون تازه ای در رگهای تالار جاری بشه و امیدوارم باعث پویایی بیشتر تالار بشود

مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی

ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.

و البته خانم rastin عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند Angel

برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم Rose

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

ابتدا ولادت امام علی (علیه السلام) رو به همه ی دوستان گرامی تبریک عرض میکنم.

به مدیران و ناظرین جدید تبریک عرض میکنم ان شاء الله که موفق و عاقبت بخیر باشند.

ممنونم که به حقیر لطف داشتید اگر چه حقیر لایقش نیستم ولی ان شاء الله که بتونم فعالیت مفید و موثری داشته باشم.

از همه دوستان هم استدعا دارم که هرگونه نظر یا انتقادی داشتند حتما بهم پیام خصوصی بدن و بهم اطلاع بدن

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Tolou ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، sarallah ، Bahar ، فاطمه خانم ، وحید110 ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، مجید املشی ، rastin ، fatemeh ، علمدار133 ، سدرة المنتهی ، am_po ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]