کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۹, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱:۱۴ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #111
آواتار
نکته ی جالبی که من با دوباره دیدن فیلم متوجه اون شدم زمانی بود که رنگو از مار(شیطان) شکست میخوره و از شهر میره بیرون و موقع رفتن از قبرستان عبور میکنه و این حسو به آدم میده که رنگو مرده

[تصویر: 2f599841f21a.jpg]

و بعد از این چه اتفاقی میفته؟ رنگو با روح سرزمین غرب (خدا) ملاقات میکنه یه جورایی به مرگ مسیح و رفتنش پیش خدا اشاره داره
که روح سرزمین غرب به رنگو میگه تو باید برگردی چون هیچکس نمیتونه از سرنوشت خودش فرار کنه و رنگو هم امیدوار میشه و هنگام بازگشتش دوباره از اون قبرستان عبور میکنه و این حس به آدم منتقل میشه که مسیح دوباره برگشته و دقیقا خود رنگو هم میگه:
من دوباره برگشتم

[تصویر: 588e674d3f0f.jpg]

بنظر شما این مردن و زنده شدن رنگو به مردن و زنده شدن مسیح شباهت نداره؟

وقتی رنگو برمیگرده به مار میگه:
جیک من تو رو به مبارزه دعوت میکنم

که این هم کاملا واضحه که مسیح با بازگشتش به سراغ شیطان رفته و با اون دوئل می کنم (حالا شما باز هم بگید رنگو منجی ماسونی یا دجاله)
منظور فیلم از اون طرف جاده بعد روحانی این دنیا هست که هرکسی نمیتونه واردش بشه و روح سرزمین غرب هم دقیقا در این بعد روحانی به سراغ رنگو میاد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۲:۲۵, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۶ توسط seven.attar.)
شماره ارسال: #112
آواتار
سلام

به نظر من هیچ شباهتی نداره.

به نظر من یعنی تا دم مرگ رفتن و دوباره شروع کردن.

شاید منظورش اینکه اگر شکست بخوره(از حزب الله) دوباره شروع میکنه(از سوریه)

شاید...
۱۶:۴۲, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۶ توسط soldier.)
شماره ارسال: #113
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

تبریک میگم به رفقا من دوباره پدیدار شدم!
Smile

تو جاهایی که بحث تاریخی و فلسفی و نمادگرایی میشه من فقط خواننده میشم چون چیز زیادی از این مباحث سرم نمیشهSad

اما اگه بخواین میتونم محاسبه کنم از لب جاده تا شهر رنگو چقدر راه رفت و با چه سرعتی و در این مدت اندازه سایه اش چقدر بود و چقدر نیرو صرف کرد؟ یا مثلا اون بشکه طبق چه قوانینی روی شاهینه افتاد؟ البته اگه برای نقد به درد میخوره؟Big GrinBig Grin

بگذریم

(۲۰/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۲)Admirer نوشته است:  در مورد پاداش رنگو هم با شما موافق نیستم ... ( باشد تا پست بعدی به این موضوع بپردازیم! )

یه سوال مشابه هم از شما :

نقاط عطف رو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

تشکر از حضور شما در بحث

در مورد روح سرزمین غرب توی چند جای فیلم به صراحت از زبون رنگو یا افراد دیگه گفته میشه که کسی روح سرزمین غرب رو میبینه که یه کار قهرمانانه واقعی انجام بده و رنگو هم بعد از انجام اون کارهای خطرناک و قهرمانانه ای که انجام میده قسمتش میشه که با روح سرزمین غرب دیدار بکنه.

در مورد نقاط عطف ، در ریاضی به نقاطی نقاط عطف میگن که خط در اون نقاط تغییر جهت یا تغییر شیب بده. توی فیلم هم همون طور که جنابعالی فرمودین نقاط عطف به سکانس هایی از فیلم گفته میشه که اولا تغییر شدیدی توی فیلم اتفاق میفته دوما گیرایی زیادی داره.

(۲۷/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۷)Admirer نوشته است:  به نام خدا

@ soldier :

با سلام به شما و عرض خوشحالی برای دوباره رویت کردن شما!Smile

البته اون نماهایی که مد نظر شماست حداقل بنده در سینما ندیدم که معنای خاصی داشته باشه!! ولی حدسم اینه که اشاره به بازیگر بودن قهرمان داستان داره و به نوعی اشاره به بحث جبر و اختیار در فلسفه ی غرب هست!! مثلا در همون سکانسی که روح سرزمین غرب رو ملاقات می کنه حین نشون دادن این سکانس بهش میگه که "هیچ کس از داستان خودش نمی تونه بکشه بیرون" که اشاره به جبر داره! که من از دوستان درخواست کردم که درباره اش تحقیق کنن و خودم چیزی نمی گم!

در مورد نوشیدنی بدون الکل هم البته در دیالوگ ها همچنین چیزی گفته میشه ولی خوب در عمل حق با شماست! اون نوشیدنی دارای الکله!! حالا نکته ی خاصی مد نظرتون هست؟ ( البته این از خواص عصر پست مدرن هست که اسامی در اوج بی معنایی انتخاب میشن! )

اگه میدونستم با رویت شدنم این قدر خوشحال میشید سعی میکردم همیشه ON باشم.Big Grin

در مورد اون شیشه مش*روب و این که رنگو اسمش رو از روی اون شیشه برمیداره اگه اسم رو نمادی از شخصیت فرد تصور کنیم شاید بشه گفت اون تمام شخصیتی که در ابتدای داستان در آکواریوم دنبالش بود و ازش صحبت میکرد رو روی یه چیز بی ارزش روی یه شیشه مش*روب پیدا میکنه البته در این مورد و این که چرا شیشه مش*روب؟ چرا رنگو اسمش رو از روی یه شیشه مش*روب انتخاب میکنه بحث وجود داره. چرا از روی چیز دیگه ای اسمشو انتخاب نمیکنه؟

البته اگه بخوایم خیلی سطحی نگر باشیم میرسیم به این که خوب توی اون شرایط تنها وسیله ای که روش نوشته ای وجود داشت همون شیشه بود در هر صورت بگذریم.

(۲۷/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۷)Admirer نوشته است:  [b]_نظر شما پیرامون بینز؟[/i]

در مورد شخصیت بینز در ابتدایی ترین نگاه میرسیم به این که این شخصیت یه جورایی مکمل رنگو یا شخصیت دوم داستانه که در اکثر فیلم های هالیوودی خصوصا فیلمای با موضوع قهرمان پروری وجود داره.

ادامه تحلیلم از شخصیت بینز رو ان شا الله بعدا میگم.

فعلا میخوام از رویت خارج بشم.Smile

فعلا یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Imam12 ، rastin ، فرهاد
۲۳:۰۰, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #114
آواتار
به نام خدا

با سلام به دوستان!

فقط دقت داشته باشید که جهت گیری کلی بحث اینه :

شخصیت شناسی ----> شخصیت خانم بینز

@ Imam12 :

سلام.

در مورد عصر قرون وسطی : یه سوالی از شما دارم --- مگر این کارتون یه اثر تاریخی که شما انتظار دارید که وقایع از نظر تاریخی کاملا منطبق باشن؟ مگر قراره که صرفا روایت و رونوشتی از مسائلی تاریخی باشه؟ بعد از کجا می گید که این کارتون قراره که توی آمریکا اتفاق بیفته و فقط مسائل تاریخی آمریکا رو قراره که روایت کنه؟ و مساله ی مهم بعدی هم اینه که اساسا در آثار پست مدرن تاریخ و مسائل تاریخی ای وجود نداره و این پیش فرض به راحتی رد میشه!!

در مورد تقدیر و سرنوشت هم زمان تحلیل شخصیت روح سرزمین غرب صحبت می کنیم!!

در مورد اون عبارت که هله لویا تلفظ میشه در واقع به معنای ستایش و شکر خداست و هم از سوی مسیحیان به کار میره و هم از سوی یهودیان!!

در مورد سوالی هم که راجع به پرنده پرسیدید به نظر می رسه که نمی خواد بذاره قهرمان داستان به هدفش برسه و سر جنگ باهاش داره و در برخورد بعدی هم شما ملاحظه می کنید که اکیدا باهاش دشمنی می ورزه و کل شهر رو دنبالش می گرده تا از بینش ببره که نهایتا مغلوب هم میشه!!

با تشکر از شما

@ soldier :

با سلام به شما و عرض خوشحالی مجدد!Smile

در مورد شیشه ی مشروب به نظر می رسه که این از بی هویتی و بی معنایی باشه!!! مثلا شما در مورد جنبش پست مدرن دادائیسم در فرانسه می بینید که داداء اسم یک نوع اسب چوبی کوچک برای بچه هاست و زمانی که از اعضای این جنبش پرسیده میشه که چرا این اسم رو انتخاب کردید جواب میدن از فرط بی معنایی و ساختارگریزی!! و این کاملا در پست مدرن طبیعیه و شما در مورد شخصیت خانم بینز هم می بینید که اسمش به همین نحو انتخاب شده!! چون که صرفا پدرش به لوبیا علاقه داشته!! HuhHuhHuh

در مورد روح سرمین غرب هم به جای خودش صحبت می کنیم!!

منتظر نظرات سایر دوستان هم پیرامون شخصیت خانم بینز هستیم!!Angel

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، mohammad reza ، soldier ، فرهاد ، zarati313
۷:۲۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #115
آواتار
من فکر میکنم شخصیت خانم بینز اصلا ارزش تحلیل نداره چون همیشه در فیلمهای هالیوودی یه شخصیت مونث واسه خالی نبودن عریضه و اینکه حالا یه زنی هم تو فیلم باشه قرار میگیرن که البته اصلا ارزش نقد ندارن چون بودو نبودشون تو فیلم هیچ تاثیری نداره نمونش 3 گانه ترنسفورمرس شخصیت مگان فاکس نقش اول زن فیلم که فقط واسه جذب مخاطب زن و البته جذب بعضی مخاطبان مرد قرار گرفته!(و خیلی هم تو فیلم دستو پا گیره) کلا تو فیلمهای هالیوود و البته سایر کشورها بیشتر از شخصیت مونث واسه خالی نبودن عریضه و جذب عده ی از مخاطبان استفاده میشه که رنگو هم از این قاعده مستثنی نیست
البته این فقط یه پیشنهاد واسه مفید تر بودن و سرعت بخشیدن به تاپیک هست
شخصیتهایی که ارزش تحلیل دارن و تمام معماهای فیلم رو باز میکنن اینها هستن
رنگو
لاکپشت
روح سرزمین غرب
مار و البته شاهین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، mohammad reza ، soldier ، فرهاد ، zarati313
۱۵:۵۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #116
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شرمنده من چند وقتی نبودم از بحث عقب افتادم !!!!!!!!!

خانوم بینز

نماد یک موجود 100در100 انگلو ساکسونی میباشد
چرا که عاشق زمینهای آبا و اجدادیشه و هرگز حاضر نمیشه زمینهاشرو از دست بده به هر قیمتی که شده میخواد زمیناشرو حفظ کنه

تنها شخصیتی در فیلمه که میدونه آب را یک نفر داره هدر میده !!!!!!!!!!!

یاسمن خنگ بانوء!!!!!!!!!!
چون زیاد6شو 8میزنه

خوب رنگو هم مثل هر مرد دیگه غربی یه معشوقه میخواد تو آکواریوم یه نیمچه مانکن این نقشرو ایفا میکرد تو ناکجا آباد هم این نقشرو لبیا خانوم باید ایفا کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، soldier ، فرهاد
۱۶:۳۳, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #117
آواتار
سلام دوستان ببخشید پا برهنه پریدم وسط بحث .
از اینکه گذشت اما.................
در باره اینطور نقدی به نظر بنده حقیر جای اینکه بدون مقدمه بریم سر تحلیل شخصیت ها بهتره دنیایی رو موردبررسی قرار بدیم که کل ماجرا توی اون اتفاق می افته و شخصیت ها توی اون ایفای نقش میکنن تحلیل جهان داستان خیلی مهمتر از شخصیت هاست ، چون مهم اینه که ببینیم این شخصیت هایی که داریم نقدشون میکنیم کجا می خوان چیکار کنن ببینیم جهان داستان برای چه هدفی خلق شده بعد بریم سراغ نفد و بررسی کاراکتر ها و در آخر نتیجه گیری کنیم .
و توی این داستان جهان خلق شده بسیار جای بحث داره + اون جاده
اما حالا که بحث رو شخصیت هاست و دوستان هر چی که لازمه رو دارن میگن و واقعا تحلیل سمت و سوی مناسبی پیدا کرده امیدوارم تا پایان همینطور باقی بمونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Imam12
۱۷:۱۸, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #118
آواتار
به نام خدا

ضمن عرض سلام و ادب و احترام به دوستان عزیز!

@ Imam12 :

سلام. شخصیت های لاک پشت، مار، روح سرزمین غرب و آرمادیلو آخرین حلقه های شخصیت شناسی خواهند بود و تا اون زمان سعه ی صدر داشته باشید!Smile اتفاقا جذابیت بحث در اواخرش خواهد بود!Blush

البته شخصیت هایی که چندان حائز اهمیت نباشند رو خیلی اجمالی بررسی می کنیم و از بابت این قضیه ناگزیریم! چرا که هر شخصیت به یقین فلسفه ای در داستان دارد و رل خاصی را بازی می کند! در مورد خانم بینز هم مواردی وجود دارد که کمی فراتر از نقش مکملی شخصیت اول داستان است!!Angel

پس خواهشا صبور باشید و عجله نکنید و همین جا هم اعلام می کنم که مدت زمان این حلقه ی نقد تمدید میشه و تا اواسط فروردین ادامه خواهد داشت!Smile

ممنونم از شما

@ mohammad reza :

سلام. به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردید! این شخصیت به شدت به آباء و اجداد خود افتخار می کنه و مشخصه که مدت زیادیه در این شهر ساکنه و به عبارت دیگه آدم اصیلیه!!! و البته به شدت سرزمین های آباء و اجدادیش رو دوست داره!! به نظر شما چرا اینقدر تلاش می کنه تا زمین هاش رو از دست نده؟ از کجا می گید که نماد آنگلو ساکسون هاست؟

از شما هم تشکر می کنم

@ mohsen-321 :

با سلام به شما و عرض خوشحالی از این که شما رو هم در این حلقه ی نقد رویت می کنیم!Smile

فقط خواهش می کنم صبور باشید و اجازه بدید تا به همین منوال نقد پیش بره و مطمئن باشید که به نقاط خوبی خواهد رسید!!Blush

البته این نکته رو هم بگم که ما فقط روی شخصیت شناسی باقی نخواهیم موند و بعد از اتمام این مرحله از نقد وارد فاز کلیت مکانی و زمانی و روابط اعضا در کنار هم و در واقع نگاه کلی به داستان خواهیم داشت!! و مرحله ی آخر هم بعد از جمع بندی اولیه نوبت به پرسش سوالات باقی مانده و نکات کشف نشده خواهد رسید!! پس خواهشا صبور باشید و اگر نکته ای از جهت گیری کلی بحث مد نظر شماست همانند دیگران مطرح کنید!!

از شما هم ممنونم

منتظر نظرات سایر دوستان هم پیرامون شخصیت خانم بینز هستیم و ضمنا این رو هم دقت داشته باشید که این کرکتر یه مارمولکه!! به نظر شما چرا باید مارمولک برای ایفای این نقش انتخاب بشه؟

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، soldier ، فرهاد ، zarati313
۲۰:۰۱, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #119
آواتار
پیشنهادی داشتم خدمت دوستان عزیز
کاش به جای نقدانیمیشین های هالیوودی چند تا فیلم نامه برای انیمیشن ایرانی می نوشتیم
به قول استاد رایفی پور(همزه رو با کدوم کلید می زنه؟)بسه دشمن شناسی بیایید اسلام شناسی کنیم
شکی نیست که دشمن بی نهایت قدرتمنده و کارتونها و انیمیشنها و فیلماش بدون قصد و غرض نیست...همشون در تلاش برای القای تفکرات ماسونیه...باید دست به کار شد و بر علیه شون فعالیت کرد
کاش می شد به جای حلقه نقد دسته جمعی حلقه می گذاشتید برای کسایی که توانایی لازم برای ساخت انیمیشن رو دارند از قبیل کار با محیط3DMAX وکسایی که دست به قلم خوبی دارند تا متن داستان رو فراهم کنیم و کسایی که سرمایه دارند برای پخش کردن اثر...به خدا از همین من و تو ما درست میشه و یه انقلابی راه می افته...
کاش می شد یه انقلاب اسلامی این بار به سبک نرم برپا کنیم و دهن هالیوود رو سرویس کنیم
حیف و صد حیف از نامردی های صدا و سیما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FadayeVelayat
۲۱:۳۷, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #120
آواتار
به نام خدا

سلام.

دوست عزیز ... اگر مطلب پیشنهادی خاصی دارید این تاپیک جای پرداختن بهش نیست و در جای مربوط به خودش پیشنهادتون رو مطرح کنید!! من بارها از دوستان خواستم تا در جهت گیری کلی بحث ایراد نظر کنن و امیدوارم این دفعه ی آخری باشه که تذکر میدم!! اگر هم هر کار دیگه ای می خواید انجام بدید که خارج از قوانین این تاپیکه لطفا اینجا انجامش ندید!!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، Imam12
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]