|
سیستم پیامکی تالار
|
|
۱۸:۲۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شاید برای شما هم پیش بیاد که خیلی وقت ها به اینترنت دسترسی نداشته باشید و امکان اینکه در جدیدترین پست ها و تایپیک ها نظر خودتون رو اعلام کنید نباشه یا نه بخواهید از آخرین تحولات تالار اطلاع داشته باشید یا از جدیدترین اخبار از جامعه و تحولات و موضوعات مهم و خیلی چیز های دیگه که به فکرتون میرسه نیاز به مراجعه به تالار داشته باشید برای این کار می توایم یک سیستم پیامکی برای تالار راه اندازه ی کنیم که به ما اطلاع رسانی کنه یا ما صورت پیامکی پست در تالار بگذاریم یک تحول خیلی بزرگی میتونیم انجام بدیم فقط موافقت مدیران و نحوه ی فعالیت و انجام مهم هستش که فکر نکنم کار سختی باشه و شدنی هستش البته شاید کاستی هایی در طرح بنده ی حقیر باشه که شما عزیزان می تونید کامل ترش کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۹, ۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
انجام این کار،یعنی همون راه اندازی سرویس پیامک،دو حالت بیشتر نداره.
اگه کار این سرویس بخواد مثل ایمیل های ما باشه،مطمئنا نا ممکنه.چون در طول روز،تعداد بی شماری پیامک به تلفن های کاربران ارسال میشه که هم خرج بالایی داره و هم باعث میشه برای کاربران دردسر هایی از قبیل پرشدن صندوق پیام یا کلافه شدن رو به وجود بیاره. و (به طور کلی میگم) : از نظر بنده حقیر،اگه این سرویس راه بیفته،باید در حد المپیک هوشمند سازی بشه تا همه ی پست ها به گوشی کاربر ارسال نشه و فقط یه سری سر فصل ها و مطالب خاص به کاربر اطلاع رسانی بشه! اما در کل اگه یکم حرفه و تخصصی تر به مبحث نگاه کنیم و اگه کار دیمی ای نداشته بشه و هوشمند باشه،اقدام فوق العاده ایه. من خودم این ایده رو در سر داشتم اما وقتی مشکلاتش به ذهنم اومد،از مطرح کردنش بی خیال شدم! ![]() یا حق |
|||
|
|
۰:۳۳, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام!
البته بنده به چند نفر از دوستان که ازم پرسیده بودن توضیح دادم ولی گفتم اینجا هم بگم. ببینید قراره به مذهبی ها این سامانه به صورت رایگان داده بشه. یعنی خود سامانه که قیمتش برای افراد عادی بین 65000-15000 تومان هست قراره به مذهبی ها رایگان داده بشه شما برید اینجا: www.scashop.net و با: user: demo , pass: demo وارد محیط آزمایشی سامانه بشید دوستانی هم که مایل هستند در مورد امکانات کامل این سامانه و تعرفه ارسال پیامک اطلاع پیدا کنند ایمیلشونو به من بدن تا براشون ارسال بشه و در صورتی که پس از آزمایش سامانه مایل به دریافت بودید یه اسکن از هر دو طرف کارت ملی به ایمیل scashop_net@yahoo.com بفرستید تا سامانه براتون فعال بشه اگر باز نیاز به توضیح اضافه باشه بنده در خدمتم موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام!یعنی من میتونم برای سایت خودم از این سامانه به رایگان استفاده کنم؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۱ ۱۶:۲۸ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۱ ۱۱:۴۷)فدايي ولايت نوشته است:نقل قول:سلام!یعنی من میتونم برای سایت خودم از این سامانه به رایگان استفاده کنم؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |