تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نابودی حیا در کافی شاپ‌های دنج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
این مکان ها شده هر فسق و فوجوری رخ میده !

شده عشق بازی و دختر بازی!!

خدا عاقبت مون رو بخیر کنه"

ان شاالله
عزیز من دوست خوبم

[b][b]Reza_Jackman[/b][/b][b] ما هم میدونیم پدر و مادر بعد مسولین.خوب که چی مثلا که شما راهکار دادین.بله مسولین یه جور و پدر و مادر هم یه جوری کنترل ذهن میشن، که نمیفهمن مگه مسئول و پدر مادرا تحقیق میکنن یا مستند نگاه میکنن که بفهمن کنترل ذهن چیه،نظم نوین جهانی چیه.تا میگی امریکا میگه اگه باهاش دوست بودیم الان ماشین ford یا هر چیز دیگه رو ارزون میخریدیم.شما خودتون راهکار بدین
[/b]
نقل قول:خوب که چی مثلا که شما راهکار دادین

خیر این وبسایت برای طرح دادن و راهکار دادن نیست !
من دارم میگم خودمون رو بد نکنیم !
ما فقط داریم جوون ها رو محکوم میکنیم اونها هم به طبع این برخورد از دین منزجر میشن نه از ما !
این اخبار به اسم اسلام زده میشه نه به اسم نویسنده ی تاپیک ...شاید این تاپیک برای ما که ته مایه ی مذهبی داریم این معنی رو بده که بله کافی شاپ جایه بدیه که هست...ولی برای جوون های دیگه که میرن کافی شاپ میدونید چه معنی میده ؟

یه مشت ادم متحجر و زبون نفهم جلوی خوشیه ما رو با بهونه میخوان بگیرن Blush(از صراحت کلام عذر خواهی میکنم)

ما باید کاری کنیم که جوون ما اصلا به کافی شاپ فکر نکنه و به اینکه دست دوست دخترش رو بگیره و بره اونجا تا باهم باشن.(قاعده ی مرکز پیرامون)

نقل قول:بله مسولین یه جور و پدر و مادر هم یه جوری کنترل ذهن میشن

کدوم کنترل ذهن ؟ من موندم این مستند ظهور چرا اینقدر تاثیر گذاشته روی بچه های تالار .
دوست عزیز وقتی مردم دین خدا رو قبول ندارن میرن سمت علوم غربی مطمئنا گمراه میشن .
هر که از یاد خدا غافل شد شیطانی را برای همنشینی با او میفرستیم(یکی از ایات قران)

نقل قول:مگه مسئول و پدر مادرا تحقیق میکنن یا مستند نگاه میکنن که بفهمن کنترل ذهن چیه،نظم نوین جهانی چیه

نیازی به دیدن مستند و تحقیق نیست ...اگر روی دین خدا ثابت قدم باشن نیازی به تحقیق ندارن به قول امام خمینی (رحمة الله علیه) : خودتون رو حفظ کنید دشمن خودش نابود میشه !!!.
ما نه تنها خودمون رو نگه نداشتیم بلکه خودمون رو به کسایی فروختیم که اسمشون معلم بود ...استاد دانشگاه بود ...مسجد رو به دانشگاه و کافی شاپ فروختیم .
چرا زمان پیغمبر همه ی کارها توی مسجد انجام میشد ؟ عروسی ؟ ختم ؟ محل جمع شدن جوانها ؟ محل صحبت کردن جوون ها با بزرگان دینی ؟ محلی که بچه ها توش روی شونه ی پیامبر بازی میکردن ؟
چرا همه رفتن کافی شاپ و قهوه خونه و دانشگاه ؟ چی شد؟
لابد اینا هم کنترل ذهنه ؟ کار نظم نوین جهانیه !!!
خودمون اشتباه کردیم خیلی جاها کسی رو مقصر ندونیم !
در احادیث داریم قبل از اینکه به حساب شما برسند به حساب خودتون برسید ! کی الان اعمال خودشو محاسبه میکنه ؟ چقدر دین توی جامعه پیاده شد ؟ چقدر تفکر یه مشت غرب زده ی احمق ؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد [b].

[/b]
نقل قول:شما خودتون راهکار بدین

حقیر در حدی نیستم که بخوام طرح ریزی استراتژیک کنم واسه این مسئله .
اما پیشنهاد دادم که اول باید به مسولین و پدر مادرها گیر داد و اگاهشون کرد نه این که کسی رو متهم کنیم چون ریشه اصلی کار از اونجا اب میخوره نه از جوون ها .

