تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نابودی حیا در کافی شاپ‌های دنج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
حرمت ها خیلی وقته که از بین رفته...

اگه می بینید ناراحتم و عصبانی

قلبم از همین بی حرمتی هاست که داره میسوزه
اگه مسئولین 1% فقط 1% به فکر جوونا بودن ، اوضاع این نبود.
(۷/آبان/۹۰ ۲۰:۲۰)جوینده حق نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان
حرفهای همه عزیزان به نحوی صحیح است فقط هرکدام از یک سو به قضیه نگاه می کنیم.دوست گرامی M Trust شما هدفتان را خوب انتخاب کرده اید ولی از راهی نه چندان مناسب.
هدایت جوانان گمراه شده واقعا کاری خطیر و پر ارزش است. ولی آیا شما می دانید که از نظر مراجع استفاده از فی*ل*تر شکن مشکل شرعی دارد. شما می خواهید جوانان عزیزمان را با ارتکاب خلاف شرعی به راه راست بیاورید؟ (نظر مراجع در مورد فی*ل*تر شکن در یک تاپیک به طور مانل مطرح شده است).
دوست گرامی M Sadra با سخن شما کاملا موافقم. ما همیشه سطحی با مسائل برخورد کرده ایم و راحت ترین راه را انتخاب می کنیم در صورتی که دشمنان ما بسیار عمیق و ریشه ای به موضوع نگاه می کنند و کارهایی که انجام می دهند ممکن است سالها بعد جواب دهد.
یکی از کارهای ریشه ای ما باید اصلاح خانواده ها ، تربیت فرزندان و نحوه زندگی باشد. اثر این کار دیر بازده است ولی بسیار ریشه ای و عمیق مشکلات را حل می کند.
یاعلی.

خیلی ممنون دوست عزیز.

به نظر من استفاده از وی پی ان و فی*ل*تر شکن هیچ اکشالی نداره.

هر کسی هم میگه ، واسه خودش محترم. من مرجع تقلیدم رهبره ، نمیگم حرفش واسم بی ارزشه ، خیلی هم محترمه ، ولی هیچ کسی از همه چیز اطلاع نداره. اگه به بنده ی نوعی گیر میدی به سایت شاتل برو. اینا خودشون فی*ل*تریگ رو درست کردن که با وی پی ان پول در بیارن. داداش من ، من که ضد شکورم کار نمیکنم.

[تصویر: 388hfpiyhkel3bm8dw5w.png]

عکس رو ببین و بعد قضاوت کن ، وی پی ان رو خود دولت درست کرده که درامد اضافی داشته باشه و این کار دزدی و حرامه.

وگرنه من که قبلش عرض کردم ، بستن سایت های غیر اخلاقی رو 1000% باش موافقم.
داداش این vpn از اون وی پی ان ها نیست!!!!! Blush
این نوع وی پی ان ها که توسط شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت پرسرعت برای این به فروش می رسند که محدودیت های سایت های خارجی را دور بزنند!!!
مثلا بعضی نرم افزار ها که تو ایران دانلود نمی شوند( برای این که ایران تو تحریمه Blush) با استفاده از این نوع وی پی این ها می تونید به راحتی این نرم افزار ها را دانلود کنید.
استفاده از این نوع وی پی ان ها هیچ مشکلی نداره.
شما هم بهتره تو افکارتون نسبت به فی*ل*ترشکن و ... تجدید نظر بکنید.
والا فرقش چیه ؟؟؟؟؟؟؟

این چه حرفیه ؟

اصلا ولش کن ، وقت واسه بحث روی این چیزا ندارم.

برم به کارام برسم
حق با محمد جان است
مسئولین به فکر نیستند.
(۱۱/آبان/۹۰ ۲۲:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]والا فرقش چیه ؟؟؟؟؟؟؟

این چه حرفیه ؟

اصلا ولش کن ، وقت واسه بحث روی این چیزا ندارم.

برم به کارام برسم

ببین برادر من آمریکا و ... برای ایران رو تو فشار قرار بدهند خیلی از نرم افزار ها رو در اختیار ما قرار نمیدن. مثل گوگل کروم ، یاهو مسنجر و ...
حتی سایت http://www.filehippo.com که نرم افزار واسه دانلود قرار میده رایگان شما اگه بدون وی پی ان و ... بری نمی تونی دانلود بکنی چون آی پی تو رو تو ایران تشخیض میده. این وی پی ان ها فقط اینجور محدودیت ها رو دور می زنن من خودم امتحان کردم. خیالت راحت باشه. Blush

یا حق
برادر عزیز M trust این عکس های گنده رو قرار میدید... شاید یکی ال سی دی واید نداره!!!! شکل و مشایل تالار بهم میخوره! حقیر بخاطر همین مشکل عکس رو ویرایش کردمو دوباره آپ کردم شرمنده یکمی زیاد کوچیک شد ببخشید...
البته گمان میکنم در تهران به دلیل وسعت مکان و وجود انبوهی از کافی شاپها رسیدگی به همه اونها کار مشکلی باشه.ولی تو شهرستان بالاخص شهر ما که یک شهر مذهبی هست کافی شاپها تحت نظارت هست و من خیلی وقتها به همراه دوستان خودم کافی شاپ میرم و البته به صحنه هایی که شما فرمودید خیلی کم برخورد کردم.
به نام خدا
سلام
دوستان اگه براتون مقدوره،متناروکمی کوتاهتربنویسید....من الان دارم پاسخ کاربران رومیخونم تامتن اول تایپیکو...
خیلی طولانیه...
تشکر.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع