۳/آبان/۹۰, ۱۸:۰۹
۳/آبان/۹۰, ۱۸:۱۰
(۳/آبان/۹۰ ۱۷:۴۳)ema1392 نوشته است: [ -> ]بابا جان وايستا صندلي داغي نشونتون بدددددددددددم !
اگه يه روز تو يه بنبست سگ بهت حمله كنه چيكار ميكني ؟
با خواهرت اومده بودي بيرون ( چادري بوده ) داري با دوستت حرف ميزني بر ميگردي دست خواهرت رو ميگيري ميگي بريم بعد يهو ميفهمي كه خواهرت 10 متر جلوتر داره با دوستش حرف ميزنه چيكار ميكني ؟!!!
اگه يه روز تو پشت بوم زنبور دنبالت كنه و بخوري به ديش مردم چي ؟
داري تو خيابون راه ميري پات گير ميكنه وسط فضاي پل رو جوب نميتوني درش بياري چيكار ميكني ؟
اگه يه روز به فكر خودكشي بيفتي خودتو بندازي پايين بعد وسطش يادت بياد كه عجب كار مزخرفي كردي ، اونوقت چيكار ميكني ؟
زنده اي ؟
خوبه !!!
جواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااب!
1_ با توجه به اینکه در همه حال خداوند کفیل بنده خود است و هر چه او بخواهد همان میشود . اختیار سگ نیز در دست توانای اوست . توکل میکنم به خدا و به نتیجه راضی میشوم .
2_ میگم ببخشد اشتباه شده . و خواهرم رو صدا میزنم!!!
3_ اگر رو به طرف ایران باشه درستش میکنم . اگر اروپا باشه همون طوری رهاش میکنم...
4_ زنگ میزنم اتش نشانی
5_ از خواب بیدار میشم
در پناه خدا
۳/آبان/۹۰, ۱۹:۰۹
(۳/آبان/۹۰ ۱۸:۰۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]یک سوال دیگهبا تشکر از شما!
دوست داشتید جای کدوم یکی از شهدای کربلا باشید؟!
با توجه به اینکه بنده طاقت دیدن صحنه های عاشورا را نداشتم . به عنوان اولین نفر جلو میرفتم
همین الان هم اصلا توان شنیدن مصائب اهل بیت را ندارم .
یا حق
۳/آبان/۹۰, ۲۰:۱۵
بسم الله
وحید جان سلام
چند سوال هم اگر اجازه باشه بنده بپرسم:
مفیدترین کتابی که تابحال مطالعه کردید و واقعا اطلاعاتی که ازش گرفتین بدردتون خورده نام ببرید؟
آیا تا بحال در علوم غریبه کنکاش و جستجو کرده اید؟
آیا تا بحال به شدت ترسیده اید؟ اگر مایل هستید بگویید چرا؟
این کلمات در نظر شما چه رنگی را ایجاد میکنند؟:
0- خدا
1-حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
2-مادر؟
3-پدر؟
4-تالار بیداری اندیشه؟
5-جناب بیداری اندیشه؟
6-mohammad790 ؟
یا الله
وحید جان سلام
مفیدترین کتابی که تابحال مطالعه کردید و واقعا اطلاعاتی که ازش گرفتین بدردتون خورده نام ببرید؟
0- خدا
2-مادر؟
3-پدر؟
4-تالار بیداری اندیشه؟
5-جناب بیداری اندیشه؟
6-mohammad790 ؟
یا الله
۳/آبان/۹۰, ۲۱:۳۷
(۳/آبان/۹۰ ۲۰:۱۵)mohammad790 نوشته است: [ -> ]بسم اللهسلام محمد جان
وحید جان سلام
0- خدا
2-مادر؟
3-پدر؟
4-تالار بیداری اندیشه؟
5-جناب بیداری اندیشه؟
6-mohammad790 ؟
یا الله
همه کتابها خوب بوده ولی کتاب سفینه الصادقین یه بیداری خاصی به من داد و در زمینه های متا فزیک اطلاعات زی قیمتی رو ازش گرفتم . همین طور فهمیدم توحید یعنی چی!
