۳/آبان/۹۰, ۱۲:۴۴
۳/آبان/۹۰, ۱۳:۰۱
(۲/آبان/۹۰ ۲۰:۲۲)مبينا نوشته است: [ -> ]با سلام و عرض تشكر بابت حضورتون در صندلي داغ!سلام و تشکر از حضورتان ببخشید پاسخ دیر شد ...
لطفا به سوالات من شفاف پاسخ دهيد.
1- نظر شما درمورد بانوان ايراني چيست؟
2-نظر شما درمورد فعاليت هاي اجتماعي بانوان چيست؟
3- نظر شما درمورد عضو شدن بانوان در اين سايت چيست؟
4-نظر شما درمورد تعصبات بي جاي خانوادگي درحق بانوان چيست؟
5- نظر شما درمورد محدود كردن بانوان چيست؟
1_سوال شما خیلی کلی است چه قشر بانوانی و در چه زمینه ای؟!!
2_به نظر بنده با توجه به سیستم لطیف روحی و جسمی بانوان بهتر است فقط در حد ضرورت با حفظ حرمتها و احکام اسلام به این امر مبادرت ورزند و خود را بی خود در این دنیای شلوغ و خورد کننده هدر ندهند . حیف این لطافت و زیبایی که در جامعه ای خشن و بی عاطفه و مکار از بین برود
3_ خیلی خوبه . همانطور که میبینید بانوان در این تالار بدور از محیط های الوده مجازی میتوانند به راحتی و بدون دغدغه جنسی و احتمال اذیت و ... به فعالیت مورد علاقه خود ادامه دهند . چنانچه خیلی از خانوم ها اشاره کردند و گفتند بعد از دیدن محیط تالار توانسته اند براحتی شخصیت مونث خود را بدون پبهان کاری بروز دهند .
این ازادی اسلامی است .
حالا محیط های دیگر را ببینید که یک خانوم چقدر تحت شعاع فریب ازادی باید شخصیت جنسیت و افکارش را پنهان کرده و یا خود را به عنوان یک کالای بدون فکر در اختیار هوس دیگران قرار دهد
4_ اگر معیار را اسلام قرار دهیم میتوان بی جا را تعریف کرد . و هر کس تند تر و کند تر از خداوند حرکت کند جاهل و احمق است
5_ هر چیزی در دنیا باید محدود باشد و هست . نا محدودی را شما سراغ دارید؟
این محدودیت خاصیت عالم ماده است که شما اگر مثلا طلا هستید دیگر چند صد فلز نیستید و این یعنی محدودیت .
اگر وکیل هستید نمیتوانید قاضی باشید
در این دنیا هر کس حدود الهی را رعایت کند روح نا محدود و رحمت نامحدود و سعادت نا محدود الهی را نسیب خود کرده است
حدود الهی را خداوندی برای ما فرستاده که خداست
پس تا زمانی که حدود الهی است موجب پیشرفت روحی و جسمی و سعادت دنیا و اخرت هر فردی اعم از زن و مزد و پیر و جوان خواهد شد
فقط باید به خداوند مهربان اعتماد کنیم
با تشکر از شما اگر در این مورد بحث دیگری بود حقیر در حد خودم در خدمت شما هستم
یا حق
۳/آبان/۹۰, ۱۴:۳۶
(۳/آبان/۹۰ ۱۱:۱۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ممنون از جواب های شما!گویا شما استاد پرسیدن سوالات متفاوت و فنی هستید
1- آقا وحید اگر یک راه رو تا نصف طی کنید با تعداد روندگان بالا ، بعدش احساس کنید که مقصدش به جای خوبی نخواهد رسید ، چه می کنید؟
2- اگر راهی باشه که بدونید درسته ولی هیچ کس قدم به اون نمی گذاره چه می کنید؟
1_ اپتدا عرض کنم که اعتبار یک راه به میزان رهروانش نیست چنانچه قران کریم میفرماید اکثرهم جاهلون !
اگر انسان عقل داشته باشد هر جا دید راهش اشتباه است حتی اگر روی قله باشد باید سریع توبه کند و برگردد.
2_ خوب راه درست یعنی درست . باید رفت
به قول مولا علی (علیه السلام)روحی فدا اگر دیدی امری صحیح است اگر همه مردم هم جمع شدند و گفتند اشتباه است . کاری به اونها نداشته باش
به قول شاعر انچه یافت می نشود انم ارزوست!
تنها راهی که از رهروانش میشه درستی راه رو تشخیص داد راه امام معصوم(علیه السلام) و پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است
در واقع حقیر ترجیه میدهم راهی که هیچ کس نرفته را نروم بلکه راهی که ایشان فرموده اند و خود رفته اند برم . چون سلامتش تضمین است
امام علی (علیه السلام) را ببینید . راه از این بهتر؟ ایشان راه را رفت و برگشت و انشا الله دست ما را هم بگیرد و ببرد (التماس دعا)
یا حق
۳/آبان/۹۰, ۱۵:۱۲
سلام آقا وحید...
پاسختون به خانم مبینا جالب بود...
بخصوص احساس امنیتی که گفتید واسه خانوما تو این تالار هستش، واقعا درست گفتید
اما سوال من:کی اسمتون رو وحید گذاشت؟ چرا؟(یعنی علت خاصی داره)

۳/آبان/۹۰, ۱۶:۳۸
اقا وحيد چي شد سر از اين را دراوردي؟؟؟؟؟؟؟؟
۳/آبان/۹۰, ۱۷:۰۴
(۳/آبان/۹۰ ۴:۱۹)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]من كلي سوال داشم از اين جالسون اما يادم رف!!!!!!!!!!!

(۳/آبان/۹۰ ۱۶:۳۸)sarbaz 313 نوشته است: [ -> ]اقا وحيد چي شد سر از اين را دراوردي؟؟؟؟؟؟؟؟منظورتون مذهبی بودنه؟
لطف خدا و خوانواده مذهبی از نوع اهل مطالعه و .....یک پست مفصل نوشته ام به امید خدا قرارش میدم در این قسمت
اون جمله هم من نتونستم بخونم . این جالسون . اسم یه کره ایه که ازش سوال داشتید؟
معنی اسم منه به زبانه چینی؟
(۳/آبان/۹۰ ۱۵:۱۲)azam نوشته است: [ -> ]سلام آقا وحید...سلام علیکم
ممنونم
اسم من رو پدرم از روی اسم شهید دیالمه که دوست صمیمیش بوده بعد از شهادتش انتخاب میکنه
خود وحید هم یعنی تنها و یگانه لقب خداوند است
در پناه خدا
۳/آبان/۹۰, ۱۷:۱۹
وحید جان چون می دونم از مشاعره متنفری! این کارو می کنم!!!
لطفا به این شعر فکر کن و در مقابلش هر چی دوست داری بنویس.
اگه شعر باشه بهتره.
صبر کن ای دل که صبر سیرت اهل صفاست
چاره عشق احتمال شرط محبت وفاست
مالک رد و قبول هر چه کند پادشاست
گر بزند حاکمست ور بنوازد رواست
اگه شعر باشه بهتره.
۳/آبان/۹۰, ۱۷:۴۳
بابا جان وايستا صندلي داغي نشونتون بدددددددددددم !
اگه يه روز تو يه بنبست سگ بهت حمله كنه چيكار ميكني ؟
با خواهرت اومده بودي بيرون ( چادري بوده ) داري با دوستت حرف ميزني بر ميگردي دست خواهرت رو ميگيري ميگي بريم بعد يهو ميفهمي كه خواهرت 10 متر جلوتر داره با دوستش حرف ميزنه چيكار ميكني ؟!!!
اگه يه روز تو پشت بوم زنبور دنبالت كنه و بخوري به ديش مردم چي ؟
داري تو خيابون راه ميري پات گير ميكنه وسط فضاي پل رو جوب نميتوني درش بياري چيكار ميكني ؟
اگه يه روز به فكر خودكشي بيفتي خودتو بندازي پايين بعد وسطش يادت بياد كه عجب كار مزخرفي كردي ، اونوقت چيكار ميكني ؟
زنده اي ؟
خوبه !!!
جواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااب!
اگه يه روز تو يه بنبست سگ بهت حمله كنه چيكار ميكني ؟
با خواهرت اومده بودي بيرون ( چادري بوده ) داري با دوستت حرف ميزني بر ميگردي دست خواهرت رو ميگيري ميگي بريم بعد يهو ميفهمي كه خواهرت 10 متر جلوتر داره با دوستش حرف ميزنه چيكار ميكني ؟!!!
اگه يه روز تو پشت بوم زنبور دنبالت كنه و بخوري به ديش مردم چي ؟
داري تو خيابون راه ميري پات گير ميكنه وسط فضاي پل رو جوب نميتوني درش بياري چيكار ميكني ؟
اگه يه روز به فكر خودكشي بيفتي خودتو بندازي پايين بعد وسطش يادت بياد كه عجب كار مزخرفي كردي ، اونوقت چيكار ميكني ؟
زنده اي ؟
خوبه !!!

جواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااب!
۳/آبان/۹۰, ۱۷:۵۵
جالسون=نشستگان ديگه!!!!!!!منظورم كسايي كه نشست رو صندلي بود!!!!

۳/آبان/۹۰, ۱۸:۰۵
(۳/آبان/۹۰ ۱۷:۱۹)guided نوشته است: [ -> ]وحید جان چون می دونم از مشاعره متنفری! این کارو می کنم!!!یکی وصل و یکی هجرون پسنده ....یکی درد و یکی درمون پسنده
اگه شعر باشه بهتره.
مو از درمون و درد و وصل و هجرون .......پسندم انچه را جانان پسنده