۲۲/مرداد/۹۰, ۲۲:۲۳
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۲:۳۵
سلام
من تست کردم و مشکلی نداشت.دوباره تست بفرمایید!
من تست کردم و مشکلی نداشت.دوباره تست بفرمایید!
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۲:۳۸
با سلام،
واقعاً حال همه مون گرفته شده بود باز خدا را شکر که دوباره درست شد.
خدا خودش جواب این فرومایگان را خواهد داد.
با تشکر،یا علی
واقعاً حال همه مون گرفته شده بود باز خدا را شکر که دوباره درست شد.
خدا خودش جواب این فرومایگان را خواهد داد.
با تشکر،یا علی
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۲:۳۸
داداش مشکل داره
من که دروغ نمی گم .
یه باره دیگه شما امتحان کنید.
من که دروغ نمی گم .
یه باره دیگه شما امتحان کنید.
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۲:۵۶
سلام
ببینید دوستان حمله Dos کار آسونیه و نیاز به منابع بالایی نداره . خود من چند بار چند تا از فروم های انگلیسی زبان رو فقط برای آزمایش چند ساعت down کردم .
راه کار مقابله با این حمله استفاده از ابزار های مختلف هست مثلا برای سرور تعریف کنیم که اگر هر IP در طول یک محدوده زمان مشخص اگر N تعداد از پهنای باند رو بگیره Ban بشه . البته این فقط برای یک IP است اگر حملات سازمان یافته باشه یعنی افرادی بخوان با چند صد IP این کار رو بکنن این عمل برای جلو گیری چاره ساز نیست . اما برای جلو گیری از حملات با یک IP راهگشاست .
موفق باشید.
ببینید دوستان حمله Dos کار آسونیه و نیاز به منابع بالایی نداره . خود من چند بار چند تا از فروم های انگلیسی زبان رو فقط برای آزمایش چند ساعت down کردم .

راه کار مقابله با این حمله استفاده از ابزار های مختلف هست مثلا برای سرور تعریف کنیم که اگر هر IP در طول یک محدوده زمان مشخص اگر N تعداد از پهنای باند رو بگیره Ban بشه . البته این فقط برای یک IP است اگر حملات سازمان یافته باشه یعنی افرادی بخوان با چند صد IP این کار رو بکنن این عمل برای جلو گیری چاره ساز نیست . اما برای جلو گیری از حملات با یک IP راهگشاست .
موفق باشید.
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۳:۰۵
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۶)vavp نوشته است: [ -> ]سلامسلام برادر گرامی
موفق باشید.
1 آیپی؟

تعداد آیپی ها و حجم حملات بسیار بیشتر از چیزی است که فکر میکنید!!!! الان هم برای همین میگیم کل آیپی های دنیا رو می بندیم به جز ایران
چون تعداد آیپی های آمریکا که بالاست
از اروپا هم احتمالا حمله داشتیم
من موندم فرد یا افرادی با این امکانات از تالار ما چرا ترسیدن؟؟؟
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۳:۱۲
واقعا چرا باید این تالار رو اینجوری کنن؟؟؟
بالاخره ترس و ...
بالاخره ترس و ...

۲۲/مرداد/۹۰, ۲۳:۱۶
سلام
من فکر کردم سرور رو دارین عوض میکنین
به هر حال این رو بگم که کسانی که از یک سایت میترسن واقعا دیگه خیلی بدبختن
مطمین باشید زوال و هلاکتشون نزدیکه چرا که این طور شتابزده و غیر اصولی اقدام به این کارهای بچه گانه میکنند...
یا علی مدد
من فکر کردم سرور رو دارین عوض میکنین
به هر حال این رو بگم که کسانی که از یک سایت میترسن واقعا دیگه خیلی بدبختن
مطمین باشید زوال و هلاکتشون نزدیکه چرا که این طور شتابزده و غیر اصولی اقدام به این کارهای بچه گانه میکنند...
یا علی مدد
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۳:۲۱
اول از همه خدا یا هدایتشون کنه
اگه نشدن نابودشون کنه!
بچه درست میگن وبلاگ رو من امروز دور و بر ساعت1 2 ظهر نیگا کردم
توش ننوشته بودین که این کار رو خودتون انجام دادین.
راستی بچه ها یه خبر خوب
دیشب(جمعه) توی برنامه ی راز اقای طالب زاده یک مستند ساز اورده بودن به اسم محمد طیب که ایشون با اقای عبدالله هاشم
به صورت اینترنتی با مکاتباتی که داشتن ازشون خواسته بودن که طی ویدئوهایی در مورد موضاعاتی حرف بزنن
و اقای عبدا لله هاشم به صورت اختصصاصی گفتش که در حال ساخت سری دوم سریال arrival هستش
و اون روthe arrivedنام گذاری کرده و پس از پایان ماه رمضان اون رو منتشر میکنه.![[تصویر: 103.gif]](http://qsmile.com/qsimages/103.gif)
اگه نشدن نابودشون کنه!
بچه درست میگن وبلاگ رو من امروز دور و بر ساعت1 2 ظهر نیگا کردم
توش ننوشته بودین که این کار رو خودتون انجام دادین.

راستی بچه ها یه خبر خوب
دیشب(جمعه) توی برنامه ی راز اقای طالب زاده یک مستند ساز اورده بودن به اسم محمد طیب که ایشون با اقای عبدالله هاشم
به صورت اینترنتی با مکاتباتی که داشتن ازشون خواسته بودن که طی ویدئوهایی در مورد موضاعاتی حرف بزنن
و اقای عبدا لله هاشم به صورت اختصصاصی گفتش که در حال ساخت سری دوم سریال arrival هستش
و اون روthe arrivedنام گذاری کرده و پس از پایان ماه رمضان اون رو منتشر میکنه.
![[تصویر: 103.gif]](http://qsmile.com/qsimages/103.gif)
۲۲/مرداد/۹۰, ۲۳:۲۴
مهدی عزیز سلام و خسته نباشید,
راستش چند روزه که به وب سایت ما هم شدیدا حمله می کنن(ganjname.ir). و تونستن چند ساعتی سایت رو از دسترس خارج کنند. اگر راه حل های عملی خوبی پیدا کردین به ما هم بگید ممنون میشم. یعنی اینها واقعا تا این حد از سایت های بیداری می ترسند !؟
لعنت الله علی قوم الظالمین
موفق و پیروز باشید.
راستش چند روزه که به وب سایت ما هم شدیدا حمله می کنن(ganjname.ir). و تونستن چند ساعتی سایت رو از دسترس خارج کنند. اگر راه حل های عملی خوبی پیدا کردین به ما هم بگید ممنون میشم. یعنی اینها واقعا تا این حد از سایت های بیداری می ترسند !؟
لعنت الله علی قوم الظالمین
موفق و پیروز باشید.