کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۹, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
با سلام و درود فراوان !
بلاخره با تمام همتی که داشتیم انیمیشن رنگو رو پیدا کردیم البته این انیمیشن که قدیمی بود و پیش دوستان کلی ضایع شدیم :دی
اما خوب از این چیز های گذشت فقط به خاطر جناب Admire وارد این بحث می شیم !!

خوب فعلا هنوز وقت این که انیمیشن رو نگاه کنم پیدا نکردم :دی ( کنکور عزیزان من کنکور )
اما خوب قسمت هایی از انیمیشن رو که دیدم فکر کنم بهتر از Rio باشه اما هر چی باشه به پای Tan Tan نمی رسه !

اما از سخنان دوستان کمی نقل قول کنیم :دی

(۱۶/اسفند/۹۰ ۲:۴۸)Imam12 نوشته است:  لاک پشت نماد چیست؟
همه ما جواب این سوالو میدونیم لاکپشت نماد کندی و حرکت آهسته با کمترین پیشرفت ممکن هست.
شما مطمئنی دیگه لاکپشت نماد حرکت کنده دیگه ؟؟؟
اگه نمی گفتی من اصلا نمی دونستم !!
به شما پیش نهاد می کنم چند تا کتاب پیرامون نماد شناسی بخونی !!
لاک پشت یا سنگ پشت که همون Turtle خودمونه در فرهنگ های کشور های نماد های مختلفی داره
در واقع در شرق این حیوان نماد استقامت و کیهان و از جمله خدایان آب هستش
اما قابل توجه ترین چیز در مورد لاک پشت این که این حیوان نشانه ی هرمس در اسطیر یونان !!
جناب حسن.س فکر کنم در مورد هرمس چیز های جالبی بودند مخصوصا با اون مقاله ای که در باب تحوت بود !!
بزارید این جوری بگم که هرمس همون تحوت در اساطیر مصر در واقع این دو خدا از خدای آتلانتیسی سرچشمه می گیرد که در واقع پیام رسان خدایان یا به قولی جادوگر بزرگ و ارباب اسرار مرموز هستند !!
الواح زمردین که 13 لوح هستند که این الواح حتی فکر فیزیکد ان بزرگ نیوتن رو هم به خودش مشغول کرده !! حالا آلستر کرولی که جای خود دارد !!
از این گفته ی آخری می خوام ایتن جوری نتیجه بگیرم که در غرب لاک پشت نماد اسرار و اطلاعات گوناگونه !
در انیمیشن پاندای کنگ فو کار استاد بزرگ یک لاک پشت بود !!
کارتون های قدیمی رو اگه دقت کنید شخصی که اطلاعات زیادی داره به واسطه ی طول عمر , شخص لاک پشته و ... از طرفی در کنار این که لاک پشت نماد اطلاعات زیاده این حیوان نماد حس پنچج گانه هم هست !!

جناب حسن.س هم نقد جالبی انجام دادن اما تا زمانی که انیمیشن رو ندیده باشم نمی تونم نظر خودم رو بدم !!

پ.ن :
جناب ناظر گرامی نقد در مورد ایمورتال رو نوشتم !
بزارمش تو فروم یا اول واسه شما بفرستمش ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، خاک ، حسن.س. ، فرهاد ، Justice Bringer
۱۳:۲۳, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
به نام خدا

سلام.

شاهین جان در مورد لاک پشت، فعلا بحثی نداریم و جهت گیری کلی بحث اینه :

شخصیت شناسی ----> شخصیت رنگو

در مورد نقدتون هم نیازی به اجازه نیست!!! در تاپیک مربوطه ارسالش کنید!!!

فقط دوستان از اونجایی که باید تا عید این نقد به اتمام برسه ازتون خواهش دارم که سریع تر نظراتتون پیرامون رنگو رو بفرستید!!! ( نقاط عطف + دیالوگ های مهم )

زیاد هم سخت نگیرید. خودم کمک هایی خواهم کرد که زودتر به پایان برسه!!!

خواهشمندم کسی خارج از این جهت گیری کلی ارسالی اینجا نداشته باشه!!

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، خاک ، rastin ، فرهاد
۱۲:۰۳, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۱۲:۰۴ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #23
آواتار
با سلام ودرود فراوان
با عرض پوزش و شرمندگی به دلایلی بنده هنوز موفق به تماشای این انیمین نشدم اما از آن جایی که مشخصه یک آفتاب پرست نقش اصلی انیمیشن را بر عهده دارد !!
به طبع ما هم یک سَری به کتاب های اسطوره شناسی خودمان زدیم تا گزیده ای از نکات را پیرامون این موجود پیدا کنیم !!
همون طور که می دونید آفتاب پرست بیشتر تو کشور های آفریقایی رواج داره و ما هم با کمی درد سر توانستیم یک چند خطی در مورد آفتاب پرست پیدا کنیم !! ( چون من بیشتر اسطوره های آسیایی و اروپایی رو مطالعه می کنم )

اول بزارید ریشه یابی این کلمه رو داشته باشیم :

کلمه ی آفتاب پرست تو زبان انگلیسی می شه chemeleon که از کلمه ی لاتین chamaeleō گرفته شده و همون طور که می دونید زبان لاتین با زبان یونانی در ارتباط بوده پس کلمه ی لاتین فوق از کلمه ی یونانی khamailéōn گرفته شده که این کلمه از دو جزء khamaí به معنای " بر روی زمین " به علاوه ی léōn " شیر " تشکیل شده است. که در واقع می توان گفت کلمه ی شیر بر روی زمین است.

اما اگر بخواهیم تو اسطوره های ملل این موجود رو ردیابی کنیم باید یه سری بریم آفریقا , در اکثر اسطوره های بانتویی که از اشتراک گذاشتن یک افسانه ی متداول در باب مرگ یک افتاب پرست می باشد این چنین اومده که :
" خداوند یه سوسمار کوچیک به همراهیک آفتاب پرست رو برای مردان می فرسته که حاوی پیامی برای مردان است به مضمون این که شما هرگز نمی میرید, اما اما در این بین جناب آفتاب پرست که برای ماموریت خود که اقدام کرده بود در راه خیلی آرام و به طور آهسته عمل می کنه گویا بی خیال ماموریت شده و از طرفی در بین راه هم برای صرف غذا توقف هایی رو هم داره اما از اون طرف سوسمار زمانی که به انسان ها می رسه به اون ها خبر رو اشتباهی می رسونه و می گه که شما انسان قرار که بمیرید !!
بر اساس این اسطوره انسان ها فانی می شوند و از همین جا آفتاب پرست و سوسمار نشانه ی بدی در بین مردم بانتو بودند
البته باید خاطر نشان بشم که این اسطوره به نحو های مختلفی هم رواج دارد که به عنوان مثل مارمولک به آفتاب پرست دستور می ده و یا ... اما مضمون داستان به طور کلی همین گونه است !!
حال این که اسطوره ی گفته شده با متن داستان چه تشابهاتی دارد اجازه بدید فیلم رو ببینم تا یه متن کلی دیگه در این باب براتون بنویسم !!

ارادتمند شما
دورگه ی خسته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، خاک ، rastin ، حسن.س. ، فرهاد
۲۳:۵۵, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #24

بسم الله الرحمن الرحیم

Admirer :
نقل قول:شما اشاره کردید که چرا نتونست رنگ عوض کنه؟

مگر کجای داستان تونسته بود رنگ عوض کنه که اونجا موفق نشد؟ ( منظورتون رو واضح تر بگید! )

همانطور که اشاره کردید بارزترین ویژگی آفتاب پرست تغییر رنگ هست. درمواجهه با خطر ویا هنگام شکار.

خطراتی که رنگو بااون روبرو شده رو بخواهیم زمانبدی کنیم:1- ابتدای داستان وصحنه آغازین درجاده بود ومواجهه با اتومبیل ها

2- کویرواولین مواجهه با عقاب( درهمان آغاز ورود به کویر میبینیم که رنگو میشود همرنگ جماعت شو....وپس از مدتی تازه بیاد میاره که میتونه تغییر رنگ بده ولی بدلیل استرس ویا هرچیز دیگه ای به هر رنگی درمیاد جز رنگی که باید بشه. درحالیکه این تغییر رنگ یک خصوصیت ذاتی وغیرارادی دربرابر خطر ویا هنگام شکارآفتاب پرستهاست.)
3- هنگام ورود به شهردرابتدادعوت به دوئل،نبرد با عقاب و.... بنظر بنده ما دراین سه برهه با شخصیت رنگو کم کم آشنا میشویم.یا روند تکامل شخصیت. که میشه نقطه مقابل "بحران هویت".
................

نقاط عطف:

از نقاط عطف داستان،پذیرفته شدن به عنوان یکی از شهروندان وانتخاب رنگو درسمت کلانتر شهر.( القای منجی)

وهمچنین همکاری گورکن ها با رنگو برای دستیابی به یک هدف مشترک.

یاحق

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، حسن.س. ، خاک ، فرهاد ، taleb
۱:۵۴, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
نقد بعضی از رفقا دربرابر بنده حقیر مثل درک یه آدم بزرگ و یه کودک از انیمیشن تام و جریه!!Smile
(نقد حسن آقا خیلی سنگین بود ذهن ما که فقط عدد و ارقام دیده نوشته های روی صفحه رو مثل خط خطی یه بچه روی کاغذ میدیدHuh)

در مورد این که رنگو چه بود و به کجا رسید. مطمئنا رنگو مثل اکثر سوپر قهرمان های فیلم های هالیوودی در ابتدا موجودی ناچیز و ضعیف با شخصیتی بی مصرف بود که به قول خود رنگو به اتفاقی نیاز داشت تا به اصل خودش که همون منجی و قهرمانه برسه. در این مسیر کاری که باید انجام میداد و در اصل رسالت اصلی رنگو همون طور که بارها توی فیلم عنوان شد "امید دادن به مردم شهر" بود و تمام کارهای قهرمانانه و اکثرا دروغ و از روی شانسی که انجام میداد در راستای امید دادن به مردم بود. و در نهایت به اصل خودش که ابرقهرمان شهر بود رسید و اما پاداش کارهای قهرمانانه او چیست؟

همان روح غرب:

نقل قول: یک انسان گاوچران که با ماشین صنعتی حرکت می کند و این همان است که گفته شد.
که شخصیت روح غرب تحلیلی داره جای خودش.

از نقاط عطف فیلم به نظر بنده حقیر میشه به تغییر رنگ و شخصیت سریع رنگو برای پذیرفته شدن در جامعه غرب در کافه یا همون saloon ، رقص خاص اهالی شهر برای بدست اوردن آب ، و دیدار رنگو با روح غرب اشاره کرد.

یکی از دیالوگ های مهم در فیلم دیالوگ بین رنگو و روح غربه که فکر کنم چکیده کل فیلم در همین چند خط خلاصه میشه که قابل بررسیه. البته دو جمله هست که چندبار در فیلم تکرار میشه که باعث میشه در ذهن مخاطب نقش ببنده: "امید دادن رنگو به مردم شهر برای زندگی" ، "رنگو میتونه هر کسی باشه حتی یه قهرمان"

یه مسئله برای من سواله که خوشحال میشم دوستان جواب بدند. در چند جای فیلم تکرار میشه که به اشکال مختلف رنگو یا چهره اون در یه قاب به صورت پرتره یا تمام قد نشون داده میشه. این معنی خاصی داره یا نه؟

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، حسن.س. ، خاک ، فرهاد ، taleb
۲۰:۳۵, ۲۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۱ توسط خاک.)
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:من من میخام Sad ، مـــــــــــــــــــــــــی خام Angry

[تصویر: 566px_full_rango-dir-gore-verbinski-usa-2010.jpg]

صحنه آمادست
تماشاگر ها تشنه ی هیجانند
Huh
من کیم؟
میتونم هر کسی باشم

اینها جزو اولین دیالوگ هایی هستند که مارمولک (آفتاب پرست ) قصه ی ما بر زبان دراز و کشسان خود جاری نمود .
مارمولک قصه ما بعد از این سخنان و بعد تشریح نقش هایی که می تواند بازی کند
این جملات را گفت
نقل قول: آخ !!! خودشه Smile ، تزاد !!!!
ویکتور حق با تو بود نقشم جا نیوفتاده
ملت من به آگاهی رسیدم
قهرمان توی آکواریوم که قهرمان نمیشه
داستان ما یک اتفاق غیر قابل پیشبینی میخاد که قهرمان بتونه از دل تزاد خلق بشه و بیاد بیرون
و چنین شد که رنگو با تصادف از محیط مصنوع به محیط حقیقی و از ناز و نعمت به بد بختی و بیابان وارد شد .

خوش اومدی آمیگو به بیابون داغ
جای که نه رودخونه داره ، نه آب

از رنگو که از شدت گرما پوست میندازه بگذریم

کمی آن طرف
موجودی را می بینیم

یک جانور له شده
تو وسط جاده
چه حرفی می تونه برای گفتن داشته باشه ؟
Cool
نقل قول:من باید برم اونطرف
......
مقصد نهایی من اونجاست
اون منتظر منه
....
روح سرزمین غرب آمیگو
ناجی
میگن از روی ارابه ی آتشین با گارد جاویدان از راه خواهد رسید
.....
از آگاهی حرف می زنم
بدون آگاهی ما هیچیم
....
راه خرد راه پر دردسریه
.....
اگه دنبال آبی باید خوشک آباد رو پیدا کنی

شهری خشک که مردم آب برای زندگی ندارند و در حال کوچ می باشند
نقل قول:لوبیا : یکی داره آبو تو بیابون هدر میده

شهردار این شهر یک لاکپشت است
یک لاکپشت که امید محور است
به مردم امید بده
تا اعتراض نکنند
نقل قول:شهردار : آب آقای رنگو آب !!
بدون آب زمین چیزی بجز گرد و خاک نیست
ولی با آب حیات هست
نگاشون کن همه دنبال بقاء هستند
میرن هر جا که آب باشه
این قانون بی رحم کویره
اگر بتونی آب رو کنترل بکنی همه چیز رو کنترل می کنی
ولی به عنوان یک مرد غربی واقعی خودت این چیزا رو بهتر می دونی
.....
من قبل از اینکه اینجا شهری باشه شهردارش بودم
ممکنه من یک لاکپشت پیر و خوشخیال باشم
ولی اعتقاد دارم آینده ی این شهر درخشانه و تو هم می تونی در آن سهیم باشی

مقدار آب خیلی کمی برای شهر باقی مانده
ذخایر آب در بانک شهر نگهداری میشه
ذخایر آب به شدت کاهش یافته و برای 6-5 روز شهر کافی است

مردم این قضیه را می فهمند و شروع می کنند برای اعتراض

یکی از اونها فریاد می زنه و میگه

نقل قول:آبی که من پس انداز کرده بودم رو میخام [تصویر: angry.gif]

ادامه دارد .......
Big Grin

[تصویر: ?m=02&amp;d=20110306&amp;t=2&...OPTP_0_USA]
جانی دپ = بازیگر نقش رنگو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، حسن.س. ، rastin ، فرهاد ، soldier ، mohammad reza ، InsomniAc ، zarati313 ، taleb ، اولولالباب
۲۱:۵۷, ۲۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۲۱:۵۹ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #27
آواتار
دوست عزیز شما داری سناریو فیلمو بازگو میکنی. البته تلاش خوبی هست اما چه کمکی میتونه به تحلیل شخصیت های فیلم بکنه؟
تحلیل شخصیت رنگو چندان هم پیچیده نیست اینجور شخصیت ها تو فیلمهای گوناگون دیده شده حتی تو فیلمهای ایران مثلا کسی که ابتدای کار خودش رو قبول نداره اما در نهایت به خودباوری میرسه و متوجه میشه که میتونه از عهده ی ماموریت خودش بر میاد

این فیلم رو میشه از دوجنبه بررسی کرد
1- از جنبه ی جامعه شناسی که دوست خوبمون حسن اینکارو کرد
2- از جنبه ی سیاسی و ارتباطش با دنیای پر هرج و مرج امروز

از جنبه ی سیاسی فیلم نکات بسیار جالبی داره و براحتی میشه جای شخصیت های فیلمو با سیاستمداران دنیای امروز عوض کرد

درباره ی رنگو:
رنگو شخصیتی است متقلب و عاشق بازیگری که دوست داره دست به کارهای بزرگی بزنه اما همیشه حماقتش کار دستش میده و اونو تو عمل انجام شده قرار میده و در نهایت کارش به جایی میرسه که هیچ راه برگشتی توش نیست. در واقع رنگو کسیه که میخواد با تقلب 1 تنه به جنگ با دروغ و سیاستهای غلط بره
سوالی که با اولین بار دیدن فیلم برای من پیش اومد
اگه شما بخواید رنگو رو یک سیاستمدار فرض کنید یاد چه کسی در دنیای امروز میفتید؟! ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، فرهاد ، soldier ، خاک ، yashar_turk
۲۲:۱۲, ۲۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱:۳۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #28
آواتار
به نام خدا

سلام به دوستان!

خوب ... بیش از این نمی تونیم منتظر بمونیم و سریع تر باید از شخصیت رنگو عبور کنیم :

@ Gryffen :

ضمن عرض سلام.

درمجموع از صحبت های شما اینطور برداشت کردم که آفتاب پرست، در اسطوره های بانتویی در واقع نماد شخص پیام آور هست که ازش به بدی هم یاد میشه.

البته من معتقدم، بیشتر اینجا روی ویژگی های ظاهری و خصوصیات فیزیکی آفتاب پرست تاکیده شده!

ممنون میشم در مورد اتیمولوژی اسامی رنگو و آمیگو هم برامون مطلب بزنید!

با تشکر

@ rastin :

با سلام.

در مورد تغییر رنگ رنگو، در واقع هیچ جایی نتونست این کار رو بکنه!!

به دلیل این که تازه وارد محیط واقعی و برخورد با آبجکت های حقیقی شده بود ولی رویکرد سوبژکتیو ( ذهن گرا ) داشت!
توضیح بیشتر این موضوع رو در انتهای همین پست میدم!

و اما در مورد نقاط عطف!!

یه سوالی از شما دارم :

نقاط عطف داستان رو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

یا علی

@ soldier :

سلام.

اشاره به قهرمان کردید و من لازم می دونم سیر تکامل و تغییر قهرمان ها در سینما رو کمی بازگو کنم :

سینما از نظر تاریخ محتوا و قالب ( تاریخ استراتژیک ) به چهار دوره تقیسم میشه :

_سینمای کلاسیک

_سینمای مدرن

_سینمای پست مدرن

_سینمای ترنس مدرن

قهرمان ها به طبع در این چهار دوره دچار تغییراتی شده اند!!

ماجرای عجیب قهرمان سازی از دوره ی پست مدرن شروع میشه که جریان های مختلفی می رسه!

عده ای کلا دو گانگی ( قهرمان و ضد قهرمان ) رو از فیلم ها حذف کردن و همه ی شخصیت ها خاکستری شدن!

عده ای جای قهرمان و ضد قهرمان رو عوض کردن! ( این شاخه در سینمای ترنس مدرن به ثبات رسید! )

عده ای قهرمان های بدلی رو به جای قهرمان های واقعی جایگزین کردن! ( مثل همین اثر )

......

این که شخصیت اصلی داستان دست و پا چلفتی و ویژگی های یه قهرمان واقعی رو نداشته باشه از اساس فیلم های پست مدرنه!!! که شما اخیرا در آثار مختلف هم به وفور این موضوع رو می تونید رویت کنید!

در مورد پاداش رنگو هم با شما موافق نیستم ... ( باشد تا پست بعدی به این موضوع بپردازیم! )

نقل قول:ه مسئله برای من سواله که خوشحال میشم دوستان جواب بدند. در چند جای فیلم تکرار میشه که به اشکال مختلف رنگو یا چهره اون در یه قاب به صورت پرتره یا تمام قد نشون داده میشه. این معنی خاصی داره یا نه؟

نمای تمام قد که در سینما به مدیوم شات معروفه چندین معنی مختلف داره!! اگر ممکنه با عکس بگید که دقیقا چه نقاطی مد نظر شماست!!

در مورد نقاط عطف داستان و دیالوگ های مهم هم در آخر همین پست بهشون خواهم پرداخت!

یه سوال مشابه هم از شما :

نقاط عطف رو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

تشکر از حضور شما در بحث

@ aftab2014 :

با سلام.

به زودی دیالوگ های مهم رنگو + نقاط عطف داستان رو در همین پست اضافه خواهم کرد!

فقط خواهشا دیالوگ های رنگو رو مورد بررسی قرار بدید و نه اشخاص دیگه مثل آرمادیلو و ....Smile

از شرکت شما هم در بحث تشکر می کنم

@ Imam12 :

سلام.

دوست عزیز ... البته من کار این دوستمون رو تایید نمی کنم!! چون تقریبا یه رونویسی از دیالوگ های فیلم بود!! اما

ما اینجا قصدمون تحلیل استراتژیکه!!

در تحلیل استراتژیک ما سعی می کنیم با یه تحلیل همه جانبه به اهداف سازندگان اثر برسیم!! که هم شامل نمادشناسی میشه و هم شامل فلسفه و هم شامل تکنیک های فیلم برداری و ....

در مورد رنگو هم ساده فکر نکنید!! ماجرا اندکی پیچیده تر است!! به زودی جمع بندی زده خواهد شد تا سراغ شخصیت های بعدی برویم! در مورد شخصیت سیاسی هم خوشحال میشم شما خودتون درباره اش توضیح بدین!!

یا علی

رنگو که بود؟ از کجا شروع کرد و به کجا رسید؟ رسالتش چه بود؟

1_رنگو که بود؟

رنگو یک موجود ذهن گرا بود. این رو میشه از همون لحظه های ابتدایی داستان و داخل آکواریوم فهمید. حتی در اولین سکانس رنگو با یه خیال و رویا فیلم رو شروع می کنه!

این رو میشه از بحران هویتش فهمید. میشه از خیال پردازی ها و رویابافی هاش متوجه شد! آکواریوم در واقع استعاره از ذهن انسانه!!

تمام اتفاقاتی که داخلش میفته، ذهنیه!

---------------------

توضیح کوتاهی در مورد ابژکتویسیم ( Obejctivism ) و سوبژکتیویسم ( Subjectivism ) :

در نگاه مادی گرایانه، بعد از دکارت دنیا به دو فاز ابژه و سوژه تفسیم شد. ابژه ها در واقع عینیاتی اند که وجود خارجی دارند و سوژه ها عینیاتی که حالت انتزاعی داشته و قابل لمس نمی باشند. به عبارت دیگر هر سوژه تصویری از یک ابژه است. بنابراین هر ابژه می تواند چندین سوژه داشته باشد و سوژه ای نیست که دارای ابژه نباشد. شاید با یک مثال قضیه قابل لمس تر باشد :

شما به عنوان یک شخص حقیقی و قابل لمس ابژه، و آواتار شما بر روی اینترنت سوژه محسوب می شود. همانطور که می بینید هر آواتار ( سوژه ) بر روی اینترنت حتما دارای یک انسان حقیقی ( سوژه ) است و هر انسان حقیقی ( ابژه ) هم می تواند چندین آوتار ( سوژه ) بر روی اینترنت داشته باشد!

این دو رویکرد بعد از دکارت وارد دو فاز محتلف شدن که از هر کدوم هم مکاتب فلسفی متفاوتی منتج شد.

بعد از آن به طور کلی به هر امر ذهنی، سوبژکتیو و به هر امر عینی ابژکتیو گفته می شد.

-----------------------

در اینجا هم در واقع اتفاقات داخل آکواریوم همگی سوبژکتیو هستن تا این که با شکست شدن "حصار ذهن"، رنگو وارد دنیای حقیقی می شود و مجبور می شود رویکردش رو تا حدی ابژکتیو کنه!

2_ از کجا شروع کرد و به کجا رسید؟

فاز اول_دنیای ذهن ( سوبژکتویسیم ) : که شامل کلیه ی نماهای داخل آکواریومه! دیالوگ ها و سکانس های مهمش رو مورد بررسی قرار میدیم :

در آینده ای نه چندان دور ادامه خواهد داشت!Smile

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، rastin ، فرهاد ، soldier ، خاک ، mohammad reza ، Reza2035 ، zarati313
۲۳:۵۴, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
دوستان یه خبر درباره این فیلم یعنی رنگو بدم که
قراره سه شنبه (برای چهارشنبه سوری) این فیلم ساعت 19 از شبکه 3 پخش بشه

و همچنین فیلم سینمایی ترون نیز ساعت 22:30 از شبکه سه قراره پخش بشه !![/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، mohammad reza ، خاک ، حسن.س. ، InsomniAc ، فرهاد
۲۲:۲۲, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30

بسم الله لرحمن الرحیم

نقل قول:نقاط عطف داستان رو بر چه مبنایی انتخاب کردید؟

بنظر میاد بنده در معنای نقطه عطف مشکل داشتم ونه در انتخاب...

نقل قول:نقطه ی عطف چيه؟
نقطه ی عطف:نقطه ی عطف يعنی ماجرايی که توی داستان چنگ می اندازه و اون رو به طرفی ديگر پرتاب ميکنه.
نقطه ی عطف می تونه يک صحبت چند تصوير يک ماجرای کوتاه يک گفت وگو و يا هر چيز ديگه ای باشه.يا دتون باشه که نقطه ی عطف بايد ماجرای معمولی رو عوض کنه.

با توجه به این تعریف،بنده نقطه عطف فیلم رنگو رو هنگام اتحاد با گورکن ها درنظر گرفتم.

لطفا اگر اشتباه میکنم،راهنمایی کنید.Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، فاطمه خانم ، خاک ، mohammad reza ، فرهاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]