سلام محمد جان
من هم مثل شما فكر ميكردم ولي بعد كه كمي رابطم رو با بقيه صميمي تر كردم
تونستم از زير زبونشون بكشم :
« مگه ديوونم ازدواج كنم وقتي اين همه دختر كنارمن »
متاسفانه فرهنگ داره رو به غربي شدن و ارضاي هوس ها ميره و من فكر ميكنم دليلش هم تبليغات بسيار زياد نظام سلطه باشه كه تو مستند زيباي آريوالز هم ديديم ....
و ديگه اين كه منهم تو اين موضوع خيلي با بسيجي ها كلنجار رفتم ( البته خودم هم بسيجيم و افتخوار ميكنم ) ولي حرفشون اين بود كه چند جا حرفهاشون انحراف داره و درست هم ميگن ولي اصل 90 درصد حرفاشونه كه كاملا درسته و مشكلات اسلام غربي و انسان رو بررسي ميكنه و حتي جوابشون رو هم ميده .
بله موافقم کلی از جوونای ما با این که از خونواد ههای پولداری هم هستن بازم به جریانات انحرافی کشیده میشن و میرن دنبال دوست پسر و دختر و اساسش هم تهاجمات فرهنگی هست و شرایطی که توی جامعه امروز حاکمه
(۱/آبان/۹۰ ۲۰:۵۹)جوینده حق نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
چه قدر میگیم مسئولا کار کنن، فرهنگ سازی کنید، چرا کاری نمیشه، چرا برخورد غیر فرهنگی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بسه دیگه چه قدر اعتراض ؟ چه قدر منفی گرایی؟ چه قدر اعتماد سوزی؟
اصلا فرض کنید ما توی یک کشور لاییک زندگی می کنیم، همه مسئولان هم بی دین
خودمون یه کاری بکنیم
خودمون کار فرهنگی بکنیم
از خواهرمون، برادرمون شروع کنیم
از فامیل ها از دوستان شروع کنیم
با هم صحبت کنیم
کار فرهنگی یعنی این
یه زنجیره درست کنیم ، ما اگه یه نفر رو به راه بیاریم اون دیگه کار خودشو میکنه
جامعه ماییم
ما باید دست همت بالا بزنیم
از همین امروز کار فرهنگی رو شروع کنیم
یاعلی بگیم و شروع کنیم
برادر گرامی! اصلا نقل اعتماد سوزی و سرکوفت زدن به مسئولین نیست!! حداقل بنده با این دو پستم همچنین منظوری نداشتم . . . !
کاملا نقد یک تفکر و یک دکترین کهنه برای رفع این دست معضلات بود که اتفاقا من نوک پیکان رو به سمت خودمون، یعنی بچه های
علاقه مند به انجام کار فرهنگی بدون وابستگی به جناح خاصی و گرفتن بودجه از نهادی گرفتم! و از خودمون و سیاست غلطمون انتقاد کردم!
که در سطح کلان شامل موسسات فرهنگی هم می شود.
برای حل این دست معضلات باید هم مردم و هم مسئولین دست به دست هم بدن تا قضیه حل بشه! اینطور نیست که یکی از طرفین
بتونه ماجرا رو صد در صد حل و فصل کنه! برای حل هر مشکل هم ابتدا باید
راه حل داشت و این یعنی
نرم افزار!
حالا بعد از رسیدن به یک الگوی اسلامی باید الگو را تبدیل به
استراتژی کرد و همینطور مرحله به
مرحله پیش رفت! اما عزیز دل . . . هنوز ما توی خیلی از مسائل مثل همین موضوع دچار پارادوکس هستیم و راه حل جامعی براش
پیدا نکردیم! پس باید به ریشه ی مشکل رجوع کرد تا حل و فصل شود!!
(۲/آبان/۹۰ ۱۲:۱۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ] (۱/آبان/۹۰ ۱۶:۰۶)mamad90 نوشته است: [ -> ]باید منش امثال مطهری و شریعتی رو یاد گرفت! نه این که کتاب هایشان را از حفظ کنیم و کنفرانس بدهیم!
یه عکس درست کردم واسه عضویت توی بسیج دانشگاه که مثلا بدم تبلیغ کنن. مسئولین بسیج هم خیلی خواهش کردن که هر چی زود تر درستش کنم.
چند تا عکس شهید هم انداختم زیرش. اخرش هم یه جمله نوشتم :
شهید ، قلب تاریخ است . دکتر شریعتی
[/b]
بهم گفت همش خوبه به جز این نوشته ، شریعتی هم یکم مشکل داشته .
خدا شاهده اگه تنها خودش بود ، با کله میرفتم تو صورتش. یه مشت ادم نشسته که اصلا نمیدونن که به کیه. از کل دنیا بی خبر.
