تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصویری از حجاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
خداوند در آیات، حجاب را پاکی و طهارت دلهای مردان و زنان مؤمن، نامیده است. زیرا اگر چشم، چیزی را نبیند، دل آرزوی آن را نمی کند. اما اگر چشم، چیزی را ببیند، شاید دل آرزو کند و مشتاق آن گردد شاید هم آرزو نکند و مشتاق آن نگردد. اینجاست که اگر چشم، نبیند، دل پاکتر می ماند و انسان کمتر دچار فتنه و فساد می شود. زیرا حجاب، امید دلهای مریض را قطع می کند.

خداوند می فرماید: « فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِیْ فِیْ قَلْبِهِ مَرَضٌ » (احزاب: ۳۲)

« با صدای نرم و نازک، صحبت نکنید که بیماردلان به شما چشم طمع بدوزند. »

حجاب، پوشش است: رسول الله (صلى الله علیه و آله و سلم) فرموده است: «خداوند بسیار پرده پوش و با حیا است و حیاء و ستر را دوست دارد». و همچنین فرموده است: «هر زنی، لباسش را خارج از خانه اش، بیرون بیاورد، خداوند پرده اش را می درد.» یعنی پاداش از جنس عمل است.

حجاب تقوا است: خداوند می فرماید: « یَا بَنِیْ آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنَا عَلَیْکَمْ لِبَاسًا یُّوَارِیْ سَوْآتِکُمْ وَ رِیْشاً و لِبَاسُ التَّقْوَی ذَالِکَ خَیْرٌ » (أعراف: ۲۶)
« ای فرزندان آدم! ما لباسی برای شما درست کردیم که هم عورات شما را می پوشاند و هم مایه تجمل و زیبایی شما می گردد اما بدانید که لباس تقوا، بهترین لباس است. »
[تصویر: pichak.net-40.gif]
چادر ...
تار و پـــــود مــتـانت

[تصویر: 1382394507379647_large.jpg]
[تصویر: 97426393071625898937.jpg]
یک نماینده مجلس ترکیه از حزب لاییک جمهوریخواه خلق (CHP) در اعتراض به سیاست های دولت اسلامگرای رجب طیب اردوغان با یک پلاکارد در جلسه مجلس حاضر شد.

به گزارش نامه نیوز ، عصر ایران به نقل از سی ان ان ترک در این پلاکارد با مقایسه حجاب زنان ایران در سال 1960 و سال 2013 دو تصویر متفاوت از ایران دوران شاه و زمان حاضر را به نمایش گذاشته و در زیر آن نوشته است: ترکیه ایران نخواهد شد.

اخیراً اولین نمایندگان محجبه پارلمان ترکیه ، نگرانی محافل لائیک در این کشور را به دنبال داشته است. طبق آمار رسمی دولت ترکیه ، بیش از 60 درصد زنان ترکیه حجاب اسلامی دارند.[/font]
[font=Tahoma]

[تصویر: 65052]

[تصویر: 65053]

[تصویر: 65054]
من یک دختر چادریم...

شادوپرنشاط،سرزنده وپرکار.
قرآن و نهج البلاغه اگر می خوانم، حافظ و سعدی هم می خوانم...
عاشق پهلوانی های حضرت حیدر (علیه السلام) اگر هستم، یک عالمه شعر حماسی از شاهنامه هم حفظم...
پای سجاده ام گریه اگر می کنم، خنده هایم هم تماشایی است!
من یک عالمه دوست و رفیق دارم...
فقط تابستان ها اگر اردوی جهادی می روم، اردوی تفریحی ام هر هفته به پاست...
هر شب برنامه دوچرخه سواری داریم با بچه ها! ما با هم اگر دعای کمیل می رویم پارک رفتنمان هم سرجایش هست...
مسجد اگر پاتوق ماست، باغ و بوستان پاتوق بعدی ماست...
برای نماز صبح قرار مسجد اگر می گذاریم، هنوز خورشید نزده از مسجد تا پارک قدم می زنیم.
دعای عهدمان را اگر می خوانیم همانجا سفره صفا باز می کنیم و با خنده و شادی صبحانه مان می شود پارک با طعم خدا...
ما اگر چادر سر می کنیم، نقاش هم هستیم، خطمان هم خوب است، قلم هم می زنیم، تئاتر هم می رویم، سینما هم اگر فیلم خوب داشت!
کوه هم می رویم، عکس های یادگاری، فیلم های پر از خنده و شادی...

من قشنگتر از دنیای خودمان سراغ ندارم! دنیای من و این رفیقان باخدایم، همین هایی که هر سال با هم اعتکاف می رویم، همین ها که با هم اردو هم می رویم.
دنیای ما را ندیده کسی که به دعای کمیل رفتن ما خندیده...
کی گفته ما چادری ها ..........
من قشنگتر از دنیای خودمان سراغ ندارم...

دنياي ما را نديده كسي كه به حجاب ما خنديده

[تصویر: 2563.jpg]
[تصویر: 138496948404111.jpg]
[تصویر: 187577_165.jpg]
إنّ الله تـَعالی یـَرضی لـِـرضی فـاطـمـه (سلام الله علیـها)

میزان ، رضایت ِ دل ِ فاطمه ست .

چقدر

نوع ِ پوششمان
حرف زدن هایمان
رفت و آمدهایمان

همه و همه ...

مورد ِ رضایت ِ بانوست ؟!

ღ میزان ، دل ِ فاطمه ست ღ

عکس : نگاه ِ فرزندانمان نگران ِ منش و اخلاق و ظاهر ماست!

[تصویر: 1381483257253304_large.jpg]
[تصویر: siK2KIi_535.jpg]
[تصویر: gharaati-187x120.jpg]
[/url]

وقتی تبلیغ حجاب، اشک قرائتی را درآورد

حاج آقا قرائتی تعریف می کند که ؛ در خانه به تماشاى تلویزیون نشسته بودم که فیلم اسیران ایرانى را نشان مى داد. خبرنگار بى حجاب سازمان ملل مى خواست با نوجوان کم سن و سال ایرانى(مهدی طحانیان) مصاحبه کند.

(علیرضا رحیمی) نوجوان شوشترى به او گفت :

اى زن ! به تو از فاطمه اینگونه خطاب است

ارزنده ترین زینت زن ، حفظ حجاب است

[تصویر: 95202_649.jpg]
و(مهدی طحانیان هم) به اوگفت : تا حجابت را درست نکنى ، من با تو مصاحبه نمى کنم .

آن شب خیلى گریه کردم . باخود گفتم : آیا تبلیغ چند ساله من در تلویزیون با ارزش تر بوده یا تبلیغ چند دقیقه اى این نوجوانان اسیر؟

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع