۵/شهریور/۹۰, ۱۶:۳۴
۵/شهریور/۹۰, ۱۹:۱۶
(۵/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]سیستم من مشکل داره یا فروم نمی دونم!
ولی صفحات همش نصفه بالا میان!
کسی دیگه این مشکل رو نداره؟
منم هر از چند گاهی این مشکلو دارم . ولی با چند تا رفرش یه جورایی با هم کنار می یایم.
چاره اش فقط رفرشه.

۷/شهریور/۹۰, ۷:۱۲
آقا الان (7.6 دقیقه صبح بود) باز چندبار سایت ارور داد!مثل همون ارورهای دفعه های قبلی که حمله شد به سایت!
فک کنم این جونورها باز دست به کار شدن،مثل این که از سوختن نماد اربابشون توی روز قدس خیلی خودشون رو سوختن
باز دارن خرابکاری میکنن!
حواستون باشه برادرها و خواهرها!
فک کنم این جونورها باز دست به کار شدن،مثل این که از سوختن نماد اربابشون توی روز قدس خیلی خودشون رو سوختن
باز دارن خرابکاری میکنن!حواستون باشه برادرها و خواهرها!
۷/شهریور/۹۰, ۷:۵۰
نوبت ما هم می شه.اول رادیو اسرائیل را حک کردیم بعد به یاری خدا خود اسرائیل را حک می کنیم.
۱۱/شهریور/۹۰, ۱۶:۵۸
با سلام
چرا نگرانی .....
هر که با خداست ٰ خدا با اوست
یاران در این راه بایستی استوار تر و محکم تر از قبل حرکت کنید
ما شیعان امامی حاضر و زنده داریم یا مهدی (ع )
موفق و سربلند باشید
چرا نگرانی .....
هر که با خداست ٰ خدا با اوست
یاران در این راه بایستی استوار تر و محکم تر از قبل حرکت کنید
ما شیعان امامی حاضر و زنده داریم یا مهدی (ع )
موفق و سربلند باشید
۱۵/شهریور/۹۰, ۱۸:۰۷
چرا مدام این پیام رو میده؟
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again
later.
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again
later.
۱۵/شهریور/۹۰, ۲۳:۴۰
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۸:۰۷)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]چرا مدام این پیام رو میده؟این پیغام و نیمه نصبه بالا اومدن تالار تایید میشه
later.

۱۶/شهریور/۹۰, ۱۱:۵۰
فکر می کنم آقای مهدی 2021 سروره تالار رو عوض کردند ماله من که دیگه این ارورور به هیچ وجه نمی ده. دیروز که برای مدتی اصلا نمی شد وارد تالار شد.
خدا به خیر کنه آخر و عاقبتمونو...
خدا به خیر کنه آخر و عاقبتمونو...