تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصویری از حجاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
[تصویر: hijab_poster_edoardo_08_big.jpg]

دختربا نازبه خداگفت:

چطور زیبا می آفرینی ام و انتظار داری خود را برای همگان نكنم؟
خدا گفت:زیبای من!تو را فقط برای خودم آفریدم
دخترك،پشت چشمی نازك كرد و گفت:خدا كه بخل نمی ورزد،بگذار آزاد باشم
*خدا چادر را به دخترك هدیه داد*
دخترك با بغض گفت:با این؟اینطور كه محدودترم.اصلا می خواهی زندانی ام كنی؟یعنی اسیر این چادر مشكی شوم ؟؟؟؟
خدا قاطع جواب داد:بدون چادر،اسیر نگاه های آلوده خواهی شد...هر چیز قیمتی را كه در دسترس همه نمی گذارند.تو جواهری
دخترك با غم گفت:آخر...آخر،آنوقت دیگر كسی مرا دوست نخواهد داشت.نه نگاهی به سمت من خواهد آمد و نه كسی به من توجه میكند
خدا عاشقانه جواب داد:من خریدار توام!
منم كه زود راضی می شوم و نامم سریع الرضاست.
آدمیانند و هزاران نوع سلیقه!
هرطور كه بپوشی و بیارایی،باز هم از تو راضی نمی شوند!
اصلا مگر تو فقیر نگاه مردمی؟آن نگاه ها مصدومت میكند
*دخترك آرزویش را به خدا گفته بود و می خواست چونان فرشته ای محبوب جلوه كند*

[تصویر: kbjr3nx7tn2vggv66hff.jpg]
[تصویر: dtc78urv1dxkhoe0gmhg.jpg]
[تصویر: hmsjkwpbnslg381dppg2.jpg]
]چند روز پیش برای دوختن چادر برای دخترم پیش خانمی رفتم که دیدن ایشون برام جالب و صحبت هاشون تامل برانگیز بود !!!

ایشون طراح انواع چادرهای راحت هستند و در چندین شهر از جمله تهران بارها نمایشگاه های مختلف انواع چادر رو برگزار کردند

و برای تعداد زیادی از خانمهای مجری و گوینده های اخبار صدا و سیما هم چادر طراحی کرده و دوخته اند!!!

از جمله جالب ترین این چادر ها نوعی چادر شالدار بود برای خانمهایی که مانتویی هستند و سختشون چادر بپوشند!!جالب اینجا بود که کلیه این چادر ها پوشش سر تاسری داشت و کاملا بدن خانم رو می پوشوند!!!!
چادر چاقچور ، چادر پذیرایی برای منزل( خیلی جالب بود هر چیزی پوشیده باشی اون زیر با این چادر حجابت کاملا حفظ می شه و قشنگ هم هست) چادر سوراخ دار ساده که دستها بیرون بیاد، چادر قجری و .....همشون هم شیک و قشنگ و کاملا پوشیده!!!

فکر کنم اگه خانمهایی که با چادر مشکل دارند یک بار محصولات ایشون رو ببینند مشتری بشن ! چون به هر حال همه لازم دارند!!
[تصویر: 74875-222827-1399103205.jpg]
[تصویر: 86749751581038510633.jpg]

[تصویر: 1595642-1fe8787436dabcd0f4364c683dd3786a-org.jpg]
حاج آقای کافی نقل می‌کردند: داشتم میرفتم قم، ماشین نبود، ماشین‌های شیراز رو سوار شدیم. یه خانمی هم جلوی ما نشسته بود، اون موقع هم که روسری سرشون نمی‌کردن!هی دقیقه‌ای یکبار موهاشو تکون می‌داد و سرشو تکون می‌داد و موهاش می‌خورد تو صورت من. هی بلند می‌شد می‌نشست، هی سر و صدا می‌کرد.می‌خواست یه جوری جلب توجه عمومی کنه. برگشت، یه مرتبه نگاه کرد به منو خانمم که کنار دست من نشسته (خب چادر سرش بود و پوشیه هم زده بود به صورتش) گفت: آقا اون بقچه چیه گذاشتی کنارت؟ بردار یکی بشینه. نگاه کردم دیدم به خانم ما میگه بقچه! گفتم: این خانم ماست.گفت: پس چرا اینطوری پیچیدیش؟ همه خندیدند.گفتم: خدایا کمکمون کن نذار مضحکه اینا بشیم... یهو یه چیزی به ذهنم رسید.بلند گفتم: آقای راننده! زد رو ترمز. گفتم: این چیه بغل ماشینت؟گفت: آقاجون، ماشینه! ماشین هم ندیدی تو، آخوند؟!گفتم: چرا؟! دیدم. ولی این چیه روش کشیدن؟گفت: چادره روش کشیدن دیگه!گفتم: خب، چرا چادر روش کشیده؟گفت: من باید تا شیراز گاز و ترمز کنم، چه می‌دونم! چادر کشیدن کسی سیخونکش نکنه، انگولکش نکنه، خط نندازن روشو ...گفتم: خب، چرا شما نمی‌کشی رو ماشینت؟گفت: حاجی جون بشین تو رو قرآن. این ماشین عمومیه کسی چادر روش نمی‌کشه! اون خصوصیه روش چادر کشیدن!
منم زدم رو شونه شوهر این زنه گفتم: این خصوصیه، ما روش چادر کشیدیم.
[تصویر: w490]
[تصویر: 336_39878.jpg]
[تصویر: 54711115204242707131.jpg]
وقتی مشکی مد باشه،خوبه!
وقتی رنگ مانتو شلوار باشه،خوبه!
وقتی رنگ عشقه،خوبه!
وقتی رنگ کت و شلوار باشه،با کلاسه!
اما...
وقتی رنگ چادر من مشکی شد
بد شد!
افسردگی می آورد!
دنبال حدیث و روایت می گردند
که رنگ مشکی مکروهه!
دوست دارم چادر مُد شود!
مشکی رنگ عشق باشد عشق به خدا بدون افسردگی!قشنگه نه؟
(۷/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸)آیدا77 نوشته است: [ -> ]

[تصویر: dtc78urv1dxkhoe0gmhg.jpg]

شایدم معنی حجاب این باشد: شوهرم مرا دوست دارد من از محبتش اشباع شده ام نیازی به توجه دیگران ندارم.

(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۷)صهبا نوشته است: [ -> ][تصویر: 1897867_429537077177597_1794304419_n.jpg]

امام علی ع می فرمایند : غیرت مرد از پاکدامنی اوست.
[تصویر: %D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%AAAKSGIF_IR_...%D8%A8.gif]
[تصویر: sokot.jpg]

امام علی علیه السلام : بِکَثرَةِ الصَّمتِ تَکون الهَیبَهُ : کثرت سکوت موجب ابهت وبزرگی است...{نهج البلاغه، حکمت 224}

شهادت از جنس دخترانه
با تو می گویم مروه نجیب !تا این زمان نمی دانستم شهادتی باشد که فقط خاص ماست، مال ما ... دخترانه دخترانهنمی دانستم همین چادر و روسری که هر روز در مواجهه با غیر سر می کنیم شهادت ساز استمثل ایمان مثل عقیده مثل طرز تفکر . از امروز به چادرم به گونه ای دیگر نگاه خواهم کرد ...تو دعا کن برای ما . مروه قهرمان ! حالا می فهمم معنی آن جمله را کهپیر دوست داشتنی و فرزانه مان می گفت :« قرآن کریم انسان ساز این و زن نیز .... » از کتاب پرنیان ******************************
دکتر مروه شربینی به علت داشتن حجاب مورد توهین و تهدید یک جوان نژاد پرستدر شهر سدن آلمان قرار گرفته بود . بعد از شکایت و حضور در دادگاه ،مورد حمله وحشیانه متهم قرار گرفت و در برابر چشم قاضی ،کارماندان و همسر و فرزند خرسال خود ، به طرز فجیعیبا 18 ضربه چاقو ، در حالی که باردار بود به قتل رسیدو به
« شهیده حجاب » معروف شد

.[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRpMC96zcHsHDy4joAjtEr...A70a86Mtnk]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
آدرس های مرجع