یا علی
سلام علیکم
من با قسمتهایی از صحبت های برادر Reza_Jackman موافقم
ولی متاسفانه کنترل ذهن وجود داره و یک واقعیت غیر قابل انکار است و اونا طرحشون رو حتی قبل از تولد ما شروع کردن وهدفشون مستقیما از بین بردن حیا و عفت در جامعه بود.

مادر من معلم ابتدایی است، یکبار واسم تعریف میکرد که چند تا از دانش آموزاش صبحا دیر می آمدن مدرسه و وقتی هم می آمدن یا تمرین نداشتن و یا خواب آلود بودن تا بالاخره مادرم از خانوادهشون می خواد که بیان توضیح بدن و آنها میدونین چی میگن؟!!!
بچم تا صبح ماهواره میدیده نتونسته بخوابه گفتم صبح بیشتر بخوابه!!!!
در تایید صحبت برادر Reza_Jackman باید بگم که جوانهای نسل بعد از جنگ متاسفانه دچار انحطاط فکری شدیدی شدند و این نزول عقاید را دارن به نسل بعد از خودشون هم منتقل میکنن

و ما هم مبرا از این انحطاط نیستیم و با همه ادعامون هنوز خیلی مونده تا به الگویمان مولا علی(علیه السلام) برسیم
و تا تحقق علی وار زیستن هنوز راه زیادی در پیش داریم

در پناه حق
یا علی مدد
نقل قول: اونا طرحشون رو حتی قبل از تولد ما شروع کردن وهدفشون مستقیما از بین بردن حیا و عفت در جامعه بود.

حیا وعقت زمانی از بین میره که وقتی صحبت از ادواج میشه پدر و مادر میگن : برو بچه هنوز دهنت بوی شیر میده Blush
یه نگاه به سن ازدواج پدران و مادرانمون بندازیم ؟ خیلی دیر ازدواج کرده باشن 20 سالگی یا 22 سالگی بوده .
این همه تاکید ائمه و خدا بر اینکه اقا جوون رو سریع بفرستین سر خونه زندگی حیا و عفتش زیاد میشه ولی وقتی حرف خدا و ائمه روی طاقچه باشه اخر و عاقبتی بهتر از این نداره .
از همه ی چیزی که ائمه راجع به جنس های مخالف گفتن فقط اون قسمتی که مربوط به انحراف میشه رو به جوون یاد دادیم ...معلومه اخر و عاقبتش این میشه !
نمونه ی ازدواج اسلامی ازدواج حضرت علی (علیه السلام)و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) کدوم یکی از مجالس عروسی اینطور برپا میشه ؟
بچه مذهبی ها هم این روزها مجالس بزرگ میگیرن با کلی ریخت و پاش .

نقل قول: بچم تا صبح ماهواره میدیده نتونسته بخوابه گفتم صبح بیشتر بخوابه!!!!

چه کسی اجازه داد ماهواره وارد کشور بشه ؟

نقل قول: جوانهای نسل بعد از جنگ متاسفانه دچار انحطاط فکری شدیدی شدند و این نزول عقاید را دارن به نسل بعد از خودشون هم منتقل میکنن

جوان رو دچار انحطاط فکری کردن جوان که دیوونه نبود خدا رو ول کنه بره بچسبه به روابط نامشروع Blush
دوست من شما اصلا استقلال فکری نداری یه بار میای میگی کدوم ماهواره،کدوم کنترل ذهن.بعدش میگی چه کسی اجازه داد ماهواره وارد کشور بشه.خودت داری اعتراف میکنی که ماهواره جوان رو دچار انجطاط فکری کرده جوان که دیوونه نبود خدا رو ول کنه بره بچسبه به روابط نامشروع..بله ماها ایمانمون ضعیف بوده و اونا کارشون رو خوب بلد بودن که با یه تلنگر یه ذره ایمانی رو که به خدا داشتیم رو از بین بردن.اصلا نگو که ماهواره مقصر نیست.پدر و مادر مقصرا.خوب خود پدر و مادر هم ماهواره دیدن و اعتقاداتشون ضعیف شده که حالا مقصر شدن.یه دفه میای میگی پدر و مادر مقصر هستن .ببین چه بلایی رو سر پدر و مادر ها اوردن که الان مقصر شدن.تو اینو نمیگی میای میگی اونا مقصر هستن.فردا خودت پدر میشی خوب پس تو هم میشی مقصر.ولی چرا تو مقصر شدی.چون ماهواره ،تهاجم فرهنگی،نداشتن ایمان قوی به خدا و ائمه و...باعث شدن تو مقصر بشی(منظورم شخص شما نیست همه رو میگم)
نقل قول:البته نظر بنده اینه که کلا حیا و غیرت کم رنگ شده.

