۲/آبان/۹۰, ۱۷:۴۹
۲/آبان/۹۰, ۱۹:۱۷
عموم کاربران وقتی در برابر حرف حقی قرار میگیرند از کاربر مربوطه تشکر میکنند
حال اگر، پست مربوطه از کاربران اخص تالار باشه(اونایی که رنگشون پریده و یه خورده Bold شدن) ممکنه بی حساب از اونا تشکر کنن.
در مورد دومی، عموم کاربران قبل از اینکه با دیدی جسورانه بدنبال حرف حق باشند
با این دید متون را میخوانند که فلانی آنرا نوشته است (که تا حدودی هم حق دارند و ممکنه بخاطر شناخت قبلی باشه)
درچنین شرایطی فرد مسئولیت سنگینی را بدوش میکشد. و با کمی غفلت ممکن است اشتباهات خود را به عموم مخاطبان القاء کند و موجب انحراف فکری در افراد بشود.
*** چقدر برای محتوای پستهای خود اهتمام دارید(با این دید که عموم، پستهای شما را با این پیش زمینه فکری میخوانند که نظرات فلانی است و پیش پیش از شما تشکر میشود)؟
حال اگر، پست مربوطه از کاربران اخص تالار باشه(اونایی که رنگشون پریده و یه خورده Bold شدن) ممکنه بی حساب از اونا تشکر کنن.
با این دید متون را میخوانند که فلانی آنرا نوشته است (که تا حدودی هم حق دارند و ممکنه بخاطر شناخت قبلی باشه)
درچنین شرایطی فرد مسئولیت سنگینی را بدوش میکشد. و با کمی غفلت ممکن است اشتباهات خود را به عموم مخاطبان القاء کند و موجب انحراف فکری در افراد بشود.
*** چقدر برای محتوای پستهای خود اهتمام دارید(با این دید که عموم، پستهای شما را با این پیش زمینه فکری میخوانند که نظرات فلانی است و پیش پیش از شما تشکر میشود)؟
۲/آبان/۹۰, ۲۰:۲۲
با سلام و عرض تشكر بابت حضورتون در صندلي داغ!
لطفا به سوالات من شفاف پاسخ دهيد.
1- نظر شما درمورد بانوان ايراني چيست؟
2-نظر شما درمورد فعاليت هاي اجتماعي بانوان چيست؟
3- نظر شما درمورد عضو شدن بانوان در اين سايت چيست؟
4-نظر شما درمورد تعصبات بي جاي خانوادگي درحق بانوان چيست؟
5- نظر شما درمورد محدود كردن بانوان چيست؟
لطفا به سوالات من شفاف پاسخ دهيد.
1- نظر شما درمورد بانوان ايراني چيست؟
2-نظر شما درمورد فعاليت هاي اجتماعي بانوان چيست؟
3- نظر شما درمورد عضو شدن بانوان در اين سايت چيست؟
4-نظر شما درمورد تعصبات بي جاي خانوادگي درحق بانوان چيست؟
5- نظر شما درمورد محدود كردن بانوان چيست؟
۲/آبان/۹۰, ۲۰:۵۰
5
از اینجا معلوم میشه وحید جان عزیز دهان و بینی هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:)ویژگی های ظاهری شما؟!
2 تا چشم 2 تا ابرو 2 تا گوش 2 تا دست 2 تا پا
از اینجا معلوم میشه وحید جان عزیز دهان و بینی هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

۲/آبان/۹۰, ۲۲:۳۶
سلام.
ضمن تشکر از فعالیت های مستمر و مفید شما؛
1-یک نصیحت برادرانه برای من؟
2-اگر قرار باشه فقط سه روز زنده باشید (البته ان شاءالله 120 سال عمر با عزت داشته باشید)،چه کار می کنید؟
3-به صبرتون چه نمره ای میدید؟!
4-اگر یکی به شدت بهتون توهین کنه و عصبانی بشین،حقیقتا" تو اوج عصبانیت،چه کار می کنید؟
5- یک جمله ی تاثیرگذار تو زندگیتون؟
6-چه کسی بیشترین تاثیر رو در شکل گیری طرز تفکرتون داشت؟!
