۲۳/مرداد/۹۰, ۸:۵۹
۲۳/مرداد/۹۰, ۹:۰۸
این چه جوریه ایپی کامپیوتر منو میزنه خارج از ایران اجازه دسترسی نداری البته در مرورگر اپرا
چون الان با فایرفاکس دارم پست میزنم
من که سر در نیاوردم
من که سر در نیاوردم

۲۳/مرداد/۹۰, ۱۳:۰۰
نقل قول:دوست من حملات دی داس به این آسونی ها نمیتونه یه سایت یا فروم رو بخوابونه!باید اشخاص حمله کننده منابع زیادی داشته باشن،شاید شما بتونید یه وبلاگ رو بخوابونید ولی یک سایت کار چندان آسونی نیست داداش!باید چندین نفر مدام بشین حمله کنن پهنای باند سایت رو مصرف کنن که این خودش منابع کافی لازم داره که فکر نکنم یه شخص خاص همچین کاری بکنه!
سلام دوست من
آقا قرار میذاریم که من فلان فروم انگلیسی زبان رو 1 ساعت داونش کنم . قبوله ؟

کار آسونیه البته اگر IP فرد خورنده پهنای باند شناسایی نشه . روش کار هم به این ترتیبه که با یک برنامه 10 بار یا بیشتر در هر ثانیه به سرور وصل میشیم . یه بار یادمه نزدیک به 25 هزار بار ریفرش شده بود تا یک سایت داون شد . بستگی به خود پهنای سایت هم داره .
۲۳/مرداد/۹۰, ۱۳:۲۸
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بردوستان همیشه همراه.
نمیدونم اینجا باید بگم یانه ولی باتوجه به اتفاقات اخیر میخواستم به تمام کاربران وعزیزان اینو بگم :
همه میدونیم عالم محضر خداست هرکاری میکنیم حتی در خفا یاوقتی هنوز انجامش هم ندادیم .
ولی چیزی که هست خداستارالعیوبه ....یاحتی وقتی گناهکاری بازهم درمقام رحمانیتش دستتو میگیره.
حالا چرااین روگفتم خواستم یکبار دیگه یادآوری کنم که همه میدونیم رسانه هم شده محضرشیطان....شما به عنوان یک منتظر شناخته شدید وتوی این جبهه چه بخواهید چه نخواهید مقابل شیطان و دارودسته اش قراردارید.
هرموضوعی که بازمیکنیم ،پستی که میزنیم قطعا رصد میشه.پس مراقب تمام حرکاتمون باشیم .
جنگه برادر جنگ.....
سلام بردوستان همیشه همراه.
نمیدونم اینجا باید بگم یانه ولی باتوجه به اتفاقات اخیر میخواستم به تمام کاربران وعزیزان اینو بگم :
همه میدونیم عالم محضر خداست هرکاری میکنیم حتی در خفا یاوقتی هنوز انجامش هم ندادیم .
ولی چیزی که هست خداستارالعیوبه ....یاحتی وقتی گناهکاری بازهم درمقام رحمانیتش دستتو میگیره.
حالا چرااین روگفتم خواستم یکبار دیگه یادآوری کنم که همه میدونیم رسانه هم شده محضرشیطان....شما به عنوان یک منتظر شناخته شدید وتوی این جبهه چه بخواهید چه نخواهید مقابل شیطان و دارودسته اش قراردارید.
هرموضوعی که بازمیکنیم ،پستی که میزنیم قطعا رصد میشه.پس مراقب تمام حرکاتمون باشیم .
جنگه برادر جنگ.....
۲۳/مرداد/۹۰, ۱۳:۳۹
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۳:۰۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]من موندم فرد یا افرادی با این امکانات از تالار ما چرا ترسیدن؟؟؟
خودمون رو دست كم نگيريم

۲۳/مرداد/۹۰, ۱۳:۵۷
دیروز اولای صبح بازم سایت در دسترس نبود...
قلبم ریخت فکر کردم دوباره سایت بسته شده
![[تصویر: 9a3adea76fad.jpg]](http://1.pendora.comyr.com/images/9a3adea76fad.jpg)
الان به طور اتفاقی به سایت آیت الله مکاریم رفتم ولی با کمال تعجب این پیام رو داد(بخش فارسی)
![[تصویر: 60makarem.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/60makarem.jpg)
کاملن مشخص هست که اینها یکسری حمله از پیش تعیین شده هست
قلبم ریخت فکر کردم دوباره سایت بسته شده
![[تصویر: 9a3adea76fad.jpg]](http://1.pendora.comyr.com/images/9a3adea76fad.jpg)
الان به طور اتفاقی به سایت آیت الله مکاریم رفتم ولی با کمال تعجب این پیام رو داد(بخش فارسی)
![[تصویر: 60makarem.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/60makarem.jpg)
کاملن مشخص هست که اینها یکسری حمله از پیش تعیین شده هست
۲۳/مرداد/۹۰, ۱۹:۲۵
اگر بدونید این مدت رو به چه حالی گزروندم؟
انگار یه گم کرده داشتم.
اولش گفتم نکنه چون یه مدته آنلاین نشدم محروم از حضور شدم!!!
باور کنید خیلی حالم بد بود مخصوصا اینکه بابت تاپیک فراخوان ترجمه یه تعهدی هم داشتم.
اگر خدایی نکرده این اتفاق بازم بی افته چه کار کنیم ؟؟؟؟
انگار یه گم کرده داشتم.
اولش گفتم نکنه چون یه مدته آنلاین نشدم محروم از حضور شدم!!!
باور کنید خیلی حالم بد بود مخصوصا اینکه بابت تاپیک فراخوان ترجمه یه تعهدی هم داشتم.
اگر خدایی نکرده این اتفاق بازم بی افته چه کار کنیم ؟؟؟؟
۲۳/مرداد/۹۰, ۱۹:۵۳
توجه
در صورتی که از مرورگر opera استفاده می کنید حتما opera turbo را غیر فعال کنید چون در غیر این صورت امکان دسترسی به سایت وجود ندارد
در صورتی که از مرورگر opera استفاده می کنید حتما opera turbo را غیر فعال کنید چون در غیر این صورت امکان دسترسی به سایت وجود ندارد
۲۳/مرداد/۹۰, ۲۰:۲۰
سلام
بین این همه لعن و نفرین نوچه های شیطان(که امیدوارم دستشون بشکنه)
برای سلامتی مولا

و برای سلامتی مدیران تالار صلوات بفرستید

و برای سلامتی خودشون و خونواده های محترمشون تو این ماه عزیز و پر خیر و برکت دعا بفرمایید
بین این همه لعن و نفرین نوچه های شیطان(که امیدوارم دستشون بشکنه)
برای سلامتی مولا

و برای سلامتی مدیران تالار صلوات بفرستید

و برای سلامتی خودشون و خونواده های محترمشون تو این ماه عزیز و پر خیر و برکت دعا بفرمایید

۲۳/مرداد/۹۰, ۲۰:۳۷
(۲۳/مرداد/۹۰ ۹:۰۸)محمود نوشته است: [ -> ]این چه جوریه ایپی کامپیوتر منو میزنه خارج از ایران اجازه دسترسی نداری البته در مرورگر اپرابه هر حال مرورگر شما به نحوی از IP خارجی استفاده کرده.اگر از IP داخلی استفاده شده بود اصولا نباید مشکلی باشه
من که سر در نیاوردم