داداش من مشکل از فرهنگ نیست. اگه از فرهنگ بود ، همه اینطوری بودن. مشکل از اوضاع بد اقتصادیه ، وگرنه شما به یه جوون امکان ازدواج رو بده ، ببین میره دنبال دوس پسر/دختر و . . . یا نه . . .
عزیز دل!
ما گفتیم
نرم افزار اسلامی!
و این مفهوم خیلی عامه که می تونه همه چی رو از جمله اقتصاد در بر بگیره! یعنی ما باید در همه ی زمینه ها الگوی اسلامی و مدل
اسلامی ارائه کنیم! نه این که صورت مساله رو پاک کنیم و به دنبال برچسب زدن و انگ زدن و . . . باشیم!
وقتی رهبر انقلاب از بعد از دوره ی دوم اصلاحات اینقدر روی
تولید نرم افزار تاکید داشتند،
باید قضیه رو جدی گرفت!
چرا که از همون سال ها بود که
تفکرات التقاطی کم کم در حوزه های فرهنگی به بطن جامعه تزریق شدن و ما هم دست
روی دست گذاشتیم تا کار به اینجا برسد! از همون سال ها بود که
فمینیسم اسلامی و لیبرالیسم اسلامی و . . . کم کم
وارد تفکرات مردم شد و در دل جامعه رسوخ کرد و
ما هم فقط نظاره کردیم تا نرم افزارهای دشمن ما رو محاصره کنن و ناموسمون رو
در معرض تهدید قرار بدن! و حالا حالاها هم باید به خاطر اون بی خیالی هامون و اون بی توجهی هامون و اون غفلت هامون عذاب بکشیم . . .
برای آشنایی بیشتر با لفظ نرم افزار هم می تونید به لینک زیر مراجعه کنید :
اندیشه ورز یا اندیشه مند(اندیشمند)؟؟؟
در پناه حق
باعرض شرمندگی به نظرمن سهم دختران در ایجاد اینگونه روابط بیشتره.
تا زمانی که دختران تمایل به همچین دوستی هایی نداشته باشند پسران هم کمتر آزادی روابط پیدا می کنند.
یعنی از ابتدا دختر های نا آگاه ما هستند که به این دوستی ها تن می دهند
البته از مهارت بعضی پسرها هم نمی شه گذشت!؟!؟!
ولی جامعه هم باید جلوی نشر این فرهنگ غربی رو بگیره
این که ما در یک کافی شاپ در یک کشور اسلامی شاهد روابط غیر انسانی و اسلامی هستیم به یک دلیل نیست مقصر هم یکی نیست و اصلا مقصرهای این موضوع کم نیستند می خایم مقصر هارا بررسی منیم ببنیم کی از همه مقصرتره :
پدر : عدم کنترل فرزندش فراموش کردن فرزند باور نکردن ان بها ندادن به او دوست نبودن با فرزند
مادر : تربیت نادرست معرفی نکردن بد و خوب برای او ازادی بیش از اندازه یا کنترل بیش از حد بد محبت کردن فرزند را برای امروز تربیت نکردن اشنا نکردن او با بعضی مسائل با این توجیه که نکند در دامی بیفتد که الان افتاده
مدرسه : حذف موضوع پرورش در ان خشک نشان دادن مذهب با خشک بودن کلاس های مذهبی ارتباط درست نداشتن با دانش اموز تا عدم احساس امنیت برای دانش اموز در مدرسه به وجود اید و مدرسه خانه ی دوم یک شعار باشد
خواهر و برادر : دوست نبودن و تنها گذاشتن او و ترجیه دادن دوست خودشان به خواهر یا برادر
دوست : صادق نبودن و صمیمی نبودن
مسئولان : انگار پیش گیری بهتر از درمان است فقط یک شعار است جلو اصل کاری ها را نمی گیرند ضعیف کشی می کنند ان جا که باید باشند در خواب نازند فرهنگ را درست معنی نمی کنند تفریگاه مناسب ایجاد نمی کنند دین را اشتباه به مردم نشان می دهند از در و دیوار هر ان چه دست انهاست بوی تبلیغ بی حجابی می اید مثل سینما تلویزیون لباس ها و.... ان وقت می گویند جوانان چرا ؟ کسی نیست بگوید مسئولین چرا ؟ همین کار ها را می کنند که جوان به انها اعتماد ندارند
خود جوان : در توضیح این مسئله همین بس که همه ی عالم وعالم ترین عالمان ( ائمه ) و خدا عامل اصلی گناه را خود انسان می داند اما علی (علیه السلام) : دشمن ترین دشمن تو همان نفسی است که در خود توست
همه ی موارد گفته شده به جز مورد اخر در به گناه کشاندن و تحریک جوان به انچه که نباید سهیم است اما یک سوال چرا همه ی جوانان در گناه نیستند ؟ چرا همه تحریک نمی شوند؟ ایا ازدواج برای انها اسان است یا از هر نظر بهترین موقعیت خانواده و ... را دارند؟
خیر .....