2-اگر قرار باشه فقط سه روز زنده باشید (البته ان شاءالله 120 سال عمر با عزت داشته باشید)،چه کار می کنید؟
4-اگر یکی به شدت بهتون توهین کنه و عصبانی بشین،حقیقتا" تو اوج عصبانیت،چه کار می کنید؟
۳/آبان/۹۰, ۰:۰۵
(۲/آبان/۹۰ ۱۹:۱۷)janali نوشته است: [ -> ]عموم کاربران وقتی در برابر حرف حقی قرار میگیرند از کاربر مربوطه تشکر میکنندبا تشکر از شما
در پستها معمولا سعی خود را بکار میبرم که نظر اشتباهی ندهم . معمولا قبل از ارسال پست تحقیق میکنم و اگر امکانش باشه با بزرگتر ها تماس میگیرم .
در کل دوستان روی حرف هیچ کس جز معصوم نباید حساب باز کنند . حتی اگر علامه فلانی و ... باشد مگر اینکه بدانند فلانی دهانش جز به صحبت ایشان باز نمیشود .
پستهای حقیر اکثرا افکار شخصی است . که از درون مغز یک غیر معصوم غیر متخصص بیرون می اید .
پس لازم است. خواننده با توجه به صحبتهای بالا در مورد این پستها فکر کند و با معیار صراط مسقیم بسنجد .
یا حق
(۲/آبان/۹۰ ۱۷:۴۹)mohammad.d نوشته است: [ -> ]آهان یه سوال دیگه؟خیلی
این صندلی واقعا چه قدر داغه؟!
(۲/آبان/۹۰ ۲۲:۳۶)mehrnaz نوشته است: [ -> ]سلام.1_ ترک گناه . انجام واجبات . محبت اهل بیت . تلاش در راه خود سازی. و حجاب
2_ همین کاری که الان دارم میکنم! فکر نکنم فرق خاصی بکنه . فقط از همه حلالیت میگیرم ! و سریع میرم زیارت امام رضا (علیه السلام)
3_ چی بگم والا! نمرش به لطف خدا خوبه . خداوند صبر خوبی رو عنایت فرموده است
4_جوان که بودیم . تکه بزرگش گوشش بود
. 5_ جمله اثر گذار رو نوشتم اما بجز اون همه احادیث اثر گذار بوده
6_ اول پدرم و عموم . دوم کتاب کیمیای محبت . سوم کتاب معاد شهید دستغیب . و کتاب سفینه الصادقین .
التماس دعا
پ ن: دوستان گرامی پاسخ جناب علیرضا 110 فاطمه خانوم و مبینا هم فردا به امید خدا . جواب شما زمانبر است مقداری
۳/آبان/۹۰, ۴:۱۹
من كلي سوال داشم از اين جالسون اما يادم رف!!!!!!!!!!!

۳/آبان/۹۰, ۷:۲۹
(۲/آبان/۹۰ ۱۷:۰۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ممنون آقا وحید !در یک فروم که در مورد بورس و فارکس بود عضو بودم . بزرگترین قروم تخصصی فارسی ...
از جایی که به سوالات خوب جواب میدهید سوال بعدی را می پرسم!
آقا وحید چطور شد که به این تالار تشریف آورید؟
چطور ناظر شدید؟ چطور معاون شدید؟ ( به همین سرعت ! )
اونجا یه قسمت به نام عمومی داشت که کلهم دست مخالفین حکومت بود و اکثرا در مورد اسلام شبهه مینداختن و بحث روشن فکری میکردند . بنده هم تا اونجا که در توانم بود جلوشون می ایستادم .
چقدر شماره صفحه و ادرس کتاب قلابی دادند ... بماند
جالب هم اینجا بود که تا بحثشون مخالف نداشت خبری نبود تا شروع میکردیم جواب دادن بحث رو قفل میکردند که سیاست و دین در تالار ممنوع است .
بنده هم بهشون گفتم با نزارید بحث مطرح بشه یا اجازه بدید جواب بدیم . البته بچه ای مذهبی هم بودند . اما خوب اهل بحث درشون نبود...
اصولا مطرح کردن سوال و شبهه راحته اما جواب دادنش زحمت داره ...
بنده رو مدیر همون قسمت کردند ...
چون دعوا داشت خیلی بالا میگرفت ...
یه روز پسر عمه اومد گفت وحید بیا یه مستند بهت بدم چیز خوبیه ببینش . دیدمش و به نظرم خیلی جالب اومد . هر چند به نظر یک مقدار اغراق شده بود . اما تاثیر خوبی داشت
بنده هم لینش رو در همون انجمن توی امضا گذاشتم و به دوستانم معرفیش ردم
تا اینکه اقای hesam110 بهم نامه داد و ادرس انجمن رو برام فرستاد
مقالات دشمن شناسی و ... رو مطالعه میکردم تا یه روز یه موضوع در مورد گل دسته رو در انجمن نوشتم که یا پاتک سنگین علی اقا رو برو شدم و نوشتم من که رفتم ....(اولین ارسالم رومیتونید ببینید )
اقای مسافر و داوود و محمد 790 نامه دادند و دلجویی کردند . بنده هم موندم و ادامه دادیم به لطف خدا
یه روز دیدم یک بنده خدایی بااقای بیداری اندیشه بر سر شیطان بحث میکنه . اقای بیداری اندیشه از ایات و روایات شاهد می اورد و ایشون هم قبول نداشت . اقا مهدی گفت دیگه بحث رو ادامه نمیده چون مشترکاتی نداریم . اما اقای arnh میگفت چرا ادامه نمیدید . بنده هم به اقای بیداری نامه دادم که ادامه بحث رو انجام میدم . البته در اوایل کار بجز اقای بیداری انیشه کسی پستهای من رو نمیخوند
اون بحث به نام انسان و شیطان تمام شد و ...
یک روز اقا مهدی2021 نامه داد که به عنوان ناظر فعالیت میکنی . منم گفتم اره ...
تا کشید به ماه شعبان و اقای بیداری گفت به دلایل زیاد که الان حوصله نوشتنش نیست 3 ماه تالار و فقط خواندنی کنیم و به خود سازی برسیم
بنده و اقا مهدی 2021 و چندتا از دوستان مخالف بودیم و بنده پیشنهاد دادم اگر کارتون سنگینه کمک بگیرید که به دلیل داشتن وقت مناسب و اینترنت پر سرعت . مسئولیت معاونت به بنده رسید . تا خدا توفیق سربازی در لشکر مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دوران ظهور رو به حقیر اهدا کنه
با تشکر فراوان از همه دوستان و مدیرانی که در این مدت بنده رو تحمل کرده اند با با نامه و پیام و .... روحیه میدن
التماس دعا (واقعا التماس دعا )

۳/آبان/۹۰, ۱۱:۱۰
ممنون از جواب های شما!
1- آقا وحید اگر یک راه رو تا نصف طی کنید با تعداد روندگان بالا ، بعدش احساس کنید که مقصدش به جای خوبی نخواهد رسید ، چه می کنید؟
2- اگر راهی باشه که بدونید درسته ولی هیچ کس قدم به اون نمی گذاره چه می کنید؟
1- آقا وحید اگر یک راه رو تا نصف طی کنید با تعداد روندگان بالا ، بعدش احساس کنید که مقصدش به جای خوبی نخواهد رسید ، چه می کنید؟
2- اگر راهی باشه که بدونید درسته ولی هیچ کس قدم به اون نمی گذاره چه می کنید؟
۳/آبان/۹۰, ۱۲:۳۲
(۲/آبان/۹۰ ۱۷:۴۲)علیرضا110 نوشته است: [ -> ] بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض ادب و احترام خدمت دوستان.یک سوال سخت دارم.آقا وحید چقدر اعتماد به نفس دارید؟
دوست داشتم در مورد این بحث یه تاپیک یا به قول دوستان جستار راه اندازی کنم
به نظر حقیر اعتماد به نفس یک عقیده امانیستی و ناقص غربی است و ما در اسلام چیزی بهتر از اون رو داریم
توکل
بزارید یک مثل براتون بزنم
فرض کنید بنده به خدا توکل دارم و شما اعتماد به نفس بالا و هر دوی ما میخواهیم کاری را انجام بدیم . شما به خودتان متکی هستید و به توانایی خودتان و بنده به خدا متکی هستم .
شما به نفسی ایمان دارید که خطا و اشتباه زیاد داره ناقصه ضعیفه و ...
و من به خدای مقتدر اگاه و مصلحت دان و مهربان و خیر خواه
فکر میکنید چه کسی روحیه بهتری داره و نتیجه بهتری میگیره ؟
اگر من در اون کار موفق نشوم مصلحت خدا وندی بوده که صلاح من رو بهتر میدونه و از اینده من اگاه است و مهربان تر از خودم در حق خودم است .
و شما اعتماد به نفستان از دست خواهد رفت
بنا برین باید با توکل به خدا توانایی هامون رو بالا ببریم .
تا اینکه بخواهیم اعتماد به نفس داشته باشیم
این یکی از نکات روانشناختی دین مبین اسلام است . بعد کسانی پیدا میشوند و میگویند پیامبر از طرف خدا نبوده !!!
چگونه ممکن است یک فرد در عربستان 1500 سال پیش این همه علوم فرا زمانی را بداند ؟!!!
یا حق