(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز وقتی مطلبی برای شما سوال نباشه . جوابی هم ازش نمیگیرید
منظورت از سوال چیه ؟؟؟
اگه بحث پیرامون خداست که ما یه زمانی تاپیک زدیم بعدش اینقدر بعضی از دوستان حرف ها زدند که ما اصلا دل سرد شدیم و پشیمان :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4470.html
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز مثالهای شما با عقل جور در میاد
مطمئنی وحید جون در این رابطه ؟؟؟
به نظرت اگه 2 به توان 63 گندم داشته باشیم یه دره به عمق - ارتفاع و عرض 200 متر رو پر پر می کنه یا اگه یه کاغذ رو 2 به توان 50 بار تا کنیم اندازه ی اون از زمین تا ماه می شه ببین شما بیشتر از چهار بار می تونی یه کاغذ رو تا بکنی
اگه این جوری باشه مسلما 128 نفر هم در یک دقیقه می تونند ساختمان رو درست کنند یا اصلا در مورد مسئله ی هزار تومن گمشده توجه کردی
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]بحث سر ریاضی نیست .
بحث بر سر نشر علم احتمال در عالم واقع است
اولا :اگه سر ریاضی نیست پس چرا مسائل احتمال رو وسط کشیدید

دوما : در ضمن برا اثبات خدا و جواب به مادیون راه های دیگه ای هم به نظرم به غیر از احتمال وجود دارد
سوما : اگر هم به نظرم به خواهید اثبات خدا رو از طریق احتمال برید احتمالتون باید یه جور دیگه ای باشه نه احتمال ریاضی مهم ترین اون هم جواب انیشتین که خدا تاس نمی اندازه این جمله ربطی به اثبات خدا نداره انیشتین می خواد بگه به دانشمندان مکانیک کوانتومی که که خدا در کار هاش احتمال راه نمی ده و اگر هم می گید پس حداقل باز انیشتین در گفته های خودش احتمال داره و و احتمال در زندگی وجود حداقل منظور ایشون احتمالات دیگه ای بوده نه احتمالاتی که بعضی از دوستان اون رو برای تقابل میان علم و واقعیت طرح می کنند
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]یعنی در صورتی که یک الگوی احتمالی رو در دنیا پیاده کنیم چه اتفاقی می افتد ...
وحید خان ما یک انسان ساده ای بیش نیستیم که هر از چند گاهی سه چهار تا کتاب داستان می خونه شما اگه یه ذره ساده بنویسید ما هم می فهمیم منظور استاد چی بوده

پیرامون اون دو دایره

یه کلاه کابویی رو در نظر بگیر این کلاه یه دایره ی بزرگ داره به عنوان لبه و یه دایره ی دیگه که بر آمده است یا سر قابلمه و رو در نظر بگیر یه دایره بزرگ داره و یه دایره ی دیگه به عنوان دستگیره که هر دو این اشکال دایره کوچک به دایره ی بزرگ متصل شده و به قول شما دایره ی بزرگ داره اون رو حمل می کنه
حالا بحث درست این جاست این دایره ی بزرگ یه مسافت(که همون خط قهوه ای باشه ) رو می پیمای که این خطه قهوهای همون محیط دایره ی بزرگ تره چرا ؟؟؟
چون اون خط قرمز یه بار رو به بالا بود و دایره ی بزرگ یه دور کامل می زنه تا دوباره اون خط قرمز رو به بالا بشه این مسر طی شده برابر می شه با محیط دایره ی بزرگتر می شه حالا توجه کرده باشی اون خط قرمز که مشخص کننده ی اول دایره بزرگ بود ( به صورت فرضی ) مشخص کننده ی اول دایره ی کوچیک تر بود حالا دایره ی بزرگ تر مسافت خط قهوه ای رو طی می کنه تا دوباره خط قرمز رو به بالا بشه و در همین حال دایره ی کوچک تر هم همین کار رو انجام می ده
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]همانطور که میبینی محیط دایره بی - بپریم است . یعنی شما باید این دو دایره رو با همون مرکز مشترک حرکت بدی تا جواب بگیری
اگر خط قهوه ای محیط دایره ی کوچیک باشه پس محیط دایره ی بزرگه چی می شه ؟؟
در ضمن من مرکز مشترک واسشون گرفتم و اون هم خط قرمز که او هر دو دایره رو مشخص می کنه
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]در حرکت فرضی شما دایره بر اساس محیط آ حرکت میکند و ربطی به دایره بی ندارد !
اگر دایره ی بزرگه می چرخه به طبع باید دایره ی کوچیک هم به چرخه اما چرا هم اندازه ی دایره ی بزرگ تر ؟؟
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]در واقع فرض شما که میگه اگر یک مسافت رو طی کردند .
مسافت طی شده برابر با محیط دایره ی بزرگ تره چون خط قرمز رو به بالا بوده در شکل اول و بعد از طی مسافت در جهات خط آبی دو باره اون خط قرمز رو به بالا شده
در کل چون الان بحث به طرف افرینش رفت می گم بی خیال مسئله ی بنده بشیم

و در ضمن دیدم شما دایر احتمال های رایضی بیان می کنید گفتم من هم چند تا یی بگم چون به نظر من احتمال های شما بر اساس تقابل میان علم و واقعیت بود

که گفتم من هم چند تایی بگم اما الان که احتمال آفرینش رو برسی می کنید من دیگه حرفی نمی زنم
اما اما : یه مطلب است پیرامون
گربه ی شرودینگر که ارائه ی اون خالی از لطف نیست اگه موافقید من اون رو طرح کنم