نقل قول:خوب دوست گلم منم که گفتم غیرت از مردان ساقط شده.

یعنی چی ؟! من نمی فهمم!

نقل قول:حیا وعقت زمانی از بین میره که وقتی صحبت از ادواج میشه پدر و مادر میگن : برو بچه هنوز دهنت بوی شیر میده

احسنت جکمن جان! به نکته ی خوبی اشاره کردی... اما این تمام قضیه نیست!

من یک سوال از دوستان دارم.
تا حالا چند تا جلسه ی "بله برون" شرکت کردین؟؟؟ همون جلسه ای که پای مهریه و شیربها و ... پیش میاد؟؟؟ هان؟؟؟
من مطمینم دوستان یا شرکت نکرده اند یا اطلاعات بسیار کم و محدودی دارند.

ببینید دوره زمونه چه بخوایم چه نخوایم جوری شده که خود دختر و پسر همدیگر رو پیدا میکنن (یعنی همسر آینده ی خود رو)
حالا بعد از پیدا کردن همدیگر متاسفانه مشکلات و دردسرها تازه شروع میشه!
دختر معصوم درصدد این بر میاد که با خانواده مطرح کنه و خانواده با نهی و سرزنش باهاش برخورد میکنند و احمقانه مثلا بهش جواب میدن "این قرتی بازیها به تو نیومده هنوز" وبسیاری از جوابهای مضحک و احمقانه ی دیگر...
حالا وقتی که پدر و مادر قبول میکنند و مدتی میگذره و خانواده ی پسر قرار میگذارند بیان تو جلسه ی بله برون حرفهاشون رو بزنند تازه یه جریان دیگه شروع میشه... بیا و ببین...
پدر و مادر دختر انگار میخوان جنس خونشون رو بفروشن یکیشون میگه: 100 تا اون یکی میگه 200 تا و...
حالا تازه این خوبشه الان مضنه تو مایه های 500 تا 700 و بعضا هزاره !!!
حالا نمیگیم مهریه نباشه چون به هر حال حق دختره و باید باشه ...!
اما این جریانها در حالیه که دختر و پسر تو این جلسه ی بله برون هیچی نمیخوان جز اینکه از این سد عظیم رضایت پدر و مادر و آشنایان بگذرن!

گفتم آشنایان.... واااااای ... که این قوم و خویش چقدر داشتنش برای آدم تو این مورد گرون تموم میشه !!!
حالا پدر و مادر ها بحثشون سر مهریه و شیربها تموم میشه تازه بحثهای اونها و شلوغ کردن بحث و دادن اطلاعات غلط و به خطر انداختن آینده ی دوتا جوون و... شروع میشه.
و بازهم این در حالیه که هر دو جوون در دلشون چیزی جز با هم بودن رو نمیخوان!
ببینید ازدواج متاسفانه بسیار مشکل شده و پدر و مادر یک طرف قضیه و آشنایان طرف دیگرند!
(یعنی هر آدم بلانسبتی که هیچ ارتباطی با ازدواج این دوتا نداره میاد و نظر میده) منظور آشنایان و...

البته متن بالا ناظر به هر پدر و مادری نیست و هر آشنایی رو شامل نمیشه و فقط در نتیجه ی یک سری تجریبات مشهود نوشته شده است!
باور بفرمایید توقعات دختر و پسر از مهریه و بخصوص زندگی آینده اون حدی بالا نیست که بهش دامن میزنند!
مشکل از جاهای دیگه هم هست...
به خدا این مسلمونی نیست...

حالا بحث ماهواره و تلویزیون و اینها هم بماند که برای اونها هم جواب هست...

یا علی مدد
نقل قول:دوست من شما اصلا استقلال فکری نداری یه بار میای میگی کدوم ماهواره،کدوم کنترل ذهن.بعدش میگی چه کسی اجازه داد ماهواره وارد کشور بشه

