تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا تالار در دسترس نبود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۲۳/مرداد/۹۰ ۲۰:۳۷)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]
(۲۳/مرداد/۹۰ ۹:۰۸)محمود نوشته است: [ -> ]این چه جوریه ایپی کامپیوتر منو میزنه خارج از ایران اجازه دسترسی نداری البته در مرورگر اپرا
چون الان با فایرفاکس دارم پست میزنم
من که سر در نیاوردمExclamation
به هر حال مرورگر شما به نحوی از IP خارجی استفاده کرده.اگر از IP داخلی استفاده شده بود اصولا نباید مشکلی باشه
اخه مصیبت اینه که مرورگر گوشی هم کار نمی کنه
آقا محمود این عکس چیه گزاشتین روی اواتارتون (ادم حالش به هم میخوره)
شما احتملا از مرورگر اپرا مینی روی گوشیتون استفاده میکنید که ای پیتون رو تغییر میده
شما باید بدون وی p ان و بیلتر شگن و تغیر ایپی اپرا توربو سایت رو باز کنید.
AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
جاش بود باز هم عصبانیت خودم رو می زاشتم
اقا ما رو نصفه عمر کردید من گفتم سایت رو هک کردن به خداBlushBlush
آخه اومدم تو فروم از من در مورد اسم کاربری و رمز ورود رو خواست بعدش گفت اشتباه بعدش هم عکس یه مرد بدنساز رو آورد من که این رو دیدم گفتم حتما سایت رو هک کردن Blush
حالا قضیه چی بود من که هر چی خوندم چیزی نفهمیدم
در کل از اینترنت چیزی نمی فهمم Blush
سلام
این که بعضی از دوستانExclamationسعی بر آسیب به این تالار را دارند یعنی این تالار دارد کارهایی را در خلاف اهداف شوم آن ها انجام می دهد و اذیتشون میکند و این یعنی فعالیت های این تالار مفید بوده
به این میگن مثبت اندیشی
(۲۳/مرداد/۹۰ ۹:۰۸)محمود نوشته است: [ -> ]این چه جوریه ایپی کامپیوتر منو میزنه خارج از ایران اجازه دسترسی نداری البته در مرورگر اپرا
به هر حال مرورگر شما به نحوی از IP خارجی استفاده کرده.اگر از IP داخلی استفاده شده بود اصولا نباید مشکلی باشه
شاید به طوری دارید از پروکسی استفاده میکنید،شاید یک افزونه ای چیزی نصب کردید که این کارو انجام میده
(۲۳/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۳)A L I نوشته است: [ -> ]
شاید به طوری دارید از پروکسی استفاده میکنید،شاید یک افزونه ای چیزی نصب کردید که این کارو انجام میده

من 4تا مرور گر رو گوشیم که عبارتند از
اپرا مینی ویندوز موبایل
اپرا 10ویندوز
یو سی وب
اینترنت اکسپلولر
که فقط اخریش کار می کنه اونم از کامپیوترش ببخشید ببخشید مزخرف تر هر صفحه 3 دقیقه طول می کشه تا نصف و نیمه بیاره
حالا نمیشه من ایپی گوشی بدم بازش کنید.
الان آیپی ها بازه.... اگر همچنان مشکلی دارید ربطی به تالار نداره(فقط رنج آیپی حمله کنندگان بسته شده)
(۲۴/مرداد/۹۰ ۰:۲۹)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]الان آیپی ها بازه.... اگر همچنان مشکلی دارید ربطی به تالار نداره(فقط رنج آیپی حمله کنندگان بسته شده)

تشکر باز شد بسیار سپاس

اخه من یه هفته می تونم پای کامپیوتر بشینم یه هفته نمی تونم با گوشی به تالار سر می زنم

یاعلی
با عرض سلام و خسته نباشید
این نهایت کوچکی دشمن و پیروزی بزرگ این سایت را به تمامی کاربران و خصوصا مدیران سختکوش این سایت تبریک می گویم
باور کنید من از اول منتظر چنین کاری بودم و درتعدادی از پیام هایم به ایشان توصیه جدی به فراگیری ضد هک و خواندن مقالات هک و DDos را می نمودم که باز هم بالحمدلله و با همت قوی مدیران این حملات ختم به خیر شد.
حقش هست که یک حمله بی رحمانه به سایت های منافقین انجام بدهیم
که بنده چندین بار در این زمینه پیشنهاد انجام این مهم را داده ام ولی هیچکس درباره آن تامل جدی نکرده است!

دوستانی که قصد دارند تا عوض این حمله را به سایت های منافق انجام بدهند مراحل زیر را انحام بدهند:
برنامه نت پد (notepad.exe) را باز کنید
کد زیر را در آن پیست (paste) کنید
<meta http-equiv="Refresh" content="0"><iframe src="http://www.radiofarda.com" width="200px" height="200px"></iframe></html>
و پسوند فایل را با .HTML ذخیره کنید
مثلا MargbarMonafegh.HTML ذخیره کنید.
بعد آن فایل را اجرا کنید تا حمله آغاز بشود.

اما کار این کد چیست؟
این کد حمله DDOS به سایت منافقی که شما در قسمت src="" نوشته اید انجام می دهد
در قسمت content="0" هم فاصله زمانی هر حمله (به عدد) باید نوشته بشود که هر چقدر این عدد کوچکتر باشد سایت منافق مذکور زودتر از کار می افتد.
اما دوستان عزیز دقت بکنند که این کار بهتر است دست جمعی انجام بشود تا یک ضربه سنگینی بر پیکر استکبار جهانی باشد.
یعنی در ساعت 10 امشب ...یلتر شکن هاتون را باز کنید و فایل فوق را اجرا کنید.
مدیران عزیز اگر می بینید که احتمال سوء استفاده از کد بالا هست سطور فوق را پاک کنید.

در ضمن از مدیران محترم خواهش می کنم که قضیه پس گرفتن وبلاگ بیداری اندیشه را از آن هکر احمق مفصلا بیان کنند!

بدبختی که قصد داشتی تا بیداری اندیشه را به خیال پوچ خودت از کار بیندازی برو آب را بگیر اونجا که داره شدیدا می سوزه!SmileSmileSmile

خداوند منان نگهدارتان باد
سلام به همه عزیزان
خداوند به همه عزیزان و در این ماه مبارک توفیق بدهد!

این درخواستی که من دارم شاید مربوط به اینجا نباشه، (اگه مدیران عزیز صلاح دونستند حذف کنند)
اما حالا که بحث حملات سایبری و امنیت اطلاعات شد
می خواستم از همه عزیزان و دوستان ی که در این زمینه فعال هستند ، درخواست کنم با هم آهنگی و یکدلی
علیه سایت های غیراخلاقی و هرزه نگاری که هر روز مثل قارچ رشد می کنند ،
اقدامی اساسی انجام بدهند و اقدام به هک کردن این سایت ها که از امید های شیطان برای خراب کردن روح و روان جوانان است بنمایند.

از همه عزیزان پوزش می طلبم
یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع