|
5 دقیقه از وقتتان را می فروشید؟
|
|
۰:۲۶, ۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۱ ۰:۳۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام. بدون حاشیه،سر اصل مطلب می روم. برای خیلی از ماها پیش آمده است که در طول روز،یک موقعیت هائی پیش می آید که خدا را خیلی نزدیک خودش حس می کند... مثلاً ناگهانی از یک بلائی جان سالم به در می برد، یا ته دلش از خدا یک چیزی می خوهاد و همان لحظه برایش پیش می آید.. یا نعمتی که مدتها خواهانش بوده،به او می رسد، و ... . قبل از خواب،5 دقیقه از وقت شما را می خواهم که "فقط" به همین موقعیت های اینچنینی که در طول روز برایتان پیش آمده،فکر کنید و از ته دل،خدا را شکر کنید. اگر کسی این چنین 5 دقیقه از وقتش را اسماً به من و واقعاً به خدا اختصاص بدهد، من هر روز به نیابت از او،14 صلوات با "وعجل فرجهم"،هدیه به امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، می فرستم... من در فرستادن صلوات ها کوتاهی نمی کنم،شما هم از این 5 دقیقه کم نکنید... این مسئله در دراز مدت اثرات بسیار زیبائی خواهد داشت...چرا که قول خداست که لئن شکرتم لازیدنکم... هرکسی که موافق است 5 دقیقه از وقتش را این چنین اسماً به من و در حقیقت به خدا،اختصاص دهد،ذیل همین پست،با یک صلوات اعلام آمادگی کند... از همین امشب هم شروع می کنیم،ان شاءالله.. *این طرح اگر عمری بود،ان شاءالله حداقل تا سال دیگر همین موقع،ادامه خواهد داشت... |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۷, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام سال نو به همه دوستان عزیزم مبارک اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام
من همه ی تلاشم رو میکنم یادم نره ولی قول نمیدم اگر هم یادم رفت دو رکعت نماز به جاش براتون میخونم قبوله؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام تو این چند دقیقه علاوه بر تفکر درباره ی چیزهایی که خدا بهمون داده، خوبه در مورد چیزایی که خدا بهمون نداده و شکر بابت اونها هم فکر کرد.... همچنان که امام سجاد علیه السلام میفرمایند خدایا چه جوری شکر چیزهایی که بهم ندادی رو برات به جا بیارم که اونا خیلی بیشترند نسبت به نعماتی که بهم عنایت کردی.......... |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
ممنونم مهرنازخانوم بابت تاپیک قول نمیدم ان شاءالله اگه توفیق بود و فراموش نکردم اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
|
|||
|
|
۰:۲۴, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۶)7zahra7 نوشته است: سلام ان شاءالله که یادتون نمیره..اگر یادتون رفت هم در طول روز بهش فکر کنین.. یا هروقت یادتون افتاد بهش فکر کنید.. من که کاره ای نیستم شما بخواید زحمت بکشید و برای من(منظورم از طرف من هستش) نماز بخونین...همین که یاد خدا بیفتید،شکرش کنین،من کلی کیف می کنم..
|
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
این تاپیک با ارزش رو دوباره بروز کردم تا یاد آوری باشه برای افراد عضو شده و اینکه افراد بیشتری به ما بپیوندند.
اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
|
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
انشا الله منم یادم نره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و تبریک سال نو.ممنون از خانم مهرناز عزیز بابت تاپیک ارزشمند و ایده نابشون. انشاالله بنده هم هستم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|