|
گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای..
|
|
۲۱:۰۳, ۲۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۸۹ ۲۰:۲۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پوتین:مسیح را در ایران دیدم..
چند سال پیش پوتین رئیس جمهور وقت روسیه،برای نخستین بار در طول سی سال انقلاب به ایران سفر کرد. پوتین شخصیتی بسیار چهارچوب ند و منضبط بر اصول دیپلماسی است.اما با این حال چند بار پرسیده بود که دیدار با رهبر جمهوری اسلامی آیا انجام میشود یا نه؟دیدار انجام شد.در این دیدار رهبری به نکاتی از تاریخ شوروی و قبل از آن اشاره میکنند که برای رئیس جمهور وقت روسیه جدید بوده است.،پس از دیدار مسئولین دستگاه دیپلماسی میگفتند رفتار وی تغییر کرده بود و شخصا و نه از طریق وزیر خارجه خود،به وزیر خارجه وقت کشورمان گفته بود شما حتما سفری به روسیه داشته باشید تا با هم گفتگو کنیم. در برگشت به کشور روسیه ،خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران میپرسد و وی در پاسخ میگوید((من مسیح را ندیده ام،امام تعاریف او را در انجیل شنیده و خوانده ام.من مسیح را در رهبری ایران دیدم)) به نقل از حجت الاسلام مروی کوفی عنان:با دیدنش همه را فراموش کردم. کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل متحد بود.هنگام خروج از تهران و در پاویون فرودگاه گفته است:در دورا ن نوجوانی که بودم در مورد شخصیت های کاریزما مطالعه میکردم و همیشه این سوال برای من مطرح بود که اگر زمانی من روبروی یک شخصیت کاریزما قرار بگیرم،چه عکس العملی خواهم داشت.وی افزود:کسانی که مرا به سازمان ملل آوردند،شخصبت های برجسته دنیا بودند و من به آنها علاقه مند بودم و هر کدام مثل ژاک شیراک برای من امتیازاتی داشتند.من به شدت تحت تاثیر ژاک شیراک بودم.طوری که وقتی ایشان صحبت میکرد بدون مکث حرفهایی صریح میزد.((گورباچف))و ((هلموت کهل))هم همین طور بودند.اینها کسانی بودند که نیاز به مکث نداشتند.من اینها را دوست داشتم.در ملاقات با(حضرت آیت الله العظمی)خامنه ای احساس کردم که کسی مثل اورا ندیده ام.شخصیت معنوی ایشان چنان مرا گرفت که از خود پرسیدم چرا شخصیتی مثل من دبیر کل سازمان ملل باشد و از معنویات چیزی نداشته باشد.!با دیدن آقای خامنه ای هم شخصیت هایی که مرا جذب کرده بودند،فراموش کردم و تحت تاثیر شخصیت معنوی ایشان،قرار گرفتم.من شخصیت ها معنوی در دنیا زیاد دیده بودم،ولی هیچ یک از مسائل سیاسی اطلاع نداشتند. من تعجب میکنم ایران با چنین شخصیتی چرا در بعضی جاها میلنگد.بعید میدانم به سازمان ملل هم بروم شخصیت ایشان از ذهن من پاک شود. دکوئیار:شخصیتی به هوشمندی او ندیدم. خاویر پرز دکوئیار دبیر کل سازمان ملل در طول جنگ تحمیلی به ایران آمد،دیداری هم با رئیس جمهور(امام خامنه ای)داشت.دکوئیار پس از آن دیدار پرسید بود:رئیس جمهور شما از کدام دانشگاه سیاسی فارغ التحصیل شده است؟دکوئیار افزوده بود:من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30سال است کار سیاسی میکنم و چند سال است دبیر کل سازمان ملل هستم.در این مدت شخصیت های سیاسی و رئیس جمهور های بسیاری را دیده ام اما تا کنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیده ام. بنی صدر:اگر امام بود صدهابار به او احسنت میگفت. بنی صدر اولین رئیس جمهور ایران بود،که به حکم مجلس شورای اسلامی و تائید امام خمینی به دلیل خیانت های مکررش از مقام خود عزل شد در گفتگو با آبزرور گفت:اگر ایشان (امام خمینی)زنده بود،صدها بار به آقای خامنه ای احسنت میگفت .دلیل این تحسین این است که آقای خامنه ای به خوبی توانسته نظامی که آقای خمینی ایجاد کرد را حفظ کند.بنی صدر در حالی این اعتراف را انجام داده که پیش از آن نیز وابستگان آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بارها تاکید کرده اند که مدیریت آیت الله خامنه ای موجب شکست طرح های آنان شده است.. منبع:ماهنامه امتداد در عجبم که با این همه سند و مدرک و تعاریف موجود و همه آنچه که عیان است و ما میداینم چرا بعضی نسبت به رهبرمان بغض و کینه دارند و وی را قبول ندارند؟؟ گاهی انسان آنچنان گمراه میشود که چشمی برای دیدن حقایق ندارد.. خدا همه ما را از بی بصیرتی نجات دهد. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۵, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۸۹ ۲۱:۵۱)علی 110 نوشته است: اما دوست عزیز من با عقاید و نظراتتون آشنا هستم و دغدغه های شما رو می شناسم. اگر اجازه بدید ماجرا رو از منظر دیگه ای مورد بررسی قرار بدیم. حرف شما خیلی شبیه هست به این سوال که وقتی مشهد میریم بگیم «یا الله» یا «یا امام رضا»؟! اگر من میگم یا امام رضا، منظورم این نیست که نعوذ بالله امام رضا ع مستقل از خدا عمل میکنه و قدرتی موازی با خدا داره. بلکه قدرت امام رو در طول قدرت و ارادهی خدا میدونم. امام رو به عنوان «باب الله الذی منه یوتی» میشناسم. امام رو واسطهی فیض و خزانه دار رحمت الهی میدونم. واسطهای که خود خدا برای رسیدن به خودش تعیین کرده و براش دلیل قرآنی و روایی دارم. حدیث ثقلین و غدیر رو دارم. آیهی تطهیر و آیهی ولایت رو دارم. خود خدا توی کتابش منو امر کرده به مودت ذی القربی. خود خدا گفته برای رسیدن بهش به وسایط متوسل بشم: «وابتغوا الیه الوسیله» درست مثل دکتری که برای خودش منشی انتخاب کرده (مثال ناقصیه ولی در مثال مناقشه نیست) مراجعه به منشی به معنی نفی دکتر نیست؛ بلکه عین مراجعه به دکتره. احترام به دکتره چون من با مراجعه به منشی به خط مشی ای که دکتر برای ملاقات با خودش ترتیب داده احترام گذاشتهام. پس پشت این «یا امام رضا» گفتن من کلی دلیل عقلی و نقلی وجود داره. در مورد ولایت فقیه هم همینطوره. ما اگر امام خامنهای رو دوست داریم، اگر گوش به فرامینش میدیم و اگر خودمون رو سرباز ایشون میدونیم به دلیل شخص ایشون نیست. ما که با کسی حب و بغض شخصی نداریم. ما یتیمهای زمان غیبت که در ظلمات آخرالزمان گیر افتادیم بدون امام چه کار کنیم؟؟ خود امام معصوم اینطور جواب میده: "وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَةُ فَارْجِعُوا فِيهَا إِلَى رُوَاةِ حَدِيثِنَا فَإِنَّهُمْ حُجَّتِي عَلَيْكُمْ وَ أَنَا حُجَّه اللَّهِ عَلَيْهِم" و حوادثى كه براى شما پيش مىآيد، (براى دانستن حكم آنها) رجوع كنيد براويان حديث ما، زيرا آنها حجّت من بر شما هستند، و من حجّت خدا بر آنها ميباشم. بحار الأنوار، ج53، ص50 راوی حدیث کیه؟ خود معصوم جواب میده: "فَأَمَّا مَنْ كَانَ مِنَ الْفُقَهَاءِ صَائِناً لِنَفْسِهِ حَافِظاً لِدِينِهِ مُخَالِفاً عَلَى هَوَاهُ مُطِيعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ فَلِلْعَوَامِّ أَنْ يُقَلِّدُوهُ " حضرت امام صادق (عليه السّلام) فرمود: كسى كه از فقهاء و دانشمندان احكام شرعيّه نگاه دارنده شخص خود و حفظ كننده دين و آئين خويش و مخالف و ناسازگار هوا و خواهش نفس و مطيع و فرمانبر امر مولاى خود بوده بر عوام و توده مردم آنست كه از او تقليد و پيروى نمايند. بحار الأنوار، ج2، ص81 ما بر این اساس خواستیم حکومت شیعی به وجود بیاریم تا تحت حاکمیت طاغوت نباشیم و زمینه سازی کنیم برای ظهور و اسم امام زمان ع رو به گوش جهانیان برسونیم. خب ما میتونیم عینیت عملی معارف مهدوی رو در جبهههای جنگ 8 ساله ببینیم و از زبان شهیدی بشنویم که میگفت: با عشق خمینی ره به عشق مهدی فاطمه عج رسیدم. اکثر شهیدای ما اصلا امام خمینی ره رو یک بار هم ندیده بودند ولی از عشقش میسوختند؟ چرا؟ چون ولی فقیه پیراهن یوسف در زمان غیبت است. ما پیراهن رو به دلیل انتسابی که به یوسف داره می بوئیم و بهش عشق داریم. نه به صرف پیراهن بودن. ولایت فقیه پیراهن یوسف و عنایتی الهی به ماست تا با بوئیدنش «بینا» بشیم و چشمهامون آماده بشه برای دیدن خود یوسف. ولایت فقیه مسلم امام زمانه برای امتحان شیعیان که آیا وقت آمدن رسیده یا نه. رفتار ما با مسلم تعیین کننده تاخیر یا تعجیل در ظهوره پس وقتی من میگم: «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست.» یعنی خدا من آماده هستم خونم رو برای مسلم بدم. حسینت رو زودتر بفرست. من فکر نمیکنم دعای عجل لولیک الفرج در بین ما کمرنگ شده. ما عملا این دعا رو میخونیم. اینقدر از بچه حزب الله ای ها ناامید نباشید بینشون افرادی وجود داره که بصیرتشون آدم رو حیرت زده میکنه. به لطف پیراهن یوسف دارن بینا میشن و درد و دغدغهی دین دارند. |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۰۰ توسط warior.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ماباید قبل از اینکه با امام زمان (علیه السلام) آشنا بشیم باید امام زمانمون رو بشناسیم
----------------------------------------------------------------------- نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو امّا گِله بیشمار داریم از تو ما منتظر تو نیستیم آقاجان تنها همه «انتظار» داریم از تو...! ------------------------------------------------------------- شد بسته در هر دو جهان، از بس که... خشکید زمین و آسمان، از بس که... بد نیست اگر کمی خجالت بکشیم خون شد دل صاحبالزّمان، از بس که...؟! |
|||
|
۱۷:۲۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۴ توسط fr60din.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
![]() شناسنامه نام کامل سید علی حسینی خامنه زادروز ۲۴ تیر ۱۳۱۸ (سن: ۷۱ سال) زادگاه مشهد، ایران همسر بانو خجسته[۱] فرزندان مجتبی، بشری، هدی، مصطفی، مسعود و میثم والدین پدر: سید جواد خامنهای خویشاوندان سرشناس برادران: محمد، هادی خواهر: بدری دین اسلام، شیعه اطلاعات سیاسی تاریخ ریاست ۱۳۶۰ – ۱۳۶۸ ۱۳۶۸ - کنون ترتیب سومین رئیسجمهور ایران دومین رهبر جمهوری اسلامی پیش از علیاکبر هاشمی رفسنجانی پس از محمدعلی رجایی جناح سیاسی حزب جمهوری اسلامی وبگاه رسمی khamenei.ir |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۱۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ایشون هم به جمع امام ها پیوست؟؟!!!
آیت الله خامنه ای دوست من.آیت الله بیشتر به ایشون میاد.یام مقام معظم رهبری از بیوگرافیتون تشکر میکنم.ممنون |
|||
|
۱۹:۱۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۱۲ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۴)Grace Dies نوشته است: ایشون هم به جمع امام ها پیوست؟؟!!! دوست من اگه می بینی امروز توی جامعه به امام خامنه ای می گن آیت الله خامنه ای به خاطر کاری هستش که آمریکا موفق شد انجام بده این طوری بهت بگم کلی تلاش کردند تا جانشین امام خمینی (رحمة الله علیه) رو امام معرفی نکنیم الان هم به امام خمینی (رحمة الله علیه) برخی در داخل هم میگن آیت الله خمینی و حتی آقای خمینی!! ایت کاری هستش که غرب در حال انجام دادن اون هستش چون می دونه از کجا خورده!!! در ضمن مقام معظم رهبری یعنی خود مقام ارزش داره خود شخصیت بی تاثیر هستش واقعاً دقت کنید |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۴)Grace Dies نوشته است: ایشون هم به جمع امام ها پیوست؟؟!!!عزیز من نمی دونم برداشت شما از امام چیه ولی در مکتب ما امام به پیشوا ومقتدا می گویند.و امام خامنه ای رهبر وقائد ماست وسلام |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ببخشيد دوستان.من تازه واردم تو اين سايت.برا همين يه سوالي داشتم.ميشه ماجراي امام شدن امام خميني(رحمة الله علیه) رو يكي درست حسابي و شسته رفته تعريف كنه؟من از اينور اونور يه چيزايي شنيدم ولي نه درست حسابي.ممنون ميشم.
|
|||
|
۲۲:۰۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
مقاله ای کوتاه برای کسانی که دوست دارند بدانند این امام و .. از کجا آمده.
خواندن آن را به شما توصیه میکنم. چرا امام خامنه ای؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۶ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ساده زیستی مقام معظم رهبری:
آیت الله سیدمحمودهاشمی شاهرودی: زندگی شخصی آقا از سادگی و سلامت خاصی برخوردار است. این سادگی به زندگی نزدیکان ایشان نیز سرایت کرده است. آقا و فرزندانش اهل تجملات نیستند. همین اعتقاد آنان را از سوء استفاده از مقام و موقعیت بازداشته است. من این سادگی را در منزل ایشان به تماشا نشستم. روزی معظم لَه مرا به کتابخانه خود دعوت کردند، من درآن جا یک میز ساده و قدیمی دیدم. در کنار میز نیز یک صندلی کهنه بود. آن میز وصندلی مربوط به قبل از انقلاب بود. مقام معظم رهبری در کتابخانه ی ساده ی خود هنوز از همان میز و صندلی استفاده می کنند. عظمت مقام معظم رهبری از دید سید حسن نصرالله ![]() اولین جلسه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه ، روز سه شنبه 4/2/1380 ، با بیانات مهم رهبر معظم انقلاب ، آیت الله خامنه ای افتتاح شد . بعد از سخنرانی ، هنگامی که ایشان در حال عبور از سالن کنفرانس بودند ، آقای سید حسن نصرالله - دبیر کل حزب الله لبنان - از جای برخاست و خود را به رهبر انقلاب رساند و دست ایشان را بوسید ... به دنبال سید حسن نصرالله ، دکتر رمضان عبدالله – دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین – نیز چنین کرد و سپس خالد مشعل – رئیس دفتر سیاسی حماس – و افراد دیگری از حضار به آنها پیوستند و هر یک به نحوی ، به رهبر انقلاب ابراز ارادت کردند و از ایشان قدردانی نمودند . دو روز بعد ، به دیدار سید حسن نصرالله رفتم و با او به گفتگو نشستم . او درباره اینکه چه چیز باعث شد در آن اجلاس رسمی ، در برابر رهبر انقلاب خم شود و دست ایشان را ببوسد ، گفت : من این کار را عمدا و البته با کمال اخلاص انجام دادم . علت این بود که امسال ، رسانه های جهانی مرا « مرد سال » نامیده و در کشورهای عربی نیز عنوان « موفق ترین رهبر جهان عرب » را به من اختصاص داده اند . من از این القاب و عناوین خشنود نشده ام ؛ ولی در این جلسه مهم که جمعی از سران نهضت های اسلامی و شخصیت های سیاسی کشورهای اسلامی حضور داشتند و صحنه ها مستقیما توسط تلویزیون ، در جهان پخش می شد ، این کار را انجام دادم ؛ تا به همه کسانی که مرا می شناسند ، بگویم : من سرباز رهبر انقلاب اسلامی ایران هستم . « حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری » منبع : پرتوی از خورشید ، علی شیرازی ، چاپ نوزدهم |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,411 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست!!! | Mitsonary | 33 | 23,492 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۲۰:۲۰ آخرین ارسال: غریب |
|
| ۱۲ توصیه امام خامنه اي برای استفاده بهتر از لیالی قدر | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,520 |
۲۶/تیر/۹۳ ۸:۱۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

![[تصویر: 85422953969880005382.jpg]](http://img4up.com/up2/85422953969880005382.jpg)

![[تصویر: wallpaper03.jpg?1275929056]](http://azar-sharghi.beest.ir/sites/azar-sharghi.beest.ir/files/downloads/images/wallpaper03.jpg?1275929056)