|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۸, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۵۵)Blank Mind نوشته است: ظاهرا الکیه ولی باطنا راستکیه(!)این برای بنده تفاوتی نمیکنه سیستم آدرس رو میگیره و ایمیل فعال سازی میفرسته... اگر کسی ایمیلی دریافت نکرد میتونه 1 یا 2 بار برای اطمینان بیشتر درخواست ارسال مجدد ایمیل رو بکنه که اون هم توسط سیستم انجام میشه و اتوماتیکه!!! حالا اگر کسی نتونه حساب کاربریش رو فعال کنه، خیلی بعیده که مشکل از طرف سیستم باشه ثبت نامی های امروز و دیروز و .... حرف بنده رو تایید میکنه: http://forum.bidari-andishe.ir/memberlist.php |
|||
|
۱۶:۱۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
زمانی که مدیران محترم یک ارسال یا چند ارسال رو حذف یا عدم تایید میکنند به طوری که یک صفحه از تاپیک هم حذف میشه شماره اون صفحه برای کاربران عادی حذف نمیشه و این موضوع مشکلاتی رو بوجود میاره مثلا فرض کنید یک تاپیک 15 صفحه ای با حذف شدن یک یا چند پستش باید 14 صفحه بشه با این حال شماره صفحه تا 15 رفته و وقتی کاربرا میزنن صفحه 15 مینویسه که چنین مبحثی موجود نیست!! اشکالاتی که به وجود میاد یکیش اینه که کاربرا (مخصوصا تازه واردا) ممکنه فکر کنند که تاپیک به کلی حذف شده یکی هم اینکه اگر بخوایم از صفحه جستجو تاپیک مورد نظر رو بیاریم و پست آخرش رو بخونیم طبیعتا صفحه آخرو میزنیم اما مینویسه چنین صفحه ای موجود نیست و صفحه آخر مورد نظر رو باید به سختی گیر بیاریم لطفا اگر متوجه مشکل نشدید بفرمایید با مثال مطرح کنم. یا حق |
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۳)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الرحمن الرحیم برای درک این باگ میتوانید به صورت مهمان وارد سایت شوید و صفحه 18 تاپیک عکس هایی که باید دید کلیک کنید. به دلیل حذف شدن تعدادی از پست ها این صفحه قابل مشاهده نمیباشد. حال برای دستیابی و مطالعه آخرین پست باید تلاش زیادی کرد (امتحان کنید.) یا حق |
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
اصلاح شد!
|
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
سلام
این سیستم اشتراک مطلب چرا فقط توی صفحه اول عنوان های اصلیه و تو قسمت مطالب نیست؟
|
|||
|
۱۸:۰۱, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
ببخشید ولی انگار ساعت سایت جلو نرفته!
نمیدونم شاید اشکال از پروفایل من باشه!ولی ساعت پروفایل من بر روی تهران تنظیم شده! |
|||
|
۲۲:۰۹, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۷ توسط alizard.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
سلام
پست ها یم رو نمیتونم ویرایش کنم ورود به سایت رو انجام دادم و توی پست هام دکمه ویرایش نمیبینم! ![]() ویرایش الان این مطلب گزینه ویرایش فعال بود و ویرایش کردم ولی هر چه پست هایم رو توی تالار نگاه میکنم هیچ کدام گزینه ویرایش نداره(مباحث باز است و وارد سایت نیز هستم) |
|||
|
۲۳:۲۸, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۶)candy_man نوشته است: سلامسلام بیشتر توضیح میدید؟ (۳/فروردین/۹۱ ۱۸:۰۱)A L I نوشته است: ببخشید ولی انگار ساعت سایت جلو نرفته!ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ (۳/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۹)alizard نوشته است: سلامسلام برای حفاظت از پستهای قدیمی، اجازه ویرایش را از یک زمانی به بعد فقط ناظر دارد بالاخره هر ویرایشی در پستهای قدیمی چه سهوی و چه عمدی باعث بهم ریختن تالار می شود مثلا 1 ماه پیش کسی حرفی زده و در مورد آن بحث شده و یهو بیاید و اصل مطلب را ویرایش کند! کسی آن مطلب را ببیند چه فکری می کند؟ چون به ندرت پیش می آید کسی بخواهد مطالب گذشته خود را تغییری دهد، پس اکثر دوستان به مشکلی بر نمی خورن در زمینه ویرایش مطالب از ناظرین کمک بخواهید |
|||
|
۱۵:۴۷, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۸)waiting نوشته است: سلامسلام http://forum.bidari-andishe.ir/thread-52...#pid103308 |
|||
|
۰:۴۱, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام...ببخشید...من2بیت شعر میخوام واسه امضام بذارم نمیشه!!!چرا؟؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ap89xpsc2ri1euh3xl4y.jpg]](http://up98.org/upload/server1/02/f/ap89xpsc2ri1euh3xl4y.jpg)