تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار مربوط به احتمال حمله اسرائیل به ایران را از اینجا دنبال کنید.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
یکی از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری آمریکا، ادعا کرده است، در صورتی که وی به ریاست جمهوری این کشور برسد، به ایران حمله خواهد کرد.
[تصویر: gkhn0k55q1lfzxvjkoe.jpg]
هرمان کاین

«فاکس نیوز» خبری را منتشر کرده که بنا بر آن، «هرمان کاین»، نامزد جمهوریخواه انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا در مصاحبه با «نیویورک تایمز» ادعا کرده است که اگر وی فرماندهی نیروهای مسلح آمریکا، یعنی اختیارات رئیس جمهور را داشته باشد، به ایران حمله نظامی خواهد کرد.

بر پایه این گزارش، هنگامی که از وی پرسیده شد، نظر شما درباره این ادعای «جان بولتون» که گفته است، در صورت شکست مذاکراتریال باید به ایران حمله نظامی کرد، چیست، گفته است که من نیز چنین نظری دارم.

وی البته تصریح کرده است، پیش از حمله به ایران، به مجموعه ای از اطلاعات نیاز دارد تا به سمت گزینه «بی» برود.

وی استراتژی خود را در قبال ایران به دو استراتژی «ای» و «بی» تقسیم کرده که استراتژی مذاکره است و استراتژی بی استراتژی حمله به ایران است.

وی همچنین افزوده است، در صورتی که به قدرت برسد، برای ایرانیان روشن خواهد کرد که مبارزه با اسرائیل، مبارزه با ایالات متحده آمریکاست.

ذکر این مهم لازم است، هرچند حزب دمکرات، باراک اوباما، رئیس جمهور کنونی را به عنوان کاندیدای این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده برگزیده است، از سوی دیگر، وضعیت جمهوریخواهان چندان مشخص نیست و رهبران و اعضای این حزب، هنوز درباره کاندیدای نهایی این حزب برای رقابت با باراک اوباما به جمع بندی مشخصی نرسیده اند و اکنون کاندیدای متعددی در این حزب هستند.

هرمان کاین ؛ استراتژی خود را در قبال ایران به دو استراتژی «ای» و «بی» تقسیم کرده که استراتژی مذاکره است و استراتژی بی استراتژی حمله به ایران است.

این گزارش در ادامه می آورد، در سیستم انتخاباتی آمریکا، کاندیداهای حزب دمکرات و جمهوریخواه، نخست باید در انتخابات کنوانسیون حزبی خود شرکت کرده و به دنبال آن، پس از رأی گیری در درون کنوانسیون حزب و پیروزی یک کاندیدا، به عنوان نماینده حزب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کنند. این کاندیداها به ویژه، هنگامی که درگیر انتخابات درونی حزب هستند، باید مواضع مشخص و قاطعی در حمایت از رژیم صهیونیستی داشته باشند تا نخست در درون حزب برگزیده شوند و پس از آن، از سوی حزب و درگیر شدن در انتخابات ریاست جمهوری نیز بتوانند کمپین های انتخاباتی خود را با پول های طرفدران لابی یهود، سازماندهی کنند.

بنابراین، در ماه های آینده و با نزدیکتر شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بارها چنین مواضعی، به ویژه از سوی کاندیداهای احتمالی جمهوریخواهان درباره مواردی حساس چون ایران شنیده خواهد شد؛ سخنانی که بیش از آنکه مصرف خارجی داشته باشد، برای مصرف داخلی گفته می شود.

بخش سیاست تبیان

منبع:خبرآنلاین
هنوز داغی جناب هرمان کاین خبر نداری قبل از تو زیاد از این زر ها میزدند .
تو که وحشی تر از اون جورج بوش با بهره ی هوشی منگل ها نیستی که.
توی چهار تا جلسه ی شیطان پرستی شرکت کردی احساس قدرت و اعتماد به نفس کاذب بهت دست داده .TongueTongueTongueTongue
رییس جمهور که بشی تازه میفهمی دنیا دست کیه هنوز سرباز امام زمان ندیدی جوجو , جوگیر شدی.
هنوز شیعه ی بی کله ی علی ندیدی
فکر کردی خبریه؟نه عزیزم ما خودمون داریم انتظار اون جنگ ارماگدونی رو میکشیم که توی اون اگر یهودی پشت سنگ قیام شده باشه سنگ بگه که ای مسلمان یک یهودی پشت من قایم شده بیا بکشش.
خوب ...
شیرین کاری دیگه چی بلدی...!!
(۱/مرداد/۹۰ ۹:۱۰)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]هنوز داغی جناب هرمان کاین خبر نداری قبل از تو زیاد از این زر ها میزدند .
تو که وحشی تر از اون جورج بوش با بهره ی هوشی منگل ها نیستی که.
توی چهار تا جلسه ی شیطان پرستی شرکت کردی احساس قدرت و اعتماد به نفس کاذب بهت دست داده .TongueTongueTongueTongue
رییس جمهور که بشی تازه میفهمی دنیا دست کیه هنوز سرباز امام زمان ندیدی جوجو جوگیر شدی.
هنوز شیعه ی بی کله ی علی ندیدی
فکر کردی خبریه؟نه عزیزم ما خودمون داریم انتظار اون جنگ ارماگدونی رو میکشیم که توی اون اگر یهودی پشت سنگ قیام شده باشه سنگ بگه که ای مسلمان یک یهودی پشت من قایم شده بیا بکشش.
ببخشید بی ادبی می کنم
غلط زیادی می کنه
امروز هم امریکا واسرائیل احساس کنند که می توانند بر ایران چیره شوند لحظه ای درنگ نمی کنند مثل عراق وافغانستان