یک کتاب هم بود به نام روانشناسی انتقادی . اون هم خیلی کمک کرد .
بله . بسیار زیاد
خیر به لطف خدا ترس رو باهاش بیگانه هستم (الحمد لله)
خدا = بی رنگ
حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) = سبز
تالار = ابی نفتی
محمد جان = شما رو مثل برادر م میبینم رنگی نیستی
التماس دعا
۴/آبان/۹۰, ۰:۴۳
در مورد هر کدام از عبارت های زیر وقتی می خوانی چه احساسی می کنی؟ لطفا به تفکیک پاسخ دهید.
1) الحمدلله الذی جعلنا من متمسکین به ولایت امیر المومنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) و الائمین الهدی
2) ایاک نعبد و ایاک نستعین
3) الحمد لله الذی عرَّفَنی نفسَهُ و لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلبِ
4) السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَئِمَّةَ الْهُدَى السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَعْلاَمَ التُّقَىالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلاَدَ رَسُولِ اللَّهِ أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّكُمْ
1) الحمدلله الذی جعلنا من متمسکین به ولایت امیر المومنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) و الائمین الهدی
2) ایاک نعبد و ایاک نستعین
3) الحمد لله الذی عرَّفَنی نفسَهُ و لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلبِ
4) السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَئِمَّةَ الْهُدَى السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَعْلاَمَ التُّقَىالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلاَدَ رَسُولِ اللَّهِ أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّكُمْ
۴/آبان/۹۰, ۱:۴۲
سلام وحید آقا
ابتدا ازتون تشکر میکنم و اینکه از زمانی که به من کتاب سفینه الصادقین رو معرفی کردید هنوز موفق نشدم پیداش کنم و بخونمش
ولی کتاب کیمیای محبت که سرگذشت حاجی خیاط است رو خوندم
اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو زیارت کنید به ایشان چه میگید؟! تو خلوتتون به حضرت چی میگید؟!
وقتی تو جمعی هستید که هیچ کس جهت فکریش با شما یکی نیست، چه میکنید؟!!(به غیر از ترک کردن جمع)
تو دنیا چه چیزایی واستون لذتبخش تره؟!
چرا میای مشهد خبر نمیدی؟؟!!!
یکی از رویاهای صادقتون را واسمون تعریف کنید.
کدام فیلم دفاع مقدس را بیشتر می پسندید؟!
این جملات را کامل کنید
خداجون......
یا صاحب الزمان.....
میخوام بیام به مشهد و .....
اسلام یعنی...
جناب رهیافته....
آرزومه ان شالله یک روز کنار شما و بچه های دیگر تالار تو سنگر واقعی برای یاری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنار هم باشیم
خدایا توکل به تو
در پناه حق باشید
یا علی مدد
ابتدا ازتون تشکر میکنم و اینکه از زمانی که به من کتاب سفینه الصادقین رو معرفی کردید هنوز موفق نشدم پیداش کنم و بخونمش

ولی کتاب کیمیای محبت که سرگذشت حاجی خیاط است رو خوندم
اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو زیارت کنید به ایشان چه میگید؟! تو خلوتتون به حضرت چی میگید؟!
وقتی تو جمعی هستید که هیچ کس جهت فکریش با شما یکی نیست، چه میکنید؟!!(به غیر از ترک کردن جمع)
تو دنیا چه چیزایی واستون لذتبخش تره؟!
چرا میای مشهد خبر نمیدی؟؟!!!

یکی از رویاهای صادقتون را واسمون تعریف کنید.
کدام فیلم دفاع مقدس را بیشتر می پسندید؟!
این جملات را کامل کنید
خداجون......
یا صاحب الزمان.....
میخوام بیام به مشهد و .....
اسلام یعنی...
جناب رهیافته....
آرزومه ان شالله یک روز کنار شما و بچه های دیگر تالار تو سنگر واقعی برای یاری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنار هم باشیم
خدایا توکل به تو
در پناه حق باشید
یا علی مدد
۴/آبان/۹۰, ۲:۲۷
نقل قول:سلام وحید آقا
سلام دوست عزیز
این کتاب خودش شما رو پیدا میکنه . شما نمیتونید پیداش کنید
نقل قول:اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو زیارت کنید به ایشان چه میگید؟! تو خلوتتون به حضرت چی میگید؟!
والا فکر نکنم بتونم حرف بزنم . اما همیشه از ایشون خدا رو خواستم (در خلوت خودم ) و البته مطالب مبتلا به .
نقل قول: وقتی تو جمعی هستید که هیچ کس جهت فکریش با شما یکی نیست، چه میکنید؟!!(به غیر از ترک کردن جمع)
زیاد پیش اومده . ولی معمولا سنگر رو ترک نمیکنم . ببینید در بحث کردن باید اول شخص مقابل رو محک بزنی و خودش رو بشناسی تا بتونی باهاش بحث کنی ... البته نمیشه زیاد لو داد . اما هیچ گاه در بحث نباید عصبانی شد یا مستقیم حرکت کرد ...البته معمولا بجز ضرورت در جمع غیر همفکر حاضر نمیشم .
لذتی که در بودن در جمع خوبان و ابرار داره خیلی زیاده و اثری که افراد بی فکر و بی ایمان بر روح میزارن هم خیلی زیاده .
به قول شاعر اوقات خوش ان بود که با دوست به سر شد ....
در کل ترک نمیکنم ....
نقل قول: تو دنیا چه چیزایی واستون لذتبخش تره؟!
دست رو دلم نزار ....عشق از همه چی لذتبخش تره
کم سعادتی
نقل قول: یکی از رویاهای صادقتون را واسمون تعریف کنید.
بازی کال اف دیوتی 5 رو 2 سال قبل از اومدنش دیدم که در حال بازیم . وقتی اومد دقیقا همون بود .
نقل قول: کدام فیلم دفاع مقدس را بیشتر می پسندید؟!
مهاجر و روز سوم
خداجون دستم رو بگیر
یا صاحب الزمان من رو برای سربازیت تربیت کن
میخوام بیام به مشهد و برم زیارت اقا (علیه السلام) !
اسلام یعنی خدا . منطق . عشق . عقل . علم . سعادت . دنیا . اخرت . زندگی . لذت . محبت . ارامش . و جواب تمام سوالات من
جناب رهیافته میری حرم من رو هم دعا کن
در پناه خدا
التماس دعا
۴/آبان/۹۰, ۲:۳۴
(۴/آبان/۹۰ ۲:۲۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]نقل قول: یکی از رویاهای صادقتون را واسمون تعریف کنید.
بازی کال اف دیوتی 5 رو 2 سال قبل از اومدنش دیدم که در حال بازیم . وقتی اومد دقیقا همون بود .
عجب!۴/آبان/۹۰, ۱۳:۱۹
وحید 110 عزیز میدونم اینجا جای سوال پرسیدن است نه درخواست دوستانه ولی من میخوام اینجا شما یک قولی بهمه ی ما بدهید که یک تاپیک پیرامون شیوه های مناظره ایجاد کنید و تکنیکهایی رو که بلدید به ما آموزش دهید
[quote='وحید110' pid='61029' dateline='1319579861']
من هر موقع میرم حرم واسه همه بچه های گل تالار دعا میکنم
واسه بعضیا به قول خارجی ها دعای Special میکنم
در پناه حق
محتاجیم به دعا
[quote='وحید110' pid='61029' dateline='1319579861']
نقل قول: جناب رهیافته میری حرم من رو هم دعا کن
در پناه خدا
التماس دعا
من هر موقع میرم حرم واسه همه بچه های گل تالار دعا میکنم
واسه بعضیا به قول خارجی ها دعای Special میکنم

در پناه حق
محتاجیم به دعا
!![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)