ببینید دوست عزیز اینجا نیومدیم واسه هم قاطی کنیم اومدیم ببینیم مشکل کجاست ؟
کنترل ذهن یه بحث کاملا تخصصیه که توی المان هیتلر و سازمان سیا و سازمان kgb طرحش اجرا شد هیچ ربطی به کشور ما نداره !
حقیر منظورم این بود که مسولین اجازه ی ورود ماهواره رو به کشور دادن با ساختار مهندسی رضایت و خر کردن مردم که به گندی که بالا اوردن زیاد گیر ندن ...یعنی سرشون توی لاک خودشون باشه .
وقتی مسول گند خودشو با ساختار تساهل در برخورد با یه قانون میخواد برطرف کنه قضیه رو ربط ندیم به کنترل ذهن !
کنترل ذهن مربوط میشه به بعد از ورود ماهواره به کشور اما ریشه اش همون مسولیه که گفتم Wink.
این پدر و مادری که میفرمائید تقصیر و نندازیم گردن شون هم بی سواد دارن هم با سواد و توی ساختار سیاسی اسمشون میشه عوام .
عوام جامعه همیشه تابع خواص جامعه هستن .
خواص جامعه کیه ؟ همون مسولینی که پشت میز و منصب هستن !
حالا پدر ومادر های خودمون رو تصور کنید که ادم های با مذهب و خدایی و با ایمان هستند میبینن مسول با ماهواره کاری نداره میره یکی میخره میذاره توی خونش برنامه هاش هم که به گفتار مردم خیلی جذاب تر از صدا و سیماست !
اینهمه گناه و روابط نامشروعی که توی جامعه هست به نظرتون به حساب جوونها فقط نوشته میشه ؟
فردا اول خر اون مسول رو میگیرن بعد خر پدر و مادر رو .
هر چند ما نمیخوایم برای این کار اشتباه توجیهی بیاریم و خود اون جوون هم مسئول کارهاشه ولی ریشه جای دیگست !!!

هر چیزی دلیلی داره !
ما همه رو ول کردیم گذاشتیم کنار چون مسول هستن نباید بهشون انتقاد کرد ...چون پدر و مادر هستن و بچه شون رو بهتر میشناسن نباید بهشون انتقاد کرد ...فقط هر چی کاسه کوزه دارید بزنید تو سرجوون بدبخت که از راه به در شده و ماهواره ها منحرفش کردن و ... .
همون طور که گفتم فردای قیامت اول یقه ی مسولین و پدر و مادرها رو میگیرن بعد میرن سراغ جوونی که کاره اشتباه کرده .
سلام به دوستان
ببخشید که دیر دارم به این تاپیک جواب میدم.حرفهایی توی این تاپیک زده شد که خیلی بزرگ بودن، شاید خود دوستان حرفهاشون رو دست کم گرفتند ولی به نظر من اون حرفا باید کنار هم قرار بگیرن تا یک مشکل رو بتونیم واکاوی کنیم و داه حل خوب ارائه بدیم.رضا جان شما حرفهای خیلی خوبی زدی ولی بعضی جاها حق مطلب رو ادا نکردی.

نقل قول:اما پیشنهاد دادم که اول باید به مسولین و پدر مادرها گیر داد و اگاهشون کرد

نقل قول:این پدر و مادری که میفرمائید تقصیر و نندازیم گردن شون هم بی سواد دارن هم با سواد و توی ساختار سیاسی اسمشون میشه عوام .عوام جامعه همیشه تابع خواص جامعه هستن .
خواص جامعه کیه ؟ همون مسولینی که پشت میز و منصب هستن !

رضا جان مسئولین کیا هستند؟ خانواده و پدر و مادر دارند یا اینکه از روز تولد مسئولین بودند؟ برادر من، اونها هم در این جامعه در همین خانواده و توسط همین پدر و مادرها تربیت شدند. چرا مسئولین را انسانهایی جدا از خانواده و اجتماع می بینید؟ آنها هم زمانی کودک و نوجوان و جوان بودند و تربیت می شدند پس اگر امروز فرد خطاکاری هستند علت را باید در شغل و منصب آنها جستجو کرد یا در تربیت و اعتقادات و طرز تفکر آنها؟نکته دوم: چرا عوام باید تابع خواص باشند؟ آیا این همه عارف و عالم و مومن و استاد که پدر و مادر بی سواد داشتند و در زمان طاغوتها هم زندگی می کردند تابع خواص جامعه شان بودند؟

نقل قول:حقیر منظورم این بود که مسولین اجازه ی ورود ماهواره رو به کشور دادن با ساختار مهندسی رضایت و خر کردن مردم که به گندی که بالا اوردن زیاد گیر ندن ...یعنی سرشون توی لاک خودشون باشه .

دستت درد نکنه برادر! یعنی مسئولین ما از قصد ماهواره وارد کردند تا مردم را بلا نسبت خر کنند؟اوایل مسئولین چه قدر ماهواره جمع کردند؟ چه قدر مجازات برای فروش و استفاده از ماهواره وضع شد؟ولی کاری از پیش نرفت که نرفت. هر روز ماهواره توی جامعه بیشتر شد که کم نشد.چرا ؟ چون یه اصل مهم توی اقتصاد هست :
(( تا تقاضا باشه عرضه هم وجود داره ))

خانواده های ما خودشون متقاضی ماهواره بودند و بس.

پس نتیجه چی میشه؟ مشکل اصلی کجاست؟.........
نقل قول: پس اگر امروز فرد خطاکاری هستند علت را باید در شغل و منصب آنها جستجو کرد یا در تربیت و اعتقادات و طرز تفکر آنها؟نکته دوم: چرا عوام باید تابع خواص باشند؟ آیا این همه عارف و عالم و مومن و استاد که پدر و مادر بی سواد داشتند و در زمان طاغوتها هم زندگی می کردند تابع خواص جامعه شان بودند؟

سلام .
1.بله طرز تربیت و اعتقادات مهمه و رکن اصلیه ولی برادر من این اقایون دوستان جاهل هستن و خیلی هاشون از راه انقلاب فاصله گرفتن حقیر مطلبی رو جایی شنیدم که گفته بود : ایمان اوردن راحته ولی نگه داشتن ایمان سخته . در مورد اقایون هم انقلاب کردن راحت بود ولی نگه داشتن انقلاب خیلی سخته
مملکتی که تابع خواص نباشه هر کی هر کی میشه !!! البته منظورم این نیست مردم فکر نکنن ولی حتما از یه خط مشی فکری تبعیت میکنن مثلا الان حقیر تابع طرز تفکر خواص دینی هستم !
یه ادم روشنفکر تحت تاثیر خواص لیبرال هستن !
همین عالمان و عارفان بزرگوار به نظرت برادر عزیزم تحت تاثیر شاه بودن یا مراجع تقلیدشون ؟ بلاخره یهو خودشون جو گیر نشدن که بگن شاه بده ...

نقل قول: دستت درد نکنه برادر! یعنی مسئولین ما از قصد ماهواره وارد کردند تا مردم را بلا نسبت خر کنند؟اوایل مسئولین چه قدر ماهواره جمع کردند؟ چه قدر مجازات برای فروش و استفاده از ماهواره وضع شد؟ولی کاری از پیش نرفت که نرفت. هر روز ماهواره توی جامعه بیشتر شد که کم نشد.چرا ؟ چون یه اصل مهم توی اقتصاد هست :

برادرم میشه بگی چرا هیچوقت برخورد جدی با این قضیه نمیشه ؟ جمع کردن ماهواره ها اونم به صورت محلی شد برخورد ؟ نمیگم از قصد بوده ولی طرز تفکر اقایون کاملا برای حقیر روشنه :

ولشون کن بذار مردم راحت باشن

نقل قول:( تا تقاضا باشه عرضه هم وجود داره ))

خانواده های ما خودشون متقاضی ماهواره بودند و بس.

ایا تمام تقاضاهای مردم مشروعه ؟ مردم هر کاری خواستن بکنن ما هم باید بگیم چون مملکت جمهوریه هر کاری دوست داشتن بکنن ؟
این سه دوره ما هر کسی رو سر کار اوردیم با این تفکر اومد : بذارید مردم راحت باشن !!!
این ماهواره هم بدون شک اگه بخوان جلوشو بگیرن کاره چند ماهه نه بیشتر ...اینکه صداشون در نمیاد یعنی ....Blush
همین الان پشت بوم خونه ی ما عین پشت بوم صدا و سیما میمونه یعنی هیچ ارگانی نیست جلوی اینها رو بگیره ؟ برادرم مشکل اینه :

بذار مردم راحت باشن

وقتی مردم راحت باشن اون ادم انقلابی بسیجی باید هی بزنه تو سر خودش که چی کار کنم جوون های مملکتم تحت تاثیر تهاجم فرهنگی نباشن ....چی کار کنم مضرات این چیزها رو بدونن .

تهاجم فرهنگی ( حرفی که روی زمین موند)
شبیه خون فرهنگی ( روی زمین موند )

کدوم حرف امام مملکت رو انجام دادیم که این دومیش باشه ؟

من عاشق مملکتم هستم ولی واسم عین جوک میمونه که کسی از این اقایون بخواد جلوی ماهواره ها رو بگیره ...اگه فعالیتی شده اون هم به صورت خود جوش و مردمی از همین بسیجی ها بوده و اگر نه از اینها بخاری در نمیاد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع