کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 دقیقه از وقتتان را می فروشید؟
۰:۲۶, ۱/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۱ ۰:۳۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام.
بدون حاشیه،سر اصل مطلب می روم.
برای خیلی از ماها پیش آمده است که در طول روز،یک موقعیت هائی پیش می آید که خدا را خیلی نزدیک خودش حس می کند...
مثلاً ناگهانی از یک بلائی جان سالم به در می برد،
یا ته دلش از خدا یک چیزی می خوهاد و همان لحظه برایش پیش می آید..
یا نعمتی که مدتها خواهانش بوده،به او می رسد،
و ... .
قبل از خواب،5 دقیقه از وقت شما را می خواهم که "فقط" به همین موقعیت های اینچنینی که در طول روز برایتان پیش آمده،فکر کنید و از ته دل،خدا را شکر کنید.
اگر کسی این چنین 5 دقیقه از وقتش را اسماً به من و واقعاً به خدا اختصاص بدهد،
من هر روز به نیابت از او،14 صلوات با "وعجل فرجهم"،هدیه به امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، می فرستم...
من در فرستادن صلوات ها کوتاهی نمی کنم،شما هم از این 5 دقیقه کم نکنید...

این مسئله در دراز مدت اثرات بسیار زیبائی خواهد داشت...چرا که قول خداست که لئن شکرتم لازیدنکم...

هرکسی که موافق است 5 دقیقه از وقتش را این چنین اسماً به من و در حقیقت به خدا،اختصاص دهد،ذیل همین پست،با یک صلوات اعلام آمادگی کند...
از همین امشب هم شروع می کنیم،ان شاءالله..

*این طرح اگر عمری بود،ان شاءالله حداقل تا سال دیگر همین موقع،ادامه خواهد داشت...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، أین المنتظر ، یا صاحب الزمان ، هدهد ، Agha sayyed ، Tolou ، Admirer ، انتصـار ، حلما ، وحید110 ، Blank Mind ، mohammad790 ، iman-s ، parisan ، zarati313 ، ساقی ، Mohammad Trust ، محب الزهرا ، Seyed Mohsen ، nasimesaba ، ELENOR ، فدک زهرا ، netlog36 ، sahel ، Ramin_Ghn ، shafagh_mah ، a.l.? ، Aleyasin ، یاران مهدی ، علمدار133 ، MAHDI59 ، Amirsaeed ، mrfarzadj ، Maysam-1st ، yashar1374 ، fazel ، SARV ، freewish ، ali.khm ، vahrakan ، SAViOR ، دل خسته ، yamin ، soldier ، تازه مسلمان ، EMPERATOR ، یاســین ، N.Mahdavian ، MESSENGER ، خادمة الزهرا ، خاک ، ANTI satan ، نسیم ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، 11-66(یا الله) ، حسن.س. ، توبه ، mohammad reza ، sayed reza ، meshkat ، ONLY66 ، marziye ، sarallah ، AllahoAkbar ، revenger ، nafas ، گل مرداب ، hesam110 ، sunrise59 ، چشم انتظار ، Dragonborn ، نگار ، ztb ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، vahid1878 ، ایمانی ، سرباز منتظر ، taleb ، مفقود الاثر ، راحیل ، Imam12 ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، ضحی ، mohaddese ، aboutorab ، Fatemeee ، ندا دهنده ، SARA 2020 ، R3Z4 ، ahmad1300

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۷, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
سال نو به همه دوستان عزیزم مبارک Heart

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110 ، فدک زهرا ، Hadith ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، نسیم ، sahel ، yamin ، N.Mahdavian ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۲۲:۲۶, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام
من همه ی تلاشم رو میکنم یادم نره ولی قول نمیدم اگر هم یادم رفت دو رکعت نماز به جاش براتون میخونم قبوله؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یاســین ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، نسیم ، Hadith ، sahel ، یا صاحب الزمان ، yamin ، N.Mahdavian ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۲۳:۲۰, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله
سلام

تو این چند دقیقه علاوه بر تفکر درباره ی چیزهایی که خدا بهمون داده، خوبه در مورد چیزایی که خدا بهمون نداده و شکر بابت اونها هم فکر کرد....
همچنان که امام سجاد علیه السلام میفرمایند خدایا چه جوری شکر چیزهایی که بهم ندادی رو برات به جا بیارم که اونا خیلی بیشترند نسبت به نعماتی که بهم عنایت کردی..........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، نسیم ، sahel ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، yamin ، N.Mahdavian ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۲۳:۵۴, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
ممنونم مهرنازخانوم بابت تاپیک
قول نمیدم ان شاءالله اگه توفیق بود و فراموش نکردم
اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Hadith ، وحید110 ، sahel ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، yamin ، N.Mahdavian ، hesam110 ، فدک زهرا ، MESSENGER ، Farzaneh
۰:۲۴, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
(۳/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۶)7zahra7 نوشته است:  سلام
من همه ی تلاشم رو میکنم یادم نره ولی قول نمیدم اگر هم یادم رفت دو رکعت نماز به جاش براتون میخونم قبوله؟

ان شاءالله که یادتون نمیره..اگر یادتون رفت هم در طول روز بهش فکر کنین..
یا هروقت یادتون افتاد بهش فکر کنید..
من که کاره ای نیستم شما بخواید زحمت بکشید و برای من(منظورم از طرف من هستش) نماز بخونین...همین که یاد خدا بیفتید،شکرش کنین،من کلی کیف می کنم..Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، sahel ، فدک زهرا ، یا صاحب الزمان ، ELENOR ، نسیم ، Tolou ، محب الزهرا ، یا ثارالله ، yamin ، N.Mahdavian ، vahrakan ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۲۳:۴۶, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
به نام خدا

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، أین المنتظر ، sahel ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، yamin ، Hadith ، N.Mahdavian ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۲۳:۲۷, ۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #47
آواتار
این تاپیک با ارزش رو دوباره بروز کردم تا یاد آوری باشه برای افراد عضو شده و اینکه افراد بیشتری به ما بپیوندند.

اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، sahel ، فدک زهرا ، yamin ، حسن عزتي ، یا ثارالله ، Hadith ، N.Mahdavian ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۲۳:۳۵, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #48
آواتار
انشا الله منم یادم نره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، أین المنتظر ، sahel ، فدک زهرا ، yamin ، یا ثارالله ، Hadith ، N.Mahdavian ، vahrakan ، nafas ، hesam110 ، MESSENGER ، Farzaneh
۱۷:۱۲, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، sahel ، N.Mahdavian ، أین المنتظر ، yashar1374 ، vahrakan ، yamin ، nafas ، hesam110 ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، MESSENGER ، Farzaneh
۱۴:۰۶, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
بسم الله النور

عرض سلام و تبریک سال نو.ممنون از خانم مهرناز عزیز بابت تاپیک ارزشمند و ایده نابشون.

انشاالله بنده هم هستم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، أین المنتظر ، Hadith ، sahel ، yamin ، nafas ، N.Mahdavian ، hesam110 ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، MESSENGER ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا