تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصویری از حجاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
(۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام...
صفحات قبلی رو که میخوندم دیدم زن با پیکان و شکلات و گوشی موبایل و..... مقایسه میشه..
این چه معنی میده؟؟ واقعا زشتهAngry
ضمنا این دختر خانومای کوچولو اصلا حجاب بهشون نیست که شما چادر سرشون کردید.
در مثال مناقشه نیست

این تصاویر به صورت مثال زدن مفهوم رو میرسونن نه با نماد.

شکلات یک مثال هست نه نماد زن...

این که کسی بخواد دختر کوچولوش رو هم از اول با حجاب بار بیاره به خودش مربوط میشه و کسی حق نداره ایراد بگیره.

در ضمن این تاپیک جای بحث کردن نیست... پس لطفا اینجا ادامه ندید
. .
چادر مشکی است اما
دنیای دختران چادری صورتی است !
دنیایی پر از شادی و نشاط و خنده
پر از رفاقت های ناب و صمیمی
پر از دخترانه های قشنگی که
-البته برای هرکسی خرجش نمیکنند-
چادر مشکی است اما
قلب دختران چادری سبز است !
قلبی که پر از
دوست داشتنی هایی است
که خوب اند و خدایی
پر از دوست داشتن پدر های مهربان،
مادر های عزیز
و برادر های غیرتی شان است ،
قلبی که
دوست داشتنِ مرد هایِ رهگذرِ
ساعتی و روزی و ماهی
جایی در آن ندارد !
چادر مشکی است اما
فکر دختران چادری آبی است ..
آبی مثل آسمانِ آبی بهاری
آرام و زیبا و بزرگ
خالی از بوق های ماشین های هرزه
خالی از صداهای روح خراش
آهنگ های تند و تو خالی
خالی از حرف های بچه گانه
پشت این و آن
دنیای دختران چادری
پر است از رنگ های شاد و زیبا
که آنها را مدیون وقار و سنگینی
سیاهی چادرشان هستند .
چادری ها شادترین دختران روی زمین اند، ولی میدانندکجاو برای چه کسانی شادباشن
[تصویر: 29772515978410172967.jpg]

Heart

(۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام...
صفحات قبلی رو که میخوندم دیدم زن با پیکان و شکلات و گوشی موبایل و..... مقایسه میشه..
این چه معنی میده؟؟ واقعا زشتهAngry
ضمنا این دختر خانومای کوچولو اصلا حجاب بهشون نیست که شما چادر سرشون کردید.

اینا فقط به خاطر اموزشه وگرنه خودشون هم میدونن واجب نیست ابجی Big Grin

اون هم مقایسه با پیکان و بنز و اینا نبود ، موضوع مراقبت بود. نه اینکه خانما نتونن از خودشون محافظت کنن ولی خب مردا دوست دارن هوای خانمشون رو داشته باشن.

این بچه کوچولو ها هم ، حالا بعضیا دوست دارن چادر بزنن سرشون ، کوچولوی خوشکل میشن ، ولی دیدین که طرف از کوچیکی تن بچه ش همه مدل لباسی میکنه ، طرف شده 10-12 سالش هنوز با همون مدل لباسا میچرخه ، دیگه هم هیچ وقت حجابشو رعایت نمیکنه. بچه ها نهال اند ، این اموزش محجوب بودن هم قسمتی از تربیته.
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۴۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]اینا فقط به خاطر اموزشه وگرنه خودشون هم میدونن واجب نیست ابجی Big Grin

سلام.
همین آموزش اگه بجا و به اندازه نباشه .... اگه توش افراط باشه فقط و فقط منجر به بیزاری کودک میشه.
من خودم دانش آموز دارم دیدم دیگه.......
(۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۵۵)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام.
همین آموزش اگه بجا و به اندازه نباشه .... اگه توش افراط باشه فقط و فقط منجر به بیزاری کودک میشه.
من خودم دانش آموز دارم دیدم دیگه.......

خوب اموزشی که با افراط و تفریط باشه که اصلا اسمش اموزش نیست. اسم یه چیز دیگه س . ما هم میگیم باید درست اموزش بدن
تصویری از بی حجابی!!

بهنوش بختیاری در صفحه شخصی اش عکسی از دوستان مدل و مانکن‌اش منتشر کرده است و نکاتی را درمورد نحوه پوشش و مد و مدلینگ مطرح کرده است.

«این بانوان زیبارو در زمینه مدلینگ فعالیت می‌کنن.. چیزی که ما نفهمیدیم باید جدیش بگیریم یا نگیریم؟؟ راجع بهش حرف بزنیم یا نزنیم؟؟ اگه خوبه چرا تو ایران مذموم به نظر میاد.. اگه بده چرا اپیدمی مدل آمده در خیابان‌ها...

! جای خالی عکس !

عمه بنده از آمریکا آمده بود.. اطرافیانو که می‌دید فکر می‌کرد همه مدلن.. وقتی می‌گفتم ایشون حسابدارن.. یا منشی شرکتن.. یا فروشنده.. تعجب می‌کرد.. می‌گفت اونجا فقط مدلا و هنرپیشه‌ها تا این حد به خودشون می‌رسن..

به هرحال الله اعلم.. ما کی باشیم که قضاوت کنیم.. می‌خوام نظرتون رو راجع به پدیده فشن.. مد.. و مدلینگ بدونم.. قبلا اعلام می‌کنم که جایزه می‌دم به کسی که اطلاعات نداره و نظر نمی‌ده.. جایزمم فالو به تشخیص خودمه.. شل وپل همه خوشتیپام هستیم.»

پ.ن : به هر حال این مصبتی هست که جامعه درگیرش شده و خیلی از دخترخانم ها نیاز به دیده شدن دارن ! اینی که میگم نیاز به دیده شدن ، با کلی بحث و مطالعه بهش رسیدم ، قبلا فکر نمیکردم در این حد جدی باشه ، نیاز به دیده شدنی که شاید حتی توی خونواده کم باشه . امیدوارم این مشکلات برای نسل بعد حل بشه .
ارمیتا خانم رضایی
حجاب درست رو از کودکی به فرزندان یاد بدیم

[تصویر: o5xesrhvzaxzc4qtv464.jpg]
[تصویر: 1057072_440.jpg]

مونیر بازیکن جوان بارسلونا در کنار خانواده اش با کاپ قهرمانی جام حذفی اسپانیا عکس یادگاری گرفت.

والا بنازم به این حجاب این مادر که روی حداقل نصف مسلمونای ایرانو سفید کرده
چـــــــادر یعنی من همه ی زیبایی های دنیا را دارم ، لطفا نگاهم نکن ، من و زیبایی هایم متعلق به "یک" نفریم...

[تصویر: dl4orhvws7o6kxyfdkqe.jpg]
حجاب زیباییست...

[تصویر: blbjjs7nmwmyhctb31cu.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع