کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جین یون (JIN YUN)
۱۰:۵۷, ۳۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۱۵:۰۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و درود خدا به همه همسنگرهای گلم،

دوستان قبلاً راجع به دوستی که توی چین پیدا کردم براتون توضیح دادم. ایشون رو توی یک رستوران عربی اسلامی ملاقات کردم و ایشون سر صحبت رو باز کردند. از فلسطین و اسلام می پرسید. یه پسر دبیرستانی که میگفت تثلیث مسیحیت قانعش نمی کنه و می خواد راجع به اسلام بدونه. بهش توصیه کردم فعلاً به هیچ عنوان به فکر تغییر دین نباشه و فقط مطالب مختلف رو مطالعه کنه تا بتونه با اطلاعات کامل تصمیم بگیره. در مورد اشکالات و سوالاتش در مورد اسلام هم بیاد سراغ من.

از اون موقع به بعد ارتباط ما از طریق پست الکترونیک بوده تا اینکه این آخرین پستش به دستم رسید. با خودم گفتم خوبه یه تاپیک درست کنم شما هم نامه های ایشون و هم جواب های من رو ببینید و در صورتی که نظری داشتید، هم من هم این دوستم استفاده می کنیم. من پاسخ هایی رو که می خوام برای این دوستم بفرستم تقریباً 24 ساعت قبل از ارسال اینجا میذارم تا اگر دوستان نظری دارند، بحث بشه و نتیجه رو اعمال کنم. ممنون میشم مطالعه بفرمایید و ما رو از نظراتتون بهرهمند کنید.

دلیل اینکه این عنوان رو توی بخش سیره معصومین آوردم اینه که به این بخش علاقه دارم اگر مدیران میبینند که جای دیگه ای صلاحه ایرادی نداره، می تونن
جاش رو تغییر بدند.
نامه دوستم به این شرحه،
--------------------------------------
Dear Mohammad
Al-Salam-o-Alaikum, Va rahmato Allah.
Thank you for your explination. Many thanks. You know that working hard is very tiring, students in China have to pass the exams, especially the University Entrence Exam. So I have something to ask you, we have a subject called "politic" we have to study marxist, that means I have to learn and write things as an atheist. Is that allowed? In Quran.
Something else, I heard from the news that Israel is going to attack your country. Have you heard about that, is that true or just propaganda. I hope the war will not brake out, but...have you prepare for anything like that?
I will pray to GOD for the peace of you and your countryman. MAY GOD BE WITH YOU. MAY GOD BE WITH US ALL.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,...86,00.html
金运(JIN YUN)

--------------------------------------
محمد عزیز
سلام علیکم و رحمت الله
از توضیحاتت ممنونم. خیلی ممنون. می دونی که کار سخت (منظورش درساشه) خیلی خسته کننده است، دانش آموزان توی چین مجبورن امتحانات رو پشت سر بگذارن مخصوصاً امتحان ورودی دانشگاه رو. پس مطلبی هست که می خوام از شما بپرسم، ما درسی به عنوان "سیاست" داریم و باید مارکسیسم رو مطالعه کنیم، و این به این معنیه که من مطالب رو باید به شکل یک کافر یا بی دین بخونم و بنویسم. آیا این در قرآن مجازه؟

مطلب دیگه اینکه از اخبار شنیدم که اسرائیل قراره به کشور شما حمله کنه. آیا در مورد اون شنیدی، آیا درسته یا فقط تبلیغاته؟ من امیدوارم جنگ شروع نشه ولی آیا شما برای یه همچین چیزی آماده شدید؟
من برای صلح شما و آرامش تو و هموطنانت دعا می کنم. خدا به همراه شما باشد. خدا به همراه همه ما باشد.

جین یون

------------------
دوستان ببخشید یه سوال، اگر مایلید من این بحث رو ادامه بدم و نامه ها رو اینجا بیارم، لازمه نامه ها رو ترجمه کنم یا همینطوری انگلیسی بذارم کافیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، وحید110 ، sadegh-a ، رهیافته ، Admirer ، rastin ، warior ، MESSENGER ، حسن.س. ، محمود ، بیداری اندیشه ، مگان ، آوای انتظار ، خادمة الزهرا ، MohammadMeraj ، ANTI satan ، Maysam-1st ، saloomeh ، emadm ، أین المنتظر ، adeldarbandi ، ario65 ، K-1 ، N.Mahdavian ، اکبر.ع ، shafagh_mah ، ali.khm ، azade ، رضوانه ، یاســین ، zahra11 ، عبدالرحیم ، yashar1374 ، fiftynine ، قلب ، kh-MAHDI ، اولولالباب ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۲, ۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام برادر و همسنگر گلم،

حق با شماست. چشم تصحیح شد.

در مورد نامه ها با ایشون، حتماً از گفتن نگوها خودداری می کنیم. این مسئله ارتباطی به توهم توطئه نداره، شرط عقله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، emadm ، saloomeh ، azade ، رضوانه ، قلب
۱۱:۵۳, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #22
آواتار
Dear Mohammad
Al-Salam-o-Alaikum, Va Rahmato Allah.
Thank you for concerning about my mom and grandparent. They are alright now. They had been recovered before the end of last year. I think I've told you in the e-mail before. Any way, many thanks. It's right this is our new year. Beginning of the year in our calendar. When do you start a new year in Hajra calendar?
It's really kind of you to encourage me to work hard I will try my best. As I have a very strong interest in languages studying I think it will be a better choice to go to the Peking foreign language University. This university is just a little below Peking University. And I have confidence to get in to it. It's really kind of you. Thanks, I will try my best.
Thank you for all your kindness. Hoping your country will get stronger soon. Wishing you will be healthy and happy in the following dragon's year. MAY GOD BE WITH YOU.
龙年吉祥(Good luck in the Dragon's year!) It sounds like "Long nian ji xiang"
Best wishes -- 金运(JIN YUN)

محمد عزیز
السلام علیکم و رحمه الله
از بابت نگرانی شما در مورد مادر و پدربزرگم ممنون. آنها الان خوب هستند. قبل از انتهای سال پیش بهبود یافتند. به نظرم در نامه قبل گفتم. در هر حال، خیلی ممنون. درسته الان سال جدید ماست. شروع سال در تقویم ما. شروع سال نوی شما در تقویم هجری کی خواهد بود؟
این از لطف شماست که من رو به کار سخت و تلاش تشویق می کنید، من تمام تلاشم را خواهم کرد. از انجاییکه من به خواندن زبانهای مختلف علاقه دارم به نظرم بهترین گزینه رفتن به دانشگاه زبانهای خارجی پکن باشد. رتبه این دانشگاه اندکی کمتر از رتبه دانشگاه پکن است و من اطمینان دارم که آنجا می توانم قبول شوم. بسیار از لطف شما ممنونم و نهایت تلاشم را خواهم کرد.
از تمام محبت های شما متشکرم و امیدوارم کشور شما به زودی قدرتمندتر شود. امیدوارم شما در سال اژدهای آتی سالم و خوشحال باشید. خدا به همراهتان.
در سال اژدها کامیاب باشید.
بهترین آرزوها
جین یون
--------------------------------
پ.ن.
x در زبان چینی ساده شده به شکل "ش" تلفظ می شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، saloomeh ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، وحید110 ، azade ، رضوانه ، zahra11
۱۴:۳۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #23
آواتار
Dear Mohammad
Al-Salam-o-Alaikum, Va Rahmato Allah.
Sorry, that e-mail address doesn't work well. This is a new one.
I'm very interested in the book you are reading. Would you like to send me the name of it, so I can search the English one.
You are a good friend and a kind Muslim, I trust you. And I think I have some thing to ask for your help: recently I am really puzzled, I can't put all my attention on study, I spend more times on games and become a bit lazy. what can I do? I want to go to a good university, I need to work harder but I can't just control myself. I need changes, I am asking for your advice. Anyway I'll thank you for all your correspondence.
God be with you
金运(JIN YUN)

محمد عزیز
السلام علیکم و رحمه الله
ببخشید آدرس ایمیل قبلی خوب کار نمی کرد. این یکی تازه است.
من خیلی در مورد کتابی که مطالعه می کنید علاقه مند هستم (اثبات وجود خدا). ممکنه اسم اون کتاب رو برای من بفرستید تا بتونم نسخه انگلیسی او رو جستجو کنم؟
شما دوست خوب و مسلمان مهربانی هستید که من به شما اعتماد دارم. و فکر می کنم چیزی است که می توانم کمک شما رو در مورد اون تقاضا کنم:
اخیراً من خیلی گیج شدم. تمام تمرکزم رو نمی تونم روی درس خوندن بذارم. زمان زیادی رو روی بازیها میذارم و کمی تنبل شدم. چه کاری می تونم بکنم. من نیاز به تغییر دام. به توصیه و نصیحت شما احتیاج دارم. به هر صورت من از مکاتبات شما قدردانی می کنم.
خدا به همراه شما
جین یون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، میلاد.م ، azade ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، رضوانه ، یاســین ، zahra11 ، قلب
۱۵:۰۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
حق داره. بیچاره آخه چقدر درس بخونه؟
به دوستت بگو، افتادن و مشروط شدن واسه دانشجو دیگه![تصویر: biggrin.gif]
محمد،درباره ی اثبات وجود خدا تو طمینه های مختلف، خیلی تو تالار بحث شده.بنده ی حقیر توصیه می کنم اونارم مطالعه کنی.چون فکر می کنم خیلی به دردت بخوره و زمان کمتری صرف کنی.[تصویر: heart.gif]
راستی این رفیق چینی تو که از ما مسلمون تره که!!! نامه هاشو با بسم رب شهدا و صدیقین شروع میکنه با واسلام علیکم و رحمت الله و برکاته تموم می کنه. خوبه ما از اون یاد بگیریم!!![تصویر: wink.gif]

پروردگار من کسی است که هر چیز و هر کسی را آفریده، سپس هدایتش کرده.
موفق باشی! برای منم دعا کن امتحانام داره شروع میشه(دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعاتم)

ممننون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، رضوانه ، یاســین ، قلب ، kh-MAHDI
۱۵:۲۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
آقا سعید گل من، ایشون دبیرستانیه و کنکور داره.
بله چشم من مطالب مربوط به اثبات وجود خدا رو مطالعه می کنم، ازشون اطلاع دارم.
ایشون به احترام من که مسلمان هستم به شیوه ما سلام میده. درسته خوبه که از ایشون یاد بگیریم.
خدا شما رو توی تمام امتحانات زندگی موفق کنه برادر گلم.
راستی راه حل خوبی برای مشکل ایشون نداشتید امیدوارم بتونید بیشتر کمک کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، azade ، یاســین ، zahra11 ، قلب
۲۲:۴۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26

(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۲)saeed khan نوشته است:  حق داره. بیچاره آخه چقدر درس بخونه؟
به دوستت بگو، افتادن و مشروط شدن واسه دانشجو دیگه![تصویر: biggrin.gif]
محمد،درباره ی اثبات وجود خدا تو طمینه های مختلف، خیلی تو تالار بحث شده.بنده ی حقیر توصیه می کنم اونارم مطالعه کنی.چون فکر می کنم خیلی به دردت بخوره و زمان کمتری صرف کنی.[تصویر: heart.gif]
راستی این رفیق چینی تو که از ما مسلمون تره که!!! نامه هاشو با بسم رب شهدا و صدیقین شروع میکنه با واسلام علیکم و رحمت الله و برکاته تموم می کنه. خوبه ما از اون یاد بگیریم!!![تصویر: wink.gif]

پروردگار من کسی است که هر چیز و هر کسی را آفریده، سپس هدایتش کرده.
موفق باشی! برای منم دعا کن امتحانام داره شروع میشه(دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعاتم)

ممننون...

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
نمیخوام مثال بی ربط زده باشم ؛ اما خوارج هم از من و شما مسلمون تر بودن که اون بلاها رو سر امیرالمومنین(علیه السلام) آوردن . خوبه که به احترام آقای MohammadSadra ، اسلامی سلام میکنن .
کلا این فرد چینی نامه های جالب می فرسته . اما الان توی دو تا نامه اس که محتاط تر نامه میفرسته . شاید فراماسونه و ذهن ما رو خونده !!! Big Grin
فعلا شما ، از دانش خودتون برای دوری از تنبلی و مطالعه بیشتر استفاده کنین و این دوست تون رو راهنمایی کنین . هر چی باشه ، بالاخره شما صاحب نظر هستید و خودتون بهتر میتونین راهنمایی شون کنید .
در سایه الله موفق و برقرار باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، azade ، رضوانه ، یاســین
۲۲:۲۱, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا
سلام
آقای محمدصدرا دیگه دوستتون ایمیلی بهتون نزدن؟
الان در چه وضعیتی هستن؟
ارسال ها رو تا اینجا خوندم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، zahra11 ، قلب ، MohammadSadra ، اولولالباب
۰:۳۳, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28

آقا خیلی جالب بود.منم هم با خیلی از این چینی ها حرف زدم .بیشترشون کلا از دنیا بی خبرن(منظورم از اسلام و تاریخ گذشته ی دنیا و یهودی)
بیشتر چینی ها مارو نمی شناسن برای همین هم هست که با ایرانیا کاری ندارن.براشون از مطالب جذاب اسلام بگو مطمن باش گوش می ده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، zahra11 ، یاســین ، قلب ، رضوانه ، MohammadSadra
۱۴:۲۱, ۱۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۲ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #29
آواتار
با سلام
امیدوارم که شما بتونید به صورت احسن (حداقل) اسلام رو به اون بشناسونید و به نظر بنده بد نیست که طرفرو از سانسورهای قوی و خطرناک غربی علیه ایران رو آگاه کنید و چندتا عکس از مناظر طبیعی ایران براش بفرستید ( که پیشنهاد می کنم از این عکسا استفاده کنید عکسها صفحه 149 گلچینی از عکسای خودمه Big Grin)
درضمن احساس می کنم که کمی مطالب رو ضعیف می گید مثلا در مورد سفارت انگلیس نگفتید که 40 سال نفتمون رو میدزدیدن و مهمتر از همه اینکه در جریان فتنه 88 یکی از مراکز کنترل فتنه همان سفارت انگلیس بود به همین دلیل انگلیس ها بعد از فتنه از کشور فرار کردند ( البته سخنان شما خیلی خوب بود و من نمی گم که حتما عین اینارو بگید فقط میگم که احساس می کنم کمی ضعیف گفتید ) یا در مورد سلاح اتمی ایران که مطالب شما در مورد این موضوع مهم در حد یک جمله کوتاه بود!

امیدوارم موفق باشید
[url=http://forum.cgpersian.com/index.php?/topic/956-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7/page__st__1480][/url]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، رضوانه ، MohammadSadra
۱۷:۵۴, ۱۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #30
آواتار

نامه‌هایی كه از دل زندان‌های آمریكا نوشته می‌شد/ مردی كه از آلمان و چین و بنین و پرو گرفته تا جزیره موریس ارادتمند داشت

کتابهای ایشون به چینی هم هست

http://www.musavilari.org

http://ficpw.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، yashar1374 ، MohammadSadra ، Mohammad Trust
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا