یه ذره کلیشه ای نطق نماییم!! من به نوبه ی خودم سالگرد افتتاح تالار رو به همه حتی اونایی که اصلا نمیدونن تالار بیداری اندیشه چی چی هست یا اونایی عضو اینجا نیستن و به عنوان مهمان سر می زنن تبریک میگم علی الخصوص به مدیر زحمتکش و کم حرف تالار جناب مهدی2021 هر چند ازشون دلخورم ولی هرگز زحمات بی دریغ ایشون رو نسبت به تالار نه نادیده می گیرم ونه نفی می کنم چون سرور داشتن مراقبت و اینجور کارا زحمات بسیاری رو طلب می کنه و ایشون هم از اون بابت کم نمیذارن که ان شاالله خود اقا در روز حساب شفیع ایشون باشند. اما نقدهایی به ایشون وارده که بیان کردن انها در این تایپیک نه درسته ونه جاش هست. و بعد از ایشون به معاون زحمت کش و نمونه تالار اقا وحید این سالگرد فرخنده رو تبریک می گویم. اینکه میگم زحمتکش الکی و رو هوا نمیگم واقعا زحمات ایشون میشه دید به چشم هم نیاز نداره! وبعد از ایشون به همه ی بچه ها دیگه اسم نمیبرم وگرنه تا فردا باید با کیبرد مجازی گوشی تایپ کنم تبریک و تهنیت میگم ان شاالله سال بعد به همراه اقامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سالگرد تالار رو جشن بگیریم. بگو الهی آمین...... حالا نوبتی هم باشه نوبت نطق خودمونی هستش!! با همه هستم دمتون گرم!!!!! گل کاشتید !!!!! علی مع الحق و الحق مع علی
و تبریک من رو هم پذیرا باشین و البته خیلی خوشحالم که من وتالار عزیزم تو یک ماه متولد شدیم من به جای تالار عزیز و - همه دوستان گلم که آشنایی با اونها از افتخارات بنده بود که هر یک هزار سال نوری اتفاق می افته ! - کیک تولد رو فوت میکنم.
فوووووووت …..
فووووووووت ….
فوووووووت …..
فووووووووت …
فوووووووت ….
تولدت مبارک تالار عزیزم ایشاالله هزار ساله بشی

سلام .
چندهفته پیش که امپراتور اومده بود مشهد ما(یعنی من و منتقم زهرا ) فهمیدیم که تولد تالار چه وقتیه و فکر میکردیم ما تنها کسایی باشیم که از تولد تالار خبر داریم . ( نگو که همه میدونستن !! )
برای همین تصمیم گرفتیم بریم پیش استاد رائفی پور تا اگر پیامی برای تولد تالار دارن در اینجا قرار بدیم . ولی متأسفانه مدیر برنامه عزیزشون که شاید خیلی ها ایشون رو بشناسن سر مارو کلاه گذاشتن که بماند ماجراش چیه!!!!!
امیدوارم که تمام کاربران این تالار مورد لطف و عنایت امام زمان قرار (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار بگیره . انشاءالله
واقعا خدا خیر بده تمام کسانی رو که در راه پیشرفت این تالار دارن بدون هیچ منتی کار میکنند .
خیلی ها با اومدن به این تالار واقعا اندیشه و فکرشون نسبت به خیلی از مسائل بیدارشد .
و در آخر به عنوان عضو بسیاربسیار کوچکی از این تالار از تمام همسنگران عزیزم به خاطر حضور موثر در تالار تشکر میکنم .
(۳۰/مهر/۹۰ ۱۴:۳۶)saloomeh نوشته است: [ -> ]و تبریک من رو هم پذیرا باشین و البته خیلی خوشحالم که من وتالار عزیزم تو یک ماه متولد شدیم من به جای تالار عزیز و - همه دوستان گلم که آشنایی با اونها از افتخارات بنده بود که هر یک هزار سال نوری اتفاق می افته ! - کیک تولد رو فوت میکنم.
فوووووووت …..
فووووووووت ….
فوووووووت …..
فووووووووت …
فوووووووت ….
تولدت مبارک تالار عزیزم ایشاالله هزار ساله بشی 
با سلام و تشکر
جناب سالومه مگه چند تا شمع بود که اینهمه با شدت فوت کردید!!

آقا وحید 110 عزیز !
گفتم که از طرف همه بچه های تالار فوت کردم وگرنه من و تالار که سنمون زیاد نیست!

سلام
اول تشکر ویژه از آقای
guided
بخاطر نوشته زیباشون...
و اما خاطره دیروز من از بیداری اندیشه! :
دیروز بعد از حدود یکماه از داشتن مستند ظهور، تصمیم گرفتم ببینم چیه که اینقدر واسه بچه های بیداری اندیشه مهمه؟!
رو همین حساب با 2 نفر از اعضای خونواده + یه مهمون عزیز تصمیم به دیدن این مستند گرفتیم، از قبل میدونستم که زیرنویس فارسی داره واسه همین به همه گفتم چشاشونو حسابی وا کنن که باید زحمت خوندنشو بکشن!!
مستند شروع شد با نوشته های فارسی و موزیکی که آدمو بیشتر به خودش جذب میکرد...
همینطور که داشتم تند و تند نوشته هارو میخوندم که از قافله عقب نمونم چشمم افتاد به:
ترجمه توسط گروه "بیداری اندیشه"
منو نمیگی چشام 4 تا شد!! اصلا باورم نمیشد ترجمه این مستند50 قسمتی کار گروه بیداری اندیشه باشه...
بخصوص که اون بنده خدایی که این مستندو واسه ما آورد آدم چندان مذهبی نبود مثلا اگه رو لپ تابش 50 قسمت مستند ظهورو داشت همه کلیپای انریکه!!و...هم داشت و تو یکی از شهرای مرزی هم درس میخوند و اصلا فکرشو نمیکردم که لب مرزم؟! این مستند پیدا بشه و خوشحال تر بودم از اینکه مخاطب این مستند فقط بچه مذهبیا نیستن( البته بخاطر زحمتای گروه بیداری اندیشه که کار ترجمه و نشر این مستندو انجام دادن)
دیگه باقیشو خودتون حدس بزنید که چقدر از تالار و بچه های تالار تعریف کردم و افتخار کردم به اینکه عضو کوچیکی از این گروهم(که البته هیچ نقشی در ترجمه نداشتم!) ولی اگه خدا بخواد سعی می کنم عامل پخش این مستند بین جوونا باشم...
هرچند دیر ولی از همین جا به همه خسته نباشید و خداقوت میگم.
دم همه بچه های بیداری اندیشه گرم و سایه شون مستدام و اجرشون با الله...
سلام به همه دوستان
ضمن تشکر از تک تک مدیران و ناظران و اعضای محترم تالار و آرزوی بهترینها برای همه عزیزان
بسیار خرسندم از اینکه کنار شما هستم و خدا رو بسیار شاکرم.
"خلاصه خاطرات من از روز آشنایی با این تالار "