چون همه می دانند ایران توان نظامی بالایی دارد کسی جرات حمله به ایران را ندارد .

توان نظامی مستلزم تخصص وادوات واسباب زیادی است که هزینه بالا وسر سام اوری دارد

اگر امنیت می خواهی باید هزینه ان را بپردازی
بعضی ها سود جو که دادمی زنند پول نفت کو

جایی نرفته صرف امنیت کشور شده تا مثل عراق 45روزه سقوط نکند

دوستان بی اختیار یاد این داستان افتادم که خالی از لطف نیست

مرحوم آقا سید عباس تهرانی نقل کرد که برادرم یکی از رؤسای ارتش روس را در مهمان خانه ای دیده بود که از روی ناراحتی با صدای بلند فریاد میکشد و میگوید: "آقا خوب؛ ولی شماها بد"

برادرم میگفت:

نزد آن فرمانده نشستم. مترجم او مطالبش را به فارسی ترجمه میکرد. از او مقصودش را از این جملات پرسیدم. گفت: ما قصد داشتیم که به ایران حمله کنیم. روزی که خواستیم وارد مرز ایران شویم، کشتی بزرگی را دیدیم که سر راه ما ایستاده، این مطلب برای ما تازگی داشت زیرا قبلا بررسی کرده بودیم و این را ندیده بودیم. نزدیک که آمدیم دیدیم کسی درکشتی نیست؛ فقط آقایی روی بام کشتی مشغول عبادت است. وقتی به او رسیدیم به ما گفت: "برگردید، ایران صاحب دارد."

ما کنار رفتیم و فکر کردیم شاید دچار توهم شده ایم؛ چشمها را مالیدیم و دوباره برگشتیم. دیدیم همان کشتی با همان ویژگیها موجود است. به مرکز مخابره کردیم، دستور آمد برگردیم.

تلخیص از:

روزنه هایی از عالم غیب/ آیت الله سید محسن خرازی/انتشارات مسجد مقدس جمکران (پاییز ۸۷)

پ ن.۱) آیت الله خرازی که متولد ۱۳۱۵ است از دوران جوانی این گونه کرامات ائمه را در دفترهایی گردآوری کرده است. این کتاب گزیده ای از داستانهاییست که ایشان پس از اطمینان از صداقت و امانت گویندگان ثبت و ضبط کرده اند.
(۱/مرداد/۹۰ ۹:۱۰)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]هنوز شیعه ی بی کله ی علی ندیدی

بهم بر خورد...
چرا اعصاب خودتون رو خورد می کنید
هرکی خوابنما شد و اومد یه چرتی پروند که نباید جدی بگیرید
الان امارات هر چند وقت یبار میگه میخوام به ایران حمله کنم
مگه کسی جدی میگیره اگر این امریکا اینایی که زاییده جمع وجورشون کرد اون موقع به این چیزا باید فکر کرد
(۱/مرداد/۹۰ ۱۰:۰۵)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]
(۱/مرداد/۹۰ ۹:۱۰)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]هنوز شیعه ی بی کله ی علی ندیدی

بهم بر خورد...
اقا من هر وقت پست میزنم باید یک توضیح نامه هم بعدش بدم .
از دید بقیه جهان به خصوص کسانی که به دنیا وابستگی دارند و کلا منطق عمومی جهان افرادی مثل امام حسین یا حسین فهمیده بی کله بودند و غرب به شدت از اینها می ترسه .
من دیدم جمع توی این سایت خودمونی هست مثل بچه های جبهه که به خاطر شجاعت زیادی خیلی وقت ها از روی صمیمیت به هم میگفتند بی کله من هم گفتم شیعه ی بی کله ی علی
نمیدونستم باید رسمی حرف بزنم که بهتون برنخوره.Huh
به نام خدا

سلام
1 بار یه پشه روی فیل نشسته بود.وقتی میخواست پرواز کنه به فیل گفت خودت رو محکم بگیر میخوام بپرم.
فیل گفت من اصلا نفهمیدم کی اومدی.
پشه بی شعور حرف مفت زیاد میزنهSmileSmileSmileSmileSmile
شتر در خواب بیند پنبه دانه
گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
چه غلطا!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
آدرس های مرجع