انسان باید خودش هم ادم باشد دنیا جلوات ایستاده باشد باز هم خدا با توست اگر اهل دلداگی فقط به او باشی
حق با من نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
مطالب و نظرات همگی دوستان خوب و مفید است. هرکدام از ما داریم از یک طرف به موضوع نگاه می کنیم و برای همون طرف هم راهکار می دیم.
ولی یک موضوع است که خیلی مهم است:
در خاطرات مستر همفر خوندم که او زمانی از یکی از مقامات انگلیس سوال می کنه که ما برای چی این قدر زحمت می کشیم برای نابودی اسلام و امپراطوری عثمانی و تسلط بر دنیا ، در صورتی که وقتی این کارها به نتیجه می رسد شاید ما زنده نباشیم. اون فرد جواب داد که پدران ما برای راحتی نسل آینده برنامه ریزی کردند و ما هم مانند آنها باید راه را برای نسلهای بعد از خود هموار کنیم.
حالا وظیفه ما هم همین است:
مسئولان فردا الان کجا هستند؟
مسئولان فردا من و تو ، برادر من و تو ، دوست من و تو هستند. پس ما از همین امروز باید مسئولان فردا را تریبت کنیم.
یاعلی.
بسم الله
درسته بنده یک نکته ای ذکر کنم...
دوستان این فی*لت*ری*نگی که همین الان باهاش روبرو هستیم یعنی چی؟
یعنی ما عرضه نداشتیم جوون هامون رو تربیت کنیم... عرضه نداشتیم فرهنگ اسلامی به این زیبایی رو در وجودشون جا بندازیم .... ما عرضه نداشتیم یک سری جوون با روش اسلامی تربیت کنیم... ما عرضه نداشتیم تفریح سالم بوجود بیاریم.... وما کلا بی عرضه هستیم... والان هم باید برای جلوگیری از رفتن جوون به فیس بوک و یا هر سایت مزخرف دیگه ای به این شدت وحشتناک اعمال فی*لت*ر بکنیم....
یا الله
(۷/آبان/۹۰ ۱۰:۰۴)mohammad790 نوشته است: [ -> ]بسم الله
درسته بنده یک نکته ای ذکر کنم...
دوستان این فی*لت*ری*نگی که همین الان باهاش روبرو هستیم یعنی چی؟
یعنی ما عرضه نداشتیم جوون هامون رو تربیت کنیم... عرضه نداشتیم فرهنگ اسلامی به این زیبایی رو در وجودشون جا بندازیم .... ما عرضه نداشتیم یک سری جوون با روش اسلامی تربیت کنیم... ما عرضه نداشتیم تفریح سالم بوجود بیاریم.... وما کلا بی عرضه هستیم... والان هم باید برای جلوگیری از رفتن جوون به فیس بوک و یا هر سایت مزخرف دیگه ای به این شدت وحشتناک اعمال فی*لت*ر بکنیم....
یا الله
سایتی که شما بهش میگید مزخرف ، همین جمهوری اسلامی ایران ، ازش یه کپی برداشته که بعدا ارائه بده.
http://www.7club7.com
به این سایت برید تا ببینید مزخرف هست یا نه. متاسفانه شما دیدتون خیلی بستس.
منو چند تا از دوستان پدر خودمون رو توی فیس بوک در میاریم که شاید بتونیم چند تا جوون دیگه رو که گول صدای غرب رو خوردن ، دوباره اگاه کنیم ، ولی یه عده مثل شما نشستن اینجا و حرف میزنن ، از هر چیزی میشه درست استفاده کرد.
فیس بود با اسیت کلوب ایران چه فرقی داره ؟
دوست عزیز امیدوارم در آینده دیدتون نسبت به محیط اطرافتون خیلی باز تر بشه.
عکس بالا رو ببینید ، ممکنه بگید چه کار قشنگی کردن که یه سایت برای ارتباط با دسوتان به زبان کاملا فارسی درست کردن.
حالا عکس پایین رو ببینید
به این میگن دزدی ، وگنره اصلا فرقی نداره کجا عضو باش.
اگه کسی بخواد اطلاعات رو از روی سیستم ما ببره ، زمانی که ما به اینترنت وصل هستیم و حتی توی هیچ سایتی نباشم ، باز میتونه این کار رو انجام بده.
اگه حرف منو قبول ندارید ، از کسایی بپرسید که که سرور یه اداره توی دستشونه. ببینید چی میگن.
فقط خواستم بگم که کل فرهنگ سازی توی این سایت خلاصه نمیشه ، باید به سایت هایی رفت که افرادش مختلف باشن. و همه جا فرهنگ سازی باشه ، نه فقط توی این سایت بگم باید فرهنگ سازی بشه.
جوونا حرف هم دیگه رو بهتر از حرف بقیه پیر مرد ها و بعضی اخوند ها میفهمند. حالا ممکنه اشتباه کنن ، و این وظیفه ماست که بیدارشون کنیم.
یا علی